Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

https://www.youtube.com/watch?v=rzNTqdJu9RQ
Új hosszú videó a kiegészítõ történetérõl és a Dungeon frakcióról. Érdekes ha jól értettem az Assassinok elite lények lesznek míg a Minótauruszok és a szörny lények meg alap egységek. Elég fura ez így.
Kíváncsi leszek mennyire lesz mûködõképes a conflux ha kijön a kiegészítõ.
Üdv Bátor Harcosok! Az UBI támogatásával korábban már meghírdetésre került az 1. MAGYAR HEROES 6. DUEL BAJNOKSÁG. Részletek a versenyrõl a Heroes Magyarország fórumán olvashatóak. A jelentkezési határidõ február 28-án éjfélig meg lett hosszabbítva, jelentkezni a [email protected] e-mail címemen lehet még. A legjobbak tárgynyeremény(ek)ben fognak részesülni. Várom a jelentkezéseiteket a fenti határidõig. Baráti üdv!
VOLOGYA Heroes interjú
Vologya Mester interjú a videó végén 2 kérdésre lehet válaszolni egy Heroes VI STEAM kulcsért! Március 3.-áig.
[email protected] címre
Az interjú végén Heroes VI STEAM kódot nyerhet a szerencsés nyertes. (Most 2 kérdésre kell válaszolni Március 3.-áig! A nyeremények kisorsolása Március 3.-án délután fog történni egy videó keretében! Ezúttal a Heroes Magyarország honlap vezetõjét faggattam. Jó szórakozást! A nagyszerû zenék Paul Anthony Romero, budapesti Heroes koncertjérõl vannak. Köszönet az interjúért s a nyereményekért Vologyának!
A gon ott van,hogy nem minden kártya veszi szívesen a visszaállítgatást...
Nálam pl bõdületes laggolást okoz az amin már nem fagy ki😊
Nem így vettem.....Mûködõ terméket vásároltam....de még akad türelem.
Nem tudjátok véletlenül, hogy ez a hiba fennáll még, vagy már javítva lett ?
http://www.thesource.hu/hir/altalanos/a_uplay_veszelyes_a_szamitogepedre/17982

Szerintem nézzétek meg a linket, nehogy valami baj legyen.
értem, thx a választ

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Shiwo
elvileg el kell érni hozzá a vér v könny pontokból is a "max"-ot, ami a specializálódáshoz kell... de lehet, h kell is specializálódni és csak utána engedi..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

valamit írhatnátok errõl az újraspecializálásról, nektek mûködött?

Óóóóóó kb március április környéke.
Szia, a forumbam a legfrissebb release date-el kapcsolatos bejegyzes ez:

"You won't have to wait until spring before we will release more information.

01-17-2013, 10:01 AM #32
BB_Kuby "

Szoval tavaszig meg varni kell, valamint kulonbozo orszagokban mas mas idopontban lesz a beta, mint a settlers online eseten is.
A heroes online-ról tud valaki valamit?, hogy mikor lesz végre béta.
azt olvastam hogy a 10. és 20. szinten lehet újra elosztani a pontjaim, na most 10. szinten vagyok és nem tudok rákattintani az újraspecialódásra

jogos a sírás de aki nem segít magán halljon meg, megvan melyik driverren nincs gond a játékkal, az még nem nagy szívás ha csak egy drivert kell feltenni

anno mikor kijött a játék én azért vártam bele mert rengetek olyan játékmenetbeli bug volt benne amivel nem lehetett mit kezdeni

persze az ubi vegye be a végét

Shiwo
<#eljen>

Üdv Bátor Harcosok!

Köszönöm szépen Mindenkinek, aki szavazott a Heroes kollekciómra a Facebookon, sikerült gyõzedelmeskednem a versenyen, így megnyernem a Michael Arkangyal szobrot! 😊 Baráti üdv!
ejnye no:
They don't even bother to post a simple "we're working on it" reply.

I can't imagine how they think they're going to sell the new expansion while massive amounts of people experiencing the town screen freeze problem. Could anyone be stupid enough to buy their broken product when they don't even care if it is broken or not, or do their customers enjoy the product.

Pathetic.

😊😊😊😊😊😊
De nem úgy gondoltam hanem a csatazenében.
Shiwo
jobb klikk az ellenfélre, és kiírja, még színnel is jelzi

Csak úgy nem lehet tudni melyik a nehéz csata úgy mint a 3.-ban volt, meg a 4.-ben.
gypsi <#wow3>

b-type
Egy megjegyzés, kicsit off.
Készült a HoMM2 Succession Wars mod, HoMM3 motorjára, ERA modként, két napja nyüstölöm, és tök jó.
Ami jó:
-HoMM2 hangulat(!)
-mûködik a HoMM3 HD moddal(!)
-Henchman és Commander a WoG-ból(!), azaz akár sereg nélkül is lehet hõs.
-inventory és fejlõdés a HoMM3-ból(!) kicsi WoG-l füszerezve.
-új lények és épületek, fejleszthetõ alaplények.
-nem kell a HoMM2 játék, csupán a HoMM3 complete.
az oldal
ON:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Shiwo
miért akarod módosítani a zenét ? ha zavar, akkor némítsd el az opciókban, és tegyél be valami zenét a háttérbe

Ajjj a francba még ezeket se lehet módosítani.
Shiwo
bár elképzelhetõnek tartom, hogy valaki a lektor-verzióból feltöltötte õket (abba nem voltak becsomagolva), keresgélj külföldi torrent oldalakon...

