10317
  • Mikatesuka
    Ma kezdtem el játszani a Heroes 6-tal, még csak az oktató pályán tartok, de már belefutottam egy bugba, ami miatt nem tudok játszani. Amikor a hőssel belépnék a várba nem jelenik meg a városkép csak a gombok, tudok lényeket vásárolni is, de közben a hőssel mozogni is...viszont nem tudok kilépni ebből a városnézet(szerűség)ből és napot se tudok váltani. Valaki tudja a megoldást erre a problémára?
  • Kheled
  • Mikatesuka
    Szerintem biztosan nagy kiegészítőkben adják ki az új várakat. Hisz minden várhoz dukál minimum 1 kampány, ami már önmagában egy dlc lenne a korábbiakból kiindulva.
  • Árcsi1488
    Az lehetséges hogy a maradék 3 vár dlc-ben jön majd nem külön kiegben???! Vagy egy komplett vár megcsinálása túl nagy egy dlc-hez.
  • enlightened
    Ez a két kampány elég kevéske :(
  • enlightened
    Viszotn mivel olyan hamar jön nem is lesz benne sok tartalom. Összesen két frakció storylineja lesz benne. A necromancer és dark elfek és csókolom a másik 4 frakció nem lesz benne semmilyen szinten.

http://www.joystiq.com/2012/12/11/might-and-magic-heroes-6-shades-of-darkness-standalone-coming-fe/
  • enlightened
    Na azt írják most így elsőre, hogy február 28 a megjelenés, de valószínűleg azért csúszni fog ez, mint mindig, de jó lenne ha már jönne, direkt nem játszottam ki a heroes 6 utolsó fejezetét, majd csak akkor ha kijön a kiegészítő.
  • enlightened
    Most csak egy új frakció lesz a kiegészítőben, de annak még megjelenése sincs, szóval ha tavaszra mondták, akkor ha szerencsések vagyunk május körül ki is jön :S
  • donatus13
    Törpék és academy.
  • Mikatesuka
    Egyébként ti melyik új várat várjátok a bejelentett 4 közül? Nekem az (erdei) elfek az örök kedvenceim. :D
  • Mikatesuka
    Senki se késett le az akcióról, mert még ma is tart. :)

Mellékesen kérdezem, hogy a Gold változat is tartalmaz magyar nyelvet, ugye?
  • Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok! Sajnos későn kaptam a tájékoztatást, de még van 5,5 óra hátra az akcióból... A Might and Magic Heroes VI. GOLD ma 4999Ft-ért rendelhető meg innen:

ADVENTI HEROES VI. GOLD VÁSÁR 2012.12.12-ÉN

Baráti üdv!
  • SlipKnoTiaN
    Hát sztem ezt a színt nem kellene erőltetniűk, mert nem áll jól szegény izom bikának, de más szemszögből nézve viszont jól néz ki.
  • Ohyner
    Na ez már valami, lehet az alapjáték után újra kiadok pénzt heroesra? Kövezzetek meg, de nekem egy heroes kiegészítő minimum egy új vár. Az elmúlt dlc-k után azt hittem már ennyi volt a hatodik rész, de most nagyon megörültem. Mondjuk ha ezek után idővel nem kerül be a játékba a frissen felfedett 4 nemzet (elf, sötét elf, törpék és akadémia)akkor nagyon csalódott leszek.
  • Kheled
    És ahogy néztem, mindegyik fejlesztett lény a dungeonban ilyen lilás aura veszi körül vagyis olyasmi mint a mino-nál.
  • SlipKnoTiaN
    Noo meg a H3-as 1. szintű lényre is kíváncsi lennék H6-os köntösben.:D (troglodyte és infernal troglodyte)
  • SlipKnoTiaN
    Elég érdekes a fejlesztett változat ebben a lilás színben. o.o
    A StarCraft 2: Heart of the Swarm kiegészítőjére emlékeztet egyelőre színvilágában ez a kieg.:) (tudom h a H5-ben a lila volt a Dungeon egyik színe)
    Remélem 3. Elit lesz a kis aranyos és a jó öreg red dragon/black dragon páros is visszatér.^^
  • Kheled
    Fura mód nálunk is csak 3D van, viszont én hajlandó vagyok pestre felutazni, szerintem ez a film ennyit megér, meghát meglátjuk milyen lesz a HFR. Noh de ezt inkább a Hobbit topicba:)
  • Shiwo
    én is menek majd valamikor haverokkal rá..

bár mivel BP messze van, így be kell érnem a sima 24 fps-sel...
    szívem szerint 2D-re mennék, de itt még az sincs, csak a gagyi-3d
  • Kheled
    Én HFR-re megyek vasárnap, igazából Imaxra is foglaltattam, kérdés melyik lesz jobb arra megyek:) Mindenképp kötelező mindenkinek aki fantasy fan:)
  • Andrews2007
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151282829759588&set=a.10151282829649588.488330.161184829587&type=1&theater

