10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
raddani #2459 Nekem tetszik, hogy eléggé sokféle hős van (ha jól emlékszek az 5-ben volt 2 frakciónként, a férfi, a nő és kész) bár a nekrós férfi hős tényleg idétlen úgy, hogy nincs semmi a kezében. Lehetne oda rakni valamilyen zászlót, vagy kaszát. -
Pio #2458 Akkor Te valószínűleg a Sárkány Könnyek Útját fogod járni. :)
Legalábbis szerintem a jobb szélső a könny, a középső a vér hős.
A bal szélső mindenképp az alapváltozat. -
Mikatesuka #2457 nekem kimondottan azok tetszenek pedig... Igazából mindenből a jobb oldali:) A legjobb a Haven és a Necro és a Stronghold varázsló szerintem -
Pio #2456 Egy frag hadd járjon szegény Gamespot-nak is, ne sírjanak. :)
Épp tegnap írtam Vologyának, hogy milyen durva, hogy ilyen "nóném" oldalakkal szemben tudnak exkluzívak lenni, mint a gamestar.de vagy akár most hozzátenném a gamespotot is.
Nem sz*rral gurigázik a magyar közösség, na... :) -
#2455 De ekkor tüskevárt már nem igaz.
épp h itt ez nem jól hanem szarul mutat.
a heaven akik jók a többi komolyan szánalom.
nekróknál mért nincs bot mert így ultragagyi főleg h a többinél meg ott van....
ileltve a heaven fehér hősei nagyon nem jól mutatnak kb mintha csak ki lennének fakulva a többihez képest.
-
Celeronikus #2454 Köszi, csak nehogy kiderüljön, hogy ez lett volna a holnapi meglepetés az exkluzív magyar héten:) -
Pio #2453 És pár új ingame kép is található ugyanitt.
Ezeket csak linkelem, így is túl sok kép van néha egy oldalon.
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5 -
Pio #2452 Jut némi újdonság estére is, a Gamespotra kikerült az összes eddigi hőstípus (6×4=24) conceptje.
Ezek a "maszkolt", másodlagos hősök, akiket toborozni lehet majd a kocsmából a játék során:
-
Pio #2451 A Gurus cikkben például év végére tippelnek a bemutatón látottak alapján és 70%os készültségűnek becsülik a játékot. Persze nyilván a bemutatón látott verzióról nem tudhatják, hogy mikori állapotát tükrözi a játéknak, ki tudja, lehet, hogy egy hónapokkal ezelőtt összerakott demó volt.
Illetve azt is írják, hogy a kiadó hozzáállása is arra engedett következtetni részükről, hogy még pár hónap azért hátravan a megjelenésig. -
Andrews2007 #2450 http://www.pcgamer.com/2011/02/24/might-magic-heroes-vi-preview/
Újabb előzetes cikk. -
#2449 Aha, kösz.
Reméljük nem május.. -
Andrews2007 #2448 Ja oks érthető nem beszélhetsz. :)
Remélem jól sikerült minden magyar heti munkád eddig ma ugyan gondolom akkor inkább tesztelési örömök és más örömök repkedtek körülötted. :)
Várjuk a holnapi infó adagot meg a hétvégit. -
Vologya Mester #2447 A BÉTA után szívesen beszélek majd róla, ha lehet... -
Pio #2446 Ja értem, ha nem lesz NDA biztos, hogy számíthatunk ilyesmire. :)
Mondjuk ha nem lesz NDA, akkor elkezdenek majd ömleni a youtube-ra is a videók, preview-ok, képek, minden egyéb.
sok játéknál ezért a megjelenés közeléig kitart az NDA.
Sőt, mostanában már olyan is szokott lenni, hogy még az újságírók se jelentethetnek meg tesztet hivatalos megjelenés előtt az adott játékról.
Meglátjuk, hogy itt hogy fog alakulni a történet. :) -
Celeronikus #2445 Úgy gondoltam, hogy a beszámolót csak akkor osztaná meg velünk, mikor már nyilvános lesz a BETA. -
Pio #2444 Ilyesmiről nem nyilatkozhatnak, konkrétan semmi olyanról nem nyilatkozhatnak, amit a bétában tapasztalnak.
Ezt nevezik NDA-nak, minden korai, de a fizetett tesztelőkénél szélesebb körű bétára vonatkozni szokott játéktól függetlenül.
Felvételeket, képeket készíthetnek, de csak az NDA után tehetik ki őket, előtte semmit.
Hogy a Ubisoft mikor veszi le az NDA-t és hogy kiterjesztik-e a tesztet szélesebb körre és ha igen, mikor nem tudni még. -
Celeronikus #2443 Ha van időd Vologya Mester készíthetnél majd egy beszámolót a saját szemszögedből, milyennek tartod azokat az elemeket a játékban, melyek szerepelnek abban a verzioban, amit a BETA-ra kézhez kaptatok.
Tudom mi is kipróbálhatjuk majd a BETA-t, de azért kíváncsiak lennénk a te véleményedre is. -
Vologya Mester #2442 Sajnos erről nem nyilatkozhatok, köt az NDA... Bocsi... -
Andrews2007 #2441 Azért hadd irigyeljünk. :) Remélem jól fog menni és kiderül akkor hogy milyen a valós gépigénye. Multis pályákon fogtok tesztelni vagy kampány térképeken vagy Custom mapeken? -
Vologya Mester #2440 Üdv Bátor Harcosok!
Előkerültem... Látom megint vannak hírek rendesen... Még magam is meglepődöm néha, mennyi fórumon foglalkoznak a játékkal... Ezért őszülök meg, nehogy minden aduászt kilőjenek a kezeim közül... Ha minden jól megy, a holnapi frissítéshez bekerül a magyar GS LIVE adásának linkelt változata, valamint egy újabb meglepi, 9-10 óra körül nézhetitek az oldalt. Nem lepődtem meg azon, hogy Romero Úr feltett egy kis szösszenetet, ha már én nem tehettem meg a Magyar Hét keretében, hát tessék... Nagyon jó lesz, effelől nem volt kétségem... Vagyis tudtam... Egyébként, hogy megerősítsem a híreket, megkezdődött a zárt VIP BÉTA... Éjszaka nem alszom, inkább játszom... Azért ne irigyeljetek, nincs miért!!! A türelem rózsát terem... Baráti üdv! -
kissssss #2439 ahogy hallom e téren nem kell aggódnunk. -
Elessar #2438 Felkerül sztem már holnap, mindenki megnézheti majd. -
Celeronikus #2437 Mikor volt ez az összefoglaló róla? remélem felkerül valahova a video, mert nem tudtam megnézni sajnos. -
Elessar #2436 Bocsánat a Gamestar Live adásáról beszélek, aholis összefoglaló volt a Blach Hole-os látogatásról -
Elessar #2435 Pont a legérdekesebb részeknél akadt meg a stream, amit elkaptam az a területfoglalást taglalta, nemcsak a bányák, hanem a lényvevő helyek és a legtöbb épület is egy-egy várhoz, vagy area-hoz fog tartozni, tehát aki az adott területet uralja, azé a legtöbb épület is. -
Elessar #2434 Na visszajött -
Elessar #2433 Leakadt nálam a stream, nem enged vissza :( -
Andrews2007 #2432 Nem tudom láttátok e de állítólag sok VIP tag már megkapta tegnap a zárt béta kulcsot állítólag. Lehet hogy Vologya mester is. :)
Heroes Community írták. -
#2431 Május 25 -
Elessar #2430 ÉN május 11.-ét mondtam már elsőre -
Elessar #2429 Pompás, bár az eddigi infok alapján szinte 100%ig biztos voltam benne, hogy a H4 vonalát követik. -
Pio #2428 Itt van az interjú is:
-
#2427 azért az még nem garancia a jó történetre (:
de azért bízva bízzunk -
Celeronikus #2426 Tetszik, kíváncsi leszek a szinfónikus zenekarral előadott változatára is, úgy még fülbemászóbb lesz, talán még kórust is raknak bele vagy valami opera szerű éneket, mint ahogy azt már megszokhattuk. -
Pio #2425 Jóhír Neked az imént linkelt videóinterjúban:
Nagyon fontosnak tartották a jó történetet, ezért egy 5 íróból álló csapatot alkalmaztak az elkészítésére, akik már több tvsorozatnál dolgoztak közösen. -
#2424 itt a sötét a gonoszságra utal, nem a fény hiányára..
tehát van a 4 alapelem (tűz, víz, föld, levegő) mágiája... ehhez jön hozzá a természet alapú mágia (növények irányítása, más játékokban beszéd az állatokkal, és hasonló dolgok, amik a druidákra jellemzőek például), valamint a "jó" mágia, a fény, az éltető, és az ellentéte, a sötét, tiltott mágia, melyet gyakran gonosz célzattal használnak...
amúgy érdekesség, hogy van olyan rpg, ahol létezik fehér nekromancia, ahol az életerő manipulálását jó dologra használják
pl ha valaki életerejét elszívod, és a saját gyógyulásodra használod, az gonosz felhasználása a nekromantikus varázslatoknak...de ha fordítva használod, és a saját életerődből adsz át a másiknak, az fehér nekromancia...más kérdés, hogy a nekromanták 99%-a eleve élőholt, s számos játékban a negatív energiák gyógyítják, a pozitív "gyógyító" energiák sebzik...
tehát a lényeg, hogy alapvetően a nekromancia sötét mágiának számít (ahogy az átkok is), én nem tartom hülyeségnek, ha az alá sorolták be
persze ez csak az én véleményem, s nem akarom rád erőszakolni, csak megpróbáltam kifejteni, hogy milyen okokból kerülhetett a sötét mágia közé, s miért nem számít természetesnek
és Pio-val sem értek egyet, hogy "minden mágiaosztály valamilyen természeti elemhez kapcsolódik", természetellenes az is, hogy valaki feltámad holtából és újra él, ahogy az is, hogy lelketlen (esetlegessen agyatlan) élőholtként támasztják fel...természetellenes, ha valakit hirtelen megöregítenek, de az is, ha megfiatalítják...csak általában az egyiket jó szándékkal teszik, a másikat gonosz, sötét szándékkal..persze az elemi mágiákat is lehet jó vagy gonosz szándékkal használni, de ezek azért külön kategória, mert nincs közük se a 4 elemhez, se a természethez -
Andrews2007 #2423 Ja módosíts ha lehet május 15.-re.
:)
-
Pio #2422 Spammelek még egy picit:
Módosítani akármilyen időközönként lehet de legfeljebb kétszer és legkorábban a módosítás után 1 hónappal kell, hogy legyen az új időpont. -
Pio #2421 Még nem módosított, csak mondta, hogy tervezi. :) -
Pio #2420 Itt van a Mester embeddelve is: