Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah még annyi, hogy a borítóképek nagyon gyengére és ocsmányra sikerültek sztem.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A zene nekem is tetszik ami a gyûjtõi video alatt megy, Heroes 4ben voltak hasonlóan szép zenék.
Legalábbis eredetileg errõl volt szó, ha nem így lesz az nagy gáz lenne.
Egy multiplayerre kihegyezett játékban elég bitang dolog lenne elõnyhöz juttatni azokat, akik korábban vették meg a játékot/többet költöttek rá.
Épp ezért fura, hogy fegyverek is járnak a preorderhez/CEhez bónuszként. Õszintén remélem, hogy ezeket csak single playerben lehet majd használni...
Más. Ezt most csíptem el a videóban. OMG... 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Még az is lehet, hogy csak az egyik vicces kedvû pályakészítõ az editorban odabiggyesztette a vízbe azt a hõst, és most az értetlenkedõ rajongókon mulatnak egy jót, esetleg fogadtak is rá, mennyi idõ alatt veszik észre a dolgot.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
A nagáknak természetesen lesznek naga hõsei.
Például a CE bónusz hõs, Yume:

A lóvuk ezen a csataképen látszik leginkább. Sztem olyan kirin-ló keverék

Jé ezt láttátok a Naga hõs a vízben is mehet? Logikus lenen náluk de elég nagy elõny lenne talán. 😊
Milyen lova lesz a Nagaknak? Ez a kék féle valamilyen kétéltû? 😊
Persze ha csak single playerben érhetõ el az item és a hero csak kinézetben fog eltérni a többitõl, akkor nem érdekes.
Így hívják a Naga vezéreket a videóban, de ha nem tetszik átírhatjuk.
Ahogy a szín is megváltoztatható.
Illetve ha valakinek van egy 10×10-es lótuszvirágra emlékeztetõ valamilye az küldje el és beteszem a titulus elé medálnak. Sajnos nekem nem sikerült lótuszvirágra emlékeztetõ képet összeraknom. 😊
Az a kínaias zene nagyon szuper a Gyûjtõi videónál. Remélem ez egy Sanctuary téma Romeroéktól. 😊
A pólón az a lény az átdolgozott Fõnix?
amúgy meg a keleti sárkányoknak nem szokott szárnya lenni,
Igen gondoltam hogy egy mágiaágban erõsek lesznek legalább kellett egy ilyen nép is.
http://www.youtube.com/watch?v=owH3Y6hK8JI
Itt található a gyûjtõi változat bemutatása. Nagyon sok mindent adnak a játékhoz majd. Elõ lehet már rendelni. Asszem kb 14990 ft.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Nekem is csak a 2 hasonló egység szúrja kicsit a szemem, fõleg amelyik úgy néz ki, mint a víz elemental, azt lecserélhették volna valami másra, mostmár mind1.
Várak közül egyébként nekem a Necro meg ez tetszik a legjobban.
a Megbecsülés-t én is úgy értettem, mint te, de nekem a többi részbõl az jött le, hogy támadásban és védekezésben egyensúlyban vannak, fõleg arra apellálnak, hogy a champion lényeket támogatják (support), és az egy-az-egy-ellen harcban jók, tehát nem igazán lesz olyan képességük, amivel egyszerre több lényt támadnak..a vízmágiával elõszeretettel akadályozzák és kontrollálják az ellenfél mozgását
http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/news/details.aspx?c=tcm:21-14099&ct=tcm:6-231-32
Örültök, hogy tetszik Nektek az 5. frakció... 😊

Ha rajtam múlt volna, akkor a Spring Spiritet és a Snow Maident egy az egyben kukáztam volna. Teljesen feleslegesek és megbontják a sort, ráadásul túlságosan hasonlóak. Arról nem is szólva, hogy a Spring Spirit lényegében a semleges vízelementál tükörképe. Ez biztos jó pár embernek szemet szúr majd, legalábbis a Heroes Community-n eléggé allergiásak az ilyesmire. Mivel víz alapú városról van szó, és a vizek élõvilága bõvelkedik a legkülönfélébb létformákban, ezekbõl remek fantázia szülte lényeket lehetett volna kreálni: rákokból, polipokból (ember felsõtestû polip pl.), lebegõ medúzákból, elektromos rájákból, puhatestûekbõl, stb. Biztos annyira tetszett nekik a Radiant Glory, hogy kékben is legyártották. <#zavart2>#zavart2>
Többi lény elmegy így elsõre: Shark Warrior, Kappa, Kirin. Összességében egy erõs 3-asra értékelném ezt az új várat. Ha meglepetésként kapnánk egy 6. népet is, akkor szavam se lenne, de így továbbra is hiányoznak az elfek, a mocsárlakók (a gyíklényeket most már végleg elfelejthetjük) és az akadémikusok. Majdnem mondtam a Dungeont (ill. Asylumot) is, de mivel az Ubisoft sötét elfes maszlagot gyártott belõle, és ezt az irányt kívánják folytatni, ezért inkább nem mondom.
Elite lehet kb az 5-6. egység ez a Deep naga szamuráj szerû 4 karú 4 szablyás egység. icon_smile.gif Úgy látszik akkor maradt a Water spirit is akkor lesz egy külsõre eléggé hasonló Vízelementál is? icon_smile.gif
Szóval a lényeg az hogy szuper lett ez a nép is. Gondoltam hogy õk jönnek több ok is volt rá már az 5. rész óta. Úgy látszik akkor a Víz varázslatok a védekezés lesz az erõsségük illetve ahogy mondták az 1-1 ellen harcmodor.
Remélhetõleg a másik bejelentés a zárt/nyílt béta idõpontja. 😊
Itt pedig a legidõsebb gyermek, Irina:
Itt pedig a várostrom:
A többi képet megtaláljátok a gamespoton.
Szóval még nincs vége! 😄
Merész újítás azt meg kell hagyni. 😊
Ha jól emlékszem a többségnek tetszett a kiszivárgott kép alapján.
Ezzel akkor az elsõ tippjáték eldõlt, a nyertesek ABC sorendben (itt nem volt megkötés a fogadás idejére vonatkozóan):
Andrews 2007
Coradiel
Malakai
syberia2
TreDoR
Gratulálok nekik, nyereményekrõl a közeljövõben szót ejtek.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
http://www.gamespot.com/pc/rpg/mightmagicheroesvi/video/6303173/might--magic-heroes-vi-the-8-petal-kingdom-movie?nonRedirectElement=1
For the Empire!
A magyarhoni Heroes urunk s atyánk Vologya mester kollekciója képen a Celestialheaven oldalán. 😊 Jó kis Heroes gyûjtemény. 😊 Dark Messiah of might and magic viszont hiányzik ejnye. 😊