10317
  • Hurkans
    Július 28-án milyen béta indul? :O
    (olyan infót kaptam onnan ahonnan előrendeltem, a heroes VI-ot h július 28-án kezdődik a béta amire jár az előrendelői key szól?!)
  • Pio
    És meg is jött a válasz:

HIVATALOS PUBLIC BETA INFORMÁCIÓS OLDAL
  • Pio
    Helyi idő szerint holnap dél környékén (+- pár óra) fog zárulni a stresszteszt, addig van még időtök játszogatni.
    Utána 28-án indul majd a public beta. Nem tudom, hogy új klienst kell-e letölteni rá, majd ki fog derülni.
    Köszönet mindenkinek a segítségért, cserébe jár a public beta részvétel.
  • j0nNyKa
    ez durván tetszik, cd kell neki........ :)
    btw, nálam tuti üres a meghajtó (fizikai is, emulált is), és megy mindenesetre
  • Shiwo
    ilyet nekem is csinált :)
  • Mikatesuka
    Nincs a lemez a meghajtóban. Helyezze a lemezt a D meghajtóba.

De eközben mégis elindult... Kiírta a hibaüzenetet, de működik...O.o Az előbb ilyenkor kikapcsolt a játék is.
  • Mikatesuka
    Igen bent volt, mert úgy pár hete felejthettem benne...:'D A CD-n nincs semmi még most se, viszont 2011 április 18 lett a neve. :D
  • Pio
    Ez valóban érdekes... :D
    Telepítésnél is bent volt?
    Mit ír ki, ha nincs bent CD?
  • Mikatesuka
    Nálam érdekes hiba jött elő... Ha nincs bent egy üres cd akkor nem indul el ... Régen véletlen bent maradt egy azzal este ment, ma nem akart nélküle elindulni. Ha berakom akkor újra jó minden..
  • Pio

Architect III
    Rank 3-as passzív képesség
    A hős naponta egy alkalommal bemehet egy városba és ott elérhetővé tehet egy második építkezést is az adott napra.

Sabotage Mine
    Rank 2-es képesség
    A hős az adott napra maradt összes mozgáspontja árán szabotálhat egy ellenséges bányát. A bánya ezután 7 napon át nem fog termelni. Egy ellenséges hős meg tudja javítani a bányát az adott napra maradt összes mozgáspontja árán.

Visions
    Rank 1-es képesség
    Felfedi az Adventure Mapen egy célpont ellenséges hős képességeit és lényeinek számát.
  • Pio
    Erre lehetne jó az, amit #4268-ban írtam, ugyanis azért hal le a telepítés, mert valami problémája van a registryben levő dolgokkal és nem tudja magát jól beírni.
    Azért írtam, hogy próbáld meg ezt, hátha már jó a registry és a jót nem bírja újra beírni, ezért rinyál.
    Szóval mindenképp le kéne törölni a játékot a Ubi Launcherrel együtt, utána CCleanerben registry tisztítást futtatni, utána lehet próbálkozni, ha megint nem jó, akkor ugyan ezt végigcsinálni, plusz Windows+R billentyű, beírod, hogy regedit, ENTER és itt keresgélj rá a UbiLauncher, Ubisoft, Heroes, satöbbi kifejezésekre és törölgess, de persze legyél körültekintő, csak akkor csináld, ha érted, mit csinálsz.
    Utána lehet megint install, ha ez se működik, akkor viszont végig kéne csinálni a lentebb írt listát, de annál már tényleg kábé egyszerűbb egy formatcé.
    De szerintem simán le lehet nyesni wines partícionálóban egy 20-30 gigás partíciót, oda felmegy fél óra alaat a win, arra meg mehet a Heroes 6 és kész is vagy.
  • TomChaos
    Nah. Megcsináltam Pio ötletét a ctrl alt del el, a játék most végre fenn is maradt a gépen, felraktam a 3 kiegészítést is, erre azt közli a patchnél, hogy nincsen ilyen játék a Registryben... Szóval lehet tényleg kell neki valamit még felrakni... WHY? :(
  • Mikatesuka
    Nekem fent van a Heroes 5 és 1 kiegje mégis működik minden rendesen.
  • Vologya Mester
    Nekem fenn van a Heroes 5 és 2 kiegje, de nem regeltem az UBIra, szóval nincs launcherem... El tudom képzlni, hogy ott akad össze valami... Érdemes lenne egy másik gépen vagy UBI játék mentes gépen kipróbálni, mert ilyen hibával még nem találkoztam... De gyanítom, hogy ott lesz valami gubanc... Baráti üdv!
  • Pio
    Annyit hozzátennék ahhoz, amit Vologya Mester írt, hogy ha valakinek mégis van valami gondja, amivel nem tud mit kezdeni és a JÁTÉKKAL, JÁTÉKMENETTEL kapcsolatos, vagy van valami észrevétele, amit mindenképp el szeretne juttatni a VIP fórumra az írja le a kérdését, gondját észrevételét privátban Shiwo-nak vagy nekem, mi ismerjük a verzió hibáit, szóval elképzelhető, hogy tudunk segíteni a gondjaitokon és tudunk postolni a megfelelő fórumra is, ha új hibát fedeztetek fel.

