10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Pio #3179 Két apró hír volt ma is.
Egyrészt a németeknél 1 nappal korábban jelenik meg a játék, mint a kontinens többi részén (tehát huszonkettedikén), másrészt kijött egy új nosztalgia cikk. -
Pio #3178 A gyöjtői angolul jön ki. Valószínűlegh a CD galaxisban is, csak elírták. Vagy pont ma változott meg a helyzet. -
#3177 Nem lehet személyesen átvenni. A Galaxistól kábé 15 perce dolgozok, szóval nekem egyszerűbb és olcsóbb... -
#3176 ez a gyűjtői kiadás angolul jön ki?és nem lehet le magyarositani?akkor miért van a cd galaxisnál hogy magyar felirat? -
Pio #3175 Ott van a bannerben a linkje. De akkor legyen ITT IS.
És úgy gondolom bőven belefér az, hogy kérjem, akinek nem okoz gondot és megteheti és amúgy is előrendelné Magyarországról a játékot, az innen tegye.
Vologya Mester üzemeltet egy komplett magyar fansite-ot, szerintem ennyivel "hozzájárulhattok" a dologhoz, ha másért nem, akkor azért, mert folyamatosan itt van, informál bennünket, válaszol a kérdéseinkre, satöbbi. Ez a többi viszonteladóról távolról se mondható el.
Szóval még egyszer, aki a fentiekkel egyetért és amúgy is előrendeli a dobozos változatot, az INNEN tegye. -
Pio #3174 Írtam egy levelet a kiadónak, amiben feltettem pár kérdést.
Arra, hogy lesz-e Magyarországon preorder bónuszos rendelési lehetőség még nem tudnak válaszolni, de amint tudnak írnak.
Illetve azt írták, hogy nem lesz lehetőség ráhegeszteni a magyarítást az angol verzióra (és fordítva), pont azért készül sok nyelven a játék, hogy ne legyenek majd sufnituning fordítások. -
#3173 en arrol az oldalodrol valo rendelesrol nem hallotam, ha nicns szo rola akkor nem is tudunk a legtobben errol. -
#3172 nem hiszem, hogy a fejlesztőkön múlik. -
#3171 oké, persze, hogy warezról megoldható :)
de ha már magyarok készítik, akkor ennyit megtehetnének azokért, akik CE-t szeretnének venni, de nem erősségük az angol -
#3170 Lewarezolod a magyart, és a nyelvi fájlokat meg bemásolod a CE-be. :) -
#3169 arra nem lehet megkérni a készítőket, hogy mondjuk a megjelenés után a CE-sek le tudjanak tölteni egy hivatalos magyarítást a hivatalos weboldalról ? -
Vologya Mester #3168 Üdv Bátor Harcosok!
Tudomásom szerint a H6 Collector Edition angol nyelven lesz elérhető a magyar kiadó tájékoztatása szerint (bár még holnapig rákérdeznek néhány helyen), szóval jobb lenne, ha rákérdeznétek Ti is a CDGalaxisnál, nehogy csalódás érjen Benneteket... Mellesleg nem örülök annak, hogy a CDGalaxist részesítitek előnyben az oldalunkról történő előrendeléssel szemben... De hát aki nem akar további repi cuccot/cuccokat a Collector Edition kiadása mellé... (Bocs a reklámért...) Baráti üdv! -
#3167 Na ide találtam :D
Reméljük a legjobbakat :D -
#3166 előjegyeztem remélem ott lesz a király gyűrű a csomagba
-
Kimi23 #3165 Attól tartok a CE csak angol lesz. -
#3164 Ugyanaz mint az alap kiadásban, nem?
vagy a CE gondolom mindig angolul jön ki? még CE-hez nem volt szerencsém :( de vszeg ez lesz az első, amnnyiben megmarad a hun subs :) -
Kimi23 #3163 Előrendeltem én is, de a magyar feliratra kíváncsi leszek a Collectors-nál. -
#3162 szintén. -
#3161 Csak júnisuban, magyar felirattal? :O
előrendelve :) -
#3160 ráállsz az X helyére, és ha jól rémlik, akkor a zászló ikonra kattintva bejön több másik ikon, köztük egy ásó is...arra kattintva tudsz ásni...fontos !! hogy csak akkor tudsz ásni, ha a hős összes mozgáspontja megvan, és az ásással el is veszíti mindet arra a napra...ki fogja írni, hogy megtaláltad-e a grált, vagy nem..utóbbi esetben érdemes feltúrni a környéket, előbb-utóbb meg lesz...ha megvan a grál, beviszed az általad kiválasztott váradba (érdemes a "fő" váradba) és ott megkérdi, hogy fel akarod e építeni a speciális épületet (ha aznap még nem építkeztél) -
Zazu18 #3159 Hali!!!!
