Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Eddig nagyon jók a részletek, hamar megleptek minket vele. de az a Lovag nagyon ismerõs, alig változott valami a szerkezetén, nem?

Celestial Heavens fórumán futottam bele.
Köszi , honnét szerezted? Lényeket hiányoltam belõlük azért. 😊
Itt van 3 PDF a 3 hivatalosan bejelentett frakcióról, elég sok adat van bennük:

Haven
Inferno
Necropolis

Ez szép! 😊

Így most már óriásira várom!! Lehet hogy visszatér a Heroes 3 feeling csak új világban és felfrissítve? 😊
Murder3
az lehet de ezek inkább csak sablon szövegek.

elmondja h nem akarják forradalmasítani a heroest, meg h a fanok kapják amit szeretnének, majd a végén mondja h ez nem egy heroes 3 újraformálás lesz, mint az 5 volt úgy kb..

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Malakai

"I can assure you it still feels and plays like Heroes. It adds some new stuff to the mix, but doesn't try to be revolutionary or turn Heroes into something completely different. However, no, it is not Heroes III redux."

A megnyugtató szavak a végén, hehe. ^_^

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hoppá, az egyik fejlesztésbe bevont fansite fejes válaszolt néhány kérdésre!
ITT OLVASHATÓ az eredeti szöveg, a lényeg:

- még alpha státuszba se ért a fejlesztés, a bemutatott demóból rengeteg grafikus elem, hang, interface elem hiányzott.

- LESZNEK town screenek. Nem 3Dsek lesznek, mint az elõzõ részben, hanem szépen kidolgozott 2D-s, animált megoldást választottak, mint a korábbi 4 részben. NEM az lesz, ami a screenshotokon látszik, az csak egy placeholder kép, mert még nincsenek készen velük.

- mivel lesz townscreen természetesen lesznek zenék is minden városhoz.

- a bányákat ugyan úgy el kell foglalni, mint eddig, a lényeg az, hogy ha elfoglaltál egy "központot" (a srác következetesen cityt VAGY fortot emleget, tehát egyre gyanúsabb, hogy nem minden központ város lesz) és a hozzá tartozó bányákat is, akkor azt nem lehet tõled elfoglalni. Viszont ki lehet "éheztetni" az ellent, ha beállsz a bányájába, akkor neked termel akkor is, ha övé a hozzá tartozó "központ", de amint kilépsz a bányából újra az ellennek fog termelni, amíg el nem foglalod a "központot" és utána a bányákat (ez utóbbi szükségességében nem vagyok biztos).
Ott is megvoltak a várak nevei, csak mivel a barbárokén kívül mindegyikhez tartozott egy mágiaosztály, összemosták õket. A Dungeon neve ott hivatalosan Asylum volt.
Én amúgy nem csehül tudok, hanem szlovákul, de a két nyelv egész jól fedésbe hozható. 😊 Viszont a "gamer" szókincsem elég fapados. 😞
A nagy részében semmi új nincs, kicsit jobban részletezi a harcot, mint az eddigiek, egy dolog szúrt szemet, mintha azt írná, hogy a csontváz íjászoknak különbözõ nyílvesszõtípusai voltak. Az egyik területre sebzõ, a másikat nem írta, hogy mire jó. Persze ez lehet, hogy csak annyit jelent, hogy sima és spec képességként területre sebez. A nekromaták tudnak holtakat támasztani és gyógyítani is, ezt írja még, de ezt már tudtuk eddig is.
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=37587&r=top

Esetleg még valaki tud csehül? PIO? 😊 Valami újdonság konkrétum?

A Hammers of Fate mintha jobban menne mint a Heroes V. De ez az emberes kampány megint gyengusnak tûnik.
Murder3
hát sztem vmi normálisabb név nem ártana nekik.

"A franciában csak annyit, hogy kívülrõl, a térképrõl is látható lesz majd, hogy mik vannak megépítve."

No ha az IS is számít, akkor ez jó elõjel. 😊
Lacee
a franciában csak annyit, hogy kívülrõl, a térképrõl is látható lesz majd, hogy mik vannak megépítve.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

A Város nézetrõl se mond semmit pontosabban?
Cseh megy, semmi új infó nincs benne, ugyan azokat mondja el, mint a többiben, franciát passzolom. 😊
http://www.youtube.com/watch?v=qQjYN8R14cc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=qgVZquwGE5A

Valaki tud itten franciául és csehül??? 😄
j0nNyKa
a 4-et a hardcore heroes játékosok nem is nagyon tekintik heroesnak 😊
de amúgy ja, ott a varázslatosztályok szerint voltak elnevezve a fajok
még mindig azt tudom mondani, hogy a dungeon az dungeon 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
te esetleg a Rampart - Sylvan váltásra gondolhatsz
illetve a 5-ben a dungeont emlegették dark elfeknek is, de az nem az igazi
dungeon az dungeon, és pont 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Jaja meg a 3. részben is. A 4. részben volt Chaos asszem ugye?
Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Murder3
Dungeonoknak van más neve is nem?
Az V-be nem így hívták a játékon belül õket nem?

