10317
  • Since
    Gondolom már ezren megkérdezték, de sajnos nem voltam elég sokáig net közelben...
    Meddig tart a béta?
  • Kimi23
    Természetesen.
  • Pio
    Jelezd majd itt légy szíves, ha történik valami előrelépés az ügyben.
  • Kimi23
    Nem lehet túl régi hír, ugyanis kb. 2 hete néztem végig a hazai nagyobb üzleteket, hogy esetleg ígér-e valamelyik béta lehetőséget,akkor még nem láttam-nem vettem észre ezt a tájékoztatót az 576-nál.

Ma kiderül mennyire valós, és tényleg kapok-e valamit.
  • Pio
    Ez friss hír ott?
    Mert annak idején valaki mondta, hogy az 576 írta az oldalán, hogy jár bétakulcs, hivatalosan viszont csak a Steam/Ubishop adnak bétakulcsot. Szóval akkor nem tudtuk eldönteni, hogy az 576 hírezett rosszul vagy a hivatalos álláspont nem fedi a valóságot.
    Ha most frissült az 576os kiírás, akkor szinte biztosra vehető az utóbbi.
  • Pio
    A béta csak online módban játszható, de a végleges játékban lesz offline mód is.
    Ha offline módban játszol, akkor az online szolgáltatások (nyilván) nem érhetőek el.
  • mnorbi
    na ezt nem értemm egyszer az van hogy jatszható oflineba , köv sor meg hogy csah online.... mi az igazsag?
  • Kimi23
    Én az 576-tól rendeltem, ott ez a tájékoztató van jelenleg:

A Heroes VI előrendelőjeként részt vehetsz a június végén induló exkluzív bétatesztben. A három-négy hétig tartó időszak során néhány pálya erejéig belekóstolhatsz az egyjátékos-módba, megnézheted a sztori kezdetét, de lehetőséged lesz multiplayer csaták megvívására is – ráadásul a béta során a fejlesztők folyamatosan adagolják az új és új térképeket!
  • Pio
    Valahol 0% és 100% között... :)
  • BoneDragon
    Mennyi esély van arra, hogy megint kapsz pár kulcsot? :)
  • Pio
    - a legfontosabb: a béta 18:00-kor fog indulni.

- a játék játszható lesz offline is, ekkor nyilván nem jelentkezik be a játékos a Conflux-ra se, szóval a Conflux szolgáltatásaiból (ingame chat, játékhírek, extra tartalmak, dinasztiaépítés, fejlődő fegyverek, satöbbi...) kimarad. Vagyis gyakorlatilag online feature-ök nélkül marad a játékos offline módban. :)

- a béta során a játék a tesztelés miatt csak online módban lesz játszható.

- az előrendelői bétakulcsokat meg kell kapnotok a béta indulása előtt, ha az indulás után rendeltek elő, akkor a rendeléstől számított 3 napon belül. Ha nem érkezik meg a kulcs vagy bármilyen gond adódik (pl. elveszik a kulcs felhasználás előtt), akkor azt a helyet kell felkeresni, ahonnan a kulcsot kaptátok.
  • Pio
    KÉRDEZZ FELELELEK, mindjárt fordítom a lényeget.
  • Pio
    1. előrendeled a játékot steamen vagy ubishopban
    2. vásárolsz egyet a lentebb linkelt Logitech termékek közül

Jelenleg ez a két biztos módja van a bétakulcs szerzésnek. Lrgalábbis én ezekről tudok.
    Szokott még lenni rendszertelen időközönként tippjáték a játék twitter oldalán, általában délután-estefelé.
  • TVelvet
    Kulcsot honnan fogunk tudni szerezni ?
  • Pio
    Sajnos semmi hivatalos információ nincs ezzel kapcsolatosan.
    Abból lehet kiindulni, hogy ott is a mi időzónánk van, szóval legkésőbb délután már szinte biztosan lehet tölteni a klienst.
    Erre kell készülni, hisz ez a legrosszabb eset, aztán max kellemesen csalódsz (hamarabb jön, nem kell újra letölteni). :)
  • TomChaos
    Szerintetek holnap hánytól lehet a bétát próbálni? Mikor kapcsolják a szervereket?
    Vajon le kell majd tölteni új klienst hozzá? Esetleg a régit kell tovább patchelni?
  • Pio
    Ha valaki vásárol INNEN valamit, akkor kap egy H6 bétakulcsot.
  • Pio
    ITT érhető el a verseny.
  • Pio
    Itt is van:

