10317
  • Shiwo
    a kártya jó lenne, ha nem tarot pakli lenne, hanem sima francia kártya, akkor tök jól lehetne vele más kártyajátékokat is játszani..
  • Andrews2007
    Nagy frissítések a H7 honlapon
    Közelgő nagy frissítések az oldalon. Pl lesz account az oldalon mely fejlődik xp-t kap , ha kommentelünk, szavazunk, javaslatot teszünk, rajongói képeket készítünk stb. Jövő héten felkerül az Academy nép teljes 3D-s egységsora is. Képesség leírásokkal mindennel.

Új gyűjtői változat szavazás

Újabb szavazás a gyűjtői változathoz, mely plusz kelléket adják, egy Heroes 7-es tarot/póker kártyacsomagot, vagy Haven Griff dinasztiás zászlót.
    Egyelőre 75%-al vezet a kártya én is arra szavaztam.

Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2014.11.30. 17:17:52
  • Andrews2007
    Academy Bajnok lény rajzok
    Academy Bajnok lények!
  • Madi92
    Így van, milyen jókat fogunk majd játszani! :D
  • Maala
    Végülis nem para, mert ahogy olvasgattam, egyeseknek durva teljesítményproblémáik vannak az uplayen átvezetett steames példányokkal. Bár lehet, csak számológépet használnak.

Azért kösz a gyors választ, a játék ettől nem lesz rosszabb. :)
  • Pio
    Nem tudod átvinni. :(
  • Maala
    Kérdés: Gondolom, ha anno UPlay-en vettem meg gamet (Complete Edition), Steamre esély sincs bevinni "Nem Steames játék hozzáadása"-n kívül?

Csak felmerült bennem az ötlet.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.14. 20:36:30
  • gandrus
    Anno kihagytam a dlc-ket meg a küldetéslemezt, de nemrég kedvet kaptam hozzá. Igyekszem nem elveszíteni az ilyen, és egyéb hibák következtében (mint pl néha. a csata előtti fekete képernyő).

Pio, köszi, de nem érdekes! :) A Crag Hack-el már végeztem, most a Sandro jön, a leírás meg nem olyan fontos.
  • Pio
    Most jut eszembe, hogy nekem is az eredeti produkálta ugyan ezt, ráadásul a legutolsó patch-csel... :\
  • Shiwo
    hát annó ez még magyar volt, most ránézésre cseh, lengyel vagy valami szláv, gondolom valami patchel elbcták, miután kikerült a Black Hole kezei közül...
  • gandrus
    Igen, az. Ez most a steames Gold verzió, de előtte megvettem megjelenéskor a magyar nyelvű alapjátékot lemezen.

Amúgy ez is vicces:

Ez milyen nyelv? Nem magyar, az biztos...
  • Pio
    Eredeti verziód van?
  • gandrus
    Ezt nem hiszem el. Most meg nem omlott össze a játék, kb. tizenötödszörre. Nem tudom, hogy miért, de úgy tűnik, teljesen random a dolog. Mindegy, lényeg, hogy sikerült. :)
  • gandrus
    Tudja valaki, hogy mi a jó francért omlik össze állandóan a játék, amikor a Pirates of the Savage Sea 2. pályáján mennék Ulagan hajójához?
    Illetve van-e rá valami megoldás? Ugyan csak másodlagos küldetés, de szeretném teljesíteni. Iszonyat bughalmaz ez a játék még mindig...
  • Andrews2007
    Ez még nem a végleges változat persze!
  • b-type
    csak úgy:

• erdbal
    https://www.youtube.com/watch?v=q2_ibQSI56U én annyira boldog vagyok:)))))
  • Pio
    Bátorkodtam megcsinálni a Might & Magic: Heroes VII topikját, most, hogy hivatalosan is kiderült, hogy érkezik, ERRE találjátok. :)
  • Pio
    Most nézem az oldal forráskódját, van benne egy ASCII art, nézzetek rá.
  • Andrews2007
    http://mightandmagic.com/gamescom14/

