10317
  • Mike777
    Tény, hogy nem egy kiugró grafika, de őszinte leszek és nyers pont hidegen hagy a grafika amikor egy olyan játékkal játszok ami kidolgozott játék menet szempontjából és aminek van hangulata, szerintem ez a legfontosabb... ha ez meg van nem bánom a grafika átlagos vagy akár átlag alatti, de ez csak egy vélemény
  • YencY
    Én senkit nem akarok megbántani, elismerem a munkájukat,de 2011-et irunk. Enyit tud csak felmutatni? Kapunk egy homm 5-öt feltupirozva? Azon folyt a vita, hogy mennyi varázslat lesz a játèkban, ki lesz az 5. frakció, ez a nagy fejlõdès? Èn remèlem, hogy minnèl kevesebbet adnak el belõle, hogy kicsit el gondolkozzanak a fejlesztõk a mièrtrõl. Szerintem ez a játèk csak az ubi miatt fog 80%,nál többet kapni, ha fogegyáltalán.
  • Andrews2007
    Saját az Armies of Exigo és a Warhammer - Mark of Chaos motorja.
  • Shiwo
    szerintem sok játékot már az amcsi (vagy az éppen aktuális hely, ahol elsőként megjelenik) megjelenést megelőző X napban kikerül..max annyi a kérdéses, hogy már a megjelenés előtt lesz-e crack, megjelenéskor, vagy utána X nappal...
  • Carmang
    "nekem az a véleményem, hogy ha a játékok 1-2 ezerbe kerülnének sokkal többen vásárolnák őket meg"

Bocs, nem tudom másként megfogalmazni, de ez a tudatlan emberek dumája.
    Ha néhány ezerért adnának egy vadi új játékot mikor térülne meg a bele fektetett RENGETEG pénz? Persze, többen megvennék, de nem annyival többen, hogy megérje nekik. Hidd el, sokkal több pénz jön össze abból, hogy megveszik "kevesebben" 10k-ért, mintha megvennék "kicsit többen" néhány ezerért.
  • Pio
    Annó összevágtam egy ilyet:

Ha gondolod nézegesd végig a Screenshot of the day-t. EBBEN az URL-ben a végén növeld a számot és úgy elérheted az összeset makulátlan minőségben.
  • YencY
    Talán a karakterek egy picivel részletesebbek, de ennyi. Milyen motor hajtja? Licencelt vagy saját?
  • Coradiel
    Ha a preorder bónuszok nem érdekelnek akkor a CdGalaxisnál meg lehet venni a CE-t. Dobozosan, mindennel ami a külföldi verziókban is megvan.
  • Pio
    Kicsit nézd meg alaposabban azokat az ingame képeket. :)
  • YencY
    Én pont erre készülök, ha annyiba kerülne mint az ugyanilyen grafikájú Kings Bounty, biztos megvenném.
  • YencY
    Azért kicsit remélem pofozgatják még egy kicsit ezt a grafikát, mert ez a Nival motor már kicsit öregecske.
  • Pio
    Nem szeretem, amikor benyomnak 2-3 napot az amcsi és az EU megjelenés közé.
    Gondolom logisztikai okai lehetnek a dolognak de kábé csak arra jó, hogy egy csomó potenciális EU-s vásárló 2 nappal a megjelenés előtt lewarezolja a játékot aztán mégse vegye meg.
    Aki meg a hivatalos megjelenésre vár sz*rul érezze magát, mert a kalózok már megint előbb játszhatnak.
    Azért is fura ez, mert egy európai kiadó adja ki egy európai fejlesztő játékát.
    Na mindegy.
  • Pio
    Szerintem a 10ezer forint tekinthető többé-kevésbé végleges árnak.
    Havidíjas multi egészen biztos vagyok benne, hogy nem lesz.
    Kiegészítők viszont biztosan lesznek, ha a játék sikeres. Hogy ez a manapság divatos "sok viszonylag olcsó DLC" vagy a hagyományos "1-2 nagy kieg fél-egy évente viszonylag drágán" koncepciót fogja-e követni azt nem tudjuk.

