Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
De ha én szeretem a heroest mint sorozatot meg az 5 is tetszett,
ez is érdekel mi célom lenne folyton szidni a h6-ot ok nélkül?
engem nem érdekel h magyar fejlesztõk fejlesztik, nem érdekel h ez a heroes 6 amit azért várok mert szeretem a heroest.
konrétan pont hogy nem vagyok elfogult és szimplán a kreativitást,újítást,hangulatot,sokszínüséget,változatosságot,fantáziadússágot nézem.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Kettõnk között a különbség az, hogy én optimista módjára kritizálom, te pedig következetesen szidod, én megpróbálom megvizsgálni egy-egy új tartalom elõnyeit/hátrányait (ezt nevezik kritikának) nyitva hagyva azt, hogy ez akkor most jó lesz-e avagy nem, ugyanakkor bízva az elõbbiben, ez szerintem természetes, hisz várom a játékot, ezért szeretném, hogy jó legyen. Ezzel szemben úgy érzem, hogy Te reflexszerûen elítélsz bármit, ami a játékkal kapcsolatos.
Ha egyedül én látom így a topik látogatói közül, akkor elnézést, majd a többiek nyilatkoznak a maguk nevében, ha akarnak. 😊

Az pedig, hogy most akkor a küklopszon tüskék vannak-e avagy nem ne haragudj meg, de szerintem bagatell dolog, így találták ki, ennyi, belõlem ez semmiféle érzelmet nem vált ki, aki pedig így ki tud ilyen dolgokon akadni, hogy elkezd csúnya szavakat használni az szerintem elveszik a részletekben, nem látja a fától az erdõt vagy csak simán kötekedhetnékje van, de Hanlon borotvája értelmében csak akkor feltételezünk valakirõl rosszat, ha feltétlenül szükséges, úgyhogy maradjunk az elõbbinél.

Azt pedig a legnagyobb õszinteséggel mondtam, hogy nekem eddig nem tûnt fel, hogy a tüske ennyire agyonhasznált motívum lenne a számítógépes játékokban (igaz egy ideje nem sok játékkal játszom), de majd figyelni fogok, kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire igaz állítás.
Malakai
Kétlem, hogy te is elfogulatlan véleményekert hordanál össze.
De inkább ne egymás véleményén csámcsongjunk, mert az csak trollkodás.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Murder3
érdekes módon a készítõknek valahogy nem szárnyal a fantáziája?ÉN aki se nem profi mûvész, se nem kreatív dizájner vagy mi fantáziadúsabb léynkete tudnék összehozni, kezdve ott hogy mondjuk eleve újradolgoznám a léyneket mondván itt még nem volt a h5-höz hasoníltó evolúció kifejlõdve.
de konkrétan nehogy már egy profi akik elvileg azok ne tudjanak fantasy játékba fantásziát vinni?
mert ennyierõvel azt is lehetne h kiadják h heroes 5 reworked pár új multi mód szebb grafiak jobb textúrák meg mondjuk egy más történet oszt nesze nyílván annak te jobban örülnél.

TreDoR
Sok benne az alga <#idiota>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Murder3
de komolyan te önfeledt véded a játékot bármi is ami benne van az szent sérthetetlen és a legjobb meg jobb nem lehetne.
Bennem is annyit látsz h én szidom jogtalan folyton....
HA nem lennél Ennyire elfogult a játékkal akkor talán mást is meglátnál nem csak annyit h én ott szidom a játékot ahol érem...

feltételezem te azt is a legjobban és a legtermészetesebben tudnád beálítani ha kék helyett zöld lenen benne a víz.

Lacoka12
szerintem király lesz a játék hadjuk már ezt a tüske témát

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Szerintem a Heroes sorozat szerves része a mindenféle mitológia, ami mindenképp ad egyfajta irányvonalat, beszûkíti a lehetõségeket.
Én úgy gondolom, hogy konkrétan a küklopsz esetében még elég merésznek tekinthetõek, ha összevetjük a mitológiából "megszokott" verzióval.

