10317
  • ArchDruid
    Ha júliusban adnak még, akkor jó. De ha ez a "későbbiekben" pl. augusztus végét jelenti, akkor már úgyis mindegy! Nem igaz? :)
  • ArchDruid
    Persze. Bármilyen megoldás érdekel!

Ezek szerint csak annyit kaptál, ahányan igényeltek. Bíztam benne, hogy rád sóztak vagy 150 db-ot, hogy oszd szét és esetleg abból maradt.
  • Pio
    Már rég nincs kulcs, akik most küldenek accountot, azok akkor kapnak kulcsot, ha esetleg lesz a későbbiekben.
    Így is felírjalak?
  • ArchDruid
    Azt reméltem elérhető lesz bárkinek. Na mindegy. Küldtem privát üzenetet Beta kulcs ügyben. Remélem még beférek. Ha már nincs kulcs, akkor bukta.. :)
  • Pio
    Azt, hogy arról már lehet nyilvános fórumokon beszélni, alatta készített képeket, videókat, leírásokat közzétenni.
  • ArchDruid
    Mit jelent az, hogy publikus?
  • Pio

Heroic Charge
    Rank 3-as képesség
    Célpont saját egység lépésszeáma megnő és minél több mezőn halad át a támadás előtt, annál jobban nő a sebzése.

Stand Your Ground
    Rank 1-es képesség
    Célpont egység 1 extra visszatámadást kap és a Might Defense tulajdonsága megnő.
    A hatás 3 körig tart.

Warlord's Command
    Rank 2-es képesség
    Csak olyan egység lehet a képesség célpontja, amely egység ebben a körben még nem cselekedett. Ez a lény azonnal elhasználhatja a körre vonatkozó cselekvését.
  • Pio

Hét képe:

• Mikatesuka
    Valóban.. a játék működik. De nem enged a multiban várat választani. :/ Nekem csak a Necropolist engedi amit a legjobban rühellek. :'D
  • unusual
    Hm....Erre rápillantok akkor majd. Köszi az infót.
  • Pio
    Állítólag továbbra is lehet játszani a stressztesztes játékverzióval, mert csak a Confluxot lőtték le, offline módban megy tovább a játék, csak jelentkezhetnek benne bizonyos hiányosságok, problémák a conflux hiánya miatt.
    Sajnos nincs lehetőségem kipróbálni, mert még nem vagyok otthon.
  • j0nNyKa
    Jaj, tényleg, jogos! El is felejtettem, hogy a bétáról beszélek.. :)
  • Pio

Duck and Cover
    Rank 1-es passzív képesség
    A falak és tereptárgyak által nyújtott fedezék hatékonyabb védelmet jelent az összes saját egység számára.

Reinforcements II
    Rank 2-es képesség
    Csatánként egyszer egy saját Core vagy Elite egység erősítést kaphat. Az erősítésként kapott lények elvesznek a csata után.

Tactics III
    Rank 3-as passzív képesség
    A harc elején az egységek elhelyezése után láthatod az ellenség formációját és annak függvényében két egységedet megcserélheted. Ha mindkét hős rendelkezik a képességgel, akkor mindketten használhatják a képességet, de nem láthatják előre, mit cserél az ellenség.
  • unusual
    Akkor rendben van. ;)
  • Pio
    Igen, de aki részt vett ebben az automatikusan bent van a publikus bétán is.
  • unusual
    Én jelentkeztem. ;) Gondolom az a mostani zártra vonatkozott.
  • Pio
    Aki béta kulcsot szeretne az továbbra is küldhet nekem privátban ubisoftos mailcímet + accountnevet, ahogy korábban írtam most már nincs kulcs, de felírom, és ha kapunk még bétakulcsokat, akkor elküldök egyet az illetőnek.
    Eddig 0 ember jelentkezett, pedig itt már sokan kértek kulcsot, szóval még egyszer ajánlanám figyelmetekbe az első bekezdésben leírt lehetőséget... :)
  • Pio
    Boccs srácok, de moderálgattam egy kicsit.
    Nem írtatok semmi durvát, szóval ne vegyétek magatokra, de jobb félni, mint megijedni, nehogy valaki beszóljon miatta. Azt a pár napot már ki lehet bírni. :)
    A felmerülő probléma megoldása pedig eljutott a célszemélyhez, szóval nincs gond belőle, hogy töröltem. :)

És továbbra is, bármi kérdés, óhaj, észrevétel van Shiwo-nak vagy nekem küldjétek privátban. :)

