Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ezen a képen nem azt akarják mutatni, hogy "OMG százcsillió goldkupacot le tudunk tenni egy képernyõre!!!!!4négy!!" hanem Elrath dicsõségének szimbólumát, a szent fát, ami a fél képernyõt betölti..
Ezzel együtt én így elsõ átfutásra 20+ "useolható" tereptárgyat számoltam meg, amibõl az egyik egy foglalható falu.
De akinek az a fétise, hogy egy képernyõn legyen 8500 fakupac az majd pályaszerkesztõben csinál magának egy tök kopár terepet tele fakupaccal és szedegetheti egész nap.
Több tereptárgyat, több neutral lényt kérünk a képekre és a mapokra!

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
A Haven és Stronghold fele-fele arányban jönnek be a lények és nem, az embereknél a Sentinel, a Marksman és a Sun Rider nagyon tetszik, a Griffet elszarták sztem, a papnõ se igazán jön be,de még elviselem szódával, míg a Tron-os csaj egészen röhejesre sikeredett, persze játékban, mozgásban még nem láttuk. Az Angel mindig vagány, szóval azzal nincs gondom most se.
A Strongholdnál a Goblin, a Jaguár harcos és Küklopsz abszolút nem tetszik, míg a Mauler elmegy, viszont a Harpy, a Kentaur és legfõként a Dreamwalker nagyon bejön.
Mint írtam a Nekrók kinézete nálam telitalálat, a Csonti, a Lich, a Ghost sztem kifejezetten durván néznek ki, tán az 5 legjobb között vannak, a Vámpír és a Póknagyasszony kinézete is tetszik, egyedül ez a Lamasu féleség amitõl ódzkodok így elsõre.
De mondom még rengeteg lényt nem láttuk mozgásban, azért azokat megvárnám.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
A Haven csoportkép legalább jól néz ki, ironwoman ide vagy oda(a széjjelkent vörös fos inferno elég tré, így együtt legalábbis)

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

every damn day
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Értem amúgy mit mondasz a lényekkel kapcsolatban, de viszonylag elég sok új lényt pakoltak bele az új részbe. Egyenlõre én inkább díjazom a kezdeményezést, mint visszasírom a régi bevált és meglehetõsen unalmas Stronghold lényeket. Egyedül a Viharmadarat sajnálom, de azt nagyon.
A lényekkel kapcsolatban csak egyetérteni tudok, nekem is nagyon fontos az, hogy élettel legyen teli egy pálya. Már nyilatkozták valahol, hogy egy rakat neutral lény lesz, a számot is mondták, emlékszek. Állítólag összességében több lény lesz a H5nél, szóval talán emiatt nem kell aggódnunk.
A mapoktól sokat várok. Számomra a H5 mapok volt a mélypont a játék történetében. Azoknál sza.abbat tán nem lehet csinálni, megígérték, hogy visszatérnek a H3-H4 óriás mapjaihoz is, persze az egy másik gond, hogy ezt élettel telien kell megalkotni, plusz épületek miegyéb.
Sajnos mást nem tehetünk, mint várunk. ÉN bizakodó vok nagyon amúgy!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egy kis fika: Na most ezzel a képpel az a bajom, hogy meg nem mondanám, hogy ez heroes. Ezekrõl az ocsmányságokról, nem jön le a heroes hangulat nyomokban sem..bánja a tököm, hogy nincsenek új lények, bármelyik barbár egység H2,3,talán a 4-bõl is, grafikailag feltupírozva kenterbe verné ezeket az izéket, ez az igazság.