10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#3219 #3211 -
Andrews2007 #3218 De Vologyáéknál és a Cdgalaxisnél elvileg dobozos gyűjtői kiadás is előrendelhető nem? -
Vologya Mester #3217 Sajnos ez Magyarországon már egy rendszer, ami a Heroes sorozatot illeti. Limitált mennyiségű Collector Edition került mindig az országba, sajnos most még súlyosbítja a helyzetet az is, hogy az UBI nem engedi, hogy angol nyelvű verzió is behozható legyen. Valamiért nagyon ragaszkodnak a lokalizált kérdéshez, nem tudom, hogy miért. Úgy érzem, hogy határokat szabtak, mint régen volt a határokon és már nem az EU-ban lennénk. No mindegy, nem értek vele egyet, de nem tudok változtatni rajta és szerintem a kiadó sem... De történtek már csodák! :) -
r4pt0r #3216 A blizzes CE is limitált, mert nem gyártják folyamatosan. Csinálnak egy hatalmas mennyiséget, aztán már csak a raktárakban marad.
De ha limitált lenne akkor LE lenne nem CE.
-
Pio #3215 Persze ha a Blizzard limitáltként reklámozza, az tényleg gáz.
Én például bő 1 évvel a megjelenés után vettem meg a WOTLK-t a g2play-en olyan 15 európáért, küldték a kulcsot, aktiváltam, beloggoltam és meglepve láttam, hogy ott vár a postaládában egy CE bónusz állatka. :) -
Pio #3214 Ez szerintem egy tévhit.
Attól, mert valami gyűjtői kiadás (vagy jelen esetben deluxe edition) nem feltétlenül kell ritkának is lennie. Ez a verzió ajánlott az igazán nagy rajongóknak, akik szeretnének minél több extra tartalmat begyűjteni, de szó se volt arról, hogy akkor ez most valami ritka, nehezen beszerezhető holmi lenne.
Akkor mondjuk Limited Edition-nek neveznék. -
mukievil #3213 Azért azt tegyük hozzá, hogy a gyűjtői kiadás , az egy limitált széria! Engem inkább az zavar, hogy még pl sc2-ből most is lehet boltban gyűjtőit venni! Az enyém értéke meg nem hogy nőne , hanem csökken!
Persze nyilván megjelenésig biztosítaniuk kéne a gyűjtői kiadást!
Ez azért nyilván elég szomorú! -
Pio #3212 Ez azért különlegesen "mókás", mert a Ubishopból nem lehet Magyarországra dobozos verziót rendelni, így tehát gyakorlatilag a fejlesztő hazájában nem szerezhet be gyüjtői kiadást az, aki szeretne....
Azért találtam egy BOLTOT annak, aki mindenképp szeretné a gyűrűt, pólót.
Én már vásároltam tőlük, nem volt gond a kiszállítással. -
Vologya Mester #3211 Üdv Bátor Harcosok!
Sajnos rossz hírem van... :( Aki nem rendelte meg tegnapig a Heroes VI Collector kiadását, az már nem fog tudni hozzájutni, ugyanis ma tájékoztatott a kiadó, hogy nem lesz több Collector Edition kiadásra rendelési lehetőség... Hogy ez miért van, arra sajnos nem kaptam választ! Természetesen a sima Heroes VI-ot továbbra is lehet előrendelni!!! Baráti üdv! -
Pio #3210 Hmm, hét képeként kiadtak egy olyan képet, ami a nagák bejelentésekor is ki lett adva. Ismétlés a tudás anyja. :) -
Vologya Mester #3209 Üdv Bátor Harcosok!
