10317
  • Elessar
    Jó az új video, nekem egy picit lassúnak tűnnek a lény animációk, remélhetőleg lehet rajta állítani. A Kirin mozgása először elég furcsa, de többszöri nézésre tulajdonképpen még jól is áll neki :)
  • Elessar
    Már én is akartam mondani, hogy valami gond van az oldallal, de akkor ez volt. Mondjuk kicsit furcsállom, mert volt itt már több hasonló méretű kép is itt beszúrva, no mind1
  • Pio
    Felesleges akkora is, a fórummotor úgyis lekicsinyíti valami 600×... körüli méretűre. Így mindenki rákattinthat és nézheti bazi nagyban.
  • ArchDruid
    Lehet csak szokni kell még...

Kicsit lehetne nagyobb, 10-15%-al! A többi egységhez képest nekem túl pici.
    Ami nem tetszik pedig amikor felugrik a levegőbe és ide-oda kúszik. Az olyan fura.

• Pio
    És Elessarnak, elnézést. :)
  • Pio
    Tehát akkor a neutralok képei bazi nagyban (köszönet Shiwo-nak a linkekért!):

Earth Elemental

Mermaid

Fire Elemental

Air Elemental

Phoenix
  • ArchDruid
    Nálam is szaggat a képeknél!

Töröld, és méretezd át őket! Szvsz 1600x1131 bőven elég lesz.
  • Pio
    Az 5 neutral kép együtt közel 30 mega, szóval ők öten együtt a ludasak. :)
    Ha legalább 5 elementált adtak volna, akkor most lenne egy Bolygó Kapitányánk (ez de sz*r "poén" volt), de az sincs és a fórum is lassú, szóval mindjárt linkelem őket külön.
  • Shiwo
    olvasd el a Küklopszok angol vagy magyar leírását, szerintem elég jól megmagyarázza a küllemüket is és a "lézerszemet" is...

hogy a Kirin mozgásában mi nem tetszik neked, azt pontosan nem nagyon értem, de egy vízszellem esetében logikusnak tűnik, hogy izeg-mozog... plusz eleve a "keleti" sárkányról mintázták, aminek teljesen más "mozgása" szokott lenni, mint egy "nyugati" sárkánynak
  • TurboX
    #4070: szerintem ez a kép a ludas
  • donatus13
    nálam is :S
  • Pio
    Másnál is csigalassúsággal tölt a topik, ha van benne új hozzászólás?
    Az 5-6 megás egységképekre gyanakszom, ha más is tapasztal ilyesmit, akkor linkesítem őket (ami sajnos azzal jár, hogy törlöm és új hozzászólásban belinkelem, ennyire futja a házigazdaságból).
  • ArchDruid
    Az egységek szépek és jók, kivéve kettőt. Többször végignézve sem tudom megemészteni a Küklopszot meg a Kirint...

Küklopsz fején lézerágyú? :D Ezt a vérszem effektet már a H2-ben is tudta. Gondolom a küklopsz alapból nem lövész egység, csak van neki ez a vérszem abilityje, és ezért tud lőni. Kicsit olyan nehezen emésztős dolog ez... :/ Inkább kapta volna meg azt, hogy ha a csatatéren van valami obstacle szikla, ahhoz odacammog, felveszi, és eldobja.. szerintem jobb lett volna. Kinézete meg túl nagy! Mint egy felpuffadt dongó! A H5 küklopsza nagyon jól el volt találva! Mikor támadt egy nagy parasztlengőt belevert az ellenségébe. Ez meg itt felemeli a kezét, és elereszti.. A többit a gravitáció elvégzi..

A kirin meg izeg-mozog, mint valami kukac? Nem illő egy champion lényhez. Ajj, sokkal többet ki lehetett volna hozni az animációiból..

A kardos kígyó jó lett, az bejön!
  • ArchDruid
    Vicces ez a Mermaid... :D

Egy újabb meztelen csaj! Az az érzésem a tervező grafikusoknak erős p**ahiányuk van :D

De a videó elképesztőőőő!!!
  • Pio
    Köszi!

Lustáknak:

• Mikatesuka
    http://videos.uk.ubi.com/index.php?video=mfg9lfhf

Új videó. Stronghold a Sanctuary ellen .:)
  • Pio
    Látom a Ubisoft webmesterei megint nagyon ügyesek voltak... :)
  • Mikatesuka
    Hát igen, kicsit viharmadár beütése van, de nekem sokkal jobban tetszik mint a "sima" főnix.:)
  • Shiwo
    csak nekem furcsa, hogy kék...bár azt is lehet így mondani, hogy egyedibb a kinézete
  • Mikatesuka
    Egyébként vicces... én a víz elementalra vagyok kíváncsi, hogy végül tényleg olyan lesz-e mint a Forrás tündér, de erre pont az nem kerül ki..:'D
  • Mikatesuka
    Ez a főnix gyönyörű ! :)
  • Guren
    végre jól néznek ki az elemental lények.
  • Zsknight
    Értem, köszi a linket.
    Tollal rajzoltam az alapot, sajnos érzésem szerint sem lett a legjobb, de remélem egy bétakulcsot azért megér.
  • Pio
    Segítek belinkelni. Sajnos a képfeltöltés ékezetes URL-je nem szerencsés se itt se máshol, már régóta lehet ékezet egy URL-ben de a mai napig nem igazán vannak rá felkészítve a weboldalak.

