Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Robbanás elõtti mély csend"
ez teljesen megszokott jelenség minden játék megjelenése elõtt elõszokott fordulni ez nem kell agódni.
ez teljesen megszokott jelenség minden játék megjelenése elõtt elõszokott fordulni ez nem kell agódni.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Robbanás elõtti mély csend... 😊 Ez jellemezte a mai napot itt az Sg.hu fórumon... Pedig én örültem a mai napnak, hiszen a Hivatalos Heroes VI weboldalra és a Facebookra is kikerült az interjú, amit az exkluzív hét utolsó napján kaptatok meg... 😊 Ez nagy elismerés az UBI részérõl, azt hiszem... No de várjuk a holnapot, biztosan nagyot robban majd! 😉
Remélem holnap legalább akkora boom lesz, mint a magyar hét utolsó napján.
amúgy Heroes 5 topik, tedd be a kedvenceid közé és legközelebb meglesz
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nem lesz Heroes VI a PAX Easten 😞
Lesz helyette Clash of Heroes. De az meg továbbra se jön PCre.
Lesz helyette Clash of Heroes. De az meg továbbra se jön PCre.
Gyere fel msnbe Kheled
kis heroes 5-ös kérdés, mert nemtaláltam 5-ös topicot, felraktam újra amig nemjön a 6., viszont olyan kérdésem lenne, hogy valamiért mindig újrainditja a zenét ha bemegyek a várba. ehez nincs vmi javítás? másnál is csinál ilyesmit?.
módosítanák a megjelenési dátum tippemen
május 2 (05.02)
Köszi.
május 2 (05.02)
Köszi.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Megerõsíthetem, hogy csütörtökön várható a heti nagy hír... Valamint a holnapi napra ígérik a magyar kérdezz-felelek interjú felrakását a hivatalos H6 weboldalra, valamint a Facebookra. A többi még számomra is rejtély... Ugyanis a felénk történõ infóáramlás elapadt kicsit ettõl a héttõl... De senki nem mond semmit... Ez a legfurcsább... No talán jövõ héttõl visszatérhetünk a régihez hasonló kerékvágásba... 😊
Marketplace feltételezhetõen lesz, a hõs specializálódását mutató képen alul van 3 ikon, abból az egyik nagyon emlékeztet rá és tekintve, hogy egy várablak látható a képen az valószínûleg piac lesz.
Kocsma helyett egy - ha jól emlékszem - Hall of Heroes nevû hely lesz, ott lehet majd hõsöket felbérelni.
Kocsma helyett egy - ha jól emlékszem - Hall of Heroes nevû hely lesz, ott lehet majd hõsöket felbérelni.
A városban lévõ épületekrõl eddig semmi infó nincs? Lesz e marketplace? Blacksmith akkor nem lesz mivel nem lesz ballista ammo art stb.? Mik lesznek a védelmi épület lehetõségek (várfal-várárok stb)? Marad e vajon a Citadella, Városháza stb? Továbbra is fel kell e húzni minden lény épületét és fejlesztését vagy a 3 egység kategória 8alap-elit-bajnok) változtat ezen?
Marad e a kocsma hol hõsöket vehetünk fel. (ja ez marad 😊 ).
Marad e a kocsma hol hõsöket vehetünk fel. (ja ez marad 😊 ).
Úgy néz ki ugyan az lesz nálunk is a gyûjtõiben, mint a románoknál.
Az artbook amúgy 160 oldalas lesz, ha jól emlékszem.
Ne feledjük, hogy ingame bónusz is fog járni, ha jól emlékszem 1 bónusz pálya, 1 bónusz hátas és 2 bónusz hõs dizájn.
A román oldalon amúgy március 1-rõl május 15-re módosult a megjelenés.
Szóval szerintem ezekre a dátumokra nem érdemes építeni, ezek töltelék idõpontok, amik kellõen közeliek ahhoz, hogy az emberek már kezdjenek számolni a játékkal, kezdjenek félretenni rá, de kellõen távoliak ahhoz, hogy pár hét múlva tovább tolhassák õket.
Az új tippeket felvettem.
Az artbook amúgy 160 oldalas lesz, ha jól emlékszem.
Ne feledjük, hogy ingame bónusz is fog járni, ha jól emlékszem 1 bónusz pálya, 1 bónusz hátas és 2 bónusz hõs dizájn.
A román oldalon amúgy március 1-rõl május 15-re módosult a megjelenés.
Szóval szerintem ezekre a dátumokra nem érdemes építeni, ezek töltelék idõpontok, amik kellõen közeliek ahhoz, hogy az emberek már kezdjenek számolni a játékkal, kezdjenek félretenni rá, de kellõen távoliak ahhoz, hogy pár hét múlva tovább tolhassák õket.
Az új tippeket felvettem.
Cdgalaxis-on május 26 van írva, szóval elõbb valószinû nem jön. Karácsonyra kint lesz, nem kell aggódni.
B*sszus 😄 mondom beszállok a tipp játékba, születésnapom meg május 3., ez esetben én Május 4.-re tippelek! Bár én is félek, hogy nem fog megjelenni tavasszal... vagy csak direkt feszítik a hangulatot aztán majd jön a nagy bumm, legbelül azért bízom ebben 😊
Módosítanám* 😄
Modosítanm a tippem Május 3.-ra
Megjelenés tipp: május 27.-e
CD Galaxis tavaszi katalógusa alapján:
Heroes 6-ból pedig lesz majd Gyûjtõi változat (tartalma: Poszter, Mûvészi könyv (Art book), Gyûjtõi doboz, Gyûrû, Póló és Szórólap) - 14990 Ft (Magyar felirat és kézikönyv)
Heroes 6-ból pedig lesz majd Gyûjtõi változat (tartalma: Poszter, Mûvészi könyv (Art book), Gyûjtõi doboz, Gyûrû, Póló és Szórólap) - 14990 Ft (Magyar felirat és kézikönyv)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Hát a dolgok jelenlegi állása alapján én nem vagyok biztos benne, hogy a játék még tavasszal meg fog jelenni...
Ezt a kis képet csak a kedvünkért kivágtad a videoból?😊
És tényleg az új combat videon már látszik, hogy ott van:
Már csak annyi hiányzik, hogy a visszatámadás milyen várható veszteségeket fog okozni.
Már csak annyi hiányzik, hogy a visszatámadás milyen várható veszteségeket fog okozni.
Üdv Bátor Harcosok!
Milyen régóta jártam erre... Hát most látni igazán, milyen jó is volt az Exkluzív Magyar Hét! 😊 De azért remélem, hogy a hét képe minden alkalommal ütõs lesz és a heti nagy bejelentések is kompenzálhatják a sok kicsit... Bár azért vannak fenntartásaim... Azért annak örülök, hogy a fan videóba is bekerült az ajándékom, mégha nyilatkozni nem is tudtam rendes hang hiányában... Egyébként pedig fel lesz tüntetve a játékban, ha valamelyik lény visszatámad, ebben nem lesz hiány! 😊 Baráti üdv!
Milyen régóta jártam erre... Hát most látni igazán, milyen jó is volt az Exkluzív Magyar Hét! 😊 De azért remélem, hogy a hét képe minden alkalommal ütõs lesz és a heti nagy bejelentések is kompenzálhatják a sok kicsit... Bár azért vannak fenntartásaim... Azért annak örülök, hogy a fan videóba is bekerült az ajándékom, mégha nyilatkozni nem is tudtam rendes hang hiányában... Egyébként pedig fel lesz tüntetve a játékban, ha valamelyik lény visszatámad, ebben nem lesz hiány! 😊 Baráti üdv!
Amíg tart a szavazás a CH-n, addig azt követjük, de ott vége lesz, akkor végülis bármirõl szavazgathatunk, akár errõl is. 😊
Pio nem csinálsz majd egy szavazást arról is, hogy ki melyik várat hiányolja a legjobban ebbõl a 3ból?
ti milyen várakat vártok majd kiegészítõkben?
én: Academy, Dungeon(Arctalanok), Sylvan, végülis ebbõl a 3ból a Faceless új várnak tekinthetõ.