Egy számláló indult el 5 és fél napunk van még. :)Mellette a Heroesos idézet!:D Pont a magyar Heroes szegedi táborra időzítették érdekes :D
  • b-type
    Isten bizony nekem semmi közöm a játékhoz üzleti szempontból...ezt fontosnak tartom leírni, mert hülyén fog hangzani amit írok, mint egy elvakult 'fanboy' :)
    Nekem semmi ilyesmi nem volt, egyedül a 'black screen' köszönt vissza most valamiért, 3 alkalommal is volt, előtte egy évig ha ennyi.
    Jelenleg mondjuk beszipkázott az Endless Legend, de azért most hagytam el a 340 órát a ebben a játékban (lvl40 platina).
    megvannak olyan teljesítmények mint a győzz le 100 ellenséges hőst, játsz 25 MM évet (8400kör), 250 város elfoglalása, nyerj 5000 csatát...stb.
    Nekem ilyen hogy nem lép egy egység az nem volt...egyszer volt valami, de ott én néztem el, mert talán várostromnál maradt egy lövész a toronyban, vagy a mélységi 'kukac' tréfált meg...már nem tudom.
    Kentaurokkal nincs problémám, eltekintve attól hogy erős a spec. képességük, a hatókör, és az elsétálás is.
    menekülő hős csere sem volt.
    Gold verzió, minden megjelent kieggel.

• Szaruman
    Az elmúlt napokban játszottam egy keveset a játékkal, pár bug, ami 'vicces':
    - az ellenfél elfelejt lépni körvégén (áll a csík, és nem történik semmi)
    - az egység elfelejt lőni csatában (kentaur)
    - elmenekül az ellenfél hőse a csatából, a napló ki is írja, h legyőztem, de gyakorlatban az én hősöm menekül el

Kár, h ezeket már nem fogják kijavítani, és comm patch sem lesz sztem :(

A hadjárat nehézségét csak én tartom elbaszottnak? Normalon az első pályán szenvedtem, könnyűn végülis könnyű volt, de csak azért, mert 3 tonna nyersanyaggal indulok. Nehéz fokozaton kb elképzelésem sincs, h mit kellene csinálni. Pedig a korábbi verziók nehéz fokozaton is röhögve mentek.
  • Jence
    Köszi
  • Sirch
    Nem hiba, csak a korábbi részekkel ellentétben itt picit megváltozott a játék városmenedzselése. A kisebb erődök, falvak nem fejleszthetőek úgy fel, mint a fővárosod, csak a heti populációdat növelik.
  • Jence
    Sziasztok, tegnap megvásároltam eredetiben a Heroes VI Complete -et elkezdtem a régi h3-as idők emlékére egy scenario-t , majd a kampányt, azt tapasztaltam hogy az általam elfoglalt legalacsonyabb rangú településeket nem tudom fejleszteni, van egy gombom ami nem csinál semmit (Erődre váltás) építeni nem tudok semmit mert alacsony a település rankja, de frakciót tudok vele váltani , ezt leszámítva tetszik a játék, beszippantott mint 15 éve először a heroes 2 :) Valaki tapasztalta ezt a hibát? vagy ez nem hiba csak nem tudok valamit? (eddig kevés időm volt játszani vele most is melóhelyről írok :D )
  • Pio
    Köszi, hogy szóltál, Clash of Heroes-ra lecsaptam. :)
  • siryus13
    steamen 75% off most a HoMM VI és az egész franchise ;)