Szerintem pont ott van a hiba, amikor teljesen elrugaszkodnak a megszokott irányvonaltól. Konkrétan a TRON csajra és a Breederre gondolok.
TreDoR
Mindent beleadtak a naga várba, utána meg elillant a kreativitás lények terén.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Nekem eddig ez így konkrétan nem szúrt szemet, de mostantól majd figyelni fogok a tüskékre, ha játszom valamivel. 😊
Murder3
de hagyjuk már ezt mindne játékba ezzel toldják fel a lényeket h telebaxxák sok tüskével meg ugye itt is van már pár ilyen olyan lány ami tüskés.
Kis kreativitással sokkal máshogy és sokkal változatosabban is meg lehetne oldani enm kéne minnde játékba csak a rohadt sablonoakt belbeaxni.

Lacoka12
xdxd

Bevallom õszintén már nem bírom követni a gondolatmenetedet. 😊
TreDoR
Végülis, lehet, hogy terminátorok is rohangálnak majd a h6 világában, csak nem lehet velük játszani <#idiota>

Nem játszható != nem létezõ.
TreDoR
Csak az a kérdés ki adott hozzájuk démonvért? A nem létezõ wizardok? <#hehe>

Ha elolvasod a facebookon a leírást láthatod, hogy a küklopszok pont a goblinok "ellentétei".
Míg a goblinok alacsonyabb rendû démonok, impek vérével jöttek létre és többet tartottak meg emberi létükbõl, addig a küklopszok nagy hatalmú, magasabb rendû démonok vérébõl jöttek létre és az a vér sokkal nagyobb uralmat szerzett a test felett, mint az emberi, így a küklopszok nagyon közel állnak a démonokhoz.
Acidlich
Amúgy is csontváz lesz belõlük, kit érdekelnek?😊

Murder3
elhiszem h sokkal brutálabbul néz ki, de mindenre tüskéket pakolnak még a démonokra na ok, de már azokra is unalmas.
az egy dolog h van benne yle mert legyen csak akkor ne mindegyik abból álljon.

sztem is jólnéznek ki,csak olyan zömök teste van hogy csata során alig látni hogy most hol a keze,hol a lába.olyan mintha egy tüskés gömb lenne.fõleg oldal nézetbe látni

Szerintem nem is olyan rosszak. A játékban pedig valahogy így fognak kinézni (szerintem a játékban még jobb lesz, szóval ne kell itt félni, hogy olyan zavaró lesz a küklopsz😊)

Hiába, ez van, amikor démonvért adnak be embernek és félresikerül a kísérlet... 😊
Gurren
én inkább valami páncélzatot tettem volna rá, az a sok tüske nekem se jön be. az alap jobban néz ki.

Malakai
Legyen mégnagyobb, mégrondább és mégkevesbb szeme, de tüskéket ne! 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Acidlich
Hát mit tegyenek rá? Pár veszélyesnek látszó szemölcsöt, amikbõl fenyegetõen kiáll egy-egy szõrszál?

Juggernaut/Ravager
TreDoR
A horned demonnál asszem, vagy mittudomén itt hogy hívják.

Malakai
Ez szerintem valamilyen erõs közeli támadás lesz, de akkor a mellette álló társakat is sebzi, vagy valami roham féle, aminek útjában a társakat is sebzi.
Rémlik, hogy volt már valami ilyen rohamról szó, de teljesen kiment a fejembõl minek kapcsán.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lacoka12
cool

Ez jól kombózik azzal, ami a facebookon a leírásban szerepel, ott ugyanis azt írják, hogy alapjában véve nyugodt természetû teremtmények, de ha bárki fájdalmat okoz nekik (fizikai vagy érzelmi értelemben egyaránt) õrjöngeni kezdenek és veszélyesek lesznek mindenkire, a saját csapattársaikra is. 😊
Malakai
PARÓDIA Vagy a mellette álló kissebb egységeket tudná nekidobni az ellennek, ami sebzi mindkettõt, ha a kis egység túléli, akkor a maradék közel került. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TreDoR
Lehet, hogy el tudja dobni <#idiota>

Ezt azért kicsit sajnálom akkor.
ott a kezében egy buzogány.meg volt gameplay video is ahol ütött

Malakai
Annyira nem lehet szar a felülete, hogy én ne gyártsak majd vele mapot. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Na igen, nekem a H3as Kükli jön be a legjobban amúgy.
Azt lehet tudni, hogy közelharci egység lesz-e, vagy marad a szokásos szikladobálása?
Murder3
hát ha szerencsééje lesz a communitynek az átlag user is tud majd vele gyártogatni, ha mondjuk megcsinálják rendesen a kezelõfelületet.
de elég sanszosnak látom h ide is kell majd scriptelõ tudás....
engem annó az ubisoft az fc2 editorjával nagyon megnyert kár h nem nagyon volt értelme kihasználni mert senki nem játsza.