Faceless és a Sylvant simán kiadhatnák egy kiegészítõben, mert történetileg van közük egymáshoz, mivel a Dark Elfek veszik majd át a Faceless helyét vagy mi😊 elmesélhetné a Faceless faj bukását a kiegészítõ
én: Academy, Dungeon(Arctalanok), Sylvan, végülis ebbõl a 3ból a Faceless új várnak tekinthetõ.
Faceless és a Sylvant simán kiadhatnák egy kiegészítõben, mert történetileg van közük egymáshoz, mivel a Dark Elfek veszik majd át a Faceless helyét vagy mi😊 elmesélhetné a Faceless faj bukását a kiegészítõ
Most is április 12-t mondtál, sõt, a táblázatban látott tipped az a mai, még nem neveztél a játékra korábban csak már felvezettem a mai tippedet. 😊
csak 5 lesz sajnos, de ezeket jól kiegyensúlyozzák azt ígérik.
Kiegészítõkkel reméljük még legalább 3 faj jön majd.
Kiegészítõkkel reméljük még legalább 3 faj jön majd.
de ahogy látom én már régen neveztem a tippjátékra, loller.
csak akkor ápr. 12-õt mondtam. mindegy akkor jó lesz az is. vagy ez is.
csak akkor ápr. 12-õt mondtam. mindegy akkor jó lesz az is. vagy ez is.
április?😊 még az 5. faj sincs bejelentve
én ezt úgy értelmezem, mint ahogy a 4e-s dnd-be mûködik most a dolog...
pl egy varázslónak van egy varázslata, ami sebez 40-80 között, a might hõsnek meg lesz egy támadása, ami 35-85 között sebez.. esetleg az egyik területre hat, a másik meg hátralöki az ellenfelet 4 mezõt, stb... tehát a might hõsnek is lesznek "spell"-jei, csak max nem annak hívják õket, de mûködési elvük hasonló, max nem kerülnek manába, hanem mittomén, fárasztják a might hõst..
pl egy varázslónak van egy varázslata, ami sebez 40-80 között, a might hõsnek meg lesz egy támadása, ami 35-85 között sebez.. esetleg az egyik területre hat, a másik meg hátralöki az ellenfelet 4 mezõt, stb... tehát a might hõsnek is lesznek "spell"-jei, csak max nem annak hívják õket, de mûködési elvük hasonló, max nem kerülnek manába, hanem mittomén, fárasztják a might hõst..
Lehet, módosítottam.
ha lehet modositani a tipp játékom akkor május 29 re modosítanám
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
a Stronghold leírásban szerepel is, hogy ellenállóak a mágiával szemben, fõleg a démoni ellen...szóval simán elképzelhetõ, hogy jobb Magic Defense-ük lesz, mint mondjuk a Haven-egységeknek...
Lehet, hogy félreértelmezem, mert tényleg nem annyira egyértelmû a fogalmazás, lehet, hogy általánosságban beszél:
"a VI. részben az Erõ hõsöknek is ugyanolyan erõs képességei lesznek, mint a Varázsló hõsnek, ezzel is elõsegítve a játék kiegyensúlyozását."
7 lény van váranként és ebbõl egy legerõsebb. Kíváncsi vagyok így hogy egyenlítenék ki.
Én amúgy nem defense-rõl beszéltem. Attól még, mert egy lény kõbunkóval harcol lehet ellenálló a mágiával szemben, a legtöbb szerepjátékvilágban e két tulajdonság közt nincs közvetlen összefüggés.
Itt is szerepelt a Stronghold leírásában, hogy ellenállóak a mágiával szemben.
Én a támadásról beszéltem, azt szerintem nem tudják balance-oltan megoldani úgy, hogy a might hõsnek sokkal nagyobb a might attack tulajdonsága, mint a magic attack és fordítva, ezt valamennyire ki kell egyenlíteni.
Ahogy mondtam az imént, páratlan lény van váranként, egy legerõsebb, tehát így se igazán jön ki. Arról nem is beszélve, hogy elég "érdekes" dolog lenne a Strongholdban 3-4 magic attack-os lényt látni. Melyikek lennének azok?
