10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Celeronikus #2219 gondolom az attack skillt itt might powernek hívják majd a varázserőt pedig magic powernek:) a might and magic miatt -
De mi az, hogy +18 might power? Itt milyen skála lesz már... -
Celeronikus #2217 Jó ez a 2 kis képregény, ezeket a készítők csinálták?
Remélem jön még több ilyen ha nem is a készítőktöl akkor fanoktól.
A nap képe pedig érdekes, Crag Hack volt a kedvenc barbár hősöm a h3ban, örülök, hogy visszatér ha ő maga nem is, de a sisakja legalább:) -
Elessar #2216 A képregények parádésak, nagyon tetszenek nekem is!
-
Elessar #2215 -
Elessar #2214 Jó, semmi, közben én is megtaláltam a képet :) -
Elessar #2213 Honnan veszed, hogy lesz egyáltalán? -
Andrews2007 #2212 Az új képregény nagyon vicces. :D Ironikus is a fejlesztőktől. :) -
Andrews2007 #2211 Most akkor mégis lesz Iniative csak nem úgy fog működni mint eddig?
Akkor hogy? -
Pio #2210 +1 :) -
Jó lenne, ha townscreenekből mutatnának valamit, marha kiváncsi vagyok rá -
Andrews2007 #2208 Holnaptól szerintem lesz jó pár infó 1 hétig. Az nem elég? :) Higgyétek el erős hetünk lesz. :) -
Mike777 #2207 Ez jogos abszolút :) de még a gagyi blog motorokban is van előre időzített megjelenés
-
Hétvége van, ha túlórázgatnak is, azért nekik is van életük... -
Mike777 #2205 Péntek óta tényleg nincs semmi újdonság??? -
Andrews2007 #2204 Mivel nincs még béta márciusban majd május 15.-ére tolom az időpontot kb. Csak előre szólok.
Egy bétának kell 1 hónap majdnem. -
Mike777 #2203 H3-ban nem volt nehéz szeretni a dread knight-t.. valljuk meg, megfelelő számú vámpírral kiegészítve némi lich és mindenkinek hello :D -
Én a H3-as dread knight-ról beszéltem.
Szablya bevillan, meg egy kis luck, aztán vízszintes lett az ellen:) -
Andrews2007 #2201 Jaja figyeljetek a Heroes Magyarország honlapjára. Árgus szemeitekkel sok érdekességet fedezhettek majd fel. -
figyelitek ? egyéb hereos fórumoknál (megjelenés előtti képek menüpont) az első helyen vagyunk \o/ :) -
Pio #2199 Javaslom, hogy az elkövetkező napokban irányítsátok a figyelmeteket IDE. :) -
Mikatesuka #2198 Én a Death Knight-t soha nem szerettem...Gyenge volt...:D Én a macska 2. fejlesztett verzióját szerettem...A sima elég randa volt a 2. Kieg.-gel jött fejlesztés viszont kedvenc...:D -
Dei #2197 Celestial vagy Age of Heroes az oldal ahol megszavazták kedvenc lénynek.
Nekem is kedvenc lényem az 5. részbe :D -
kissssss #2196 azért reméljük hogy kóbor lényként még belekerül a játékba
-
Elessar #2195 Jah :D Kicsit elértettelek akkor -
lehet a skizóból még érdekes...nem a gonosz infernós a képzeletbeli, hanem az a valós lénye, s a jólelkű része a betegség kivetülése..
-
"a Death Knight volt kb az egyik leginkább imádott egység" - Pont erre világítottam rá én is, tehát kíváncsi lennék, hol szavazták meg, hogy ez a szökött pandorai oroszlán lenne a legnagyobb kedvenc a Heroes lények közül, érted?:D -
Elessar #2192 Jó, de érted a Death Knight volt kb az egyik leginkább imádott egység, nehéz mindenkinek a kedvében járni, ráadásul ebbe az új Necro kinézetbe nem is fért volna be. Kicsit hiányolom én is, de a vámpírral sincs gondom -
Elessar #2191 Igen ,később én is rájöttem már. Mondjuk ettől függetlenül lehet még 8 nép, legalábbis én örülnék neki! -
Mike777 #2190 egy két csavarral az infernos kiinduló pontból is rengeteget kilehet hozni, de tény, hogy ez a skizó rossz tesó vonal bármelyik epikus jellegű játékba elmenne... mindenesetre borzasztóan kíváncsi vagyok már az egészre az újítások 90% számomra abszolút pozitív hangzik... és csak attól félek, hogy a megjelenés végül belefog csúszni a vizsgaidőszakba és az nem lenne túl kedvező :) -
Pio #2189 Tegnap este linkelte Malakai, valamiért 1 nappal előbb kikerült fórumra.
Facebookon ma tették ki. -
Mikatesuka #2188 Nálam maradt csak ki vagy ma tényleg nem volt új kép?:) -
Xinjin #2187 Hát igen ez a kép nem túl Heroes-os. Egyékbént üdv mindenkinek végre sikerült reggelnem :P.
Jó volt ez a Q&A-s videó. A ubi most nagyon odafigyel a community-re és ez nagyon pozitív. Remélem minél hamarabb visszatérnek a sárkányok :). -
Mike777 #2186 Nagyon nincs heroes hangulatom ettől borítótól és több fórumon olvastam, hogy nem tetszik a népnek reménykedtem benne, hogy nyomás hatására majd lecserélik :D -
Pio #2185 A Ubisoft lengyel facebook oldalára kikerült a tegnap linkelt borító bazi nagyban, szóval biztosra vehető, hogy ez lesz a doboz.
Inkább csak linkelem, mert tényleg elég nagy -
Pio #2184 Én itt és Vologya Mester fórumán írtam ki a szavazást, ha másfelé hallottak róla, az már Nektek köszönhető. :)
A regisztráció nagyon komoly visszatartó erő szerintem is.
-
Mike777 #2183 én jó ideje olvasom a fórumot, de csak tegnap reggeltem, szóval 180 ember nem túlzó szerintem... -
Hátja, itt vagy 180 ember read only módban van, vagy... -
Egyébként Celestial Heavenes eredmény a grafikára, annak aki ott nem regelt:
5: 38.15% (58)
6: 28.94% (44)
4: 22.36% (34)
3: 6.57% (10)
2: 2.63% (4)
1: 1.31% (2)
Nálunk többen szavaztak, mint ott.. :D
Vagyis most csak volt csalogatás itt, vagy simán ennyire elriasztja az embereket a regisztrációhoz kötött szavazás (CH). -
Pio #2180 Óje, kössz, lehetett volna annyi eszem, hogy kicsit körülnézzek az oldalon. :)