Régi Heroesos karakter barátunk Minótaurusz úr bemutatkozik. :)

Hobbitra egyébként ki megy rpg-fantasy világnál tartva? :)
    S ki meri kipróbálni az új 48 fps-es 3D-t? Pécsett sajnos nálunk nincs így maradt nálam a 3D csütörtök délutánra. 2D-t akartam de azt csak kis teremben és este 7-8 óra fele játsszák.
  • b-type
    OFF:
    kipróbáltam, a képi világ nagyon bejön (végre kézzel rajzolt).
    elég egyszerű, de kifejezetten tetszik.
  • SlipKnoTiaN
    Sajnálatos módon nem tud angolul én pedig németes vagyok már ősidők óta.
  • Shiwo
    az még nem került bele..tán majd most a nagy kieggel
  • kerla
    Skacok, nálam 3 jellemző hely van megnyitva, azaz 3 extrával indítom a pályákat, de elvileg nem 5 a max? azokat hol tudom kiváltani? Arany-platina szinten a confluxban ilyen lehetőség már nincs...
  • Shiwo
    írjon a supportnak
  • SlipKnoTiaN
    Egyik spanom mesélte h amikor az 1.7.1-re felupdate-elte az 1.8.0-t azután a játék nem engedte h játszon a DLC-kel (konkrétan az volt ott h "feloldás" magyarul mintha meg sem vette volna, pedig megvette mert még énis toltam nála h kipróbálhassam a DLC-ket).
    És hát nem akarja megvenni még 1x mind2 DLC-t mivel már amúgyis megvette, csak most az van h újra kellett raknia a játékot 1.7.1-ig h tudjon azokkal is játszani, de azt is csak offline mert ugye frissítené magát a játék.
    És azért eredeti játékkal offline nem lehet kellemes.
    Vkinek esetleg vmi ötlete?? :)
  • Kheled
    Közbe tovább olvastam és ahogy látom csak Dungeon lesz a februári kiegben.
  • Kheled
    Kérdés,hogy most mind a 4 új frakció bekerül a kiegészítőbe? Az nagyon jó lenne.
  • donatus13
    Nekem törpe volt az örök favoritom :D szóval most is azt várom a legjobban.
  • Kheled
    meg sylvan is noh meg dungeon (ezt már tudtok) juj de jó!
  • donatus13
    NEm is tudtam ,hogy lesz academy meg végre törpök is!
  • Pio
    Plussz kaptunk megjelenési dátumot is az első kiegészítőre, február 28.
  • Wootan
    Megújult a Might & Magic oldala, sok új infóval, mint pl:
    Frakciók Ashan világában
  • Kheled
    Ismeritek az Eador-t? Nagyon régi játék, de angolul mostanába jelenik meg. Hasonló mint a Heroes:
    Eador: Genesis
  • SlipKnoTiaN
    A "Szabad Városok" alatt amúgy Thallan-t vagy Ranaar-t kell érteni??
  • Andrews2007
    Köszi, az főleg egyébként a mikrofon miatt van ugyanis nem mindegy mi van előtted. De sajnos nekem nincs 30-40 ezrem csak egy jó minőségű mikrofonra. E mellett figyelnem kell az időre mert nagyon sokat foglal ám egy videó 60-100 gb is lehet, miközben veszem fel, ezért néha fel kell gyorsítanom az infókat sajnos.
  • gandrus
    Építő jellegű kritikának szánom a következőt.

Szerintem kezdened kellene valamit a beszédeddel, mert majdnem teljesen érthetetlen helyenként, de általában is nehéz megérteni. Ez egy kommentárral ellátott videónál fontos lenne.
  • Andrews2007
    Danse Macabre DLC bemutató

Itt a 2. Heroes VI DLC bemutatója a Danse Macabre DLC-é és a multiplayer opciók is láthatóak benne.
  • Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok!

Akinek még nincs meg a játék eredetiben, de szeretné megvenni, annak most fel tudok ajánlani egy kedvezményes lehetőséget. STEAM kód kedvezményes áron 29.99 EURO helyett 14.99 EUROS (~4300Ft-os) áron. Akit érdekel, írjon a [email protected] e-mail címemre. 5 db kód erejéig szól az ajánlat, szóval, ne habozzatok... És akit érdekel, az AUCHAN áruházakban december 6-ig kedvezményesen vehető meg a 2 db eddig megjelent DLC, most 2990Ft/db helyett 1990Ft/db áron juthattok hozzá. Baráti üdv!