De amíg nem próbáljuk úgyse tudjuk, hogy lesz ez pontosan megoldva. 😊
"a VI. részben az Erõ hõsöknek is ugyanolyan erõs képességei lesznek, mint a Varázsló hõsnek, ezzel is elõsegítve a játék kiegyensúlyozását."
7 lény van váranként és ebbõl egy legerõsebb. Kíváncsi vagyok így hogy egyenlítenék ki.
Én amúgy nem defense-rõl beszéltem. Attól még, mert egy lény kõbunkóval harcol lehet ellenálló a mágiával szemben, a legtöbb szerepjátékvilágban e két tulajdonság közt nincs közvetlen összefüggés.
Itt is szerepelt a Stronghold leírásában, hogy ellenállóak a mágiával szemben.
Én a támadásról beszéltem, azt szerintem nem tudják balance-oltan megoldani úgy, hogy a might hõsnek sokkal nagyobb a might attack tulajdonsága, mint a magic attack és fordítva, ezt valamennyire ki kell egyenlíteni.
Ahogy mondtam az imént, páratlan lény van váranként, egy legerõsebb, tehát így se igazán jön ki. Arról nem is beszélve, hogy elég "érdekes" dolog lenne a Strongholdban 3-4 magic attack-os lényt látni. Melyikek lennének azok?
De amíg nem próbáljuk úgyse tudjuk, hogy lesz ez pontosan megoldva. 😊
Szerintem minden várban ki lesz egyenlítve ez, még Strongholdban is, gondolom ott úgy lesz, hogy 1-2 lénynek akkoris magas lesz a Magic Defense-je ha nem Varázsló típusú lény. Hõsöknél pedig gondolom erre lesznek külön skillek is, amivel erõsítheted a lényeid magic vagy might tulajdonságait.
Azt a H5ben is kiírta, hogy egy lény visszatámad e vagy sem, itt is ki fogja írni szerintem.
Ezt hol olvastad, hogy a Might és Magic hõsnek is kb ugyanannyi lesz a Magic Attack, Defje?
Azt a H5ben is kiírta, hogy egy lény visszatámad e vagy sem, itt is ki fogja írni szerintem.
Ezt hol olvastad, hogy a Might és Magic hõsnek is kb ugyanannyi lesz a Magic Attack, Defje?
Nehéz az ilyen dolgokat megítélni anélkül, hogy látnánk a gyakorlatban.
Az picit furán hangzik, hogy az Might hõs hasonló Magic Attack tulajdonsággal rendelkezik, mint egy Magic hõs, de ha már váltanak erre a rendszerre, akkor ez teljesen logikus és elkerülhetetlen lépés, hisz amúgy might hõs csak might lényekkel lenne hatékony és fordítva.
Ez például a Strongholdnál teljesen megölné a magic hõsöket, hisz tippem szerint ott egyedül a dreamwalker lesz magic alapú lény.
Kissé felesleges elbonyolításnak hangzik a dolog, de ahogy az interjúban is olvashattuk, a Ubisoft igénye volt, uniformizálni akarja Ashan egyes dolgait, hogy következetesek lehessenek az összes itt játszódó játékban és látványosan el akarják különíteni a Might és Magic képességekkel.
Akkor viszont egyáltalán nem lesz ez felesleges, ha mernek merészen játszani a számokkal, ha tényleg lesznek olyan lények, amelyeknél akár többszöröse az egyik defense a másikénak. Sõt, ebben az esetben egy nagyon érdekes új taktikai elem kerülne a játékba, innentõl kezdve nagyon nem lenne mindegy, hogy melyik lényünkkel melyik lényt támadjuk.
Eddig általában erõsség, visszatámadás és ehhez hasonló elvek alapján mérlegelt az ember, ezek után be fog kerülni az is a pakliba, hogy melyik lényem, melyik lényen sebez nagyot és a visszatámadás ellen mennyire védett.
Szerencsére a képek alapján a számításokat elvégzi a játék, a tooltip írja a várható sebzést, szóval nekünk csak a taktikázás maradt.
