Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez is érdekel mi célom lenne folyton szidni a h6-ot ok nélkül?
engem nem érdekel h magyar fejlesztõk fejlesztik, nem érdekel h ez a heroes 6 amit azért várok mert szeretem a heroest.
konrétan pont hogy nem vagyok elfogult és szimplán a kreativitást,újítást,hangulatot,sokszínüséget,változatosságot,fantáziadússágot nézem.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Ha egyedül én látom így a topik látogatói közül, akkor elnézést, majd a többiek nyilatkoznak a maguk nevében, ha akarnak. 😊
Az pedig, hogy most akkor a küklopszon tüskék vannak-e avagy nem ne haragudj meg, de szerintem bagatell dolog, így találták ki, ennyi, belõlem ez semmiféle érzelmet nem vált ki, aki pedig így ki tud ilyen dolgokon akadni, hogy elkezd csúnya szavakat használni az szerintem elveszik a részletekben, nem látja a fától az erdõt vagy csak simán kötekedhetnékje van, de Hanlon borotvája értelmében csak akkor feltételezünk valakirõl rosszat, ha feltétlenül szükséges, úgyhogy maradjunk az elõbbinél.
Azt pedig a legnagyobb õszinteséggel mondtam, hogy nekem eddig nem tûnt fel, hogy a tüske ennyire agyonhasznált motívum lenne a számítógépes játékokban (igaz egy ideje nem sok játékkal játszom), de majd figyelni fogok, kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire igaz állítás.
De inkább ne egymás véleményén csámcsongjunk, mert az csak trollkodás.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
de konkrétan nehogy már egy profi akik elvileg azok ne tudjanak fantasy játékba fantásziát vinni?
mert ennyierõvel azt is lehetne h kiadják h heroes 5 reworked pár új multi mód szebb grafiak jobb textúrák meg mondjuk egy más történet oszt nesze nyílván annak te jobban örülnél.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Bennem is annyit látsz h én szidom jogtalan folyton....
HA nem lennél Ennyire elfogult a játékkal akkor talán mást is meglátnál nem csak annyit h én ott szidom a játékot ahol érem...
feltételezem te azt is a legjobban és a legtermészetesebben tudnád beálítani ha kék helyett zöld lenen benne a víz.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Én úgy gondolom, hogy konkrétan a küklopsz esetében még elég merésznek tekinthetõek, ha összevetjük a mitológiából "megszokott" verzióval.
Szerintem pont ott van a hiba, amikor teljesen elrugaszkodnak a megszokott irányvonaltól. Konkrétan a TRON csajra és a Breederre gondolok.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Kis kreativitással sokkal máshogy és sokkal változatosabban is meg lehetne oldani enm kéne minnde játékba csak a rohadt sablonoakt belbeaxni.
Míg a goblinok alacsonyabb rendû démonok, impek vérével jöttek létre és többet tartottak meg emberi létükbõl, addig a küklopszok nagy hatalmú, magasabb rendû démonok vérébõl jöttek létre és az a vér sokkal nagyobb uralmat szerzett a test felett, mint az emberi, így a küklopszok nagyon közel állnak a démonokhoz.
az egy dolog h van benne yle mert legyen csak akkor ne mindegyik abból álljon.

Rémlik, hogy volt már valami ilyen rohamról szó, de teljesen kiment a fejembõl minek kapcsán.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Azt lehet tudni, hogy közelharci egység lesz-e, vagy marad a szokásos szikladobálása?
de elég sanszosnak látom h ide is kell majd scriptelõ tudás....
engem annó az ubisoft az fc2 editorjával nagyon megnyert kár h nem nagyon volt értelme kihasználni mert senki nem játsza.
attól jobban néz ki?
nem dehogy csak mást nem tudnak mert ahhoz kellene már kreatívkodni is.
fejlesztve már korrektebb, de látszik hogy az anyja összefeküdt fûvel-fával..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szerk.: elõzõhöz: ha valaki esetleg tud románul adhatna egy pontosabb fordítást, én google translate-re hagyatkoztam.
collectors edition (gyûjtõi változat)
megjelenés: március 1.
ár: ~13000 forint
A gyûjtõi változat tartalma:
- a játék
- poszter
- 160 oldalas artbook
- egy póló
- a Griffin Dinasztia gyûrûje
- bónusz tartalom: egy single player pálya, 1 hátas és 2 valami, ami 3D 😊
1. Jocul Might and Magic Heroes VI Might and Magic VI Game Heroes
2. 2. Un poster A poster
3. 3. Un artbook de 160 de pagini A 160-page artbook
4. 4. O copie a unui inel cu Grffins A copy of a ring Grffins
5. 5. Un tricou A shirt
6. 6. Posibilitatea de a descãrca conținut suplimentar: 1 hartã singleplayer, 2 Living Artifacts 3D premium, 2 Dynasty Heroes premium și 1 epic mount The ability to download additional content: a single player map, 2 Living 3D Artifacts premium and a premium Heroes 2 Dynasty epic mount
Szegény küklopsz viszont marha ronda, és nem jön be.
Cyclops:
Enraged Cyclops:

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Én az utóbbira X-elnék, csak ahhoz regelni is kéne. 😊
Ha sikeres a játék úgyis lesz rengeteg pálya, hisz tényleg nem olyan nehéz egyet összerakni ha pedig sikertelen, akkor úgyis mindegy, játszok inkább a Heroes 2-vel. 😊
Mi például a Heroes 2 idejében azt csináltuk, hogy hétközben a suliban A4-es lapokon elterveztünk egy pályát, amit aztán péntek délután/szombat délelõtt valamelyikünk összerakott és szombaton ebéd után már azon játszottunk.
Persze ez azon is múlik, hogy tényleg jó lesz-e a pálya editor.
És a modern kor elvárásainak megfelelõen jó lenne valami játékon belül elérhetõ adatbázis, ahol a mások által feltöltött pályákat lehetne könnyedén megnézni, letölteni.