De azért még elfoglalni elõször szerintem el kell a bányákat. Mivel volt elõtte szörny a képeken.

Sokan a titokzatos 6. népként az Arctalanokat jelölték, meg gyakorlatilag a Dungeon nép 'õsei' és sokkalta erõsebben kötõdnek a fekete sárkányanyához. (lehet hogy kiegészítõben lesz de az is lehet hogy a +1 végsõ pályán is már feltûnnek majd).
Továbbra sincs semmi biztos, ahogy Zóanagyvarázsló mondta ez csak egy negyed mondat volt a videóban, amit én túlvízionáltam, mert pont így festettem le a rendszert a minap. Minden esetre ez a negyed mondat nyitva hagyja mindkét lehetõséget.
Én ezt úgy képzelem el amúgy, hogy mondjuk egy multiplayer 1v1 pálya fel van osztva mondjuk 8-10 szektorra, ebbõl mondjuk 3-4 központja város, 5-7 központja pedig csak 1 fort, amiben nem lehet toborozni lényeket, de pakolhatsz oda sereget, ami a szektort fogja védeni.
nem tudom, hogy játszottál-e a Settlers 7-tel, a pálya felosztását ahhoz hasonlóan képzelném el. Aki uralja a zónát az uralja a nyersanyagokat a zónában.
Murder3
tehát akkor a fortok lesznek a helyõrségeink amik egy egy zónát felügyelnek és a town lesz a fõvárosunk?

Murder3
sztem a lidérc hangulatosabb oda, meg amúgy benne van csak nem a nekromantáknál.

"...conquer territories, what we call "areas of controls". All the resource depend on a single fort or town and you'll have to conquer it to conquer the area..."
Következhet ebbõl az is, hogy a fort és a town ugyan az csak más fejlettségi szint, nekem ez inkább azt jelenti, hogy lesz egy központi épülete minden "area of control"-ban, vagyis zónákra lesz osztva a térkép és el kell foglalni a zóna központi épületét, ami nem kizárólag egy vár lehet, hanem egy szimpla fort (erõd) is akár. Láttunk már ilyesmit a HoMM-ban, voltak kapuk, amikben lehetett hagyni egységeket.
Én azért tippeltem a kétféle központi épületre, mert arányaiban túl sok a bánya egy normális HoMM pályán a várakhoz képest. Ha 1 várhoz tartozna mondjuk 5 bánya akkor túl nagy elõnyt jelentene +1 area of control. Ha viszont tartozik hozzá mondjuk 2-3 bánya, akkor túl sok várat kellene bezsúfolni egy pályára.
Ugyanakkor 3-mal kevesebb bányatípus lesz és úgy már talán bele is férne a dolog.
Akárhogy is, a lényeget kimondtad: meglátjuk. 😊
- ééééés igazam lett! 😄DD Mondja, hogy nem csak townokhoz tartozhat egy terület, hanem fortokhoz is és azokhoz is fognak tartozni a bányák. Szóval úgy néz ki pont az lesz, amit lentebb tippeltem.

Ez véletlenül sem egyértelmû, nekem inkább úgy jött le, hogy fort és a town is a várakra vonatkozik, csak felsorolásszerûen célzott a különbözõ fejlettségi szintükre. Különben is furcsa lett volna egy eddig ismeretlen feature-re így hivatkozni. Mindenesetre egyikünk sem gondolatolvasó, meg különben is, változhatnak még a dolgok, meglátjuk.
Lacee
azért remélem Titan lesz valamelyik városban 😊

kis retro a második részbõl:

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Új videó interview. A bevezetõ német, utána intro, aztán angol.

A lényeg:
- Bíznak benne, hogy az embereknek tetszeni fognak az újítások, amiket kitaláltak és pár év múlva ezt fogjuk a legjobb Heroes-ként emlegetni.
- A névváltoztatás valóban azért történt, hogy a brand neve legyen elõl, semmi másra nem utal. Egyre több M&M cím van (Kingdoms, Clash of Heroes, Dark Messiah, Heroes, satöbbi) és így akarják jelezni, hogy ezek mind Ashan-on játszódnak a M&M univerzumban.
- Lehet skillpontokat osztogatni, újabb rpg elem, minden szinten jár egy és bármit megtanulhatunk belõle. Ez mondjuk többé-kevésbé eddig is megvolt.
- ééééés igazam lett! 😄DD Mondja, hogy nem csak townokhoz tartozhat egy terület, hanem fortokhoz is és azokhoz is fognak tartozni a bányák. Szóval úgy néz ki pont az lesz, amit lentebb tippeltem.
- megint utalás arra, hogy az adventure map-en lesznek a várak, szóval egyre gyanúsabban adagolják, hogy nem lesz város nézet.
- újra elmondja, hogy fenntartanak egy privát fórumot, ahol a legnagyobb HoMM fanközösségek vezetõivel kommunikálnak és velük kooperálva készítik a játékot. Például a skillrendszer teljesen újra lett dolgozva az itteni visszajelzések alapján.
- fontos volt, hogy menjen gyenge konfigokon is a játék, ezért a grafika nagyon jól hangolható lesz. Azt ígéri, hogy 3 éves laptopokon is simán menni fog a játék.
SLICK
3-ban egyértelmûen a Nekromanták, de az 5-ben is hozzájuk húzott a szívem. A lovag kihagyását én is sajnáltam, viszont a kaszás sem egy rossz egység.
Egyébként az 5-ben a sárkányok kidolgozottsága nem igazán tetszett, jobb lett volna vmi más kidolgozottságban.

Murder3
a játék összes lényére értettem h 1 speciális képességet kapjon.
ezt hiányoltam az 5-bõl.

Murder3
a lidérc és a lich különösen szépek voltak
a zombi hát jó h nevet változtattak neki.
csonti is jól mutat.
szellem is bár ott inkább a továbbfejlesztett néz ki jól.
Vámípír is jó bár a modelje személy szerint nem tetszik.

a csontsárkny meg borzalmas a szellem sárkány meg annyit javít h az áttetszõ de kb az is úgy néz ki mint egy roncs.

Murder3
átvitt értelembe értsd.
kb úgy néz ki mint egy rozoga szétesõ szerencsétlenség+gyenge is.

Gurren
nekem crossbowman volt a kedvencem

jazzy
3ban tower 5ben az emberek, nem emlékszem a nevére imádtam a griffint meg a lovagot
Grove4
A III-ban a titános vár, a Tower, az V-ben meg a Sylvian.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Jól emlékszel.
Fantusz
Furcsa elvárás egy élõholttól, hogy szép legyen...

Csontváz, zombi, szellem, vámpír, lich, lidérc bizalomgerjesztõ szépség volt, csupán a csontsárkányok voltak ocsmányak, rémesek?

Azon se kell különösebben lovagolni, hogy egyik-másik lény kaphatna esetleg még több, jobb képességet, a kiegyensúlyozottságba belefér az, hogy a necronak a csontsárkánya gyengébb ugyan, viszont a lidérc a legerõsebb negyedik szintû lény, a necro hõs speciális képességeit pedig még nem is említettük.
Necromantát nem a szépség miatt kedvelik sokan, hanem a képességei miatt: serege harcról-harcra növekszik, erõsödik, egyetlen necro lényt sem neveznék be szépségversenyre.

Nekem a 3-ban a Castle és a Necropolis voltak a kedvencek, szóval azok már benne lesznek a 6-ban. 😊
Az 5-tel nem játszottam annyit, hogy legyen kedvencem. 😞
3ban nekem necro volt a kedvenc, de 5ben már nem mert kiszedték a lovagot, és a sárkány is elvesztette az öregedõ spellt ha jól emlékszem.

Grove4
Ti a III-ban és az V-ben milyen várral toltátok, melyik volt a kedvenc? 😊

Grove4

Ja boccs, én még nem láttam azt a hozzászólást. 😊

Murder3
régi neve az de én az V-be nem dungeonra emlékszem.

Elég erõs vár volt.
Remélem a nekrók kapnak szép új utolsó lényt mert a csontsárkány iszonyúan ocsmány.
meg nem értettem a szellem dragon miért nem kapott olyan képességet mint a szellem...

Grove4
ÁÁÁÁ a Sylvian nagyon hangulatos <#eljen>

De nem értem miért linkelted, ezt vágom én, szerintem nem errõl beszélt Murder3

Elõször azt mondtam, hogy elképzelhetetlen, hogy ne legyen belsõ nézet és az nem is heroes lenne, délelõtt már úgy voltam vele, hogy elképzelhetetlen de végül is nem veszítene vele olyan sokat a játék, most már, pláne hogy felhoztad a képet kezdek én is esélyt látni arra, hogy nem lesz vár nézet, de ahogy lentebb kifejtettem, nekem annyira nem is fog hiányozni. Azért szomorú leszek miatta, de nem riaszt el a játéktól a dolog.
Grove4
Az melyik is, most hirtelen nem ugrik be, rég játszottam vele 😊
Dungeon? Az tényleg elég gány volt, meg sötét.

Murder3
a dark elfek voltak ocsmány várba bár ott pl a legelsõ egység nagyon szopatós volt fejlesztve..