Telepítéssel, indítással kapcsolatos dolgokat és CSAK AZOKAT továbbra is meg lehet itt is beszélni.
  • Lacoka12
    más ubisoftos játék bezavarhatja a telepitöttt?
  • Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok!

)rülök, hogy a többségnek sikerült telepítenie a játékot. Remélem akinek eddig nem, annak is hamarosan sikerülni fog! :) Én is megkérek MINDENKIT, aki játszik, hogy a játékról, játékmenetről 28-áig semmilyen információt, kérdést ne írjon ki se ide a fórumra, se az internetre! Szeretném, ha a bizalom az UBI és a MAGYAR rajongók között megmaradna, ne rontsuk el semmi butasággal... Egyébként pedig saját tapasztalat, hogy a játék a javuári pra alpha verzió és a mostani között 300%-ot javult, bízzunk benne, hogy a publikus BÉTÁ-ra is elmondható lesz ez és akkor lehet majd beszélni a dolgokról. Szóval ne felejtsétek, hogy NDA alatt álltok, tartsátok magatokba még 1 hétig a véleményeiteket és utána remélhetőleg szabad lesz a pálya... :) Köszönöm a türelmeteket, megértéseteket! További jó stressztesztelést Mindenkinek! :D Baráti üdv!

Vologya Mester
  • Kheled
    nekem is minden jól sikerült, megnéztem a pályákat,meg úgy nagyjából.mindent, nemtom lehet e véleményezni:) de ahogy említettétek még úgyis sok mindenben fog változni, ugyhogy kár most véleményt mondani
  • YencY
    Ezt nem hiszem el, de láma vagyok. :)))
  • j0nNyKa
    Zárd be a connected ablakot jobb felső sarokban, az sokat segít... :)
  • YencY
    Végre sikerült letöltenem, most meg a Connecteden nem akar túllépni. :(
  • Pio
    j0nNyKa, 50 magyar embernek sikerült bétakulcsot szereznünk, ebből 25-nek én küldtem ki, szóval ezzel összevetve már nincs olyan sokaknak gondja a telepítéssel, ha jól látom két embernek és nagyjából ugyan az a hibajelenség, ennek okát kéne valahogy kideríteni.

TomChaos, esetleg amikor jön a hibaüzenet nyomj egy Ctrl+Ald+Delete-t és menj be a feladatkezelőbe ott pedig lődd ki az installert, mielőtt letörölné a cuccot, hátha így menni fog.
    DX installáláskor a játék már fent van, olyankor már a 3 plusz cucc telepítődik.
  • j0nNyKa
    Na az szép. Esetleg amíg alszol, egy újra letöltést nem próbálsz meg? Hátha az installered hibás. Bár kétlem, de végülis ki tudja ?!
  • TomChaos
    Azért majd még próbálom. Köszönöm a segítséget és jó éjt! Ha valaki találkozik ugyanezzel a bajjal vagy a megfejtésével, ne rejtse véka alá... :)
    Amúgy én is az e-mailt követem de amikor felrakja és a végén ezt kiírja törli is a játékot egy mozdulattal az előbb megnéztem magamnak. Minden ott van mégis törli...
  • j0nNyKa
    Hú, hát azt be kell látni, hogy ahány ember, annyiféle hibaüzenet. Mondjuk fogalmam sincs, hogy nálam miért települt fel / indult el flottul elsőre. Én spec. semmi meglepőt nem tettem, csak az email utasításait követtem. Nálam bevált. :)

