Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki tudja. 😊
Shiwo
amúgy mi van, ha ezek direkt promóképek, és direkt nem pakolják meg, hogy legyen meglepi is

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Nagyon csodás ez a kép is az a fa mire szolgál vajon? Szintet lépünk általa vagy Havenes képességet ad a hõsnek? Ma remélem videós meglepi lesz már rég volt. És ma van a zárt-zárt béta teszt is. Elvileg a gamestar és a pcguru is ott van. Szóval lesznek magyar Írások róla 1-2 hónapon belül.
Jólvanna, nem kell idegeskedni! 😊 Tudom én is, hogy a képek másra fókuszálnak, a szent fa, tényleg szentül jól néz ki.
Kezd kicsit fárasztó lenni ez az üresezés.
Ezen a képen nem azt akarják mutatni, hogy "OMG százcsillió goldkupacot le tudunk tenni egy képernyõre!!!!!4négy!!" hanem Elrath dicsõségének szimbólumát, a szent fát, ami a fél képernyõt betölti..
Ezzel együtt én így elsõ átfutásra 20+ "useolható" tereptárgyat számoltam meg, amibõl az egyik egy foglalható falu.
De akinek az a fétise, hogy egy képernyõn legyen 8500 fakupac az majd pályaszerkesztõben csinál magának egy tök kopár terepet tele fakupaccal és szedegetheti egész nap.
Na ez az, amit nem tudunk. Pontosabban nem tudjuk még milyen fázisban állnak, hiszen alig alig csepegtetnek info-t. Nagy a gyanúm, hogy csúszni fog a kiadás, de inkább csinálják meg jól, tudok várni!
Lacoka12
még fog változni március ig van még idõ

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Továbbra is fenntartják a félelmemet a képek, szépnek szépek, de számomra iszonyat üresnek tûnnek...
Több tereptárgyat, több neutral lényt kérünk a képekre és a mapokra!
Lacoka12
bla bla bla....

Shiwo
azt majd akkor kellene, ha megvan minden frakció

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

bla bla bla....

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Csinálhatnánk majd egy szavazást errõl, hogy kinek melyik 3 lény jön be a legjobban, vagy népenként melyik a kedvence
Az Inferno lényei egye az egybe nekem nagyon ocsmányak, de õk kb minden játékban azok, szóval ezen nem húzom fel magam 😊
A Haven és Stronghold fele-fele arányban jönnek be a lények és nem, az embereknél a Sentinel, a Marksman és a Sun Rider nagyon tetszik, a Griffet elszarták sztem, a papnõ se igazán jön be,de még elviselem szódával, míg a Tron-os csaj egészen röhejesre sikeredett, persze játékban, mozgásban még nem láttuk. Az Angel mindig vagány, szóval azzal nincs gondom most se.
A Strongholdnál a Goblin, a Jaguár harcos és Küklopsz abszolút nem tetszik, míg a Mauler elmegy, viszont a Harpy, a Kentaur és legfõként a Dreamwalker nagyon bejön.
Mint írtam a Nekrók kinézete nálam telitalálat, a Csonti, a Lich, a Ghost sztem kifejezetten durván néznek ki, tán az 5 legjobb között vannak, a Vámpír és a Póknagyasszony kinézete is tetszik, egyedül ez a Lamasu féleség amitõl ódzkodok így elsõre.
De mondom még rengeteg lényt nem láttuk mozgásban, azért azokat megvárnám.
Nekem meg pont a nekrók jönnek be kifejezetten. Nekem tetszik ez a gótos-egyiptomos dizájn, tán a legjobb kinézetük nekik van a 4 nép közül
Lacoka12
nem értem mi bajotok van a tüskékel ilyen aproságon felhúzni egymást amugy nekem semmi bajom a tüskékel és eddig semelyik Herorsba nem csalodtam

Jaj de ott lennék a holnapi zárt-zárt-zárt béta tesztelésen. 😊 Remélem holnap kiadnak róla egy videót a hivatalos oldalon.
nekem még most sem tetszik a vámpírok öltözete bizbaz tüskék mindenütt váhhh

Nem tudom miért, lehet lekapták. Amikor belinkeltem, még oké volt
Acidlich
Na ugye, a mai képek után visszanézve a tegnapit(kiderült melyik a fej<#taps>, és azért külön grat nekik, hogy sikerült majdnem ugyanazt bemutatni másik kameraállásból) azért kicsit érdekes az a figura...

A Haven csoportkép legalább jól néz ki, ironwoman ide vagy oda(a széjjelkent vörös fos inferno elég tré, így együtt legalábbis)

Itt a necro is, nálam se jelenik meg sajnos:

ez kérlek szépen a vasember nõi változata röhejes mi?