"
    Azt korábban írtam, hogy mivel nem vagyunk hivatalos "fansite" nem hajtjuk el azokat, akik a játékról szeretnének beszélni csak azért, mert warez verziójuk van.
    Ugyanakkor hangsúlyozom, hogy a JÁTÉKRÓL, szóval warezzal kapcsolatos dolgok reklámozása, release-ek ajánlgatása, linkelgetése, crackeléssel kapcsolatos segítségnyújtás, ilyesmik nem igazán várhatóak ipari mennyiségben. Most még nem tudom megmondani, hogy hol lesz a topiklakók tűréshatára, ahhoz fogok alkalmazkodni. :)
    Továbbra se szeretném szétvágni a két közösséget és egy offtopikba küldeni a warez verzióval játszókat, hisz egyrészt ki tudja hányan leszünk majd erre mondjuk fél évvel a játék megjelenése után (remélem sokan :) ), nem tenne jót annak a létszámnak a tovább csökkentése másrészt a warezosok nagyja úgyis legfeljebb egy hadjárat végigjátszása erejéig lesz itt, akik mégis hosszó távon itt ragadnak azok nyilván a játék miatt teszik és nem a cracker csapat miatt.
    Szerintem ez még akár növelheti is a közösséget, mert azt nem bírom elképzelni, hogy valaki úgy gondolkodjon, hogy "áhh, az esgén nem kell offtopikba menni a warezzal, úgyhogy inkább meg se veszem a játékot, pedig amúgy megvettem volna" azt viszont igen, hogy ha valaki offtopik helyett itt marad és látja, hogy van élet, akkor valami leárazáskor mégis megveszi a játékot (a szavazásnál is látni pár ilyet).
    Remélem, hogy tud ez majd így működni. Szerintem igazán necces csak a crackelést követő 1-2 hét lesz, utána le fognak nyugodni a kedélyek. :)
    "
  • Pio
    Az NDA és a warezolás két egymástól teljesen független fogalom. ÉS most nem az NDAról, mint "szerződésről" beszélek (hisz egyetlen bétázó se írt alá szerződést), hanem az elvéről.
    Attól még, mert valaki warezol, nem biztos, hogy tudatosan meg akarja szegni a fejlesztő azon kérését, hogy erről a verzióról ne kerüljenek ki képek/videók a netre.
    Nemrég írtam egy hosszú monológot a warez témáról ide, aktuális, úgyhogy elővadászom mindjárt.

Az viszont ettől teljesen független dolog, a kiadó jelezte, hogy ez a verzió olyan állapotú, ami nem nyilvános oldalakra való, ez tök független attól, hogy valaki lewarezolja-e. Innen kitörlöm a képeket a holnapi bétastartig. Utána ugyan úgy be lehet tenni ezeket a képeket, nem is lehet ellenőrizni, hogy melyik verzióból való. Ha valaki nem bírja megállni, hogy belinkelje az esgére EGY DARAB nappal a publikus béta előtt a maga képeit, ám legyen, csináljon neki offtopikot, de szerintem ezt az egy napot már fél lábon is ki lehet bírni.
  • Zsknight
    Csak simán keress rá Facebook-on. Might and Magic Heroes 6. Art contest részen belül az összes képet megtalálod.
  • j0nNyKa
    valami linket adjal, es szavazok rad
  • TreDoR
    Warezosokat mióta érdekli az NDA? :D Szerintem lassan kellene egy offtopic.
  • Zsknight
    Hello mindenkinek.
    A Facebook-on már lehet szavazni a rajzverseny képeire.
    Kérlek szavazzatok az én képemre is.
    Black Dragon - Kiss Zsolt.
  • Pio
    Dede, erre a verzióra NDA vonatkozik, úgyhogy törölni fogom a rá vonatkozó linkeket. Nem mintha olyan nehéz lenne youtube-on rákeresni...

