10317
  • jazzy
    need
  • j0nNyKa
    erről a képről is az a gondolat mozog a fejemben, hogy kapunk egy iszonyat jól felújított heroes 3-at! :)
  • Pio
    A hét képe, Kingdom Overview ablak:

• Pio
    Nem tőle, ő a Ubisoft fórumon keresztül igénylőknek küldött, de nem akarnak ott többet szétosztani, hogy jusson elég az összes oldalnak. Mi Irina-tól kapjuk majd.
    Annyit tudok mondani, hogy ha - a kezdeti hajrát nem számítva - az eddigi ütemben fognak bejönni továbbra is a kérések, akkor a zárásig többé-kevésbé bele fogunk férni a nekünk kiszabott keretbe, legfeljebb pár ember fog lemaradni.
    Persze továbbra is hangsúlyozom, hogy ezt senki ne vegye készpénznek, semmi nem biztos egészen addig, amíg nem landol a postaládában (figyeljétek a spam mappákat is... :) ) a kulcs.
    Viszont egyelőre felesleges nézegetni, hogy megjött-e már, mert pénteken adjuk csak le a névsort, szóval legkorábban a hétvégén, de még inkább a jövő héten várhatóak a kulcsok.
  • Xinjin
    Pio a UBI hivatalos Heroes 6 fórumán olvastam, hogy a csákó Alderbranch már elküldte a kulcsokat. Nem tőle kell jönnie?
  • Shiwo
    ha nem csúsznak vele...
  • Pio
    Cepheus (homm.com szerkesztő) elvileg azt írta, hogy jövő héten szerdán várható a kulcsok kiküldése, szóval szerintem a körül indul a stresszteszt.
  • Xinjin
    A hivatalos béta az június 28.-ától indul ha jól emlékszem, szóval ez a "stressz tesztes béta" legkésőbb jövő héten el kell, hogy induljon. Június vége már közel van.
  • Shiwo
    pontosan nem tudni
  • Mikatesuka
    és mikor lesz ez a tesztelés pontosan?
  • j0nNyKa
    a banner hostolása nem juttat előnyhöz, mi? :))
  • Kheled
    és mikor lenne ez a nyilt beta előtti?
  • unusual
    Imádtam az 1-et nagyon! :)
  • Shiwo
    úgy szokott lenni... bár valszeg az is angolul lesz...
  • Malakai
    Gondolom amikor az ember beregisztrálja a kapott kódot, akkor ott lesz egy részvételi feltétel.
  • YencY
    Köszi Pio!
  • Pio
    Nem gond, ha valaki nem tud angolul (már ha az illetőnek nem gond, hogy emiatt nem fogja jól érteni a játékot), mivel a nyílt béta alatt már bárhol lehet beszélni a játékról, szóval itt is meg lehet írni az észrevételeket, bugokat mi pedig majd lefordítjuk.
    Azt nem tudom, hogy a stresszteszt alatt lehet-e majd nyilvánosan beszélni a verzióról (mivel nem az openbeta verzió lesz, azért tippem szerint nem), de az ahogy Shiwo írta elvileg nem is bugreportolásról fog szólni.

Shiwo, egyezzünk ki döntetlenben! :D
  • Shiwo
    szerintem nagyon nem kell hozzá tudni...az lesz a lényeg, hogy minél többen legyenek és multiba játszanak, nem az, hogy hibákat keressen az ember meg hogy jelentse
  • YencY
    Kezd meggyőzni a játék, de nem tudok angolul ez probléma? Ezt nem írtad, hogy kell-e hozzá, hátha más is ilyen cipőben jár.
  • Shiwo
    danke schön :)

már látom, hogy a notimon nem fog menni, az csak a pixel shader 2.0-át tudja (asztalim bika, azzal nincsenek ilyen gondok)
  • Pio
    Mivel DX9-es a játék, ezért 3.0-s shaderek kellhetnek hozzá legfeljebb, annál régebbi verziójú videókártyával pedig szerintem senki nem is feltételezi a gépéről, hogy vinné a játékot. :)
  • Malakai
    Pio, itt is íróm, köszi a fáradozásod! :)

@Shiwo:
    OPERATING SYSTEM:
    Windows XP, Windows Vista, Windows 7 (all 32/64 bit)

PROCESSOR: minimal (recommended)
    Intel Pentium Core 2 Duo E4400 @ 2.0 Ghz, AMD Athlon X2 5000+ @ 2.6 Ghz (Intel Pentium Core 2 @ Duo E6400 @ 2.00 Ghz, AMD Athlon II X2 240 @ 2.8 Ghz)

RAM: minimal (recommended)
    1 GB for Windows XP and 1.5GB for Vista / Windows 7 (2 GB)

VIDEO CARD: minimal memory/directX version
    (optimal memory/directX version)
    512 MB, DirectX 9.0c (1 GB, DirectX 9.0c)

DIRECT X®:
    DirectX® version DirectX 9.0c 2008 November (included on disc)

DVD-ROM DRIVE:
    DVD 8x (DVD 24x), needed only for installation

SOUND CARD:
    DirectX 9.0c compatible (recommended)

