Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
A H4 iszonyatosan jó ötleteket hozott, amelyeket szerintem az elhibázott lényanimációk, meg grafikai hiányosságok, a hõsök harcban való részvétele és még pár vitatott változtatás miatt méltatlanul leszidtak. Egy példa csak szerintem a campaign része zseniálisan jó volt, és úgy látom a H6 is erre a vonalra épít a történetben.
A H5öt hagyjuk is, számomra visszalépés volt a játék és csalódtam a sorozatban. Nagy elvárások voltak felõlem a H4 után, emlékszek a készítõk ígértek itt fût-fát, hogy visszahozzák a H3 hangulatát, meg satöbbi-satöbbi. A kiegekkel már nagyon jó játék lett az 5, félreértés ne essék, de számomra felejtõs az 5ös rész erõsen.
De tényleg abbahagyom az OFF-t, itt most a H6 a téma!
Ennek ellenére ezek a képek csodálatosan szépek, sztem szebbek az 5nél is. De ez tán el is várható egy új résznél
Az meg a másik ,hogy a H5 alapjáték önmagában szinte játszhatatlan volt, a kiegekkel lett belõle élvezhetõ játék. Ugye a H5nél lehetett betatesztet kipróbálni, akkor még sok hiba volt benne, meg miegyéb. Nem hittem a szememnek, mikro megérkezett az elõrendelt teljes H5öm, szinte egy az egyben azt a beta-t dobták ki full játékként. PAtchek nélkül gyakorlatilag játszhatatlan volt a belassulás miatt, rettenetesen gyenge és számomra túl kicsi mapok jellemezték, AI szintén nem az erõssége volt, teljesen kiegyensúlyozatlanok voltak az alap játéknál a népek. A H3 szinte teljes lekoppintása meg leegyszerûsítése lehet másnak bejön, nálam visszalépés, fõleg a 4 után.
Mondom 4-5 patch és úgy a 2. kieg után tudtam azt mondani rá, hogy ez már korrekt. De nekem nagyon belevésõdött az alap játék s.arságai. Támn az se véletlen, hogy sokak szerint a King's Bounty lazán verte a H5öt a megjelenése után.
Azért se vártam annyira a 6ot mert a H5re épül, de a képek meg az eddigi nifok kezdenek meggyõzni, hogy itt egy klassz játék készül.

a gépigényre én is kíváncsi leszek 😞
Bazinga!
Amúgy szerintem két fõ elõrelépés van az új rész grafikájában:
1. egységek, kõsök részletgazdagsága. Annakidején készítette Murdernek egy montázst, amiben összehasonlítottam 1-2 lényt és magam is megdöbbentem, mennyivel részletgazdagabbak az új lények.
. a mélységek ábrázolása. Amint megjöttek az elsõ gamescom cikkek olvashattuk, hogy ezt zseniálisan oldották meg a fejlesztõk és nem igazán tudtam, mire gondolhattak ezzel. De a screenshotok alapján már sejteni lehet. Például ezen is a bal szélen.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
valóban
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
És még némi bónusz concept csak linkelve, mert elég nagyok:
Goblin hunter
Marauder Centaur
Fury
Crusher
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Szép grafikája lesz, az már biztos. Kíváncsi leszek a gépigényére. <#whatever>#whatever> A sok jó screenshot = nem bírom ki megjelenésig. 😊
Ma indult a naponta egy Játékbeli kép kezdeményezés, szóval mától lesz mindig 1-1 képecske a játékból. Az elsõ kép a hivatalos oldalon van. A Facebook Heroes VI oldalon is mindig frissül majd.
Tippem: 2011. márc. 9.
A heavy cost. I pay it gladly.
Az elsõ valami ázsiai MMOhoz készített Shadow Warrior concept, a második pedig a Forgotten Realmes Illithid Mind Flayer.

/ Ork gondolkodás. 😊 /
(\__/) ( X.x) ( } . { )
És itt van még egy kép a Praetorianról:
Mondjuk ezeket a képeket meg lehet találni a fejlesztõk oldalán is, de hét aki lusta keresni annak beillesztettem 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Bár sok infó van fent a Heroes VI hivatalos oldalán is. Na meg néhány egység fajonként besorolva: http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/home/ (sajna még nem szúrhatok be linket, úgyhogy akit érdekel az oldal, az képtelen a jó öreg kijelölés, másolás, beillesztés, módszert használnia)
Mondjuk szerintem sokkal jobb, ha az ork hõs pl. egy bikán lovagol, mint hogy járjon, de hát ezt nem én döntöm el 😞
De ha még a nyomvonalat is kiszedik, akkor én megõrülök (Nekem legalább is bejött a nyomvonal) <#rinya>#rinya>
Ha kis mapokon szeretnék stratégiát nyomni, akkor elõveszek egy RTS-t és rusholok inkább. A körökre osztott stratégiákban szeretek hadsereget gyûjteni, felfedezni a világot, bányákat foglalni és a többi. LEgyen sok tereptárgy, sok neutral lény, ne az legyen, hogy fél óra alattt 6szor körbejárom a pályát és semmi nincs már rajta, csak az ellen 😊
Amúgy most néztem a Naga-s képeket, brutálisan jól néznek ki a lények. Azt hiszem kedvencek lesznek egybõl.
Nagyon tetszik, hogy visszahozták a Stronghold-ot, úgy tûnik élettel telibb és izgalmasabb nép lesz az eddigi orkos népeknél, bár sztem a H4-ben is azok voltak, sicc.
A térkép nézet is nagyon tetszett, pár pillanatra láthattuk, a grafika csodaszép, s nagyon remélem tartják a Black Hole-os srácok magukat ahhoz, hogy visszahozzák a H3-as nagy mapokat, mert a H5 egyik legnagyobb hibája sztem az volt, hogy nagyon kicsi és fos mapok voltak sztem.