Shiwo
leginkább sehol, mert elvileg valamelyik fájlban tárolódnak kódoltan..

És a zenefájlokat hol találom meg?
Ja az kár.
Shiwo
ha nem eredeti, akkor sehogy

Hogy tudom online-ba indítani a játékot?
Akkor is megkaphatja hisz nyereményként felhasználhatja.

Nem tudom meg van e még neki.

De sok sikert!
gandrus
Vagy lehet, hogy már nincs meg neki. Ha jól emlékszem, anno árulta, amikor szüksége volt pénzre. Nem tudom, hogy megvették-e tõle.

Shiwo
mert ha odateszi, akkor nem szavaznak rá "minek még egy" címszóval...

Jaja GOGO Vologya! 😊
Van már egy szobra nem is értem miért nem rakta oda, de ez lehetne nyeremény pl.
Szavaztam, mondjuk a 4es versenyzõ gyûjteménye jobban kéne. Dobozos heroes 2, 3+kiegek, mm6-7-8 <#finom><#finom> Uhh, de jó lenne egy MM10, vagy egy mm6 remake.
gandrus
Ja, hogy az "free item, please" akart lenni? 😊

Vologya Mester gyûjteménye nagyon vezet, 284 szavazata van már. 😊

Shiwo
kábé "aggyá ingyé cuccot lécci" erõsen rossz angol helyesírással

bár az írásmód helytelensége személyenként különbözött valamennyire, és gyakran kérés helyett felszólító mondattal próbálkoztak...

kevés olyan akadt, aki azért úgy ahogy tudott angolul és még kevesebb aki nem próbált kunyerálni/átverni/meglopni

gandrus
És a második idézeted mit jelent? Google translate valami hülyeséget dobott ki rá.

Shiwo
lol .. tipikus lengyel kommentet kapott Vologya Mester 😄

"give me this collect"

egy fokkal fejlettebb, mint a "fri itan plex", amit gyakorta láttam tõlük mmo-ban <#idiota>

Shiwo
jól fog mutatni a gyûjteményben a szobor 😉

gandrus
Vologya Mester gyûjteményére szavaztam, bár a King's Bounty feldolgozás szvsz. nem illik oda, mivel az nem az eredeti King's Bounty, ami a Might & Magic õse, ugye. Nagyon tetszik az új King's Bounty, meg is van két küldetéslemezével együtt, csak ez most Might&Magic gyûjteményrõl szól, ha jól értem.

Üdv Bátor Harcosok!

Az UBISOFT versenyt hírdetett a legnagyobb Heroes Kollekcióval rendelkezõk részére... Én beküldtem a kollekcióm, amely bekerült a versenybe (igaz 1-2 apróság és pár póló kimaradt belõle, mert nem fért a képre...). Kérlek szavazzatok a kollekciómra (a polcon lévõ plüssökrõl és a hozzászólásokból ráismertek). Itt találjátok:

Vologya Mester Heroes kollekciója

Elõre is köszönöm! Baráti üdv!
Remélhetõleg azért csúsztatják mert bekerülnek mondjuk az elfek vagy az Academy végre! 😊

Facebookon szavazzatok a might and magic oldalon a 2. képre amely Vologya mester gyûjteménye! Sok bárány is van rajta. 😄 Egyelõre simán vezet s így nyerhet egy arkangyal szobrot! 😊
Minden kiegészítõ után kiadnak egy complete-ot ,és ne aggódjatok minden vár benne lesz hiszen akkor már az oldalra se tették volna fel(nem ér nekik annyi munkát).
Ubisoft tönkre tesz igen sok játkot sajnos áldozatul esett nekik a heroes franchise is, aztán a settlers, és majd még biztos lesz pár😊

Érdekes, hogy Complete Edition-t is kiadnak, ami azt sugallja, hogy nem lesz több kiegészítõ. Elég sokan felháborodtak ez miatt, mert akartak volna még Academy-t vagy Slyvan-t legalább.

És az online verziója?
Ajjj az még odébb van.
Most erõsítették meg a hírt hivatalosan is a facebook oldalon a csúszásról. 😞 A kiegészítõ új megjelenési ideje május 2.
Aha megtaláltam köszi. Alatta nagyon magas felbontású képeket raktak és nem vettem észre.
Bár érdekes lesz néha ezért 2 féle sárkányt is a csapatban tudni azok után, hogy azt ígérték hogy Heroes VI-ban nem lesz. 😊