HARD DISK:
    8 GB

PERIPHERALS:
    Mouse, keyboard

MULTIPLAY:
    128 kBit/s upstream

========================================
    "SUPPORTED VIDEO CARDS AT THE TIME OF RELEASE"

First list to be completed :
    - Minimal: NVidia GeForce 8600GTS, ATI Radeon HD 2600XT, both with 512MB of VRAM
    - Recommended: NVidia GeForce 8800GTX, ATI Radeon HD 3870 both with 1 GB of VRAM

The video card has to have/support:
    - Minimum 512 MB of Video RAM
    - Vertex Shader 3.0
    - Pixel Shader 3.0
    - Vertex Texture support with R32F or R16F format
    - Render Target support with R32F and G16R16F format
  • Shiwo
    mondjuk a videókártyáról kicsit több infót is megadhatdtak volna, pl milyen shader kell, mert pl noteszekben gyengébb kártyák vannak, hiába csoportosít alájuk az ember mondjuk 512 mega ramot
  • Pio
    Hangsúlyoznám, hogy figyeljetek nagyon oda, hogy működő Ubisoft account nevet adjatok meg és a mailcím is jó legyen, illetve legalább egyszer jelentkezzetek is be vele.
    Ha valamelyik nem működik/elgépeltétek vagy nem volt meg a bejelentkezés, akkor sajnos hiába kerültök fel a listára.
    Én utána Copy/Paste-el dolgozom, szóval nálam tuti nem fog "elromlani" a dolog. :)

Extrém hosszú lett a lenti rizsám, ezért gondoltam, hogy a legfontosabb részét még egyszer leírom.
  • Mikatesuka
    Rendben, felnéztem az Ati oldalára a legújabb driver van már fent. ^^ Köszönöm a segítséget. ^^ Jeszus csak bekerüljek az 1000 ember közé . :D
  • Guren
    szerintem ez elmond mindent

• Pio
    Megerősítem, ez a laptop tökéletesen elég kell, hogy legyen a játék futtatásához. :)
    Arra figyelj, hogy a legújabb ATi driver legyen fent.
  • Mikatesuka
    1 gigás :) Köszönöm a segítséget !
  • Vologya Mester
    Szerintem jó lesz! A proci biztosan, a videókari legalább 512MB, ugye? Ha igen, az is megfelelő, max. nem 100%, hogy full felbontáson... :)
  • Mikatesuka
    Valaki sürgősen segítsen ez ügyben.
    Processzor: Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 430 @ 2.27 GHz 2.27 GHz
    Videó kártya: Ati Mobility Radeon HD 5470

Ebben a kettőben nem vagyok biztos, hogy jó, a többi biztos megfelel. Valaki sürgősen mondja, meg, hogy megfelel-e. Ha igen én biztos jelenetkezek.
  • Pio
    !!!FONTOS!!!

Tisztelt mindenki!

A Ubisoft annak érdekében, hogy a publikus béta során a játékot tesztelhessük és ne legyenek szervergondok úgy döntött, hogy kicsivel a publikus béta indulása előtt stresszteszteli a szervert.
    Ehhez 1000 résztvevőre lesz szükségük összesen, amiből persze levonódnak a jelenleg is bétázók, de még így is maradt bőven hely és lehetőség nyílt arra, hogy Ti is részt vegyetek ebben a fázisban.
    Nagyon fontos, hogy ennek a tesztnek a lényege NEM elsősorban a játék tesztelése, hanem az erőforrásoké, ezért egyrészt nem azt a verziót kapjátok kézhez, ami a nyílt béta lesz, másrészt fontos lenne, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik gépe biztosan bírni fogja a játékot. A minimum követelményeket a hivatalos, angol tájékoztatóval együtt lentebbre bemásolom.
    Akik részt vesznek ebben a fázisban, azok részt vehetnek majd a nyílt bétában is. Ha valaki előrendelte a játékot akkor azért is kapni fog egy külön béltakulcsot, amit odaadhat egy ismerősének vagy felajánlhatja azok számára, akik esetleg nem fértek be a stressztesztbe.
    Aki jelenleg is bétatesztel az szintén részt vehet ebben a fázisban és a nyílt bétában is, külön jelentkeznie nem kell.

Bár igen sok kulcsról van szó, ezen a világ összes MMH6 közössége osztozkodik, ezért egyáltalán nem biztos, hogy mindenkinek jutni fog, kérném szépen, hogy ha valakinek nem jut, az ne kezdjen el háborogni, az adatai nálam maradnak és ha lesz még bárhonnan kulcs, akkor a kevésbé szerencsések közt kerül kiosztásra.
    A nevek érkezési sorrendben kerülnek továbbításra, ám prioritást élveznek a megjelenési tippjáték nyertesei (itt van a rég várt nyereményük! :)), utánuk pedig a tippjáték résztvevői.
    Ezen felül a kulcsok limitáltsága miatt azt is kérném, hogy mindenki elsősorban csak magának kérjen kulcsot, egynél több kulcs igénylését egy embertől csak nagyon indokolt esetben fogadok el és a további kulcsigénylések a prioritási lista végére kerülnek.
    Kérném szépen továbbá, hogy csak akkor éljetek a lehetőséggel, ha tisztában vagyok a béta és a demó fogalmak közti különbséggel, a bétatesztelés szerepével, továbbá ne kezdjétek el reklámozni a lehetőséget más fórumokon és ismerősöknek is inkább csak akkor szóljatok, ha valóban érdeklődik a játék iránt. Még egyszer hangsúlyozom, a kulcsok száma limitált, jó lenne, ha elsősorban azok juthatnának hozzájuk, akik ki is használják majd a lehetőséget és a játék jobbá tételéhez is hozzájárulnámak.

