10317
  • mnorbi
    már 3 szor leszedtem ,mind 3 szor crc failed lett.......
    mostmeg nincs ubi server
  • Pio
    Kérdés: valaki, aki esetleg eljutott addig, hogy már tölti lefelé a klienst jelezzen vissza, hogy tudjam, hogy rendben megy-e a regisztráció, működnek-e a kulcsok.

Mikatesuka: szerintem próbálj regisztrálni egy új accountot és használd azt, megkockáztatom, hogy egyelőre nem kötötték a megadott mailcímekhez a kulcsokat. Ha mégse tudod aktiválni, akkor várhatsz a korváltoztatásra.

Lacoka12: a mailcím, amit megadtál mailer deamont dobott vissza, privátban írom a részleteket.
  • Mikatesuka
    Írtam az UBI support-jára mivel csak azon keresztül lehet megváltoztatni a kort. Ha megváltoztatják akkor végre tudom használni én is a játékot?
  • YencY
    Zsír megjött a kód. És pont most melózok :( Nem baj, este nyúzom majd, nagyon kivi vagyok rá. Köszi még egyszer PIO.
  • Lacoka12
    én nem kaptam kodot
  • Mikatesuka
    Beszarás... :O Nem enged játszani, mert nem felelek meg a korkövetelménynek... Utólag nem lehet átállítani?
  • mzprox
    Kösz a kulcsot!, De tulajdonkép mit kell stresztesztelni? Van működő multiplayer és azt? vagy csak simán single player és az ubinak megint van valami fantasztikus másolásvédelme ami szerverkapcsolatot igényel és azt teszteljük?
  • Pio
    Akár már most is be tudtok lépni és szerdáig tart a stresszteszt.
    Részletek EBBEN a hozzászólásban.
  • Kheled
    nagyon szépen köszönjük! és akkor szerdától indul kb? vagy már mától is akár belehet lépni megnézni a menüt.stb
  • Pio
    Sziasztok!

Mindenkinek jutott bétakulcs, kiküldtem őket az általatok megadott mailcímekre a további teendőkkel együtt.
    Hangsúlyoznám, hogy a stresszteszt idején érvényes az NDA, szóval nem szabad nyilvános fórumokon a játékról beszélni, képeket/videókat megosztani. Kérnék mindenkit, hogy ha már kaptuk ezt a lehetőséget háláljuk meg azzal, hogy nem élünk vissza vele és betartjuk ezeket az irányelveket.
    Azért is kéri ezt a Ubisoft, mert ez a verzió silányabb annál, mint ami a nyílt bétás lesz és nem szeretnék, hogy ez alapján rossz képet kapjanak a leendő bétázók a játékról.

Jó játékot mindenkinek!

Pio
  • Mikatesuka
    Nekem nem küldtek még semmit. Szerintem 3-5 óra körül fogják kiküldeni őket.
  • TomChaos
    Szépek ezek az ikonok! Valahogy van egy varázsuk...

Esetleg valaki kapott kulcsot a stressz tesztre már? Vagy van valakinek ötlete kb. mikor körül küldik ki? Este? Délután?
  • Mikatesuka
    Az első kép újra:
  • Mikatesuka
    A new Special Week begins, dedicated to Might Abilities!
    These Abilities do not cost mana, but they need several turns before they can be used again. Let's start with three skills from the Paragon school of abilities, that improve the Hero himself!
    Diplomat
    The chance for recruiting hostile creatures is increased and the gold cost is reduced.
    Passive ability - Rank 2

Pathfinder
    The hero spends no movement to pick up resources, access buildings and acomplish similar actions.
    Passive ability - Rank 1

Mentoring
    When the hero meets another friendly hero, the latter gains up to 50% of the hero's experience.
    Passive ability - Rank 2

• Andrews2007
    Ez tuti segítette a dolgot.
  • Andrews2007
    A maradék eddigi hivatalosan bejelentett neutral lény magyar leírása:

Tűz Elementál (Elit egység)

