10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#4229 de a Support mappa majdnem tejesen üres egy mapa van ott és abba egy readme a AssassinsCreed 2 el inditja simán ezt nem értem miért mind kettö ezt használja tudtomal -
#4228 igen -
#4227 egészen a #4205-ig ? -
#4226 telepitve van a laucher nem értem és vissza olvastam -
#4225 azt jelenti, hogy nem olvastál vissza :) -
#4224 miért nem indul a játék valami olyat ir ki hogy rakjam újra meg valami ubi laucher -
Pio #4223 28-án indul. -
#4222 Mikorra várható nyílt béta? -
Pio #4221 Próbálkozz tovább, nekem annó kétszer szakadt meg 70%nál, aztán harmadikra jó lett.
Esetleg más böngészővel töltsd le.
mzprox, nem tudsz ilyesmit csinálni az esgén. Persze lehetne regelni máshová fórumot emiatt, de szerintem felesleges, azt a 3+4 napot ki kell bírni, aztán itt a nyílt béta és lehet bátran beszélni bármiről.
Én például nagyon kíváncsi vagyok, hogy mekkora előrelépés lesz ehhez a verzióhoz képest. :) -
#4220 fasza, én a 2.-kal kezdtem... :) -
mzprox #4219 Nem akar csinálni valaki egy private sg fórumot ahol beszélgethetnénk a játékról? -
YencY #4218 Nekem amint letölt 600 megát megszakítja a letöltést. -
#4217 OK, Firefoxal megy.... megáll az eszem..... -
RZednik #4216 Én 3.6.17-es Firefox-al szedtem le a klienst, mindenféle download manager nélkül.
A "VALIDATE MY KEY" is ment, annak elvileg csak az a trükkje, hogy a felette levő szövegablakban le kerr gördíteni a szöveget, azt követően válik csak aktívvá maga a gomb.
Nagyon nincs tippem, mi lehet a gond... :( -
Pio #4215 Nem tudom, mi lehet a gond, többieknek működött.
Esetleg próbáld meg Firefox 4-ből, de nem hinném, hogy ez lenne a gond. -
unusual #4214 Már megy! :) -
#4213 Igen, sőt, rá is kattintottam már a linkekre, ahol részletezve vannak a szabályok. -
Pio #4212 Egy fontos dolog, amiről jó ha tudnak a bétázók, de a játékkal kapcsolatos, úgyhogy spoilerben írom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A tutorial hadjárat mindkét pályája játszható alapból, ezért amikor először beléptek már egyből a másodikat jelöli ki a térképen. A visszafele nyíllal lépjetek át a tényleges első pályára, az a fő tutorial és a játék első pályája! Az első pálya neve emlékeim szerint Griffin Bane vagy valami ilyesmi. -
unusual #4211 Le görgeted a legaljára a szöveget? -
#4210 Sziasztok, tudna valaki segíteni?
Bejelentkezek a megadott linken, beírom a kulcsot (kézzel vagy másolással), pipa mind a két helyen, majd katt a "VALIDATE MY KEY" gombra és nem történik semmi, már fél órája próbálkozom, de mind hiába.
Próbáltam Operával és IE 9-el is, mindig ugyan az... azaz semmi...
Van valami tipp esetleg?
Köszönöm -
unusual #4209 Köszönöm szépen én is! :) Connecting to the CONFLUX.....Ennyi csak...... -
mzprox #4208 Kösz, már megy :) -
Pio #4207 Képességek magyarul:
Diplomat
Rank 2-es passzív képesség
Az ellenséges csapatok csatlakozási esélye megnő az áruk pedig lecsökken.
Mentoring
Rank 2-es passzív képesség
Ha a hős találkozik egy társával, akkor az megkapja a mentor XP-jének legfeljebb 50%-át.
Pathfinder
Rank 1-es passzív képesség
A hősnek nincs szükséges mozgáspontra ahhoz, hogy felvegyen nyersanyagot, benézzen egy épületbe és ehhez hasonló cselekvéseket végezzen.
3 Rankon át fejleszthető képesség, a Rank 2-es verzió csökkenti a lassulás mértékét nehezen járható terepen. -
YencY #4206 Nekem mindig megszakad a letöltés. Próbáltam a chromemal és az explorelel is. :( -
Pio #4205 Emailben írtam a 3 file-t, azokból a UbiLaunchert telepítsd fel, aztán azzal az exe-vel indítsd, amit szintén írtam a körlevélben. :) -
mzprox #4204 Nekem nem indul el :(. A telepítés rendben ment, azt mondja uplay nem elérhető, de azért a játék mehetne, elindítom és leaáll valami hibaüzenettel (valamit debuggolni akar + közli hogy nincs uplay) -
Pio #4203 Hangsúlyoznám még egyszer, hogy nem várnak bugreportokat, mert ez egy igen régi (áprilisi) verzió, amit azóta tesztelt a VIP közösség és tudják jól a hibáit, a nyílt bétás verzió ennél kiforrottabb lesz. Bugreportolni majd csak a nyílt béta alatt kell. Most csak toljátok a játékot, ahogy a csövön kifér, stresszeljen csak az a szerver. :) -
Mikatesuka #4202 Köszönöm Pio, a kulcsot és segítséget is! :) De szerintem nyugodtan mondhatom ezt mindenki nevében. :) -
Mikatesuka #4201 Végül megoldódott minden, mielőtt válaszoltál már eszembe jutott egy új felhasználó és azzal működött eddig minden.:) (most csomagolom ki a fájlokat épp) De eközben vissza is írtak emailben majd ma este vagy holnap leírom az adatokat, hogy később használhassam az első email címet. -
#4200 Basszus, erről lemaradtam. :( -
#4199 Értem, stimm, magamban tartom. :)
Megyek is vissza, folytatom a játékot.. :) -
Pio #4198 Más is írta, hogy szakadozik, amikor annó én töltöttem, akkor nekem is kétszer megszakadt, szóval előfordul.
RZednik, esetleg írd meg, hogy milyen böngészővel töltötted le.
Nekem Firefox+DownThemAll addonnal egy szálon töltve jött le végül probléma nélkül. -
#4197 nálam is rendesen jön és tuti full grafikát is birja majd -
Pio #4196 Az NDA szerint tilos és ebben ragaszkodnék az amúgy mindenki által elfogadott szabályzathoz, szóval moderálom is a kapcsolódó dolgokat, legfeljebb akkor nem, ha azok tényleg nagyon távolról érintik csak a témát (lásd lentebbi regisztrációs problémák).
Jó lenne, ha megmaradna a Ubisoft bizalma felénk esgések felé, hisz lesz még kieg, meg Heroes 7, a Raiders-ről nem is beszélve... :) -
mnorbi #4195 hmm ,akko a hiba nálam van -
RZednik #4194 @Pio: Kliens rendben letöltődött, a game is települt, elindult rendesen, szóval eddig minden OK. -
#4193 Ide szöveges véleményt lehet írni erről a bétáról, vagy inkább azt sem? -
#4192 minden működött flottul :) -
#4191 eküldtem helyesen a emailom -
Pio #4190 Ez mondjuk várható volt ezzel a nagyon elmés, 1 darabban 5 gigás HTTP letöltéses rendszerrel ezer meghívott esetén....
De persze lehet, hogy ez is a teszt része, monitorozni akarják, hogy ez a rendszer mennyire életképes vagy valami ilyesmi... :)
A lényeg, hogy a kulcs akkor ezek szerint működik.