Felélénkült az élet errefelé... :) Pontos statisztikákat nem tudok illetve amit tudok, abból csak annyit árulhatok el, hogy a Heroes VI három hónappal a megjelenés előtt jobban fogyott eddig, mint a Heroes V a játék kiadásakor... Ez mindenképpen bíztató szerintem, mint ahogyan az is, hogy a CE kiadás a meghírdetéstől számított 2 hét alatt elfogyott, legalábbis ami a kiadáskori mennyiséget illeti. Ennek biztosan köze van a játékról megjelent képeknek, videóknak és Mindenki érzi a játékban rejlő potenciálokat... Remélhetőleg egy nagyszerű játékot kapunk majd! :) Baráti üdv! -
Andrews2007 #3208 Áh értem köszi. A hivatalos oldalról már csak a neutral lények képességei és képei hiányoznak meg egyes Bossoké. Elég sok minden felkerült most. -
Pio #3207 Inkább magára a hírre vonatkozott az "egy", szóval valahogy így:
És itt van még egy videó estére: a Sanctuary téma. -
Andrews2007 #3206 Szuper lesz az biztos. -
Andrews2007 #3205 Köszi de hogy érted hogy még egy? Volt annó még Naga zene téma? -
Andrews2007 #3204 Naga nép előnyei, hátrányai:
Előnyök: Erős ellenfelet megkötő hátráltató negatív hatások és csapdák, erős mozgást hátráltató, csökkentő képességek statisztikai értékekben kiegyensúlyozott erejű egységek. (Védekezés, támadás, nincsenek harcbéli gyengeségeik)
Hátrányok: Korlátozott távolsági képességek és támadás, nincsenek kirobbanó azonnali erősítő + hatásaik, nincsen gyógyító képesség, drága egységek.
-
#3203 ez a soundtrack is zseniális lesz, úgy érzem. -
Pio #3202 ÉS még egy Sanctuary theme így estére:
-
Pio #3201 Köszi, holnap vagy hétvégén beteszem a nagákat is a lénylistába, ha a helyzet úgy kívánja majd felhasználom a fordításaidat.
Új képek a frissítésből külön kiemelve:
-
#3200 azt meg lehet kérdezni, hogy összesen eddig mennyi rendeltek meg a játékból? :3 -
Andrews2007 #3199 Bocsi az szökkenő nem csökkenő támadás, a Kappa fejlesztett képességénél. :) -
Andrews2007 #3198 Picit fordítottam megint a lények képességeit, most a Nagak voltak soron:
1, Cápa őr (Fejlesztett: Wanizame)
Vérző seb (Sima és fejlesztett): Megnyomorítják támadásaik az ellenfelet, a támadásuk után a vérzés nehezen áll csak el, mindezen okokból az ellenfél lépésszáma csökken.
Vérszem (Csak fejlesztett): Első támadása igazán vérengző hatást kelt, s amikor megérzik ellenségeik vérének szagát, megszállottan törnek áldozataikra addig, amíg az meg nem hal. (Gondolom ez a megtámadott lény ellen + bónusz támadó értéket ad)
2, Korall papnő (Fejlesztett: Gyöngy papnő):
A Megújulás hullámai (Sima és fejlesztett): Számtalan Naga hallotta már a híres Gyöngy imát Shalassa tiszteletére, melynek hatását a csaták legforróbb hevében a Korall és a Gyöngy papnők ki is használták. Feltölti őket egy erőteljes aurával, mely gyógyítja sebeiket, bármily negatív szándékot eltávolít és eloszlatja az ellenséges varázslatok negatív hatásait.
A Medúza szeme (Csak fejlesztett): Ellenségeiket megigézik, hipnotizálják eltompítják az ellenfelek elméjét így azok sokkal lassabban reagálnak majd. (gondolom az iniativejük csökkenhet)
3, Kappa (Fejlesztett: Méregköpő Kappa)
Szökkenés (Csak sima): A Kappa úgy harcol, mint egy démon úgy ugrik, mint egy jaguár. Egy pusztító támadásra képes a Kappa egy jó messziről való szökkenéssel. Sokan lebecsülik intelligenciájukat. mert úgy gondolják ők csak kisebb erejű szellemek. Pedig ők nagyon is tudják mikor és merre kell szökkenniük úgy, hogy a meglepetés legnagyobb erejét érjék el. Minél messzebbről jő a csapás annál erősebb ütésként ér földet.