Heroes 3 ban kérnék segítséget!!! (azért itt mert a Heroes3-as topic már nem igazán él...)
az obeliskeket hogy kell használni??? Megvan mind, a térképen előbukkan az 'X'... ÉS???
Köszi a segítséget!!! Zazu18 -
Ohyner #3158 Üdv!
Hát igen, van benne valami, mert a H4ben borzalmas nagy potenciál volt, amit csak részben tudott kihasználni, de mondjuk az aktív hősi szerep tetszett, bár kicsit meggondolatlanul került bele, és nekem a mágia rendszere meg a fejlődés rendszer is tetszett, ahogy specializálódtak a hősök. sok jó ötlet volt benne. Igazán a kiegészítő lemezi azok amik nagyon gyengék lettek, lehet egyedül vagyok vele, de nekem egy kiegészítőbe kell legalább egy új vár, de az se jó ha azon kívül semmi nincs benne. Én az előzetes infőkból hiszem, hogy sok újítással fűszerezett igazi heroest kapunk a fejlesztőktől.
OFF a tegnapi beszélgetés után előkapartam az UFO-t már csak valami segédprogramot kell keresnem amiben normálisan lehet futtatni a kis szépséget -
#3157 nekem tetszik az 5 is...a 4 is jó, de szerintem a leggyengébb láncszem a sorozatban...voltak benne jó ötletek, de akkor sem volt az igazi...
(meg kinyírták Gelu-t...a szemetek...) -
Árcsi1488 #3156 Teljesen igazad van Ohyner! Semmi bajom egyik résszel sem, szerintem az összes heroes rész nagyon jól sikerült!De egyszerűen idegesítő ha valaki csak fikázza a megjelenő játékot akkor ne foglalkozzon vele és kész, játszon a 3-mal ! Anno a Heroes V-ről is szinte csak rossz visszajelzéseket olvastam mert hogy nem követi a heroes 3-om sztoriát meg ilyeneket, pedig az egész játék azon alapszik csak felturbózott grafóval! -
Mike777 #3155 Érdekes lenne, de minden heroes résznek meg van a maga előnye és hátránya és főleg meg van a maga hangulata a maga grafikájával :) legalábbis szerintem!
OFF
Köszi Shiwo már töltöm is steamről, jövőhétre rengeteg melóm van félek, hogy nehezen fogom találni az egyensúlyt :DDD de azért köszi. -
#3154 Herors 4 fel turbózva? -
#3153 az ufo:after..-sorozatnak nem sok köze van az eredeti X-Comhoz..az UFO:Extraterrestrials viszont tudja hozni közel ugyanazt a hangulatot (és ha nem Gold, hanem sima verziót próbálod ki egy ún. Bman móddal, akkor még régi ismerősökkel is találkozhatsz :)
amúgy nem tom ki hogy van vele, de például érdekes lenne, ha kiegészítő formájában kijönne mondjuk a HoMM1->HoMM4, a H6 motorjával megcsinálva, feltuningolt átvezető-videókkal, stb.. -
kissssss #3152 nos többféle befejezést is lehetett választani a játék végén tehát lehetne fojtatni elvileg, de szerény véleményem szerint inkább nem kéne erőltetni a Dark Messiahban leírt történetet.
inkább egy új karakterrel kéne csinálni egy DM fojtatást több fejlődési lehetőséggel finomra hangolt harc rendszerezel stb stb...
amúgy képen nem sajnos nem volt sikeres a játék :-( pedig valami hihetetlenül jól eltalálták a játék hangulatát és a harcot is. -
Mike777 #3151 Ohyner véleményével én is egyet tudok érteni, nem egy-egy összehasonlítással van bajom, hanem tényleg azzal szinttel amikor a H3 az istenkirálylegjobbésnincsjobb Heroes, ami akár lehet igaz is, de aki így gondolkodik az játsszon a H3-l, ezt én is így gondolom, persze egy objektív összehasonlítást az új részekkel egy komoly fantól szívesen olvasok.
