Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frakciónként négy lesz belõlük és váranként kettõt lehet felépíteni.
Az ellenfél látni fogja az Adventure Mapen,h ogy mit építettünk fel.
Ritkán neutral, elfoglalható épületként is elõfordulhatnak.
Resurrection altar:
Hall of raider (Stronghold):
Town portal (Stronghold):
Wallbraker (Stronghold, gondolom Wallbreaker csak elírták):
War tent (Stronghold):

Az itt teremtõdõ lények a közeli fortból is recruitolhatóak lesznek.
Inferno dwelling:
Stronghold dwelling:
BÁNYÁK
Crystal mine:
Gold mine:
Ore pit:
Saw mill:

Több részletben postolom, mert max 10 kép lehet egy hozzászólásban.
KÉPESSÉGFEJLESZTÕ ÉPÜLETEK
Armorsmith:
Arena:
Crystal of Power:
Crystal of Relevation:
Monolith:
Stables:

Vannak szakadékok néhány pályán, ilyen eddig egyik Heroes részben sem volt, ez így nagyon hangulatos lesz, ott állsz egy szakadék szélén a hõssel és látod, hogy lent a vízparton az ellenfél hõse, de akármennyire is szeretnéd elkapni õt rengeteg körbe telne mire megtennéd azt a kerülõ utat, hogy oda lejuss, kivéve ha lesz repülés varázslat a játékban😊 vagy angyal szárny varázstárgy.
Hátha más is kedvet kap hozzá, jó kis bemelegítés lesz a 6-ra. 😊
Exkluzív interjú Vologya Mesterrel. Jó olvasást kívánok hozzá!
Exkluzív Interjú Vologya Mesterrel Itt!!!
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
Válaszként, emmeg duplikáltnak hiszi...A próbaverziót játszva komoly hiányérzet fogott el, amikor a váramra kattintottam. Eltûnt a teljes képernyõt elfoglaló városkép, nem gyönyörködhettem úgy a fejlesztések során növekvõ településben, mint korábban. Miért döntöttetek úgy, hogy egy kisebb ablakkal helyettesítitek a megszokott városnézetet?
Az általad látott vár nem a végleges volt, többek között még ez is készítés alatt áll. Teljes képernyõs vár viszont valóban nem lesz. Ez egy Heroest ismerõ játékosnak elsõre visszalépésnek hangzik... de meglepõ módon rendkívül meg tudja gyorsítani a multiplayer játékokat, amelyek eddig híresen lassúak voltak a korábbi Heroes-játékokban, és mindezt úgy, hogy rövid játék után az ember megszokja és természetesnek érzi.
A várak fejlõdésében egyébként ugyanúgy lehet majd gyönyörködni, mert a Town Screenen most is látni fogod a városod fejlõdését, méghozzá szép, a játéktérképtõl független grafikával.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ennek rohadtul nem örülök akkor <#confused>#confused> Ez az ablakos megoldás nekem bûzlik azért még mindig
Pio: törölheted ezt az üzenetemet majd, mivel nem h6 téma, hogy multizni akarunk az 5el.
a h5 multiig meg nem jutottam el, mert a single kampány végére kuka lett a játék, szóval nem láttam, hogy oldották meg.
És a H5-ös megoldás szerintem rendben van, mármint, hogy nem áll vissza szinkronba a találkozás után, ha távolabb vagy akkor se, emiatt írtam azt is (meg a városkép mutli gyorsítás dolog volt pont elõtte 😛).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Tudható amúgy, hogy ehhez képest újdonságokat fog tartalmazni a multi, szóval nem (csak) ez a mód lesz benne.
Úgy volt megoldva az 5ben, hogy egyszerre léptétek a kört, amikor az egyik végzett utánna várnia kellett mindíg annyit, amennyivel több ideig lépi a másik a kört, mint õ lépte, szóval körökre osztott volt másképpen meg sem lehetne oldani, mert mekkora baromság lenne már, hogy mondjuk játékos1nél hét1. napja van másik játékosnál pedig 3. nap mondjuk... Mindenkinél ugyanaz a kör megy le minden körben, aki elõbb végez a körrel annak várnia kell valamennyit még a másikra ennyi. Szerintem kellett ez a H5be, csak az volt a gond vele, hogy a játék elsõ pár hetéig mûködött csak.
nekem tetszett ez a megoldás a h5-ben, remélem így lesz a 6-ban is.