Spriccelő szökkenés (Csak fejlesztett): E fejlesztett Kuppa csökkenő támadásakor mérgező anyagot spriccel ki, amelyről azt tartják az ember lelkének mélyére is lemar.
4. Tavaszi szellem (Fejlesztett: Mizu-Kami)
Spirituális kötödés (Csak sima): Még élő harcostársaikkal képesek megosztani a rájuk rakott mágikus áldásokat, hatásokat. (pl a Blessing hatása) Így erősítve egymást.
Fájdalom visszatükröződés (Sima és fejlesztett): Képesek ellenfeleikkel is összhangba kerülni és kötődni, ezzel visszaverve ellenfeleikre az őket ért ütéseket.
Életvédő hártya (Csak fejlesztett): Folyékony állapotuk s alakjuk erősen csökkenti az őket ért bármely fizikai és mágikus sebzést.
5. Havas szüzek (Fejlesztett Yuki-Onna)
Fagyasztó érintés (Csak sima): Az ellenfelek egy csoportját megbénító képesség.
Fagyasztó cirógatás (Csak fejlesztett): Valamilyen fagyasztó erős sebzés, amely halálra fagyasztja ellenfeleit.
Jégszilánkok (Csak fejlesztett): Képesek jeges tőr alakú szilánkokkal beborítani (gondolom vízszintesen, függőlegesen tetszőlegesen) a csatateret. Amely ellenfél ezekbe (a csapdákba?) belebotlik súlyos sérüléseket szenved.
6. Kenshi (Fejlesztett Kensei)
Kihívás (Sima és fejlesztett):Ha bátor harcosok kardot húznak a Kenshik ellen nehezükre esik bárki mást is még támadni. Azaz valószínűleg csak ezt az egységet támadhatják majd.
Végtelen visszatámadás (Sima és fejlesztett: Mindig visszatámadnak mivel a víz áramlásának és mozgásának módját használják fel harci technikájukként.
Négyszeres hullám (Csak fejlesztett): A Kenseik erős harci stílusa gondolom dupla-tripla-négyszeres sebzést takarhat mivel egyszerre akár 4 karddal és kézzel támadhatnak már.
7. Kirin (Fejlesztett Megszentelt Kirin)
Szabad vízáramlás (Sima és fejlesztett): Gyors, fürge és elegáns mozgásukat a leghatalmasabb varázslatok sem tudják megváltozatni vagy akadályozni.
A Köd ösvénye (Csak sima) : Mozgásakor ködöt hagy maga után ezzel az ellenfelei nehezebben tudnak, azokon a területeken mozogni gondolom, ez azt jelenti, hogy kevesebb lesz lépésszámuk. Akadályozza őket.
Jégvihar aura (Csak fejlesztett): Egy jégvihart tud varázsolni ellenfeleire, ami drasztikus sebzést biztosít az ellenfeleinek.
-
Pio #3197 Némileg OFF, de hátha valakit érint.
Bekerült az első 8 Might @ Magic játék és a HoMM 4 a Good old Games kínálatába.
Might & Magic 1-6 - 10 USD
7 és 8 - külön-külön 5-5 USD
HoMM 4 - 10 USD
természetesen az első 3 HoMM rész is elérhető már régóta (10-10-10 USD). -
Vologya Mester #3196 Üdv Bátor Harcosok!