Még elférne a tooltipbe az is, hogy várható-e visszatámadás (persze ez azért többé-kevésbé fejben tartható) és ha igen, akkor milyen károkat fog okozni.
Az picit furán hangzik, hogy az Might hõs hasonló Magic Attack tulajdonsággal rendelkezik, mint egy Magic hõs, de ha már váltanak erre a rendszerre, akkor ez teljesen logikus és elkerülhetetlen lépés, hisz amúgy might hõs csak might lényekkel lenne hatékony és fordítva.
Ez például a Strongholdnál teljesen megölné a magic hõsöket, hisz tippem szerint ott egyedül a dreamwalker lesz magic alapú lény.
Kissé felesleges elbonyolításnak hangzik a dolog, de ahogy az interjúban is olvashattuk, a Ubisoft igénye volt, uniformizálni akarja Ashan egyes dolgait, hogy következetesek lehessenek az összes itt játszódó játékban és látványosan el akarják különíteni a Might és Magic képességekkel.
Akkor viszont egyáltalán nem lesz ez felesleges, ha mernek merészen játszani a számokkal, ha tényleg lesznek olyan lények, amelyeknél akár többszöröse az egyik defense a másikénak. Sõt, ebben az esetben egy nagyon érdekes új taktikai elem kerülne a játékba, innentõl kezdve nagyon nem lenne mindegy, hogy melyik lényünkkel melyik lényt támadjuk.
Eddig általában erõsség, visszatámadás és ehhez hasonló elvek alapján mérlegelt az ember, ezek után be fog kerülni az is a pakliba, hogy melyik lényem, melyik lényen sebez nagyot és a visszatámadás ellen mennyire védett.
Szerencsére a képek alapján a számításokat elvégzi a játék, a tooltip írja a várható sebzést, szóval nekünk csak a taktikázás maradt.
Még elférne a tooltipbe az is, hogy várható-e visszatámadás (persze ez azért többé-kevésbé fejben tartható) és ha igen, akkor milyen károkat fog okozni.
Már ideje lenne bejelenteni az 5. népet, ha tavasszal jelenik meg a játék, vagy legalább egy vár képet mutassanak.
Az viszont még viccnek is rossz, hogy mostantól nap képe helyett hét képe lesz...
Neked mi a véleményed arról Pio, hogy lesz külön Magic Attack, Magic Defense is a lényeknél?
Az viszont még viccnek is rossz, hogy mostantól nap képe helyett hét képe lesz...
Neked mi a véleményed arról Pio, hogy lesz külön Magic Attack, Magic Defense is a lényeknél?
Egy apró adalék a lengyelektõl: a heti "izgalmas" bejelentés csütörtökön várható.
Itt van embedelve:
További hír, hogy mostantól nem lesz nap képe, helyette hét képe, szóval hetente csak egy képet kapunk.
Viszont emellett azt ígérik, hogy a héten várható valami izgalmas bejelentés (mondjuk lehetne az, hogy hétvégén mennek a PAX Eastre, ahol bejelentik a multiplayert, az ötödik frakciót és egyúttal a nyíltabb bétatesztet is elindítják, megjelenési dátumot és új DVD borítót kap a játék, illetve lesz külön 2D/3D/sztereokép várnézet... ;-))) ).
További hír, hogy mostantól nem lesz nap képe, helyette hét képe, szóval hetente csak egy képet kapunk.
Viszont emellett azt ígérik, hogy a héten várható valami izgalmas bejelentés (mondjuk lehetne az, hogy hétvégén mennek a PAX Eastre, ahol bejelentik a multiplayert, az ötödik frakciót és egyúttal a nyíltabb bétatesztet is elindítják, megjelenési dátumot és új DVD borítót kap a játék, illetve lesz külön 2D/3D/sztereokép várnézet... ;-))) ).
