10317
  • Shiwo
    az fura, mert én eleve más meghajtóra telepítettem (bár lehet a mapparendszerén nem variáltam, csak a meghajtó betűjelén)
  • Pio
    1-2 age of conan és lotro fórum emleget ilyen hibát, javasolt megoldás:
    1. minden ubsoftos cucc uninstall.
    2. minden .net cucc uninnstall
    3. restart
    4. valamilyen registry tisztítás futtatása, pl ccleaner nevű progié
    5. ha értesz hozzá manuálisan is törölj a regeditből minden ubis, heroesos cuccot
    6. restart
    7. windows update
    8. játék és a 3 supportcucc telepítése
    9. windows update
  • Shiwo
    minden esetre 1 próbát megér, hogy leszeded újra, rosszabb nem lesz tőle, amíg meg most szenvedsz vele, addig tán le is jön...

csak helyetek legyen hozzá biztosra elég :)

esetleg az is megér egy próbát, hogy rendszergazda jogkörrel is megpróbáljátok indítani, sose lehet tudni

vagy hogy nem oda telepítitek, ahová a telepítő eredetileg szeretné, főleg nem a program fülesbe
  • j0nNyKa
    az 1024-es váltószám miatt, egyébként teljesen rendben van a file méreted
  • TomChaos
    hát ez nem teszi fel magát
    ha máshova próbálom feltenni nem az ő alapértelmezett helyére akkor megzavarodik teljesen és az utolsó mappát újra generálja magának a végtelenségig...
  • Lacoka12
    annyit ír ki
  • Shiwo
    3,9 giga körül
  • Shiwo
    és asszem olyankor volt olyan, hogy engedte kicsomagolni, csak valami error történt telepítéskor...

győzödjetek meg róla, hogy a rar-nak megfelelő-e a mérete (nálam 4 350 210 342 TC alatt, jobb klikk tulajdonságra 4,05 GB -ot ír ki)
  • TomChaos
    fel sem teszi nekem a játékot... hány gigát foglal el a cucc?
  • Shiwo
    nekem mondjuk volt olyan gondom, hogy a böngészőben elfelejtettem megadni neki, hogy hova mentse le...így autom ment az asztalra... a C-n volt 6 giga helyem...csak ez a hüle leszedte az ideiglenes fájlok közé, onnan akarta átmásolni az asztalra, de akkor már ügyebár csak 2 giga hely maradt, mert csinált magának egy 4 gigás kis szösszenetet
  • Lacoka12
    nekem is az egyik hiba az
  • Shiwo
    mondjuk a #4239-os verziót, mint probléma okozót bizonyos okokból nem tartom valószínűnek...s nem azért, amit Lacóka mondott :)
  • Pio
    Ja, tényleg, vírusirtó is bekavarhat. Azok a sz*rok többet ártanak, mint használnak...:-)
  • TomChaos
    nekem olyan jellegű kérdésem lenne, hogy elindítom a telepítőt és a végén game explorer faileddel lép ki. Valaki találkozott már hasonló hibával? Esetleg van rá megfejtés? Mintha nem is rakott volna fel semmit belőle...
  • Pio
    Én két dologra tudok gyanakodni.

1. valami tűzfal gátolja a launchert. Kapcsolj ki minden tűzfalat.
    2. összeakad az ac2 launcherverzióval. Erre talán csak az lehet megoldás, ha uninsttallálsz minden ubihoz kapcsolódó játékot, programot és ha semmi nincs fent a ubitól akkor telepíted fel a heroest.
  • Shiwo
    esetleg próca meg úgy, hogy kilövöd a tűzfalat vagy a víruskeresőt, lehet azok közül kavar be neki valami...esetleg valami spyware, ha van a gépeden...
  • j0nNyKa
    "nem tudok képet csinálni róla nem engedi"

Ez miben nyilvánul meg? Mi történik, amikor megnyomod a print screen gombot?
  • Shiwo
    tipp: próbáltad már, hogy újra leszeded a telepítőt ? lehet azzal akadt valami problémát

• Lacoka12
    ha azt is inditom ugyan az
  • Lacoka12
    nem tudok képet csinálni róla nem engedi azt a exe-t inditom ahova rakta a gép
  • Pio
    Lacoka, gu.exe-t indítsd!