OFF
UFO 1,2 számomra a top 5-be van, de pl annak a feldolgozása az aftermath, előrendelés és 2 nap után a "kukába" kötött ki, vannak olyan esetek amikor remake nem sikerül olyan jól sőt borzasztóan, de heroesban eddig még sosem csalódtam. Üdv! -
Pio #3150 Nagyon szerettem azt a műfajt. Főleg az Eye of the Beholderrel játszottam.
Simán jó lenne egy hasonló stílusú új Might & Magic. -
#3149 Azzal én se játszottam. A Crusades-et is folytathatnák akár, bár az nem kapott túl jó visszajelzéseket. -
#3148 mm10-nek nagyon tudnék örülni (6-7-8 nagy király), bár az a formátum szerintem életképtelen lenne a mai körülmények között :( -
Pio #3147 Nem tudom mekkora siker volt a Dark Messiah, de az is lehet, hogy azt fogják folytatni. Vagy az a sztori le volt zárva? Nem játszottam vele. -
#3146 Jó lenne egy új Might and Magic, de nem lenne az igazi. :(
(A 6 és a 7 még ott volt a szeren, mondjuk nem mai darabok, de én még ma is képes vagyok velük játszani.) -
Ohyner #3145 Üdv!
Félre értettél, tudom erősen fogalmaztam, de nem arra akartam szó szerint célozni, hogy ne írjon ide, hogy jönnék ahhoz, hogy bárkinek is megmondjam. Arra céloztam, ha valaki nem fogad el semmit sem ami nem H3, ha valaki úgy tartja, hogy H3-n kívül minden csak "szentségsértés", hogy minden változtatás csak rossz, annak kár fórumon véleménymegbeszélésbe csatlakoznia, mert úgyis minden csak rossz lesz neki, és soha nem lesz elégedett az új játékkal.
Persze szíve joga, de konstruktív ötlete valószínű nem lesz mert minden ötlete abban merül ki, ami benne volt a heroes3-ban.
Most meglehet kövezni, de aki H3-mal akar játszani az játszon a h3-mal. Nekem a 2-5ig minden rész fel van téve a gépemre, és mindegyikben van friss(1hónapon belüli) mentésem. Ha a H3-mal akarok játszani akkor azt indítom el. De ha valaki, azt kijelenti, hogy a többi részben semmi értékelhető nem volt, meg a játék azóta csak roncs lett, annak nem kell se heroes 6 se majd a H10 annak a h3 kell és soha nem fogja egyik részt sem elismerni. -
#3144 "Ha a heroes 3-mal akarsz játszani akkor ne posztolj a H6 fórumára,"
Nehogy mar megmond neki, hogy hova posztolhat be vagy sem. Ne erezd mar magad ennyire istencsaszarnak vagy diktatornak. -
kissssss #3143 "ez az egész év a Might & Magic univerzum 25. születésnapjáról fog szólni"
:-D ha lesz egy kis szerencsénk lehet hogy Might &Magic 10 fogják bejelenteni én örülnék neki. -
#3142 off
"A másik pedig az, hogy ezek a remake-ek általában csalódások szoktak lenni"
Persze, mert megpróbálják játékmenetében átalakítani a kultikus játékot, illetve 3D-be átültetéskor is változtatnak valamit. Tehát elrontják az eredeti hangultaot, képi világot.
Az X-Com 1,2,3-mal, FF7-tel ha csak annyit csinálnának, hogy Windowson futtatható legyen, és az eredeti grafikát átraknák mai 3D-be (a színek, karakterek megváltoztatása nélkül), akkor az lenne a tuti :)
(na jó, FF7-re még egy PC-s irányítás ráférne) -
raddani #3141 © Ohyner: +
shiwo: Én is örülnék, ha kiadnák az AoE 2-tőt modern köntösben, Windows 7 kompatibilitással :D -
#3140 én mondjuk bírnám 1-2 játéknál, hogyha kihoznák a remake-jüket modern köntösben