Amikor Arkath a Tűz Sárkányistenségének haragja s dühe oly naggyá teljesedett, hogy áttörte a Tűz elementáris síkja és Ashan Földje közti véd határvonalat, ez a dühhel teli erő megalkotott egy olyan hullámokban előretörő elementáris mágiát mely a rosszkedvű s meggondolatlan tűz elementálokat hozta létre.
    E tüzes elhatározottság intenzitása az oka az Elementél erejének s személyiségének nagy mértékű kiteljesedése. A legtöbbjük spontán erdőtüzekből születik, mások rendkívüli lávafolyásokból vagy vulkánkitörésekből. A tűz elementálok melyek Ashan bugyrainak legmélyén születettek a Sheoghba vezető kapuktól nem messze bizonytalanok s alkalmanként Urgash a Káosz Sárkányának befolyása beszennyezte őket Egy tűz elementál felemelkedhet Arkath legközelebbi követőinek szívéből is vagy egy szent parázstartóból, melyet egy Törpe Rúnapap imái áldottak meg. Törpe kovácsok gyakran idéznek tűzelementálokat, hogy segítsenek nekik legendás fegyvereik s páncéljaik kikovácsolásában.

Angolnasárkány (Főnök egység)

Ezek a lények Shalassának a Víz sárkányistenségének földi megtestesülései, gyakran bukkanhatunk rájuk a halandók számára szent és tiltott helyek védelmezőiként.
    Egy angolnasárkány mestere a mágikus erőknek ahonnét nevét is szerezte és a legnehezebb s legszükségteljesebb időkben idézik meg őket a Shalassahoz legközelebb állók.
    A természet oly Erejét képviselik, mely ellen csakis a leges legbátrabb seregek mernének szembeszállni egy csatában.

Sellő (Elit egység)

Az 512 YSD, évében a Hét Város varázslói megalkották a vadembereket, hogy őrzőik s szolgálóik legyenek, s hogy néha eljátszogathassanak velük.
    Félig emberekként s félig delfinekként a Sellőket eredetileg őrizőkként, felfedezőkként és a Varászlók partjainak tengerészeként használták fel.
    Sajnálatosan az Ezüst Városok földjei főleg sivatagokból álltak s ezért a Sellők legtöbbje nagyon kevés létszükséges vizet láthatott s így fokozatosan őrájuk ruházták át a kis feltűnő állatkák levadászásának mesterségét. Ennek eredményeként habár a Sellők nem játszottak aktív szerepet az Ork lázadásokban/felkelésekben, több mint boldogok voltak, hogy eltűnhettek a kíváncsi szemek elől e lázadások utóhatásaiban. Azóta többé-kevésbé szabadon élnek a tengerekben, mint természetes ragadozók és még kevesebben érdeklődtek irántuk.
    Egy dologban azért kérlelhetetlenek: Utálatuk a Varázslók iránt s bizalmatlanságukban minden szárazföldi lakóval szemben.
    Csakis a Nagak és a legbölcsebb s legtiszteletteljesebb tengeri kapitányok reménykedhetnek irigykedve, hogy megszerezhetik a tiszteletüket ezeknek a könnyelmű és veszélyes lényeknek.
  • Shiwo
    azért nem olyan könnyű bekerülni a bétába, szerintem itt elég sokat segített a dolgon az a tény, hogy magyarok készítik, és hogy Vologya Mesterék jó kapcsolatot alakítottak ki velük
  • Pio
    Szerintem nem is lehetne ilyesmivel pert nyerni, sehol nem állították, hogy kizárólag előrendelők férhetnek majd hozzá a bétához.