Szerintem eleve nem kéne erõltetni a gyorsabb játékot, mert egyszerûen a Heroes nem az, ez egy körökre osztott játék és legjobb ha multiban is megmarad annak.
Na mindegy, ezzel a véleménnyel valószinüleg egy pinduri kissebbséghez tartozok úgyis. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
H5ben normal multiplayer játékban volt egy olyan funkció, hogy a hõsök egyszerre tudnak lépni, amíg nem érnek közel egymáshoz, ezzel csak az volt a gond, hogy mikor megszakadt és újra távol kerültek a hõsök egymástól nem állt vissza újra az egyszerrelépésre, remélem H6ban ezt megoldják, fõleg hogy itt állítólag lesz fog of war is mint a H4ben volt, vagyis a felfedezett területeken történõ eseményeket csak abban az esetben láthatjuk, ha épp ott tartózkodik egy hõsünk vagy van ott bányánk, erõdünk, várunk.
Epic fail :-)
Jó, lehet, hogy valakinek ez tetszik, de én személy szerint örülnék egy "teljes képernyõ" gombnak. A #2713-as hozzászólással pedig teljesen egyet értek.
Nekem ez a multiplayeres érv egyébként nem túl meggyõzõ (amit interjúban is mondott), de majd meglátjuk játék közben...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Azért annál biztos jobb minõségû lesz. 😊
Utóbbiban magyarázzák is ennek okát, szóval elég egyértelmû a dolog...
A vár ablakban viszont lesz egy az adventure maptõl eltérõ grafikus motorral/dizájnnal megvalósított, animált várfoskép, amin látni lehet majd az épületeinket.
Elnézést Mindenkitõl, hogy csak most írok, most jutottam el idáig, hogy a tegnapi termést elolvassam itt és a Heroes Magyarország fórumán is. Elég sok dolgom volt ma, nem csak a játékkal kapcsolatban... Interjút is adtam, ha megjelenik, majd beírom ide, hogy hol olvashatjátok... 😊
Még 1x köszi Mindenkinek az elismerõ szavakat, jól esett nagyon. 😊 Úgy láttam a Heroes Communityn is hangot kaptak az interjú kapcsán értelmes hozzászólások, bár a többség így sem volt elájulva, amit nem bánok, mint korábban már mondottam. (De azért még a mai napig is a magyar interjú és a kérdezz-felelek interjú a téma...) <#nyes>#nyes>
Shiwo-nak külön köszönet ezért a meglepetésért (nagyon tetszett!), ha elküldöd a címemre az anyagot, kirakatom Gepyvel az oldalra, mint elismerést Tõletek! 😊 (Természetesen a neveddel fémjelezve!)
Annyit elárulhatok még, hogy megkezdõdtek a magyar verzió lektorálási munkálatai, remélem, hogy a fordítás minõségével nem lesznek majd problémáitok, megteszünk minden Tõlünk telhetõt, hogy minõségi anyagot kapjatok. (az átvezetõk és párbeszédek szövegeinek fordítását nem lektoráljuk...)
Valamint remélhetõleg még egy nagy projektben részt vehetünk majd, de ezt egyelõre fedje jótékony homály... 😊
Valószínûleg a közeljövõben a sok teendõm miatt csak napi 1x tudok felnézni Hozzátok, de igyekszem minden nap feltekinteni és ha kérdés jönne Hozzám vagy olyan infóm van, amit Pio vagy Elleshar vagy Andrew2007 nem oszt meg Veletek, akkor megpróbálom megválaszolni.
Baráti üdv!
Tehát az egyetlen ami biztosan közös egy nagákban és a Medúzában, hogy vannak pikkelyeik.
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
na ezt majd a vásárlók fogják el dönteni hogy jó ötlet volt e vagy nem addig meg fölösleges helyeselni bármit is, a mondandód többi részével viszont egyet tudok érteni lesz még itt meglepi. <#awink>#awink>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Most, hogy újraolvastam az interjút még egy dolgon megakadt a szemem:
"Mást egyelõre sajnos nem mondhatok a multiplayerrõl, de a Ubisoft HAMAROSAN sok mindent (sok újdonságot is) felfed majd ezzel kapcsolatban."