Heroes VI hivatalos angol külföldi videó vélemények a tesztrõl.
http://www.youtube.com/watch?v=v0fZMo82hQo
A középkori kaja biztos finom lehetett ekkora húsok meg zöldséges tálak na!
http://www.youtube.com/watch?v=v0fZMo82hQo
A középkori kaja biztos finom lehetett ekkora húsok meg zöldséges tálak na!
igen mást nem is vártam tõled. <#levele>#levele>
Kisssss erre a támadó jellegû reagálásra nem írok semmit. 😊
Egyértelmûen látszik, hogy célod az volt, hogy beleköthess az érveimbe, és mindenáron megcáfolhasd azokat.
Nem kontrázok erre, a magad fajta ember úgy se tartja tiszteletben a másik véleményét. Ami meg a fröcsögést illeti, te valamit még be is képzelsz ide.
Egyértelmûen látszik, hogy célod az volt, hogy beleköthess az érveimbe, és mindenáron megcáfolhasd azokat.
Nem kontrázok erre, a magad fajta ember úgy se tartja tiszteletben a másik véleményét. Ami meg a fröcsögést illeti, te valamit még be is képzelsz ide.
ezek hiányoztak eddig a Heroes játékokból? a fele parasztvakítás a másik meg zsákbamacska vagy beválik vagy nem.
(1.Több egyedi hõs model)
igen ez alá írom talán tényleg elõnyére lesz a sorozatnak.
(2.A 3 kivételével az art style elment gyerekes, karikatúra figurák irányába.)
kinek mi, de mi volt a gyerekes? példa vagy valami? ha nem tûnt volna fel ez egy fantasy játék már a 3 részben is volt egy két nevetséges lény pl félszerzetek.
(3.Reputációs rendszer)
zsákba macska majd meglátjuk hogy beválik e vagy nem.
(4.Egy új, teljesen egyedi faj,beleépíteni a lore-ba nem két hét.)
nem két hét? nem mondod ! úgy gondolom az ide látogató emberek nagy része ezzel tisztában van már megbocsáss.
az új vár meg majd ismét kiderül mennyire lesz használható.
(5.Dinamikusabb/rugalmasabb harc rendszer)
nos bele barmol.. JAJ uram bocsáss akarom mondani bele nyúlni az eddig jól mûködõ finomra hangolt rendszerbe nem biztos hogy jó ötlet már az 5 résznél is eléggé rezget a léc ismét csak egy talán beválik vagy nem eset.
(6.Látványos, nem darabos animációk)
eddig is rendben voltak a különbözõ lények és egyéb dolgok kivitelezése e téren egyes egyedül a 4 rész gyengélkedik ebben.
(mind a mai napig rémálmom van egy két H4 egység mozgó animációtól)
(7.Gyönyörû grafikai engine)
paraszt vakítás,ilyen játéknál EZ lényegtelen szempont, itt inkább az a fõ hogy optimalizált és stabil legyen az a nyüves motor, gondolom egy két ember még emlékszik mennyi baj volt a 4 és 5 résszel e téren.
(8.Összetettebb , kidolgozottabb sztori)
ha felül tudják múlni a 4 rész majdnem könyvbe illõ hosszúságú szövegeit akkor én külön + piros pontot adok a "fekete veremben" dolgozók lányoknak és fiuknak.
(9.Felhasználó barátabb kezelõ felület)
jaj ha még az 5 résznek a kezelése is bonyolult volt akkor inkább más játék után kéne nézni nem gondolod? ez is csak egy újabb paraszt vakítás mindegyik részben el lehetett igazodni még az újoncok is gyorsan el igazodtak rajta(1vagy 2 hét<#idiota>#idiota>)de ha még így sem ment nos erre találták fel a fórumokat(hihetetlen mi?)
a demóból meg semmit nem(fogsz) lehet le szûrni, a demó csak egy nagyon édes mézes madzag amit elhúznak a szemed ellõt, ha valamit meg akarsz majd tapasztalni a játékból akkor kénytelen leszel megvenni ez már egy ideje így meg.
a Heroes hármas fröcsögésedre meg inkább nem reagálnék <#gonosz3>#gonosz3> mert valószínûleg Pio megharagudna rám(vagy kidobna a fenébe<#idiota>#idiota>)
(1.Több egyedi hõs model)
igen ez alá írom talán tényleg elõnyére lesz a sorozatnak.