hiszti ON
    Külön mókás, hogy három teljes napon át lehetett bétakulcsot igényelni erre a verzióra és mindenki kapott, aki kért, de úgy néz ki, hogy van, akinek az a 3 nap nem volt elég, most viszont pár órával ugyanezen verzió warezre kerülése után már galériákat készít róla. :)
    hiszti OFF
  • Kheled
    hát sztem a zártról nem is érdemes beszélni már .hisz nemsokára lesz egy frissebb verzió
  • Mikatesuka
    Nem csak holnaptól lehet képet felrakni vagy beszélni a zárt bétáról?
  • Sblat
    LOLXD

ez tényleg kezdetleges verzió mert ha jól láttam és nem nálam van a gond akkor a képen ahol a térképen vagy ott konkrétan nincs hős kép se ^^
  • Kheled
    amit korábban leszedtünk a zárt bétához.az a kliens is jó és majd updatel,vagy lekell szedni az újat
  • Shiwo
    inkább vagy helyett és (:
  • Sblat
    Akkor meg főleg^^

Általában ezek az első verziók vagy balance vagy bug vagy fagyási gondokkal mindig küzdenek.
  • Pio
    Igen, tényleg kiszivárgott a stressztesztre szánt béta verzió, mint ahogy az várható is volt, ha ezer embert válogatás nélkül ráengednek a cuccra.
    Ugyanakkor csak azt tudom mondani, amit eddig is, ez egy áprilisi, erősen bugos verzió, szerintem csak azért, hogy kicsit előbb kipróbáljátok nem érdemes ezt leszedni.
  • Sblat
    "Tényleg kiszivárgott a béta?"

Ezt honnan gondolod?Nemhinném hogy főleg beta kiszivároghatna,mert ha valaki aki nemjutott be úgyis feltörik 28.a utan hogy tolhassa a singlet így nemlátnám értelmét efféle akciónak...
  • BoneDragon
    Áhh, kicsit sem hasonlít... :)
  • hapi
    Tényleg kiszivárgott a béta?
  • Daell Drow
    Diablo 3 koppintas?
  • Pio
    Apróság, de hátha valakit érdekel, megújult a hivbatalos honlap tetején az animáció. Nem tudom, hogy pontosan hány napja, de nem történhetett túl régen, most vettem észre.
  • Pio

Archery
    Rank 1-es passzív képesség.
    Megnöveli a saját egységek távolsági sebzését.

Counterstrike II
    Rank 2-es passzív képesség
    Minden saját egység plusz 1 alkalommal támadhat vissza az adott körben.

Resilience
    Rank 3-as passzív képesség
    Ha egy saját lényt 3-szor megtámadnak egy csata során, akkor a csata további részére megnő a Might Defense tulajdonsága és az életereje.
  • ArchDruid
    Rendben. És ezt is köszi!
  • Pio
    Felírtalak.
    Annyit kaptunk Vologyával, amennyit kaphattunk és annyit is osztottunk szét.
    Szerencsére tényleg pont annyian is igényeltek végül, szóval mindenkinek jutott, tényleg meglepő volt, hogy a két darabszám szinte pont fedte egymást.
    Aki nem járt erre az igénylés 3 napja alatt azt pedig felírom, ha lesz, akkor osztok, ennél többet nem tudok mondani, ha júliusban lesz, akkor júliusban osztok, ha augusztusban, akkor augusztusban, ha soha, akkor soha.
    Eddig is mindent igyekeztem lehetőség szerint azonnal végrehajtani. Amikor kiderült, hogy kapunk bétakulcsot negyed óra múlva kint is volt a részletes leírás. Amikor megkaptam a kulcsokat negyed órán belül szét voltak emailezve. Szóval rajtam nem fog múlni.