Ez szerepel a Ubishopban:
    "Preorder the game and get: AN ACCESS TO THE BETA "
  • TreDoR
    Én? Semmivel, csak azok szívták meg rendesen akik elorendelték.
  • Malakai
    Lemaradtam, mivel akarnád perelni őket?
  • TreDoR
    Azért a fogasztóvédelemnél gond nélkul perelheto lenne az ubi, megtévesztés vádjával. Persze a per évekig elhúzodna (magyar módi) XD
  • Andrews2007
    3 Neutral lény magyar leírása.:

Levegő Elementál (Elit egység)

A mély szakadékokban, sziklaszirteken s magas hegységekben, hatalmas fennsíkokon a sárkány erezetek mentén az ádáz szelek hatalmas elemi energiával rendelkező porszemeket gyűjtenek s hordanak össze magukkal.
    Megfigyelték, hogy amikor összesűrűsödnek Levegő elementálokat hoznak létre.
    Váratlan feltűnéseik kapcsolhatóak még az Ashan földjét korbácsoló hatalmas s heves erejű viharokhoz, hurrikánokhoz, tornádókhoz is.
    Ritka változatai a levegőelementáloknak születhetnek Ylath Levegő Sárkányistenség magas rangú papjainak haldokló utolsó leheletéből is. Ezek a szellemek szokatlanul erősek és általában fajtájuk uraiként tekintik őket.

Főnix madár (Bajnok egység)

A Főnixek ősi szellemek Asha Élettel teli mivoltához kötődnek s épp ezért bensőségesen kőtődnek a teliholdhoz. A Főnixek megtestesítik az ősi életerőt, a halhatatlan örökké újjászülető erőt. Ha egy Főnix meghal az anyagi világon/síkon a lelke azonnal nem távozik el hanem visszatér a Hold fészkébe s inkább ott testesül meg újra megfiatalodott Főnixként egy hulló csillag lendületével s sebességével. Újjászületésének procedúrája alatt eredeti hatalmának egy része azonnal alárendelődik a tiszta fény hatalma alá. Ennek oka az, hogy habár ez a csoda egy igazán bámulatos látvány, a legjobban nagy távolságból látható fényessége okán.

Föld Elementál Elit egység)

Közkeletű nevén Kőtömegként is ismert Ashan népének túlnyomó többsége közt, egy Föld elementál általában a sárkányerezetekhez közeli ásványi lelőhelyekből emelkedik ki és a legerősebb fajták pedig a nagy földrengések és földcsuszamlások idejében születtek.
    Ezeknek a keménykötésű szellemeknek mindig csak egy része áll kőből/sziklából, a kő típusa és ezzel együtt az elementálok külseje pedig változatos a különböző lelőhelyek területeitől függően.
    Ennek következtében egy Földelementál megtalálása/felfedezése drágakövekkel jár együtt úgy, mint arannyal, ezüsttel vagy még inkább e világi ásványi anyagokkal, mint pl. gránittal, kvarccal vagy akár porral, sárral és fával.
  • Pio
    INFORMÁCIÓK A BÉTATESZTRŐL

Jó hír, összesítettük Vologya Mesterrel a listát és úgy néz ki, hogy ha a Ubisoft megtartja a szavát és ad annyi kulcsot, amennyit ígért, akkor mindenki, aki jelentkezett be fog jutni a tesztre.
    Persze ez még mindig nem 100%, de azért már közel áll ahhoz. :)

Ezen kívül Cepheus írt egy QnA-t, amiből kiderülnek a részletek. Úgy néz ki, hogy a stresszteszt menetrendje az alábbi lesz:

- a kulcsokat és a hozzáférést a bétához JÚNIUS 20-ÁN (hétfőn) kapjátok
    - a stresszteszt JÚNIUS 22-ÉN (szerdán) fog véget érni
    - a tesztelésre azt a verziót fogjátok megkapni, ami jelenleg is fut a VIP bétán. Hangsúlyozom, hogy ez nem a végleges open beta verzió és vannak benne bőven hibák, hiányosságok, ne lepődjetek meg rajta.
    - a tesztelés során semmi különös dolgot nem kell csinálni csak játszogassatok. A stresszteszt alatt hibákat se nagyon kell jelezni, mivel ez egy igen régi verzió, amit régóta tesztelnek a VIP tagok. A nyílt béta viszont mindenkinek új lesz, ott majd számítanak a hibajelentéseitekre is.
  • Kheled
    és a kulcsokat már ma este meg is kapjuk.vagy majd ha lesz szerver is?
  • Pio
    Egyelőre nem tudunk semmit. :)
    Olvastam olyat is (hardwired fórumon), hogy egy speciális klienst fogunk kapni, ami szándékosan jobban terheli a szervert, mint azt egy felhasználó teszi és ezért lesz elég 1000 ember erre a fázisra.
    El bírom még képzelni esetleg azt, hogy meg fognak adni előre 1-2 időpontot, amikor szeretnék, hogy minél többen legyünk online egyszerre.
    Egy biztos, hogy nem az a verzió lesz, ami aztán a nyílt bétán, hanem egy annál korlátozottabb, hibásabb.
  • Guren
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1281941812&no=4117]#4117[/URL]
  • Mikatesuka
    Egyébként miből is áll pontosan ez a teszt?:) Mi is a célja?
  • Pio
    !!!!FONTOS!!!!

A stresszteszt bétakulcsok igénylése ma este 21:00-kor zárul.
    Bár tegnap este 7 óta nem érkezett új igénylés, szóval gondolom aki jönni szeretne az már úgyis írt, de ha valaki esetleg eddig halogatta, az semmiképp se halogassa tovább!

Amit korábban írtam az továbbra is fennáll, kulcsot igényelni természetesen később is lehet majd, de a ma 21:00 után beérkező kéréseket már szinte teljesen biztos, hogy nem fogjuk tudni a sressztesztre teljesíteni.
  • TomChaos
    Ez az elemental eszméletlen jól néz ki...
  • Vologya Mester
    A Black Hole meglepetése a 2 farkas, eredetileg az interjú készítésekor még nem tudtuk (illetve nem mondták el), hogy lesz ilyen... Úgy is keveseltük a semleges lények darabszámát, hát tessék... :)
  • Pio
    Annyira azért nem volt az régen, úgy két hete, szóval jóval az interjú után.
  • r4pt0r
    Már régebben is rajta volt 1 képen a 2 farkas, valaki itt írta a topicban.
  • Pio
    Na, a lényeget meg elfelejtettem:
    Ami azért fura mert az interjúban azt mondták, hogy 7 Elite és 1 Champion neutral lesz, Core 1 se, mégis kaptunk egyet.
    Viszont összesen 8 neutralt kaptunk és ennyit is mondtak. Kérdés, hogy a valamelyikből Core lett-e vagy több, mint 8 lesz végül.
    Őszintén szólva nem hinném, hogy eredetileg 2 elite farkast terveztek volna, szóval a Timber Wolf biztos, hogy frissen bekerült lény. A kérdés már csak az, hogy az eredeti 8 mellé került-e be vagy az egyik elite helyett, amire szintén megvan az esély, hisz a régebbi képek alapján tervezhettek külön víz/fényelementált is, lehet, hogy ezeket végül kihagyták azért, mert nagyon hasonlítottak volna a Haven/Sanctuary 1-1 lényére.
  • Pio
    Nem tudni, hogy miért lett kettő, így döntöttek. :)
    A fentebbi a Timber Wolf és Core egység lesz, a lentebbi a Dire Wolf és elite egység lesz.
  • Malakai
    Erről az elementálról a Darksiders Watcherje ugrik be. :)
  • Mikatesuka
    A farkasból hogy hogy van fejlesztett változat is?O.o A Naturaloknál nem csak egy forma szokott lenni?
  • Pio

Nagyban egyelőre csak a Darkness Elemental érhető el.
  • Acidlich
    Gyenge iparmágnás, +100 fa naponta
  • kissssss
    "hogy kapunk egy iszonyat jól felújított heroes 3-at!"

ehh khmm khmm azért ha megkérhetnélek maradjuk a realitás talaján.
  • donatus13
    csatlakozom, nagyon need.