(2.A 3 kivételével az art style elment gyerekes, karikatúra figurák irányába.)
kinek mi, de mi volt a gyerekes? példa vagy valami? ha nem tûnt volna fel ez egy fantasy játék már a 3 részben is volt egy két nevetséges lény pl félszerzetek.
(3.Reputációs rendszer)
zsákba macska majd meglátjuk hogy beválik e vagy nem.
(4.Egy új, teljesen egyedi faj,beleépíteni a lore-ba nem két hét.)
nem két hét? nem mondod ! úgy gondolom az ide látogató emberek nagy része ezzel tisztában van már megbocsáss.
az új vár meg majd ismét kiderül mennyire lesz használható.
(5.Dinamikusabb/rugalmasabb harc rendszer)
nos bele barmol.. JAJ uram bocsáss akarom mondani bele nyúlni az eddig jól mûködõ finomra hangolt rendszerbe nem biztos hogy jó ötlet már az 5 résznél is eléggé rezget a léc ismét csak egy talán beválik vagy nem eset.
(6.Látványos, nem darabos animációk)
eddig is rendben voltak a különbözõ lények és egyéb dolgok kivitelezése e téren egyes egyedül a 4 rész gyengélkedik ebben.
(mind a mai napig rémálmom van egy két H4 egység mozgó animációtól)
(7.Gyönyörû grafikai engine)
paraszt vakítás,ilyen játéknál EZ lényegtelen szempont, itt inkább az a fõ hogy optimalizált és stabil legyen az a nyüves motor, gondolom egy két ember még emlékszik mennyi baj volt a 4 és 5 résszel e téren.
(8.Összetettebb , kidolgozottabb sztori)
ha felül tudják múlni a 4 rész majdnem könyvbe illõ hosszúságú szövegeit akkor én külön + piros pontot adok a "fekete veremben" dolgozók lányoknak és fiuknak.
(9.Felhasználó barátabb kezelõ felület)
jaj ha még az 5 résznek a kezelése is bonyolult volt akkor inkább más játék után kéne nézni nem gondolod? ez is csak egy újabb paraszt vakítás mindegyik részben el lehetett igazodni még az újoncok is gyorsan el igazodtak rajta(1vagy 2 hét<#idiota>#idiota>)de ha még így sem ment nos erre találták fel a fórumokat(hihetetlen mi?)
a demóból meg semmit nem(fogsz) lehet le szûrni, a demó csak egy nagyon édes mézes madzag amit elhúznak a szemed ellõt, ha valamit meg akarsz majd tapasztalni a játékból akkor kénytelen leszel megvenni ez már egy ideje így meg.
a Heroes hármas fröcsögésedre meg inkább nem reagálnék <#gonosz3>#gonosz3> mert valószínûleg Pio megharagudna rám(vagy kidobna a fenébe<#idiota>#idiota>)
Azért a CH-t se kell félteni. Még a Heroes Community-n is úgy tartják számon azt a fórumot, mintha Justin Timberlake fanklub lenne. 😊
Az viszont meglep, hogy ennyire alacsony ott az aktivitás.
Amikor kiírtam az elsõ szavazást arra számítottam, hogy itt olyan 50-100 közötti X lesz ott pedig ezer fölötti. Ezzel szemben már másodszor is aktívabbak voltunk és nem elsõsorban azért, mert alábecsültem az itt szavazók számát.
Az viszont meglep, hogy ennyire alacsony ott az aktivitás.
Amikor kiírtam az elsõ szavazást arra számítottam, hogy itt olyan 50-100 közötti X lesz ott pedig ezer fölötti. Ezzel szemben már másodszor is aktívabbak voltunk és nem elsõsorban azért, mert alábecsültem az itt szavazók számát.
Ismét új szavazás van a Celestial Heavensen, így mi is frissítünk.
Ezúttal a frakciókról szavazhattok.
Itt pedig az elõzõ szavazás eredményei:

Ezúttal a frakciókról szavazhattok.