TreDoR
Azt a tron evolution-ból importálták.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

gabo91
hûû az a repülõ világító energia forrás micsida? (vasembernek világított igy a keze)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

TreDoR
Nálam a nekró sem jelenik meg, de az elõbb mind a négy látszott.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Gurren
csak azért, mert nálam nem jelent meg

Gurren

nem hiányzik 1 kép? nem baj majd legközelebb :-)

Egy kis kollázs az eddigi népekrõl:

Hát az is biztos, hogy ráközelíteni nem nagyon fogok a lényekre 😊
TreDoR
Vazz, ennek tényleg nincs feje <#wilting>

ITT VAN nagyban is.
tiszta káosz

a különleges képessége miatt én mindig pofátlanul erõsnek találtam, még jó hogy meglehetett fogni néhány egyszerû de nagyszerû varázslattal. :-)

Screenshot of the Day

every damn day

Lacoka12
én a behemotot sajnánálom nagyon erõs 1 is H4 szeretek azokkal nyomulni

Barbárok története miatt néznek így ki. Nekem egy-két lény kivételével bejönnek, sokkal inkább, mint a H5 orkjai.
Értem amúgy mit mondasz a lényekkel kapcsolatban, de viszonylag elég sok új lényt pakoltak bele az új részbe. Egyenlõre én inkább díjazom a kezdeményezést, mint visszasírom a régi bevált és meglehetõsen unalmas Stronghold lényeket. Egyedül a Viharmadarat sajnálom, de azt nagyon.
Nagyon lassan csepegtetik az info-kat. Nekem az az érzésem, hogy nagyon idõre akarják megcsinálni a játékot, és ezért se akarnak megmutatni mindent addig, míg nem oké.
A lényekkel kapcsolatban csak egyetérteni tudok, nekem is nagyon fontos az, hogy élettel legyen teli egy pálya. Már nyilatkozták valahol, hogy egy rakat neutral lény lesz, a számot is mondták, emlékszek. Állítólag összességében több lény lesz a H5nél, szóval talán emiatt nem kell aggódnunk.
A mapoktól sokat várok. Számomra a H5 mapok volt a mélypont a játék történetében. Azoknál sza.abbat tán nem lehet csinálni, megígérték, hogy visszatérnek a H3-H4 óriás mapjaihoz is, persze az egy másik gond, hogy ezt élettel telien kell megalkotni, plusz épületek miegyéb.

Sajnos mást nem tehetünk, mint várunk. ÉN bizakodó vok nagyon amúgy!
TreDoR
H7-ben (ami természetesen a h6-nak és így a h5-nek is az elõzménye lesz) kapnak majd még egy kis griff vért is. <#hehe><#szomoru1>

Besz: Olvasd el a barbárok történetét. Facebookon vagy a hivatalos Heroes VI oldalon fent van. Orkok vérét használták fel hozzájuk. 1 videó is van már róla.
Nekem az új ork lényekbõl a Jaguar/Panther warrior nem tetszik, ahelyett jöhetett volna valami nem humanoid lény, a többi nekem tetszik.
TreDoR
Azon a képen szinte az összes karakternek elõl van a feje és nem a torzója tetején, szóval szerintem nem fura.

Acidlich
Tudom, h nem a koponya, de attól még elég furán néz ki

Acidlich
Sztem a régi heroesokban se járkált vissza az átlag játékos túrázni olyan helyekre, ahol már mindent fölszedett. Mondjuk itt pont visszamehetsz minden héten, igazolsz valami táp lényt abban épületben.

Malakai
Ahogy TreDoR írja, az egy koponya a hátán, éppen elõrre hajol és kezét hátraveti, valószinüleg üvölt, vagy ilyesmi.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lacoka12
ezt tuti kijavítják

Malakai
A fák nem a vízben vannak, hanem fent a sziklán, csak a törzsük tûnt el. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lacoka12
nekem nem tünek rossznak

TreDoR
Az szerintem nem a feje, csak szimplán egy koponya lóg a hátán.

Acidlich
Na, akkor most te is csak néztél, de nem láttál😊 ott van a feje, de valami istentelen módon ki van tekeredve az egész törzse szerencsétlen lénynek, már a puszta léte fájdalom lehet, rá se kéne ütni.
Egy kis fika: Na most ezzel a képpel az a bajom, hogy meg nem mondanám, hogy ez heroes. Ezekrõl az ocsmányságokról, nem jön le a heroes hangulat nyomokban sem..bánja a tököm, hogy nincsenek új lények, bármelyik barbár egység H2,3,talán a 4-bõl is, grafikailag feltupírozva kenterbe verné ezeket az izéket, ez az igazság.