Andrews2007 én úgy gondolom, hogy majd igen, de hagyd fent, ha indul a béta kipróbálod, ha nem patchel, akkor letöltöd az új klienst, nem vesztesz emiatt időt.
  • Andrews2007
    Most letöröljük a játékot? Lejárt a stressz béta.
  • Zsknight
    Ne értsetek félre, én sem csak azért járkálok fel ide, hogy kulcsot szerezzek. Sok információ és magyar leírások találhatóak itt és magyar oldalon. Gondoltam, ha lesz majd valakinek kieső ideje, vagy ténylegesen nem tudja felhasználni a kulcsot akkor az segít a másikon. Szeretem ezt a Heroes játéksorozatot, ennyi. Érdekel a béta, és már nagyon látnám milyen is lesz, mert ezekből a kis videókból és képekből nem tud mindent leszűrni az ember. 100% egyet értek a #4334 hozzászólással
  • j0nNyKa
    :))

Hja, értelek, de ahogy mondod, nehéz lesz olyat találni, aki:

1) nincs szüksége az accountjára
    2) megosztja bárkivel

De ne legyen igazam. :)
  • raddani
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Legközelebb inkább nem rakok szmájlit, mert mindig sikerül kiválasztani egy olyat, amit pont nem akartam írni.
  • raddani
    Én nem is kunyerálni szeretnék, csak reméltem, hogy van olyan, akinek nincs szüksége a kulcsára (bár nem hiszem, hogy van ilyen )Természetesen senkit nem akarok kötelezni arra, hogy segítsen, úgyhogy ha senki sem akar/tud segíteni, akkor nem fogok megsértődni.
  • raddani
    Esetleg ha valakinek lenne 2 béta kulcsa, és az egyikre nincs szüksége, akkor az tudna adni egyet? :) Sajnos én épp nem voltam netközelben, amikor lehetett jelentkezni stressztesztre, előrendelni pedig nem szeretném. :(
  • unusual
    Minden nagyon részletes,és szép..... :)
  • Zsknight
    Ha már így is lehet akkor én is mindenképp kipróbálnám a bétát ha valaki megszánna egy kulcsal. :D
  • Hurkans
    Az nagyon nagyon jó hír, főleg , hogy tuti kapok kulcsot
  • j0nNyKa
    Jah, végülis meg tudom majd osztani veled a 28.-án induló beta alatt is az accot, ezen nem veszünk össze. :)

De ha nagyon ki akarod próbálni ezt a verziót, írjál egy privit, és megadom.
  • Pio
    NNNNNN a nyerő. :)
    Szóval mához egy hétre.
  • Pio
    Nem tévedsz, de j0nNyKa mondta, hogy odaadja az accountját, arra gondoltam, az az account jó lesz a nyílt bétára is, mert ő most is bétázik.
  • Hurkans
    De én itt mindenhol júNius 28-at olvasok, az infómmal ellenben amibe júLius állt, ezért kérdeztem :D
  • BoneDragon
    De vissza olvasva az nem lesz mindenkinek elérhető béta, csak akik eddig is részt vettek vagy megrendelték. Vagy tévedek?
  • Pio
    Ja, hát ha nagyon akarjátok, akkor hajrá, ugyan a Te neveden van az NDA és az EULA, de ha gondolatban BoneDragon is elfogadja ( :D ), akkor végülis semmi akadálya, legfeljebb ha megrendezi az évezred bétaleakelését, akkor majd Téged küldenek érte Szibériába... :)
    Csak gondoltam, hogy kár most ezzel kínlódni és letölteni a szakadozós http-ről a bugosabb, kiforratlanabb klienst, amit nagyjából 15 óra múlva le is tiltanak, ha 28-án úgyis jön a sokkal kiforrottabb publikus béta, ami aztán gondolom heteken át fog tartani.
  • BoneDragon
    Ohh, ez kedves volt.
  • j0nNyKa
    Rendben. Én megpróbáltam :)
  • Pio
    Szerintem erre a fél napnyi bétára már ne kínlódjatok vele, de nyílt bétára simán. :)
    Viszont elképzelhető, hogy lesz is kulcs, mert több előrendelő is kért stressztesztes kulcsot, lehet, hogy némelyikük az előrendelésért járó kulcsát felajánlja majd. Meglátjuk.
  • j0nNyKa
    Pio: Megoszthatom vele az ubi accomat? Van erre valami szabály ?
  • BoneDragon
    Kinek van egy felesleges béta kulcsa?
  • Pio
    Jé, most nézem, megint bent vagyunk a top10 topikban. :)
  • Pio
    Zárt, publikus béta indul, ami annyit tesz, hogy nem lesz bárki számára elérhető (a VIP tagok, a stressztesztelők, az előrendelők, a kvíznyertesek, a Kingdomsos nyertesek és az egyéb kulcsosztásokon kulcsot szerzők vehetnek részt benne), de nyugodtan lehet róla beszélni, képeket/videókat közölni bárhol.