Itt pedig az elõzõ szavazás eredményei:

Részben helyt adok ennek az érvnek, részben nem.
Heroes 6-ban (a kép alapján) lehet majd földelementált idézni és kb. ennyi. Valószínûleg a többi elementált is lehet majd, de ez az új hõsfejlõdés rendszer úgysem teszi majd lehetõvé, hogy a hõs többre is szert tegyen (maximum 2-re), mert kevés ahhoz a szintlépések száma, hogy több mágiaosztály fájában is olyan mélyre hatoljon, hogy unlockolja az elementál idézéseket. Látjátok, ez az újabb probléma ezzel a rendszerrel. Hiába lesz elég varázslat, ha nem sok lesz egyszerre elérhetõ a hõs számára. Az elõzõ részekben a képességeinek függvényében bármilyen varázslatot megtaníthattál neki varázstornyokban, oltároknál, tekercsek által, varázskönyvek kézbe vételével, ellenséges hõsöktõl csata közbeni elleséssel (sasszem képesség, emlékeztek még?). Feltûnt már nektek, hogy építhetõ VARÁZSTORNYOK sem lesznek a városokban?
Azért nem nevezném teljesen feleslegesnek ezeket a varázslatokat. Például tekintsük lényidézéseket. Heroes 4-ben csatákat lehetett elveszteni csak azért, mert nem a körülményeknek megfelelõ lényt idéztél meg az adott körben:
Ha tûzre immunis lény kellett, akkor fõnix vagy tûzelementál.
Vámpírok ellen valamilyen elementál esetleg sáska.
Lövõ lények ellen vízelementál, tündérsárkány vagy sáska.
Lassabb közelharcosok ellen elf, nagyobbak ellen a csalán.
Sok kisebb lény ellen griff, mert mindenkire visszatámad.
Repülõ és gyors mozgású lények ellen földelementál.
Varázshasználók ellen (pl. dzsinn) bármelyik elementál.
Letámadásra unikornis és légelementál, alacsonyabb szinten tigris.
Tápolásra szatír és kobold.
Golyófogónak bármelyik olcsó kis lény.
stb.
Heroes 6-ban (a kép alapján) lehet majd földelementált idézni és kb. ennyi. Valószínûleg a többi elementált is lehet majd, de ez az új hõsfejlõdés rendszer úgysem teszi majd lehetõvé, hogy a hõs többre is szert tegyen (maximum 2-re), mert kevés ahhoz a szintlépések száma, hogy több mágiaosztály fájában is olyan mélyre hatoljon, hogy unlockolja az elementál idézéseket. Látjátok, ez az újabb probléma ezzel a rendszerrel. Hiába lesz elég varázslat, ha nem sok lesz egyszerre elérhetõ a hõs számára. Az elõzõ részekben a képességeinek függvényében bármilyen varázslatot megtaníthattál neki varázstornyokban, oltároknál, tekercsek által, varázskönyvek kézbe vételével, ellenséges hõsöktõl csata közbeni elleséssel (sasszem képesség, emlékeztek még?). Feltûnt már nektek, hogy építhetõ VARÁZSTORNYOK sem lesznek a városokban?
Azért nem nevezném teljesen feleslegesnek ezeket a varázslatokat. Például tekintsük lényidézéseket. Heroes 4-ben csatákat lehetett elveszteni csak azért, mert nem a körülményeknek megfelelõ lényt idéztél meg az adott körben:
Ha tûzre immunis lény kellett, akkor fõnix vagy tûzelementál.
Vámpírok ellen valamilyen elementál esetleg sáska.
Lövõ lények ellen vízelementál, tündérsárkány vagy sáska.
Lassabb közelharcosok ellen elf, nagyobbak ellen a csalán.
Sok kisebb lény ellen griff, mert mindenkire visszatámad.
Repülõ és gyors mozgású lények ellen földelementál.
Varázshasználók ellen (pl. dzsinn) bármelyik elementál.
Letámadásra unikornis és légelementál, alacsonyabb szinten tigris.
Tápolásra szatír és kobold.
Golyófogónak bármelyik olcsó kis lény.
stb.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz