Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annak pedig, hogy annyit kapunk, hogy igazságosan ki lehessen osztani a nyertesek között 1%-ot. 😊
Majd meglátjuk. 😊
Vologyáék oldalán pedig április van írva megjelenésnek (igaz az már a magyar verzió) és nem tesz említést CErõl.
Szóval továbra sincs tuti segítség a tippjátékra... 😊
Persze, de majd próbálok annyit kérdezni tõle. A multira erõsen fog figyelni, õ legalábbis. Gépigényrõl is kérdezgetem majd azért. Eddig tetszik neki a játék a sztoriról már sokkal többe tud nálunk meg a skillekrõl is valamelyest. Részleteket persze nem mondott. Nem is kell, levenné az izgatott várást. 😊
Demó várható legalábbis azt mondta annó asszem Xhane vagy Erwan.
Az pedig holt biztos, hogy ha csak VIPet engednek be, akkor zéró információszivárogtatás lesz. Esetleg a kínaiak bizonyulhatnak gyenge láncszemnek, meglátjuk.
Ha lesz esetleg valami kevésbé zárt béta, akkor ígérem írok az Ubinak, hátha adnak 1-2 béta hozzáférést, amit majd valami vetélkedõ keretében szétosztunk.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ki az a Vologya? 😊
Acidlich: demót felejtsd el ennyivel a megjelenés elõtt. Manapság inkább a megjelenés után van demó (ha van egyáltalán) vagy legfeljebb pár nappal a megjelenés elõtt.
Pio te is egyébként VIP-s Heroes VI tag vagy? Esetleg. Mint Vologya mester pl? Néha szoktam vele Skypeen beszélgetni. ár nagyon várja az eheti zárt-zárt csekély létszámú béta tesztet.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Core egységek
Sentinel / Praetorian (adatlap)
Shielded - ellenállóbb távolsági támadásokkal szemben.
Shieldguard - védelmezi a körülötte (mögötte) állókat is.
Shield Bash] (csak Praetorian képesség) - a számukra védendõnek kijelölt egységeket érõ támadókra azonnal visszatámad.
Crossbowman / Marksman (adatlap)
Armor Piercing - páncélokat átütõ lövések.
Piercing Bolt (csak Marksman képesség) - több egymás mögött álló célpontot is képes egyetlen lövéssel sebezni.
Sister / Vestal
Elite egységek
Radiant Glory / Blazing Glory
Griffin / Imperial Griffin (adatlap)
Diving Attack - levegõbõl támadás.
Unlimited Retaliation - minden õt támadó egységre visszatámad.
Diving Assault (csak Imperial Griffin képesség) - levegõbõl támadás. Játéktechnikailat nem tisztázott a különbség a Diving Attack-hoz képest.
Sun Rider / Sun Crusader
Champion
Seraph / Celestial
------------------------------------
INFERNO
Core egységek
Maniac / Demented
Succubus / Lilim
Hellhound / Cerberus (adatlap)
Unlimited Retaliation - minden õt támadó egységre visszatámad.
Eye of Gluttony - az õt megsebzõ ellenséges egység ellen bónuszokat kap annak haláláig (vagy a harc végéig).
Voracious (csak Cerberus képesség) - több elõtte álló egységet is képes egyszerre támadni.
Elite egységek
Breeder / Mother Breeder
Tormentor / Lacerator
Juggernaut / Ravager (adatlap)
Chaotic Armor - immunis a mágiára.
Unstoppable Charge - a célpontjukhoz vezetõ út mentén mindenben kárt okoznak
Taunting Presence (csak Ravager képesség) - magára vonja az ellenséges egységek figyelmét, így azok mindenképp õt fogják támadni a többi (potenciálisan akár nagyobb veszélyt jelentõ) egység helyett.
Champion
Pit Fiend / Pit Lord
NECROPOLIS
Core egységek
Skeleton / Skeletal Spearman (adatlap)
Hollow Bones - ellenállóbb távolsági támadásokkal szemben.
Webbing Spears (csak Skeletal Spearman képesség) - ha a közelében hollttest található annak csontjait képes mozgatni, így lassítva az arra elhaladókat.
Ghoul / Ravenous Ghoul (adatlap)
Dead Flesh - ellenállóbb fizikai támadásokkal szemben.
Rage Against the Living (csak Ravenous Ghoul képesség) - ha megérzi egy élõlény szagát, akor gyorsabbá és erõsebbé válik.
Ghost / Spectre (adatlap)
Incorporeal (csak Ghost képesség) - keresztül tud menni a tereptárgyakon és a fizikai sebzések kevésebb kért okoznak benne.
Wail of the Netherworld - gyógyítja az élõholt csapattársát, illetve újra is "éleszthet" plusz példányokat. Ha a gyógyítandó élõholt közelében élõlények álnak azok sebzõdnek és a rajtuk okozott sebzés is gyógyítani fog.
Death Sceal (csak Spectre képesség) - az általa megsebzett lényeket nehezebb feltámasztani.
Immaterial (csak Spectre képesség) - az Incorporealhoz hasonló képesség, a fizikai sebzések még hatástalanabbá válnak.
Elite egységek
Vampire / Vampire Lord (adatlap)
Vampiric Embrace (csak Vampire képesség) - ha nem jutnak vérhez elpusztulnak.
Out of Time - a Spirit World-be képesek menekülni egyes támadások elõl.
Vampiric Grasp (csak Vampire Lord képesség) - az ellenség megsebzésével gyógyul.
Lich / Arch Lich (adatlap)
Asha's Embrace - Darkness aura veszi körül, mely segíti az átkozást (pontos játéktechnikai szerepe nem tisztázott).
Life Drain (csak Arch Lich képesség) - az ellenséges egységtõl elszívott életerõt át tudja irányítani élõholt társába.
Lamasu / Putrid Lamasu
Champion
The Fate Spinner / The Fate Weaver
STRONGHOLD
Core egységek
Mauler / Crusher
Harpy / Fury
Goblin / Goblin Hunter
Elite egységek
Centaur / Marauder Centaur
Jaguar Warrior / Panther Warrior
Dreamwalker / Dreamreaver
Champion
Cyclops / Enraged Cyclops
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
amúgy a Heroes régebbi részei (is) elég sokat koppintottak más fantasy világokból, például adnd-bõl, emlékeim szerint abban volt az orkoknak némi vaddisznó beütésük.. a Beholder speciel tuti onnan származik..(érdekesség, hogy az 1ik mmo-ban lassan 10 éve volt Beholder, és nemrégiben át kellett nevezniük, úgy látszik, ennyi ideig tartott a Wizards of the Cost-nak, hogy rájött, a Beho neve le van nekik védetve..)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Mutasd meg ennek a sötét Ubisoftos brigádnak, milyen kreatív nyomvonalat kellett volna követniük!
Az egy kategóriába esõ lények hasonló erejûek lesznek a statjaikat tekintve, a képességeik révén viszont teljesen el fognak térni egymástól, így a játékstílusod fogja eldönteni, hogy ha már nem férsz el a hõsödnél, akkor melyik core egység maradjon ki és nem az, hogy melyik a leggyengébb.
Ha jól tudom a Nintendo DS-es Clash of Heroes-ban már sikeresen vizsgázott ez a rendszer.
De az, hogy egy koncepció nem tetszik neked még nem jelenti azt, hogy a kreativitás hiányát mutatja. A kreatív folyamatok ugyanis nem úgy mûködnek, hogy valaki kitalál valamit, ami akkor aznap õszerinte jól néz ki, aztán azt bedobják a játékba... Hanem egy frakció esetén bizonyos irányelvekhez / dogmákhoz tartják magukat, plussz az egyedi lények kitalált játékmechanikai dizájnjából adódó külsõségeket figyelembe veszik, és akkor még ott van az, hogy egy franchise sokadik darabjáról van szó, némileg a korábbiakhoz is hûnek kell maradni.
Ezekután pedig sok koncepciós rajz készül egy lényhez, amelyek közül azt fogadják el, amelyik mindezen feltételekhez a leghûbben tartja magát.
Ilyen lehetett a nekrók esetén a pók minták, a póklábakra hasonlító díszítések, a csontok, a fekete és a zõld használata, stb. A strongholdnál az, hogy egyik sem lovaslény (kivéve, amelyiknek a hátsófele ló 😊, egyiknek sincs páncélzata, a testfestés, az állati maradványok, szörme, tollak, agyarak, csontok, a vörös, a barna és a fehér színek, és még lehetne sorolni.
ui.: És én továbbra se offtopicról beszéltem, hanem személyeskedésrõl. Arról, amikor egy téma abba az irányba megy el, hogy egymás véleményét magát tárgyaljuk és nem véleményének tárgyát.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
mire is lesz jó, hogy besorolták a lényeket core/elite/champion kategóriába ? milyen kihatással lesz ez a dolgokra ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Mintha valaki azért akadt volna ki a Heroes 2 hangulatára, mert az orknak malac feje volt. Elfogadható, de azért fura dolog.
Ráadásul a Strongholdra ha jól emlékszem a bejelentés pillanatában azt mondtad, hogy nagyon gagyi, nem is tudod, mit keresnek itt és már az elõzõ részben is nagyon gagyik voltak, ezért is fura, hogy ha már eleve így viszonyultál a várhoz még erre ennyire rátegyen egy pár tüske.
Amúgy tudnál nekem ehhez a küklopszhoz hasonló lényeket linkelni más játékokból?
kreativits alatt én azt értem h ah teszem fel látok egy ilyen szörnyet egy x játékba és látok eggyet egy y játékba meg egy c,d,f,b játékba akkor ezek alapján a lehetõ legegyedibb,legváltozatosabb módon alkotok meg, tahát ami újat tud,AKAR mutatni.
Újradefinálni bizonyos fajt akár,alkotni egy addig semmilyen fantasy világba meg nem jelenõt vagy g nagyon eltérõt,stb.
Az h szárnyaljona fantázia és ne az legyen mint pl egy dragon age.be ahol pl kapsz egy középkori világot+mellé pár varázst meg szörnyet és attól már akkora fantasy esz h hanyat kell dobni tõle magadat.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
"
- aki híreket akar olvasni, az nem egy fórumot fog olvasni, hanem egy hírportált, ezért egyrészt a fõ hírek ki lesznek emelve a fejlécbe 1-2 hétig, hogy ezt a funkciót is ellássuk, másrészt nem fogok közbeavatkozni, ha csacsogás, offolás megy, legfeljebb ha nagyon hosszan és nagyon messzire távolodunk az eredeti témától.
- nem szoktam sûrûn moderálni, csak ha feltétlenül szükséges. Ezt fõleg akkor érzem, ha valaki személyeskedni kezd. Remélem ilyen nem fog megtörténni. De csak azért, mert valaki nem ért egyet a többséggel/velem és ezt értelmes, kulturált keretek között megvitatná nem kezdek el hozzászólásokat gyalulni.
"
Ehhez igyekszem tartani magam továbbra is. 😊
mér vagyok én egy ilyen apróságra kiakadva, miközben én megint ész érvekkel írtam le h miért is zavar...
...engem pl jobban megfog egy játék hangulata mint mechanikája, legyen az bármi, hiába nagyon jó ha nincs hangulata szart se ér, és fordítva is igaz ez.
Nagyon lelkesen használod a kreativitás szót, ami szerintem egy erõsen szubjektív fogalom. Szerinted nem kreatív, mert láttál sok más játékban is tüskéket, ez így korrekt, más szerint meg az.
Még egyszer hangsúlyozom amúgy, hogy azt a 4 példát csak példának szántam, ne vedd õket Magadra.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
akkor ez mire van?
AZ én szavaimat forgatjátok ki folyton mert én a részleteket is figyelem és hát ezt itt a többség lexarja ahogy látom és ezen lovagoltok folyton.
de csak h válaszoljak az okfejtésedre.
"szeretsz érzelmeket kifejezni a neten"--persze mért ne.
"unatkozol"--lenne jobb idõtöltésem
"irreálisan nagy elvárásaid vannak a játékkal szemben"--szégyen h irreálisan nagynak számít a kreativitás.
"szeretnéd magad megkímélni egy csalódástól és/vagy nem akarsz pénzt kiadni a játékért ezért elõre meg akarod gyõzni magad arról, hogy rossz lesz"--mondjuknem mintha amúgy tudnék tervezni rá pénzt sazl ez fullra kizárom, mivel ha lesz is lehetõségem játékot venni amúgy se ezt venném meg.

@Pio: Nem is azért írtam, hogy most állj neki szanálni, hanem, hogy nem az én tisztem ezzel foglalkozni, úgyhogy ott be is fejeztem, és ezért is írtam apróba. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egyelõre a napi 1-2 kép belinkelésén kívül ON-ok nem nagyon tudunk lenni, szóval amíg az elõbbit nem sértjük nem lesz moderálgatás.
Az, hogy te a véleményed mi alapján hozod nem érdekel és kritizálni se fogom.
És szerintem legjobb lenne ha ehhez mások is tartanák magukat a topicban, de én nem vagyok modi...
Speciel szerintem a lények nem fantáziátlanok, erõs koncepció van mögöttük frakciónként. Csak egyetlen példa, ha megnézed egy Stronghold lény sem hord páncélzatot, így a Cyclops sem.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az, hogy egy dizájneri döntés nem vált ki belõlem érzelmeket még nem jelenti azt, hogy nem érdekelnek a részletek.
Mint ahogy az, hogy belõled tetszõleges random dizájneri döntés szinte kivétel nélkül szélsõségesen negatív érzelmet vált ki se jelenti azt, hogy érdekelnek ezek a dolgok, millió más dolgot jelenthet, például (egyiket se vedd magadra, csak példák) szeretsz érzelmeket kifejezni a neten, unatkozol, irreálisan nagy elvárásaid vannak a játékkal szemben, szeretnéd magad megkímélni egy csalódástól és/vagy nem akarsz pénzt kiadni a játékért ezért elõre meg akarod gyõzni magad arról, hogy rossz lesz, satöbbi...
Hát erre én is kíváncsi lennék, mert gyakorlatilag folyton ezt csinálod ebben a topicban.
Majd ha kijött a játék, vagy egy demó, és 10 perc után uninstall, mert annyira szar, akkor joggal lehet ócsárolni, de így képek, meg pár rövidke videó alapján, kissé korai még sztem. Bár lehet h nálad ez lesz, mert egyik tüskés, másik reskin, tehát szar
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
akkor téged a részletek hidegen hagynak és konkrétan szarz arra h mivel játszol?
tehát neked elég lenne ha hereos a neve körökre osztott és akkor az már egy nagyon jó heroes játék?
Az magánvélemény h nem érdekelnek a részletek, szerintem meg egy játékba sõt mindenbe ezek az apró részletek sokkalta fontosabbak az egésztõl, mert ezek nélkül nincs összkép.
továbbá negatívan nézem mert nekem ezek így jönnek le.