Screenshotokat inkább csak privátban...:-)
  • j0nNyKa
    Ugorjunk neki mégegyszer. Milyen exe file-t indítasz, és hol kapsz hibaüzenetet? Screenshotot képes vagy róla csinálni?
  • Lacoka12
    az exe-t inditom a fő könyvtárból
  • j0nNyKa
    Ühüm. Tegyük fel, hogy így van. Milyen exe file-t indítasz, és hol, milyen környezetben, milyen ablakban kapsz hibaüzenetet? Screenshot?
  • Lacoka12
    mind 2
  • j0nNyKa
    mármint az ubi launcher települt normálisan, ugyebár ?!
  • Lacoka12
    igen megtaláltam és újra raktam de ugyan az a hibák pedig rendesen települt a játék
  • j0nNyKa
    Helyesebben ez már 4 kérdés, de erős a gyanúm, hogy lesz abból 5 is. :)
  • Pio
    Akkor már csak egy kérdés maradt: megtaláltad a telepítőnél a support mappát és onnan feltetted a launchert?
    Ez egy bétateszt, szóval az nem indok, hogy egy már megjelent játék elindul. Lehet, hogy ehhez speciális launcher kell, amit fel kell tenned manuálisan, az is lehet, hogy valami hibába futottál bele, sajnos más ötletünk nincsen, csak az, hogy keresd meg a telepítő support mappájában a UbisoftGameLauncherInstaller-0255.exe fájlt és telepítsd fel, ha ez se segít, akkor passz.
  • Lacoka12
    eredeti verzióm van melléfogtál
  • j0nNyKa
    Remélem, valami szanaszét crackelt assassin's creeded van, neadjisten tele van a hosts file-od ubi-s átirányításokkal, ilyesmik.. :)

Ha emlékezetem nem csal, anno az ubi launchert konkrétan krekkelni kellett, úgyhogy 90%-ban biztos vagyok, hogy annyit kellene tenned, hogy újratelepíted. Tehát akkor harmadjára is: Megtaláltad az installerben a support mappát? Újratelepítetted az ubi launchert?

Mondjuk nem biztos, hogy jól értem, amit írsz, írásjelek hiányában necces.
  • Lacoka12
    akkor a AssassinsCreed 2 hogy tudja elinditani amikor azis ezzel a inditoval megy
  • j0nNyKa
    Ne haragudj, de nálad mintha felhasználói hiba lenne. Pl. megtaláltad már az installeren belüli support mappát? A játékot nyilván nem kell újratelepítened, ha az ubi launcher dob errort.
  • Lacoka12
    ja már kétszer raktam újra a játékot nem hiszem hogy az oldja meg bezzeg a AssassinsCreed 2 ez megoldota
  • Lacoka12
    amúgy két hibát ad ki patching of the Ubisoft game laucher failed.If this error persists,please reinstall the game

a másik hiba Failed load configuration.Please restart the game.If the error persists please contact Ubisoft support
  • Shiwo
    csak akkor lenne értelme, ha lehetne biztosítani, hogy olyan ne keveredjen oda, aki nem kapott kulcsot... azt nem tudom, hogy sg-vel megoldható-e, phpBB3 fórumot össze lehetne dobni hozzá, s ott megoldani, hogy csak regisztrált felhasználók láthassák a kommenteket...és persze a regisztráció is megoldható benne úgy, hogy az arra kijelölt egyének jóváhagyásával menjen a dolog... és Pio meg Vologya Mester elvileg tudja, hogy kik azok a magyar emberek, akik kaptak rá meghívót...
  • Pio
    Ahová kitömörítetted. Onnan indítottad a setup.exe-t is.
  • Lacoka12
    az hol van?
  • Pio
    De ne a játék Support mappájába menj, hanem az installer Support mappájába.
  • Pio
    Akkor írd le, hogy pontosan mit ír ki a hibaüzenet, mert ennyi alapján csak annyit fogunk tudni mondani, hogy rakd újra.
    Esetleg engedd át tűzfalon a launchert, az emailben megírt fájllal indítsd a játékot, más nem jut eszembe.