Murder3
heroes 5 optimalizálásáról beszéltem amire oda illik a szar szó, illetve a nagyon elszáll hûdeóriási minõséget képviselõ ubisoftról....

Murder3
pont h fejlesztve szar, nem tudom mitõl jó h mindenre baxnak 20milla szarvat?
attól jobban néz ki?
nem dehogy csak mást nem tudnak mert ahhoz kellene már kreatívkodni is.

Murder3
fúú na egy eredeti kidolgozás, erre nem számítottam.

b-type
hát fejlesztetlenül ráharapott rendesen valami buzogányra az ziher 😊
fejlesztve már korrektebb, de látszik hogy az anyja összefeküdt fûvel-fával..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Enraged Cyclopsról is van szkeccs, majdnem 2 mega, úgyhogy csak linkelem.

Szerk.: elõzõhöz: ha valaki esetleg tud románul adhatna egy pontosabb fordítást, én google translate-re hagyatkoztam.
Érdekes találat, román játékbolt azt mondja, hogy:

collectors edition (gyûjtõi változat)
megjelenés: március 1.
ár: ~13000 forint

A gyûjtõi változat tartalma:
- a játék
- poszter
- 160 oldalas artbook
- egy póló
- a Griffin Dinasztia gyûrûje
- bónusz tartalom: egy single player pálya, 1 hátas és 2 valami, ami 3D 😊

1. Jocul Might and Magic Heroes VI Might and Magic VI Game Heroes
2. 2. Un poster A poster
3. 3. Un artbook de 160 de pagini A 160-page artbook
4. 4. O copie a unui inel cu Grffins A copy of a ring Grffins
5. 5. Un tricou A shirt
6. 6. Posibilitatea de a descãrca conținut suplimentar: 1 hartã singleplayer, 2 Living Artifacts 3D premium, 2 Dynasty Heroes premium și 1 epic mount The ability to download additional content: a single player map, 2 Living 3D Artifacts premium and a premium Heroes 2 Dynasty epic mount
A kép nagyon tetszik, van hangulata, ami jó elõjel számomra.
Szegény küklopsz viszont marha ronda, és nem jön be.
Screenshot of the day:

Cyclops:

Enraged Cyclops:
Kiegészítõben biztos lesz már Random map generátor addig meg szerintem azok is el tudják viselni hogy kapnak csodás mapeket a többi játékostól akik random map editor pártiak.
Malakai
A "vagy amit más készített" az továbbra is az editor. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lacoka12
nekem meg nem volt türelmem pályát csinálni ezért vagy random vagy amit más készitett

Így végiggondolva a Wormsön kívül soha egyetlen játékban se használtam igazán random pályagenerátort, csak ha nem volt más.
Mert a szavazás értelemszerûen arra vonatkozik, hogy melyiket tartod hasznosabbnak/jobbnak, szöval relációs jelet kell tenni a kettõ közé: végtelen mennyiségû ám sajnos alapvetõen fantáziátlan, többé-kevésbé balanszolatlan pálya vagy a játék fanbázisának méretétõl és a pályaszerkesztõ minõségétõl függõ mennyiségû jól összerakott, gondosan tervezett pálya.

Én az utóbbira X-elnék, csak ahhoz regelni is kéne. 😊
Ha sikeres a játék úgyis lesz rengeteg pálya, hisz tényleg nem olyan nehéz egyet összerakni ha pedig sikertelen, akkor úgyis mindegy, játszok inkább a Heroes 2-vel. 😊
Mi például a Heroes 2 idejében azt csináltuk, hogy hétközben a suliban A4-es lapokon elterveztünk egy pályát, amit aztán péntek délután/szombat délelõtt valamelyikünk összerakott és szombaton ebéd után már azon játszottunk.
Persze ez azon is múlik, hogy tényleg jó lesz-e a pálya editor.
És a modern kor elvárásainak megfelelõen jó lenne valami játékon belül elérhetõ adatbázis, ahol a mások által feltöltött pályákat lehetne könnyedén megnézni, letölteni.