Már korábban is agyaltam ezen és párszor már beszéltünk is róla.
Azt nagyon hangsúlyozzák, hogy a multiplayer nagyon fontos eleme lesz a játéknak és több nagyon súlyos játéktechnikai döntést is meghoztak miatta, melyek közül ismerünk is párat, a két legjelentõsebb:
- részben ezért áldozták be a 3 nyersanyagot (részben a pályaszerkesztõk munkájának könnyítése miatt), amivel én teljesen egyet tudok érteni, logikus, következetes döntés volt és az egyjátékos módban se fog visszafejlõdést okozni
- emiatt veszik ki a townscreeneket, bár lássuk be, ennek azért van némi kifogás szaga és a mai napig nem igazán értjük a dolgot, hisz csak 5 vár lesz az alapjátékban és így is fognak csinálni valami animált town windowt, akkor már azt a kis pluszpénzt/idõt rászánhatná a Ubi, a teljes képernyõs városnézet kihagyása pedig egészen biztos, hogy minden játékteszt "negatívumok" rovatában elõkelõ helyen fog szerepelni.
Ennek ellenére a multiplayerrõl a tudásunk összesen annyi, hogy lesz hot seat és hogy 1 pályán egyszerre 8an játszhatnak majd.
Mi lehet az oka a szokatlanul nagy titkolódzásnak? Az oké, hogy minden részletet nem árulnak el, de fura, hogy egyelõre az ég világon semmit nem tudunk a dologról.
Ennek hátterében szerintem az húzódhat, hogy egyszerre akarják majd a nyakunkba zúdítani az infókat a játék ezen részérõl.
Igen ám, de a multiplayer mostanában pont az a dolog, amivel nagyon is fel lehet hívni a szélesebb közönség figyelmét egy-egy játékra, nyilván ezért is lett ennyire hangsúlyos ez az új részben és pont ezért nem hinném, hogy a Ubi egyszer csak kidobná a facebookra, hogy hogy s mint lesz azt kész.
Aztán most megakadt a szemem a HAMAROSAN szón, ami lehet, hogy csak egy jelentéktelen töltelék (pláne ha az interjú is januárban készült, mert akkor már jûcskán elmúlt az a hamarosan 😊 ), én mindenesetre elkezdtem nézelõdni, hogy milyen olyan komolyabb event lesz mostanában, ahol ott lesz a Ubi is és esetleg leleplezheti a multit.
Keresgélés közben pedig belefutottam EBBE A PDFBE, ami a PAX East 2011 nevû játékexpo térképe és amelyen látható, hogy a Ubisoft is jelen lesz és egy elég termetes standon fognak kiállítani.
Ezt összekombózva azzal, hogy a PAX expokon mindig is a multiplayeren és az MMO-kon van a hangsúly és ez az egyetlen expo, amin a szervezõk célja, hogy legalább akkora figyelmet kapjon a PC, mint a konzolok szerintem valós esélye lesz annak, hogy ezen villantson valamit a Ubi, esetleg pont a "hamarosan" felfedendõ multiplayerrõl.
Azt se feledjük, hogy ha még tavasszal ki akarják adni, akkor ez az utolsó nagyszabású játékexpó, amin reklámozhatják a játékot (E3 júniusban, PAX Prime és Gamescom augusztusban lesznek), szóval én tényleg nem csodálkoznék, ha tartogatnának oda némi exkluzív anyagot, netalán egy a közönség által is kipróbálható verziót.
Persze sok játék készül náluk, szóval van mivel megtölteni a nagy standot akár a MM:H6 nélkül is és eddig nem nyilatkoztak arról, hogy ott lesznek-e (mondjuk az Igomirrõl is csak pár nappal elõtte írtak) és ha nem hírezik ki elõre, akkor valószínûleg nem is lesznek, de én azért reménykedem a dologban.
Hangsúlyozom, ez tényleg csak találgatás a részemrõl, mindenesetre szerintem érdemes lesz fél szemmel figyelni a híreket jövõ csütörtökön délutántól. 😊
amúgy nem tudom sztem a 3 várnézetei már kifejezetten gagyik, az 5 sokkal szebb volt.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Azon belül is a Haven és a Rampart volt a kedvencem, mindkettõ nyugtató hatású volt rám
Arra akartam kilyukadni, hogy hátha valaki olvasta a Gamestaros interjút.
Mert abban már ugye lehetett beszélni a reputáció rendszerrõl, skillekrõl, gyakorlatilag mindenrõl, amit jelenleg tudunk.
Mégis elhangzik benne egy ilyen: "A fentiek mellett van még egy komoly újítás, amirõl azonban még nem beszélhetek..."
Szóval senki ne kezdjen el unatkozni, van még miért izgulni. 😊
Vélhetõleg a történetben szereplõ 5. családtag ember, de kérdés, hogy a multis/bérelhet hõsök is emberek-e, mint a többi népnél.
Én pl az Etherlordsos Lámia szerû Heroknak tudnék örülni.

azért meglesem az új részt is, de azt a hangulatot nem hinném hogy tudnák valamivel ûberelni.
Szerintem már írtam is róla korábban, hogy annak idején amikor "közkézre került" az elsõ várnézet a játékból azt másnap többen is vittük a suliba kinyomtatva, mindenki meg akarta mutatni a másiknak.
Egyszerûen nem hittük el, hogy tényleg ilyen jól fog kinézni.
Aztán floppy-n adtuk oda azoknak, akiknek nem volt még otthon internetje (akkoriban ez nem volt ritka 😊 ) és kábé mindenkinek ez volt a háttérképe az osztályunkban. 😄
Szerintem is az volt a baj az 5. résznél, hogy nem igazán volt használható és oké, jól nézett ki, de eszébe se jutott az embernek épületekre kattintgatni, mindenki a menüsorról intézte a dolgait.
Szóval szerintem nagyon is jó döntés lenne a régihez hasonló, animált városnézeteket tenni a játékba, nem siratnám meg a 3D-s verziót.
Ez a kép volt az amúgy:

a 6-nál meg bízzunk benne, hogy a rajongói kérések hatására tesznek bele...
amúgy kinek melyik várnézet tetszett eddig legjobban ? összességébe szerintem a 3. részé a legjobb (nagyon szép és használható), az 5. részé is tetszett (gyönyörû, csak nem "használható", bár alul az ikonokat használva elért benne mindent az ember)
nekem az tetszene leginkább, ha lenne egy "fixebb" nézeti kép, ami kb olyasmi lenne, mint a 3-ban, csak 3d-s épületekkel, ahol könnyen elérünk bármit, és mondjuk egy ikonra kattintva, vagy ha sokat várunk, akkor a kamera megindulna, és madár-szemszögbõl keresztül-kasul repülhetne, több szögbõl is megmutatva a dolgokat..
így ötvözbe lenne a 3. és 5. rész várnézetének elõnye
ami eddig leginkább nem tetszett, az a 4. részé volt..túlságosan 1 sablonra készült az egész, amennyire nekem rémlik...meg csúnya is volt a 3. részhez képest, pedig késõbb jött ki...
Amúgy ez a flash után különösen "mókás" lenne, ha tényleg nem lennének normális városnézetek a játékban. 😊
Angolhoz, de nem kötekedésbõl, hanem mert kérted, amúgy nem szokásom elemezgetni mások helyesírási hibáit, szerintem elég undok dolog a grammarnáciság 😊
- az elsõ diánál az ige legyen a második helyen, szóval valami ilyesmi: "A tale started many years ago..."
- kétszer szerepel it's a szövegben, mindkétszer its kell helyette, ezt az angolok is folyton összekeverik 😊
- a 3. feliratnál have van has helyett (E/3), illetve szerintem nem ilyen alakot kell használni, hanem "rose it to a legend".
Ez már csak ízlés dolga:
- a végén a magyar szövegnek jobban megfelelne a persists szó helyett a continues. Persists inkább állandósságot fejez ki, Te pedig arra célzol, hogy most jön az új rész, ami folytatja az eposzt.