Amúgy korrekt lett, szurkolok, de ha gondolod még javítgasd vagy rajzolj mást (is), hisz bőven ráérsz még, 26-án zárul a verseny.
    A farka lett talán picit fura, a háta mögött kicsit természetellenes az íve ahhoz képest, hogy bal lent milyen szélesen tűnik fel újra. Nem tudom érthető-e, hogy mire gondolod. De én nem vagyok mérvadó, pálcikaemberkét se tudok szépen rajzolni... :)

• Shiwo
    még próbálkozz, mert ez sem nyert...
  • Zsknight
    http://képfeltöltés.hu/110613/B._Dragon_www.kepfeltoltes.hu_.gif
  • kissssss
    nekem is de csak egy picit :-DDD
  • Fresh Duke
    Nekem egy kicsit... üres.
  • Zsknight
    Csináltam a versenyre egy képet, véleményeket várom a pozitívakat és a negatívakat egyaránt.
    [IMG][/IMG]
  • Shiwo
    majd asszonyt befogom, úgy is művészeti sulit végzett grafikusként :P
  • Pio
    ÚJ VERSENY indult a hivatalos oldalon.
    A versenyre legalább 800×600-as, jpg/png/gif formátumú, Might & Magic témájú, saját készítésű rajzokat várnak.
    A legjobbak kikerülnek a hivatalos oldalra és készítőik különböző nyereményekben (póló, bétakulcs, satöbbi...) részesülnek.
  • jazzy
    ment is a like
  • Pio
    Ha Facebookon 75ezer lájk fölé megy a Might & Magic, akkor 1-nél több neutralt fogunk kapni naponta.
  • Pio
    7 elite, 1 champion, 8 boss.
  • Daell Drow
    Neutral lenyekbol mennyi lesz a jatekban?
  • Andrews2007
    Elkonzolosodni nem hiszem, hogy fog, mivel ez a rész sem készül arra. :)
  • donatus13
    Én is előrendeltem a játékot az 5 megvan kompletten , a többi sajnos nincs de most nagyon reménykedem ,hogy nem rontanak el semmit.
  • Csaba42
    Dettó. Sosem veszek már semmit látatlanban, de ami a gép elé ragaszt, azt biztosan megvásárolom. Tudom, hogy ez a fejlesztőknek nem tetszik (a Gearbox szerint nonszensz és abszurd, ahogy azt az egyik interjúban vagy hol kifejtették :)), de kb. nem érdekel. ÉN döntöm el, mire költöm el a pénzemet, és pl. cipőt sem úgy vesz az ember, hogy csak megnézni a surranót, de nem próbálja fel - na, ez lenne a nonszensz és az abszurd, bár lehet zsírbokszéknál így megy. :P Speciel a 3. és 4. rész is megvan kiegekkel együtt, és tervezem, hogy a 2. részt is beszerzem újra (anno Gurus mellékletként volt meg, azzal ismertem meg a sorozatot :)).

Abban nem reménykedek, hogy hozni fogja a 3. rész színvonalát (az szinte lehetetlen lenne), de ha nem lesz elkonzolosítva, akkor rossz játék nem lehet belőle. :)
  • Pio
    Nem valószínű, mivel bétákat nem igazán szoktak crackelni.

Azt korábban írtam, hogy mivel nem vagyunk hivatalos "fansite" nem hajtjuk el azokat, akik a játékról szeretnének beszélni csak azért, mert warez verziójuk van.
    Ugyanakkor hangsúlyozom, hogy a JÁTÉKRÓL, szóval warezzal kapcsolatos dolgok reklámozása, release-ek ajánlgatása, linkelgetése, crackeléssel kapcsolatos segítségnyújtás, ilyesmik nem igazán várhatóak ipari mennyiségben. Most még nem tudom megmondani, hogy hol lesz a topiklakók tűréshatára, ahhoz fogok alkalmazkodni. :)
    Továbbra se szeretném szétvágni a két közösséget és egy offtopikba küldeni a warez verzióval játszókat, hisz egyrészt ki tudja hányan leszünk majd erre mondjuk fél évvel a játék megjelenése után (remélem sokan :) ), nem tenne jót annak a létszámnak a tovább csökkentése másrészt a warezosok nagyja úgyis legfeljebb egy hadjárat végigjátszása erejéig lesz itt, akik mégis hosszó távon itt ragadnak azok nyilván a játék miatt teszik és nem a cracker csapat miatt.
    Szerintem ez még akár növelheti is a közösséget, mert azt nem bírom elképzelni, hogy valaki úgy gondolkodjon, hogy "áhh, az esgén nem kell offtopikba menni a warezzal, úgyhogy inkább meg se veszem a játékot, pedig amúgy megvettem volna" azt viszont igen, hogy ha valaki offtopik helyett itt marad és látja, hogy van élet, akkor valami leárazáskor mégis megveszi a játékot (a szavazásnál is látni pár ilyet).
    Remélem, hogy tud ez majd így működni. Szerintem igazán necces csak a crackelést követő 1-2 hét lesz, utána le fognak nyugodni a kedélyek. :)

Persze ez most egyáltalán nem Neked szólt, hisz Te elő is rendeled a játékot, csak eszembe jutott erről a témáról meg a szavazás állásáról. :)
  • Zeusz310
    omfg?