10317
  • Celeronikus
    gondolom az attack skillt itt might powernek hívják majd a varázserőt pedig magic powernek:) a might and magic miatt
  • TreDoR
    De mi az, hogy +18 might power? Itt milyen skála lesz már...
  • Celeronikus
    Jó ez a 2 kis képregény, ezeket a készítők csinálták?
    Remélem jön még több ilyen ha nem is a készítőktöl akkor fanoktól.

A nap képe pedig érdekes, Crag Hack volt a kedvenc barbár hősöm a h3ban, örülök, hogy visszatér ha ő maga nem is, de a sisakja legalább:)
  • Elessar
    A képregények parádésak, nagyon tetszenek nekem is!
  • Elessar
  • Elessar
    Jó, semmi, közben én is megtaláltam a képet :)
  • Elessar
    Honnan veszed, hogy lesz egyáltalán?
  • Andrews2007
    Az új képregény nagyon vicces. :D Ironikus is a fejlesztőktől. :)
  • Andrews2007
    Most akkor mégis lesz Iniative csak nem úgy fog működni mint eddig?
    Akkor hogy?
  • Pio
    +1 :)
  • Acidlich
    Jó lenne, ha townscreenekből mutatnának valamit, marha kiváncsi vagyok rá
  • Andrews2007
    Holnaptól szerintem lesz jó pár infó 1 hétig. Az nem elég? :) Higgyétek el erős hetünk lesz. :)
  • Mike777
    Ez jogos abszolút :) de még a gagyi blog motorokban is van előre időzített megjelenés

• Malakai
    Hétvége van, ha túlórázgatnak is, azért nekik is van életük...
  • Mike777
    Péntek óta tényleg nincs semmi újdonság???
  • Andrews2007
    Mivel nincs még béta márciusban majd május 15.-ére tolom az időpontot kb. Csak előre szólok.
    Egy bétának kell 1 hónap majdnem.
  • Mike777
    H3-ban nem volt nehéz szeretni a dread knight-t.. valljuk meg, megfelelő számú vámpírral kiegészítve némi lich és mindenkinek hello :D
  • Acidlich
    Én a H3-as dread knight-ról beszéltem.
    Szablya bevillan, meg egy kis luck, aztán vízszintes lett az ellen:)
  • Andrews2007
    Jaja figyeljetek a Heroes Magyarország honlapjára. Árgus szemeitekkel sok érdekességet fedezhettek majd fel.
  • Shiwo
    figyelitek ? egyéb hereos fórumoknál (megjelenés előtti képek menüpont) az első helyen vagyunk \o/ :)
  • Pio
    Javaslom, hogy az elkövetkező napokban irányítsátok a figyelmeteket IDE. :)
  • Mikatesuka
    Én a Death Knight-t soha nem szerettem...Gyenge volt...:D Én a macska 2. fejlesztett verzióját szerettem...A sima elég randa volt a 2. Kieg.-gel jött fejlesztés viszont kedvenc...:D
  • Dei
    Celestial vagy Age of Heroes az oldal ahol megszavazták kedvenc lénynek.
    Nekem is kedvenc lényem az 5. részbe :D
  • kissssss
    azért reméljük hogy kóbor lényként még belekerül a játékba
  • Elessar
    Jah :D Kicsit elértettelek akkor
  • Shiwo
    lehet a skizóból még érdekes...nem a gonosz infernós a képzeletbeli, hanem az a valós lénye, s a jólelkű része a betegség kivetülése..
  • Acidlich
    "a Death Knight volt kb az egyik leginkább imádott egység" - Pont erre világítottam rá én is, tehát kíváncsi lennék, hol szavazták meg, hogy ez a szökött pandorai oroszlán lenne a legnagyobb kedvenc a Heroes lények közül, érted?:D
  • Elessar
    Jó, de érted a Death Knight volt kb az egyik leginkább imádott egység, nehéz mindenkinek a kedvében járni, ráadásul ebbe az új Necro kinézetbe nem is fért volna be. Kicsit hiányolom én is, de a vámpírral sincs gondom
  • Elessar
    Igen ,később én is rájöttem már. Mondjuk ettől függetlenül lehet még 8 nép, legalábbis én örülnék neki!
  • Mike777
    egy két csavarral az infernos kiinduló pontból is rengeteget kilehet hozni, de tény, hogy ez a skizó rossz tesó vonal bármelyik epikus jellegű játékba elmenne... mindenesetre borzasztóan kíváncsi vagyok már az egészre az újítások 90% számomra abszolút pozitív hangzik... és csak attól félek, hogy a megjelenés végül belefog csúszni a vizsgaidőszakba és az nem lenne túl kedvező :)
  • Pio
    Tegnap este linkelte Malakai, valamiért 1 nappal előbb kikerült fórumra.
    Facebookon ma tették ki.
  • Mikatesuka
    Nálam maradt csak ki vagy ma tényleg nem volt új kép?:)
  • Xinjin
    Hát igen ez a kép nem túl Heroes-os. Egyékbént üdv mindenkinek végre sikerült reggelnem :P.

Jó volt ez a Q&A-s videó. A ubi most nagyon odafigyel a community-re és ez nagyon pozitív. Remélem minél hamarabb visszatérnek a sárkányok :).
  • Mike777
    Nagyon nincs heroes hangulatom ettől borítótól és több fórumon olvastam, hogy nem tetszik a népnek reménykedtem benne, hogy nyomás hatására majd lecserélik :D
  • Pio
    A Ubisoft lengyel facebook oldalára kikerült a tegnap linkelt borító bazi nagyban, szóval biztosra vehető, hogy ez lesz a doboz.
    Inkább csak linkelem, mert tényleg elég nagy
  • Pio
    Én itt és Vologya Mester fórumán írtam ki a szavazást, ha másfelé hallottak róla, az már Nektek köszönhető. :)
    A regisztráció nagyon komoly visszatartó erő szerintem is.

• Mike777
    én jó ideje olvasom a fórumot, de csak tegnap reggeltem, szóval 180 ember nem túlzó szerintem...
  • TreDoR
    Hátja, itt vagy 180 ember read only módban van, vagy...
  • Malakai
    Egyébként Celestial Heavenes eredmény a grafikára, annak aki ott nem regelt:

5: 38.15% (58)
    6: 28.94% (44)
    4: 22.36% (34)
    3: 6.57% (10)
    2: 2.63% (4)
    1: 1.31% (2)

Nálunk többen szavaztak, mint ott.. :D
    Vagyis most csak volt csalogatás itt, vagy simán ennyire elriasztja az embereket a regisztrációhoz kötött szavazás (CH).
  • Pio
    Óje, kössz, lehetett volna annyi eszem, hogy kicsit körülnézzek az oldalon. :)