Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gandrus
Igen, az. Ez most a steames Gold verzió, de előtte megvettem megjelenéskor a magyar nyelvű alapjátékot lemezen.

Amúgy ez is vicces:

Ez milyen nyelv? Nem magyar, az biztos...

Eredeti verziód van?
gandrus
Ezt nem hiszem el. Most meg nem omlott össze a játék, kb. tizenötödszörre. Nem tudom, hogy miért, de úgy tűnik, teljesen random a dolog. Mindegy, lényeg, hogy sikerült. 😊

gandrus
Tudja valaki, hogy mi a jó francért omlik össze állandóan a játék, amikor a Pirates of the Savage Sea 2. pályáján mennék Ulagan hajójához?
Illetve van-e rá valami megoldás? Ugyan csak másodlagos küldetés, de szeretném teljesíteni. Iszonyat bughalmaz ez a játék még mindig...

Ez még nem a végleges változat persze!
b-type
csak úgy:

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

https://www.youtube.com/watch?v=q2_ibQSI56U én annyira boldog vagyok😊))))
Bátorkodtam megcsinálni a Might & Magic: Heroes VII topikját, most, hogy hivatalosan is kiderült, hogy érkezik, ERRE találjátok. 😊
Most nézem az oldal forráskódját, van benne egy ASCII art, nézzetek rá.
http://mightandmagic.com/gamescom14/

Egy számláló indult el 5 és fél napunk van még. 😊Mellette a Heroesos idézet!😄 Pont a magyar Heroes szegedi táborra időzítették érdekes 😄
b-type
Isten bizony nekem semmi közöm a játékhoz üzleti szempontból...ezt fontosnak tartom leírni, mert hülyén fog hangzani amit írok, mint egy elvakult 'fanboy' 😊
Nekem semmi ilyesmi nem volt, egyedül a 'black screen' köszönt vissza most valamiért, 3 alkalommal is volt, előtte egy évig ha ennyi.
Jelenleg mondjuk beszipkázott az Endless Legend, de azért most hagytam el a 340 órát a ebben a játékban (lvl40 platina).
megvannak olyan teljesítmények mint a győzz le 100 ellenséges hőst, játsz 25 MM évet (8400kör), 250 város elfoglalása, nyerj 5000 csatát...stb.
Nekem ilyen hogy nem lép egy egység az nem volt...egyszer volt valami, de ott én néztem el, mert talán várostromnál maradt egy lövész a toronyban, vagy a mélységi 'kukac' tréfált meg...már nem tudom.
Kentaurokkal nincs problémám, eltekintve attól hogy erős a spec. képességük, a hatókör, és az elsétálás is.
menekülő hős csere sem volt.
Gold verzió, minden megjelent kieggel.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Szaruman
Az elmúlt napokban játszottam egy keveset a játékkal, pár bug, ami 'vicces':
- az ellenfél elfelejt lépni körvégén (áll a csík, és nem történik semmi)
- az egység elfelejt lőni csatában (kentaur)
- elmenekül az ellenfél hőse a csatából, a napló ki is írja, h legyőztem, de gyakorlatban az én hősöm menekül el

Kár, h ezeket már nem fogják kijavítani, és comm patch sem lesz sztem 😞

A hadjárat nehézségét csak én tartom elbaszottnak? Normalon az első pályán szenvedtem, könnyűn végülis könnyű volt, de csak azért, mert 3 tonna nyersanyaggal indulok. Nehéz fokozaton kb elképzelésem sincs, h mit kellene csinálni. Pedig a korábbi verziók nehéz fokozaton is röhögve mentek.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Köszi
Sirch
Nem hiba, csak a korábbi részekkel ellentétben itt picit megváltozott a játék városmenedzselése. A kisebb erõdök, falvak nem fejleszthetõek úgy fel, mint a fõvárosod, csak a heti populációdat növelik.

Sziasztok, tegnap megvásároltam eredetiben a Heroes VI Complete -et elkezdtem a régi h3-as idõk emlékére egy scenario-t , majd a kampányt, azt tapasztaltam hogy az általam elfoglalt legalacsonyabb rangú településeket nem tudom fejleszteni, van egy gombom ami nem csinál semmit (Erõdre váltás) építeni nem tudok semmit mert alacsony a település rankja, de frakciót tudok vele váltani , ezt leszámítva tetszik a játék, beszippantott mint 15 éve elõször a heroes 2 😊 Valaki tapasztalta ezt a hibát? vagy ez nem hiba csak nem tudok valamit? (eddig kevés idõm volt játszani vele most is melóhelyrõl írok 😄 )
Köszi, hogy szóltál, Clash of Heroes-ra lecsaptam. 😊
steamen 75% off most a HoMM VI és az egész franchise 😉