Sajnálattal és egyben örömmel értesítelek Benneteket, hogy a Collector Edition kiadást már csak a kiadás után pár héttel történő kiszállításra lehet megrendelni, ugyanis az előrendelt mennyiség elfogyott... Szóval jól fogy a játék már az előrendelések alapján (ami jó hír), de előrendelni a megjelenésre már nem lehet (ez rossz hír). Persze akinek megfelel később is a Collector kiadás, az nyugodtan rendeljen belőle! :) A sima Heroes VI továbbra is ELŐRENDELHETŐ gond nélkül! Baráti üdv! -
Pio #3195 Nem kaptam sajnos.
viszont arról tudj, hogy a naga hős a játékban pont ugyan úgy fog kinézni, mint a többi másodlagos hős, csak az "ikonja", arcképe lesz más. -
Ohyner #3194 Üdv!
Pio kaptál már választ a leveledre, amelyben azt kérdezted a fejlesztőktől, hogy magyaroknak járni fog e a preorder bonusz valamiféleképp? Mert még ha a Bétás próbát nem is kapjuk meg, de az a naga hero jól néz ki. -
#3193 meg van a dátum!
többféle van, de nálunk 23-án jön -
#3192 sajnos még elég messze van -
Celeronikus #3191 A Coral Priestess ezekszerint tényleg Medúza, ha megnézitek a hivatalos oldalon a koncept art-ot, látni lehet, hogy a haja helyén kígyók vannak:) Meg a képességeinél is van egy ilyen: Eyes of the Medusa. -
#3190 csak 3d-be nem kerültek még fel -.- -
mukievil #3189 Na itt vagyok én is! Előrendeltem a CE-t :)! Várom nagyon a játékot :)! -
Elessar #3188 Itt vannak nagyban a Kappa képek :)
-
#3187 -
Elessar #3186 Frissült a főoldalon a Reputation menüpont
, s felkerült az új frakció is, a lények leírásával, képességeivel Sanctuary
Tessék megnézni mindenkinek! -
Andrews2007 #3185 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150129343619588&set=a.10150123656259588.294003.161184829587&theater
A Kappa bemutatása a béka szerű lényé. :) Nem tudom ez e az első ember e a nagaknál? Mármint Core 1 úgymond. :) -
Elessar #3184 Oh, akkor nem szóltam! :D -
Elessar #3183 ÉN egyenlőre még várok az előrendeléssel. A Collector Edition amúgy se csigázott fel annyira, valószínűleg csak az alapot fogom megrendelni. Azért azt elég nagy pofátlanságnak tartom, hogy csak angolul fog megjelenni a CE, bár ez még tán változik. -
Vologya Mester #3182 Üdv Bátor Harcosok!
Sajnos azt nem tudom, hogy a Collector Edition kiadáshoz lesznek e plusz tárgyak (erre még nincs válasz), de az biztos, hogy ma reggel eldőlt, a Collector Edition doboz is a lokalizált verziót rejti majd. Hamarosan javítjuk az oldalunk előrendelésénél is ezt a kiadó által korábban megküldött téves információt, miszerint a Collector dobozos kiadás angol nyelvű lesz... Remélem megkönnyítettem a rendelést! :D Baráti üdv! -
Pio #3181 Igen, azt jelenti. A kiadó se tudja, hogy lesz-e lehetősége ilyesmit osztani, de utánajárnak.
Persze elképzelhető, hogy ezt a lehetősége a Ubi exkluzívnak akarja megtartani a saját shopjukba és steamre.
Reméljük, hogy hamarosan kiderül. -
Ohyner #3180 Üdv!
Pió, akkor ez most azt jelenti, hogy lehet reménykedni még abban, hogy dobozos DE hez is lesz bónusz hős és a kard? MErt ha igen akkor még várok a rendeléssel. Amúgy nekem egyértelmű ha dobozosat rendelek az a HM-ről lesz ennyit megtehetek az oldalért ára ugyanannyi, és tényleg sok munka va naz oldalban, kevés játék mondhatja el hogy iylen minőségi oldala van magyar nyelven . Mégegyszer grat hozzá.
Várom a további infókat.
Üdv