Az árképzést, fizetési modellt nem a fejlesztők határozzák meg, hanem a kiadó/producer. magyarul ez nem a Black Hole-on múlik, hanem a Ubisofton.
  • siryus13
    Hellósztok,
    Egy kényes de mégis fontos/döntő kérdést szeretnék feltenni, mégpedig azt, hogy kb mennyibe fog kerülni a játék a végső stádiumát tekintve ?
    A 10k Ft az jó ár egy mai játékhoz képest, bár személy szerint nekem az a véleményem, hogy ha a játékok 1-2 ezerbe kerülnének sokkal többen vásárolnák őket meg és nem illegálisan töltenék le. (nekem tettszett amikor a Steam karácsonykor sok játékot akciósan adott pl TF2 ezer forintért...). Mert ha az a játék már egyszer kész van akkor az már nem kerül pénzbe hogy egy vagy kettővel többen töltik le a steamen keresztül... Sőt ha így többen megveszik, márpedig biztos vagyok benne...
    Amúgy ha valaki majd komolyan szeretne ezzel játszani, akkor ugye lesznek majd kiegészítések is...az is még +valamennyi Ft...meg kell majd multis accountért is fizetni havi összegeket...?
    -Én nem úgy vettem észre hogy ti az a társaság vagytok aki mindenáron ki akarja sajtolni az emberekből a monyt....Hanem figyelemmel vagytok a casual playerekre, hogy a kockák ne rekesszék ki, őket...és szerintem ti élvezitek ezt a játékot megteremteni, ez nektek hobbi, szórakozás. Ti is épp olyan heroes fanok vagytok mint mi, akik mögött ott a rutin, a tudás, az álmatlan éjszakák, és most az idejüket és tapasztalatukat egy új, gyönyörű, és élvezhető játékba invesztáljátok.
    Vagy valamiben tévedek ?
  • Micsu
    pont uborkaszezonba jön, nice
  • Andrews2007
    US - 21st June
    Europe - 23rd June
    UK - 24th June

Hivatalos Heroes VI végső megjelenési dátumok USA-Európa-Brit.
  • Carmang
    Háttőőőőő... érdekes :)
    Magic the Gatherin típusú harc, a Wizardry 8 zenéjével.
    De hol van benne a Heroes? :)
  • Pio
    Itt most nincs flash, szóval nem tudom, hogy mi ez, de valami új fanmade okosság, jó szórakozást hozzá:

• Pio
    Visszaszívom, csak a RUSE-nak volt steam achievement támogatása, a többi Ubisoft játéknak nem igazán.
    Steam Cloud (közös mentések, beállítások) pedig egyik játéknak se abból az 5ből, amit megnéztem.
    Szóval akkor mégse használja ki a Ubi a Steamben rejlő lehetőségeket.
  • Pio
    El kell tudni fogadni, hogy van akit pedig az nem érdekel, hogy a játékhoz, amit azért vett meg, hogy játsszon vele bedobozolnak egy gyűrűt meg egy zenei CDt is, ugyanakkor sokkal inkább lázba hozzák a konkrét ingame bónuszok. Hisz ezek azok, amikkel ténylegesen, játék közben találkozni fog az ember.
    Mások az igényei az egyes fogyasztóknak.
    És hogy miért nem olcsóbb a digitális verzió? Egyszerű a válasz, azért, mert így is viszik, mint a cukrot. Ha nem lenne rá igény ennyiért, akkor olcsóbb lenne, de van. Lásd például a Steam évről évre rákontráz a saját korábbi eredményeire, miközben a dobozos játékpiac stagnál.
    Felmerülhet a kérdés, hogy ez miért is lehet, hisz ahogy mondod, itt nem jár könyv, gyűrű, szép doboz és a többi dolog.
    A válasz egy szó: kényelmes.
    Sokkal kényelmesebb otthon a gép előtt ülve 2 kattintással megvenni a dolgot, aztán még 2 kattintással letölteni. Ahogy a zenei albumot is le lehet majd szedni mp3-ban (ki használ manapság még discmant?), a könyvet is pdf-ben (ezen a ponton én is előnyt érzek a fizikai verzió javára).
    Ezen felül garantáltan le fogod tudni tölteni bármikor a játékot, nem kell parázni, hogy elkeveredik/megkarcolódik a lemez.

A Steam még ezen felül további jóságokat is szolgáltat egyes játékoknál. Ilyen például az, hogy ha több gépre letöltöd a játékaidat, akkor átviheted a beállításaidat a gépek között és a mentéseid is közösek, otthon játszol az asztali gépen, este kikapcsolod, másnap elmész otthonról, bekapcsolod a laptopod és ugyan onnan folytathatod, ahol abbahagytad.
    A beállítások/mentések természetesen akkor is tárolva vannak, ha a játékot uninstallálod, újrahúzod a windowst, tönkremegy a géped.
    Ezen kívül ha jön a játékból maces verzió, akkor azt is megkapod ingyen.
    Végül de nem utolsó sorban rengeteg játékhoz vannak steamen achievementek, ami sokakat lázba tud hozni (engem kevésbé).
    Sajnos nem tudni, hogy ezek a funkciók elérhetőek lesznek-e a Heroes VI esetében is, de a Ubi játékai mostanában elég komoly Steam támogatással szoktak kijönni.
  • Ohyner
    Oh, köszi Pio az infót. Úgy érzem megvan az első csalódásom a játékkal kapcsolatban. És hát úgy érzem ez nem is fog megváltozni hirtelen.
    Amúgy pár oldallal korábban pedzegettétek, hogy milyen már, hogy a ce meg az előrendelés játékbeli előnyt ad, na pont ezért ad. Mert akkor mi különböztetné meg a digitális ce-t a sima verziótól? Semmi! Modjuk én attól inkorrektnek tartom, hogy jóval kevesebbet kap az ember a digitális verzióval és ugyanannyiba kerül mint a dobozos. Lehet én vagyok a hülye de 4-5 hős és 3 varázstárgy miatt nem adok ki +5-6ezer forintot, még akkor se ha jobb anyagi helyzetben lennék, főleg úgy, hogy bár valamiféle előnyt jelentenek én is azon az oldalon állok akik azt mondják ezek kis előnyök lesznek amik talán multiban adnak 1-3 szintig egy minimális előnyt, de ez csak olyan előny ami egy jobb játékos ellen nem feltétlenül elég a győzelemhez. Singlében meg hogy van e +3 varázstárgy azt gondolom nem befolyásolja érdemben a játékot, csak azt a yumit vagy kit sajnálok a naga varázsló lányt, szép hero.

Üdv
  • Pio
    Sajnos Magyarországról nem lehet megrendelni a Ubi Shopból a dobozos verziót csak a digitálisat.

Kicsit körülnéztem a neten és úgy néz ki, hogy aki Magyarországról akar előrendelő bónuszt szerezni annak csak a digitális verzió jöhet szóba (Steam, Ubishop).

Engem például ez egyáltalán nem zavarna, mert jobb szeretem a digitális kiadásokat, nem tettem el eddig se emlékbe a játékaim dobozait de tisztában vagyok vele, hogy sokaknak nagyon is fontos a külsőség és én is furának tartom, hogy pont egy magyar fejlesztésű játéknál nincs lehetőség a preorder bónuszos dobozos CE-t vásárolni.
  • Ohyner
    Üdv!

Köszönöm a választ de sajnálom, hogy nem szolgálhattatok jobb hírrel. Életemben nem vettem meg sok játékot, nem tehetem meg sajnos, így szűk a repertoárom. DE kiadásom meg egy sincs, ennél a játéknál éreztem azt hogy befektetnék rá, de hát így... Most értem én, hogy előnye van a netes dolgoknak, de én egy csodaszép dobozra vágyom benne sok sok fan cuccal. Mert gondolom a netes verzióba ezek nincsenek, de mégis ugyanannyiba kerül és se doboz se extra, és csak azért a pár hősért nem veszek CE-t. Ha már magyar a fejlesztő gárda talán kaphattunk volna annyi előnyt hogy itt is lehessen kapni, mert az hogy nem magyar a CE egye fene bár angolul nem tudok és igy a sztori megértése nehezkes, na de hogy még a dobozost ne is lehessen kapni. Tudom nem a fiuk hibája nem is úgy mondom, de az Ubi tehetett volna egy gesztust a magyarok felé. Gondolom ha az Ubitól rendelem meg magyarországra az árut az borzalmas nagy többletkiadást jelentene nem? van valakinek már iylen tapasztalata?
    Hát akkor a naga királynő talán egy kiegben vagy a heroes 7 ben.

Üdv
  • Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok!

Nem tűntem el, csak a 4 napos ünnepen volt egy online versenyünk, ezért ritkábban voltam netközelben. Valamint a készülő játék magyar nyelvű fordításának lektorálásán is dolgozunk, szóval nem unatkozom... :) Persze emellett még kicsit tesztelgetek is, de erre tényleg nincs sok időm... :( Figyellek Benneteket, de kevés az infó és ameddig nem mondhatok semmit, nem nagyon írok... Sajnos csak a Steam és az Ubishop adja a plussz cuccokat tudomásom szerint a CE kiadáshoz, de a CE-t pl. Amerikában nem is kapni... Ki érti ezt... Baráti üdv!
  • Pio
    1. sajnos ahogy elnéztem a Magyarországon rendelhető DE-khez nem jár a preorder bónusz (vagy csak nem írják). Sőt, igaz nem néztem végig minden boltot, de a legtöbb helyen nem láttam preorder bónuszt. Csak Steamnél és Ubi shopban. De ezeken a helyeken tőünk csak a digitális verzió érhető el.

2. elvileg az egy szinten levő lények mind hasonló erősségűek lesznek és a játékstílusod, csapatösszeállításod fogja meghatározni, hogy melyiket érdemes használnod.

3. ezt pontosan nem tudjuk, de az biztos, hogy érezhető különbség lesz köztük, viszont nem lesznek olyan szélsőségek, mint mondjuk korábban a paraszt és a feketesárkány. :)

4. a várról még nem tudunk semmit azon felül, hogy ott lehet majd specializálódni a hőssel, váranként 2 (frakciónként 4) speciális épületet felhúzni és át lehet alakítani a várakat a saját frakciódra.

5. multiplayerről még semmit nem tudni azon felül, hogy jelentős újításon fog átesni és továbbra is lesz hotseat.

6. azok a rajzok régi koncepciók, nem a Heroes 6-hoz tartoznak. A játékban nem lesznek naga harcos nők, csak mágiahasználók és azok is inkább olyanok, mint egy medúza. KÉP
  • Ohyner
    Helló!

Nem tudom hogy ezekről a kérdésekről volt e már szó, vagy van e róla infó de hátha tudtok segíteni.

1. Hol kell előrendelnem a DE csomagot hogy járjon érte minden bónusz, ami a heroes magyarország honlapján van előrendelés azzal is jár a bónusz? mármint az a necró naga.

2. ez a három szintes felosztás azt jelenti, hogy ténylegesen 3 szint lesz vagy csak látszólagos lesz és core unitok között is lesz érezhetően erősebb? Úgy értem pl. hogy a core unitok mind mondjuk 300-350 "erőpont között mozognak majd, vagy lesz köztük nagyobb eltérés.

3. ha nem lesz a csoportokon belül eltérés, tehát effektív hasonló erejük lesz a lényeknek mekkora lesz a 3 csoport (core major champion) közötti erőkülönbség? pl. a coret vesszük egynek akkor a major kettes tehát dupla olyan erős még a champion négyes? vagy miként lesz az egységek ereje belőve

4. várakban a lény képző épületek is tartják majd ezt a hármas rendszert, tehát mondjuk nagyjából egyszerre nyílik majd meg a lehetőség a 3 core unit épületét felhúzni aztán a három majorét vagy jobban be lesz szintezve és nem lesz ilyen szabadság?

5. A multiplayer térképes építkezős lesz vagy csak battle alapú ahol x pontos seregek csapnak össze? esetleg mindkettő? -> Arénás képből kiindulva

6. Szívem csücskei a nagák, és örülök, hogy végre a három után lesznek itt is normális impozáns nagák ( a 4. rész nagáit nem veszem kígyószámba mert szánalmas volt a grafikai megjelenésük). a Kérdésem az, hogy a Heroes Magyarország honlapján az előzetes rajzokban vannak női naga harcosok is, van rá lehetőség hogy bekerüljenek a játékba? A heroes 3 óta naga királynőt várok valamelyik részben. Nekem az az egység elvitte volna az egész heroes 3-t a hátán. (persze nem kellett csak neki cipelnie mert remek játék volt)

7. ez nem is kérdés inkább megjegyzés. Szeretnék az előzetes infók alapján gratulálni a srácoknak hangulatos játéknak tűnik, a 2. rész óta rojtosra játszottam minden heroes discemet, álmatlan éjszakák tömkelege áll mögöttem, ezért is gondoltam rá, hogy a DE verziót veszem meg megtisztelem mind a játékot mind a srácokat legyen csak sok kieg. (személy szerint 5 várat még várok a játékba tower, elf, dungeon, törpe, és még valami teljesen újat). Örülnék ha sikerülne a végleges verzió olyan jól, hogy egy ilyen játékkuriózum magyar fejlesztők kezében maradjon.
    Úgy gondolom, helyen döntöttek a fiúk, mikor a H3 gyökerekre építve mertek mélyen a játékba nyúlni. Mert személy szerint imádom a H3-t de nem egy jobb grafikájú H3-mal akarok játszani.

Minden fanatikusnak és hobby játékosnak szép estét.
  • Mikatesuka
    A nagák mongol kiadásban:)))
  • Celeronikus

Ezt a képet láttátok? a Nival így képzelte el a Naga-k kinézetét, ha ők csinálják a H6ot kb így néznének ki a Naga-k:)
  • Celeronikus
    Rettentő hangulatos ez az új kép, gondolom itt h6ban a csatatér mindíg a környezetnek megfelelően néz majd ki, vagyis ha pl bányákba raksz egységeket és azt megtámadják, akkor konkrétan látszana harc közben, hogy egy bánya előtt zajlik a csata, erődnél meg más épületeknél is ugyanígy.

Az Arctalanoknak pedig nagyon örülök.
    Remélem az Arctalanok és az elfek egy kiegészítőben jönnek majd, mivel azért van köztük összefüggés, mert ugye az arctalanok egykori élőhelye a dark elfeké lesz az 5. részben már.
    Poénból rakhatnának majd a kiegészítőbe 1-2 Dark elf semleges egységet is, utalásként az 5. részre, ezek olyanok lennének, mint a H5 1. kiegészítőjében a Haven renegát egységek, csak ezek elf renegátok lennének, pontosabban dark elfek.
  • Acidlich
    Nagyon szép mind2, kedvenc vár lesz úgy érzem.

(a körök eltüntek, de még mindig sok a tüske és kevés a csipegetni való:D:D:P)
  • Pio
    A képhez mellékelt szöveg:
    "Fighting the champions of the Coliseum for fame and power!"

Ez alapján mindenképp valami aréna lesz, elképzelhető, hogy valami sztorival kapcsolatos esemény vagy egy tereptárgy, amiben ha részt veszel a harcon és megnyered bónuszokat kap a hősöd.
  • Elessar
    A Harpy, a dreamwalker és a kentaur nagyon ütnek
  • Elessar
    ÉN valami arénára tippelek, az árnyékok sokat sejtetőek ez ügyben.
  • Elessar
    Csodálatos mindkettő, a két champion egység harcára kibváncsi lennék ott középen :D
  • Gurren
    a harpy nagyon jól néz ki már hátulról is :p
  • Malakai
    Vagy talán bánya.
  • Andrews2007
    Jó kis kép tényleg vajon mi ez egy aréna vagy mi? :) Vagy egy várostrom?

• Pio
    Végre Sun Crusader és Celestial csata közben!

És sokak mumusai, a kék körök is eltűntek a lények alól. ;-)
  • Elessar
    A hét képe

• Andrews2007
    Üdv élünk és virulunk csak pihentünk meg volt 2 szülinapozás is piont a hosszú hétvégére. :)

Nocsak-nocsak csak nem az Arctalanok lesznek a másik új faj a közeljövőben? :) + Eddig nem sok új infó volt.

"The adventure in Heroes VI, starting 400 years before events in Heroes V, catapults a family of heroes into a fast-paced epic story where Angels plot to end -- once and for all -- an unfinished war with their ancient rivals, the Faceless.

A legendary Archangel General is resurrected, but with his powers crippled. Plagued by horrible memories of the Elder Wars, he plots to recover his powers and take control of Ashan while destroying both Faceless and Demons in a series of carefully orchestrated attacks and betrayals. He underestimates, however, the power of the all-too-human Griffin dynasty