A bétakulcs igényléséhez az alábbi teendőitek vannak:

1. rendelkezned kell egy Ubisoft accounttal. Amennyiben nem rendelkezel ilyennel látogass el IDE és jobb felül a Login/Joinra kattintva el fogod tudni érni a regisztrálási lehetőséget.
    2. legalább egyszer be kell jelentkezned a Ubisoft fórumára (az első pontban szereplő linken) a Ubisoft accountoddal.
    3. el kellküldened nekem privát üzenetben az alábbi adatokat: Ubisoft accountod userneve, Ubisoft accountod email címe, részt vettél-e a dátumos tippjátékban, nyertél-e a tippjáték során. Előbbi két adatot úgy elenőrizheted, hogy mindkettővel (és persze a jelszavaddal) külön-külön megpróbálsz bejelentkezni a Ubisoft fórumra. Ennek sikerülnie kell. Utóbbi kettő bármelyikére a pozitív válaszokat ellenőrizni fogom, szóval nem érdemes trükközni. :) A negatív válaszokat viszont nem, szóval ha valaki elfelejt szólni az pórul járt.

Sajnos szűkös a határidő, ezért az igénylés lehetősége valamikor a pénteki nap során fog véget érni, de mivel úgyis számít a sorrend, ezért nem érdemes sokáig húzni a dolgot.

Remélem, hogy mindent leírtam, de ha ha bárkinek bármi kérdése van azt nyugodtan tegye fel.

Pio

--------------------------------------

MINIMUM GÉPIGÉNY
    Csak akkor írj levelet, ha a géped megüti a szintet!
    Gépigénnyel kapcsolatos kérdéseket ne privátban tedd fel, hanem itt a fórumon!
    - CPU: Intel Pentium Core 2 Duo E4400 @ 2.0 Ghz, AMD Athlon X2 5000+ @ 2.6 Ghz
    - Videómemória: 512 MB
    - DirectX 9
    - Memória: 1 GB (Windows XP), 1.5GB (Windows Vista / 7)

--------------------------------------

Hivatalos angol levél:

Dear fans,
    The M&M team is working very hard to make sure the Public Beta starts in the best conditions.
    To that end, we are currently testing the server load. For this, we need 1000 players to connect.
    If you are interested, please contact pio to receive your Private Beta key and further instructions.
    Please keep in mind the version of the game you’ll have access to is NOT the Public Beta but an older build with less content. However to thank you for helping us you’ll gain an access to the Public Beta when it starts.
  • Pio
    Biztos nagy Drowning Pool rajongó a videó készítője. :)

Akinek van twittere annak érdemes ERRE figyelni, ugyanis pár órán belül a M&M univerzumával kapcsolatos kérdéseket fog feltenni Irina és a helyesen válaszolók közt bétakulcsok lesznek kiosztva.
    Az is nyugodtan játszhat, aki előrendelte a játékot, ha ráér, legalább jut kulcs a haveroknak (vagy az esgéseknek :) ) is. :)
  • darki81
    az a buzogányos ősember meg a farkas, és a boszorkány miadt XD
  • Guren
    miért kell egy heroes videó alá nu-metalt tenni?
  • Agamemnon69
    Elenyésző :)
  • darki81
    azért van egy kis graf változás az 1 & a 6 között :D
  • Pio
    Pár napig nem nézek fel a Heroes Community fórumára erre ilyen fórumhozzászólások fogadnak.... WTF? :D

• ArchDruid
    Jaja, azt én is imádtam! Amikor action camera bekapcsolt, és totál random módon olyan szöget választott, amikor a teljes képernyőt kitakarta a csatamező szélén álló fa, oszt nesze! Nem láttál semmit, csak egy pixeltengeres fatörzset!:D
  • Shiwo
    furának persze hogy fura, az ázsiai kultúrában elég sok olyan dolog van, ami az európai ember számára fura...de ha megnézel pár orientál filmet, amibe van ilyen sárkány (vagy akár mesét, pl dragonball-t), láthatod, hogy ilyen mozgással rendelkeznek... amúgy a "ráközelít a kamera és nem látsz semmit a tereptárgytól" feature itt is befigyel, mint annó a H5-ben is megszokott volt, a sziklácska szépen kitakarta a fél képernyőt...
  • Pio
    Egyszer már írta hivatalos forrás a Ubisoft fórumának legmélyebb bugyraiban, hogy az eddigi részekben megszokott módon itt is több fokozatban lehet állítani majd az animációk sebességét. A videón gondolom az alapértelmezett ~közepes sebességfokozat van.