http://store.steampowered.com/sub/38904/
Hát, igen. Az nem egy egyszerû pálya. Én úgy oldottam meg hogy csak akkor csatáztam ha muszáj volt. Igyekeztem óvni a katonáim. Jobbat nem tudok tanácsolni, mint hogy a lehetõ legkevesebb harc és veszteség.
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne, tegnap óta van meg a játék, de nem tudom én bénázok-e vagy ilyen nehéz a gém.
Shades of Darkness-el játszom, s a tömlöc kampányt próbálgattam. Az elsõ lejáratig sikerült is mindenkit leölnöm 0 csatlósvesztéssel, de utána már egyre inkább veszítettem harconként õket. Aztán asszem valami angyallal kellett harcolni(át kellett törni a falat mielõtt bejuthattam), ott a legerõsebb emberem elvesztettem, de végül sikerült, de innentõl semmi esélyem nem volt a továbbiakban.
Nem tudom három emberrel hogy lehet megcsinálni, utána kaptam negyediknek egy 5-ös minotauruszt, de nem sokat ért.
Ha adnátok ötleteket/stratégiát, megköszönném.
Beszarok h 2.1.1 frissítéssel az egész grafika szét van esve és csak négyzetek látszódnak a textúrák helyén (szörnyek, hõsök normálisan jelennek meg). 14.10-es Catalyst van fent (elvileg a legfrissebb, a bétát nem szoktam telepíteni).
Rendszer és/vagy játék újratelepítésen kívül vmi ötlete van vkinek??

b-type
Nálam bõven 300óra felett van 😊
De még mindig van benne olyan taktika amire talán 2 hete csodálkoztam rá.
Minden más játék amit írtam rutin lett túl hamar 😞

Kár...amúgy valami Heroes 7-rõl is lehetett egy ideig olvasni h majd 2015-ben jön nem tudom mennyire igaz, meg a Heroes Online játékot harangozták most be https://www.youtube.com/watch?v=J_h4AXFboqs itt a Trailer-je is. Meg a kártyajátékban is jönnek ebben a hónapban új lapok. A disciples 3-al személy szerint én is játszottam, meg a kettõvel is, tetszettek nagyon, csak a 3 azt mondják nem aratott osztatlan sikert, ugye valami orosz fejlesztõ csinálta és tervbe vt véve a második kiegészítõ a Mountain clans, képek jöttek ki a lényekrõl h milyenek lesznek meg minden, de úgytudom nem lett befejezve....
Szaruman
Nálam disciples 3, de fõleg aow3 100x többet ér a h6nál. Se a hõsfejlõdést, se a harcrendszert nem sikerült jól megcsinálni, ~40 óra után föl is adtam a próbálkozást a játékkal (mármint azzal, h vmi szórakoztató részt találjak benne).

b-type
sajnos 😞
Pedig sztem teljesen jó játék, és a szinthatár túl gyorsan eljön.
pláne a kampányban, ahol a karakterre szabott kampány utolsó pályáján már bõven a felétõl szinthatáron takarít a hõs 😞
De jól mûködõ szépen összeállt játék...hiába jelent meg jó pár körökre osztott Fantasy stratéga (Disciples3, AoW3, Warlock2, Endless Legend...valahogy ez a játék magasan jobban összeszedett, és úgy általában jobb.

Szaruman
http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-gb/news/details.aspx?c=tcm:21-114072&ct=tcm:6-231-32

A h6ra már majdnem egy éve magasról szarnak, és ez a jövõben sem fog változni.

Sziasztok! Gondoltam már felnézek ide, mert régen tettem, de ahogy látom semmi különösebb esemény nem történt. Kiegészítõrõl vagy valami újításról gondolom nincs hír ugye? Mondjuk azért én reménykedek benne h lesz még, a Duel of Champion kártyajátékban például már az Akadémia is benne van ugye, megcsinálhatnák a Heroes 6-ba is.
Ma szerettem volna folytatni a játékot, mivel pár hónapja elõ sem vettem. Nagy meglepetésemre eltûntek a mentéseim. Valaki esetleg tudja, hogy az uplay hová a fenébe mentett? Nincs kedvem elõlrõl kezdeni.<#shakehead>
Volt amikor nálam is ilyet csinált..gondolom csak a szokásos..hackelik a Uplay szervereket, legalábbis ezt mondják, közbe meg úgy sz@r az egész ahogy van.

Van akinek mûködik a mentések szinkronizálása miután kilép a játékból? Nálam egy jó ideje sokadik próbálkozásra se megy.
Köszi. Csak mert az istennek sem akarja feltenni a 2.1.1-et pedig a 2.1 már fent van (azt írja h nincs telepítve, na jah, majd elhiszem).

ha be van kapcsolva mentések szinkronizálása és sikeresen szinkronizál akkor meg, de én mindig csinálok egy biztonsági mentést ami a gépen van valami gond lenne.
Még vmi: ha törlöm és újra feltelepítem a játékot akkor a mentéseim megmaradnak "a felhõben" ugye??

Köszi.

Ismerõsömnek is az van, és neki is manuálisan kellett frissítenie. Próbáld meg úgy hátha. Vagy amit már írtak elõttem, régebbi driver.
Nem tudom számít-e h a Complete van meg nekem.
De eddig jó volt, ez a mocsok driver cseszte el, pedig msot kedvem lett volna játszani.:/

Csak azt a patch-et kell leszedni ami a kiegészítõvel jött. Valamiért azok nem kapták meg akik uplay-en tolják. Steames rendesen frissít magától.
De amikor indítom a játékot bevillan 1 másodpercre az updater, mégsem csinál semmit, de azért ez számomra fura h kivették, bármikor jól jöhet bárkinek ha újra telepíti a játékot, na mind1, köszi azért h ilyen kitartóan válaszolgatsz.😊

Shiwo
valamelyik patch során kikerült az auto-update

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Radeon HD 6670-esem van, eddig minden jó volt, ezért kételkedek abban h a Heroes-ban lenne a hiba, ez a mocsok driver. Most azon vagyok h frissítsem a játékot mert pont kiszúrtam h 2.0.0 a verzió, ami érthetetlen számomra mert eredeti a játék és a Uplay-jel indul mindig, fel kellett volna frissítse már rég, most manuálisan töltöm le a 2 foltot.
Utána jön a 13.x driver feltelepítése aztán pusztuljanak el.
A pálya újra indítást próbáltam, de mint említettem, már a menüben Raelag mögött is csak négyzetek vannak, pedig õ és a sárkány jól jelenik meg.

Shiwo
hasonlóval igen, ötlet nincs, ez egy olyan bug, amit bsztak kijavíttatni ubiék.. gyengébb (meg integrált) videókártyákkal fordul fõleg elõ.. próbálj meg valami régebbi driver-t keresni és azt feltenni.. illetve mintha annó lett volna olyanról szó, hogy a pálya többszöri betöltése (esetleg újrakezdése ? ) megoldotta a dolgot..

A 14.4-es ATI driver óta négyzetek vannak a textúrák helyett, csak a hõs látszik meg a kastély, a fõmenü hátterében is ugyanez, sehogy sem sikerül megcsinálnom, letöröltem majd újra feltelepítettem a drivert, viszont van 1 olyan app h AMD Gaming Evolved amit még az uninstall sem szed le, telepítéskor meg csak annyit ír h már telepítve van, sztem az a ludas, mert amíg az nem volt addig jó volt, de egyszerûen nem szedi le sehogy, pedig már a mappája is ki lett b*szva a géprõl, nem értem.
Valaki találkozott hasonlóval és van ötlete??

Lehetséges. Köszi azért a tippeket.
Lehet, hogy bosszúból csinálja velem a játék, mert sokat fikáztam az Ubisoftot.
b-type
támogatom, próbálgass dolgokat, lehetnek extrém gépkiépítések..vagy valami. De a játék stabil, sõt mondhatnám azt is hogy nagyon stabil, csak felesleges ragozni (még is megtettem 😊 )

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Abból hogy ezt produkálja neked a gép. A játékok elég jó géptesztelõk. Nem nagyon olvastam itt olyanokat hogy rendszeresen befagyna a játék, ráadásul úgy, hogy az OS-t is magával rántja. Vista felett már olyan vga driver modell van, ami nem kernel szintem fut, tehát az OS megpusztul játék alatt, akkor a géped hardveresen beteg.
Mibõl gondolod? Nincs semmi baj a hardvereimmel, a legújabb drivereket használom.
A gépem: AMD Phenom 2 c5 955, 3,20Ghz, 4Gb Ram, 64 bites Windows7
a videókártya AMD Radeon hd 7700
Hardveresen beteg a géped, vagy próbálj másik videókártya drivert.
Idõnként befagy nekem a játék, nem mûködik a windows gomb sem, csak resetelni tudok, és ez nagyon bosszantó, mert olyan váratlanul tud ez történni, néha csata közbe, vagy a térkép nézeten.

Nincs véletlenül valami lista, hogy mely futó programokat nem szereti a játék?
Vagy egyáltalán miért fagy?
Nem túl gyakran csinálja, csak nagyon váratlanul, és ettõl elmegy a kedvem az egész játéktól.

Pedig annyira jó, csak az Ubisoftnál nem hallottak még tesztelésrõl. 😞

GyaxyBoy
Köszönöm
Shiwo
szerintem nincs, amennyire én tudom, a LAN támogatás az kimaradt belõle..

neten keresztüli játék van benne (de ahhoz eredeti kell) meg hot-seat

GyaxyBoy
Sziasztok!
Nem találtam konkrét megoldást neten itt meg a keresõ sem mûködik.
Van valamilyen lehetõség LAN-on tolni tört verziós Heroes 6-ot?
Találtam a TUNGLE-t, de ott csak Heroes 5-ig van lehetõség!