De mostmár úgy látom, hogy többen vannak, akiknél problémás a telepítés, mint akiknél nem... :/
  • Pio
    Ha lehet, akkor ennyit se. :-) Ezt itthagyom elrettentő példának, de mostantól minden játékmenethez picit is kapcsolódó komment törölve lesz. Elnézést emiatt, lentebb leírtam az okokat.
  • TomChaos
    csík végigér, directX install aztán hopp [INTERNAL] Failed to register GameExplorer!
    Ezt dobja fel... én vagyok ügyetlen vagy más gond lehet?
  • Lacoka12
    nem rég raktam win 7 re a gépem
  • TomChaos
    a 28-án jövő Béta stabilabb lesz már vagy ugyan ilyenre kell számítsunk?
  • Shiwo
    ha több partíciód van, tegyél fel egy új windózt valamelyikre :D elvileg megoldható, hogy kezdéskor megkérdezze, melliket indítsd :)

nah télleg menek...

Mikatesuka, szerintem érdemi véleményt nehéz úgy írni, ha nem fejtheted ki az okokat, illetve ne feledd, hogy béta, és tartalmaz olyan dolgokat, amiken még variálnak / variálhatnak
  • Pio
    Nem kell, én csak segíteni próbálok. Vagyis most már inkább aludni, sok szerencsét!

Én a 2-es pontnál amúgy a visual basic cuccokat is leszedném.
    Ha semmi nem segít írjátok le a hibajelenséget a Ubi supportnak, bár tuti nem foglalkoznak bétával, de egy próbát megér.
  • Lacoka12
    Assassin's Creed
    Assassin's Creed II
    Dark Messiah of Might and Magic
    Prince of Persia
    Prince of Persia T2T
    Prince of Persia The Forgotten Sands
    Prince of Persia The Sands of Time
    Prince of Persia Warrior Within
  • j0nNyKa
    Végülis abban Pionak igaza van, hogy most fölösleges leírni bármit. Hamarosan open beta, ott már egyrészt szabadon írhatunk, másrészt lehet, hogy más lesz a véleményünk. Én megvárom (bár ooooooolyan jó lenne kiírni magamból :D).
  • Shiwo
    nahjó, én go szunya, holnap meló, jóccakát mindenkinek, kitartást és sok sikert a telepítéshez, jó szórakozást a bétához :)

fórum-dolgon filózzatok el, php-st össze tok dobni, ha kell (esetleg Vologya Mesterék véleményét is ki lehetne kérdezni, hogy mit szólnának egy magyarok bétások számára készülő fórumhoz)

ha lesz is rá igény, akkor is legkorábban holnap este tom csak összeütni a dolgot
  • TomChaos
    ostoba 1 hiba ez...
    Ötletem sincs hogy üssem ki, de a H5-öt nem akarom letörölni...
  • j0nNyKa
    Nem muszáj egyszerre, mehetnek egymás után is. :)

Sorold már fel azt a 6 játékot.
  • Mikatesuka
    Most nézem az időt.... fél 8 óta megállás nélkül játszottam. :D Nekem nagyon tetszik, néhány dologban kellemesen csalódtam bááár... A városnézet borzalmas. Ugyanez teljes ablakban még elmenne, de így... alig látszik belőle valami. Remélem ezen alakítottak.

Mennyit írhatunk le a játékról? Véleményt se lehet kifejteni néhány dologról? Olyanokról amikről eddig is kaptuk információt tehát nem újdonság.
  • TomChaos
    hűha...
    az azért durva...
    még egy win re installal is gyorsabban végeznék... :D
  • Lacoka12
    most töröljek le 6 ubisoftos játékot egyszere?
  • Lacoka12
    hát van 384 giga helyem xd