http://store.steampowered.com/sub/38904/
  • Lokker
    Hát, igen. Az nem egy egyszerű pálya. Én úgy oldottam meg hogy csak akkor csatáztam ha muszáj volt. Igyekeztem óvni a katonáim. Jobbat nem tudok tanácsolni, mint hogy a lehető legkevesebb harc és veszteség.
  • Zohar
    Sziasztok!
    Egy kis segítség kéne, tegnap óta van meg a játék, de nem tudom én bénázok-e vagy ilyen nehéz a gém.
    Shades of Darkness-el játszom, s a tömlöc kampányt próbálgattam. Az első lejáratig sikerült is mindenkit leölnöm 0 csatlósvesztéssel, de utána már egyre inkább veszítettem harconként őket. Aztán asszem valami angyallal kellett harcolni(át kellett törni a falat mielőtt bejuthattam), ott a legerősebb emberem elvesztettem, de végül sikerült, de innentől semmi esélyem nem volt a továbbiakban.
    Nem tudom három emberrel hogy lehet megcsinálni, utána kaptam negyediknek egy 5-ös minotauruszt, de nem sokat ért.
    Ha adnátok ötleteket/stratégiát, megköszönném.
  • SlipKnoTiaN
    Beszarok h 2.1.1 frissítéssel az egész grafika szét van esve és csak négyzetek látszódnak a textúrák helyén (szörnyek, hősök normálisan jelennek meg). 14.10-es Catalyst van fent (elvileg a legfrissebb, a bétát nem szoktam telepíteni).
    Rendszer és/vagy játék újratelepítésen kívül vmi ötlete van vkinek??
  • b-type
    Nálam bőven 300óra felett van :)
    De még mindig van benne olyan taktika amire talán 2 hete csodálkoztam rá.
    Minden más játék amit írtam rutin lett túl hamar :(
  • erdbal
    Kár...amúgy valami Heroes 7-ről is lehetett egy ideig olvasni h majd 2015-ben jön nem tudom mennyire igaz, meg a Heroes Online játékot harangozták most be https://www.youtube.com/watch?v=J_h4AXFboqs itt a Trailer-je is. Meg a kártyajátékban is jönnek ebben a hónapban új lapok. A disciples 3-al személy szerint én is játszottam, meg a kettővel is, tetszettek nagyon, csak a 3 azt mondják nem aratott osztatlan sikert, ugye valami orosz fejlesztő csinálta és tervbe vt véve a második kiegészítő a Mountain clans, képek jöttek ki a lényekről h milyenek lesznek meg minden, de úgytudom nem lett befejezve....
  • Szaruman
    Nálam disciples 3, de főleg aow3 100x többet ér a h6nál. Se a hősfejlődést, se a harcrendszert nem sikerült jól megcsinálni, ~40 óra után föl is adtam a próbálkozást a játékkal (mármint azzal, h vmi szórakoztató részt találjak benne).
  • b-type
    sajnos :(
    Pedig sztem teljesen jó játék, és a szinthatár túl gyorsan eljön.
    pláne a kampányban, ahol a karakterre szabott kampány utolsó pályáján már bőven a felétől szinthatáron takarít a hős :(
    De jól működő szépen összeállt játék...hiába jelent meg jó pár körökre osztott Fantasy stratéga (Disciples3, AoW3, Warlock2, Endless Legend...valahogy ez a játék magasan jobban összeszedett, és úgy általában jobb.
  • Szaruman
    http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-gb/news/details.aspx?c=tcm:21-114072&ct=tcm:6-231-32

A h6ra már majdnem egy éve magasról szarnak, és ez a jövőben sem fog változni.
  • erdbal
    Sziasztok! Gondoltam már felnézek ide, mert régen tettem, de ahogy látom semmi különösebb esemény nem történt. Kiegészítőről vagy valami újításról gondolom nincs hír ugye? Mondjuk azért én reménykedek benne h lesz még, a Duel of Champion kártyajátékban például már az Akadémia is benne van ugye, megcsinálhatnák a Heroes 6-ba is.
  • Gza1
    Ma szerettem volna folytatni a játékot, mivel pár hónapja elő sem vettem. Nagy meglepetésemre eltűntek a mentéseim. Valaki esetleg tudja, hogy az uplay hová a fenébe mentett? Nincs kedvem előlről kezdeni.
  • SlipKnoTiaN
    Volt amikor nálam is ilyet csinált..gondolom csak a szokásos..hackelik a Uplay szervereket, legalábbis ezt mondják, közbe meg úgy sz@r az egész ahogy van.
  • Lokker
    Van akinek működik a mentések szinkronizálása miután kilép a játékból? Nálam egy jó ideje sokadik próbálkozásra se megy.
  • SlipKnoTiaN
    Köszi. Csak mert az istennek sem akarja feltenni a 2.1.1-et pedig a 2.1 már fent van (azt írja h nincs telepítve, na jah, majd elhiszem).