Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem rég vettem meg a Comlet Edition verziót, de alig tudok vele játszani, mert mindig lecsatlakozik a Conflix-ról...
Elvileg a netem folyamatos... esetleg vmi tipp vkitől?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Szerintem messze így a leghangulatosabb játszani, főleg a 3-4 is vagytok 😊 Ha van még kérdésed írj, remélem ki lehet hámozni a mondandóm 😊
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.09.03. 17:00:01
Van egy laptopunk és egy asztali gépünk, amin hálózatban szeretnénk játszani egymás ellen, otthon. Mindkét gépen a Windows 7 van, s otthoni hálózatként látják egymást. Mindkettőre fel van telepítve a Heroes VI Complete Edition, sajnos az okosított verzió. Ez nem tud bejelentkezni a Conflixba. Meg oldható valahogy, hogy otthon egymás ellen játszunk?
Előre is köszönöm a segítséget!
Uplay-es,eredeti játékhoz kéne.
Semmi más nem kell mint játsz vele, és tanulj bele...sztem úgy a legjobb. Nem kell hozzá net, vagy bárki tanácsa. 😊
Az alapjátékot ajánlom azért.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Most megvettem a PC Gurut, így megvan a Shades of Darkness.
Bele is kezdtem! Az első pálya még egész jól ment, de a második úgy a felénél már kezdet kifogni rajtam. A végső csatát már nem is tudtam megnyerni, mert egyszerűen nem tudtam olyan sok lényt előállítani, hogy vissza is verjem az ellenséges hőt és még a végső csatára is maradjanak lényeim...
Noh, lényeg hogy túl nehéznek találom, még így is, hogy Könnyűre állítottam a nehézséget 😊
Ez vajon azért van, mert béna vagyok, vagy ez a DLC egyből a mélyvízibe dobja az embert és jobb lenne inkább az alapjátékkal kezdeni?
Vagy mindegy melyik résszel játszok, nem nehezebb, vagy könnyebb egyik sem mint a másik?
Steam Sale-ben (Summer Sale/X-mas Sale) pedig a Complete kiadást (Alapjáték + Shades of Darkness kiegészítő + 2 DLC) megkapod 3000 Ft-ért. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.04.06. 10:32:40
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Might & Magic Heroes VI - Shades of Darkness (Uplay)
Ez a kiegészítő önmagában is játszható (Standalone) vagy kell hozzá az alapjáték is?
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Van aki már járt így? ötletek?
Már megy a bocsánatkérés, hogy lassabban haladnak de a jó munkához idő kell! Legyen is az a munka jó! 😊 Főleg a gyümölcse. 😊
Ezért nem frissül nagyon mostanában gyakran a honlap.
Legalább kiadtak 2 háttérképet! Egy Haven-öst és egy Academy-set.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Közelgő nagy frissítések az oldalon. Pl lesz account az oldalon mely fejlődik xp-t kap , ha kommentelünk, szavazunk, javaslatot teszünk, rajongói képeket készítünk stb. Jövő héten felkerül az Academy nép teljes 3D-s egységsora is. Képesség leírásokkal mindennel.
Új gyűjtői változat szavazás
Újabb szavazás a gyűjtői változathoz, mely plusz kelléket adják, egy Heroes 7-es tarot/póker kártyacsomagot, vagy Haven Griff dinasztiás zászlót.
Egyelőre 75%-al vezet a kártya én is arra szavaztam.
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2014.11.30. 17:17:52
Academy Bajnok lények!
Azért kösz a gyors választ, a játék ettől nem lesz rosszabb. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Csak felmerült bennem az ötlet.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.14. 20:36:30
Pio, köszi, de nem érdekes! 😊 A Crag Hack-el már végeztem, most a Sandro jön, a leírás meg nem olyan fontos.