10317
  • Nyugis
    nekem is elegem lett belőle!
    majd talán késöbb! ha valaki talált infót, hogy miért nem elérhető kérem ossza mér meg velünk is!
    köszönöm!
  • Gza1
    Uplay-re még be tudok jelentkezni, csak a Confluxra nem. Majd estefelé még próbálkozok, most hagyom.
  • Nyugis
    maga az uplay profil sem érhető el! szép! és persze egy szót sem írnak róla sehol hogy miért és főleg hogy meddig.
  • Gza1
    Ez alapvető dolog lenne. Legalább az ember tudná, hogy mi várható, addig nem kezdene bele a játékba.
  • Nyugis
    az a vicc, hogy legalább a bejelentkező oldalon írnák ki, hogy: 2hahó karbantartunk, bénák vagyunk akármi" ezért :ettől és ettől eddig nem elérhető a szerver.
    nem túl bonyolult dolog. persze ehhez az kell, hogy ne csak a hirdetések menjenek, hogy mit vegyél meg, hanem a support is kéne mögé.
  • Gza1
    Engem kampány alatt, de előtte nem mentettem jó ideje. Lehet, hogy újra kell kezdenem azt a részt. Így jártam. Bosszantó.
  • Nyugis
    döbbenet, hogy az ubisoftnak az alapvető szolgáltatásokért könyörögni kell. a pénzt persze bezsebelik.
    engem egy epic fight közbe vágott le. aszittem leesek a székről! ;)()
  • Gza1
    Nálam sem jön be. 11 óta próbálok csatlakozni.
  • Nyugis
    sziasztok!

csak nekem haldoklik a conflux, vagy globális jelenség?
  • SlipKnoTiaN
    Ha megrendeled vhonnan a futár házhoz viszi neked kb. 1k plusz költséggel és akkor nem kell várni h vidékre is széthordják az árut az üzletekbe.
  • TomChaos
    Vajon lesz-e péntekre vagy csütörtökre már a vidéki 576-okban belőle?

Tényleg nem kell hozzá az alapjáték se?
  • SlipKnoTiaN
    Jók lesznek ezek a zenék.:)

Már csak 3 nap emberek!!!!!
  • Andrews2007
    Újabb régi-új zene ezúttal a káosz terephez lesz egy kis Inferno várzene a 3. részből :D
  • Petiknight
    Sziasztok,

Remelem igazad lesz, es lesz meg kieg, es nem csak a Heroes 7-re fognak koncentralni :).

Patch aprilis 30-an lesz esedekes. Infok itt:

Patch notes
  • ArchDruid
    Végighallgattam ezeket a videókat, és feltűnően sokat beszélt a muksó a Törp fajról, mintha már terveznék azt is.
    Valamint az átvezető videókban is említve vannak a Törpök és az Elfek is.
    És még arról is beszél, hogy 9 nép van a M&M univerzumban, amiből eddig csak 5-öt mutattak beés május 2.-án érkezik a hatodik...
    Remélem kijön a maradék 3 is!
  • Kheled
    Egy ismerős zene visszatér a H6 dungeon kiegészítőbe!
    Adventure Terrain Elven Forrest
  • Andrews2007
    Paul Anthony Romero Heroes zeneszerző interjú 2. rész
    Vallató rovat 07. adás - Paul Anthony Romero ENG interview PART 2 (HUN felirat lesz majd)
  • kronosz1990
    A szórend miatt épp most dőlök kardomba:)
  • Petiknight
    Szia,

szerintem a kieggel egyutt erkezik majd /majus 2./, vagy pedig elotte elesitik 1-2 nappal.

• gandrus
    A szórended egyszerűen gyönyörű...
  • kronosz1990
    Arról infó,hogy új patch mikor jön van?
  • Petiknight
    Videocsokor a kiegrol angolul. :)
    Heroes 6 forum, videok
  • Andrews2007
    Biztos lesz még.
  • Petiknight
    Szia,

igen jol tudod, de 10 semlegest igertek. :(
  • Andrews2007
    Érdekes, hogy egy boss lény semlegesből is lesz. A másik a párduc lesz gondolom. Az már volt képen, s most videón is.
  • Petiknight
    +1 video Shades of Darkness-rol, van benne egy uj epulet, +1 regi-uj semleges leny. A minosege sajna nem a legjobb:

Shades of darkness vidi
  • SlipKnoTiaN
    Na már csak a végső kampány High Heavens-ben játszódó pályája van vissza és kész is minden kampány pálya.:)

OFF:

Jah h ez nem a Diablo 3 topik, itt nincs Burning Hells és High Heavens.:D

ON:

Amúgy bejött nagyon a játék, kíváncsi vagyok Raelag átalakulására Agrael-lé. Várós a kiegészítő nagyon.
  • Petiknight
    Szia,

koszi szepen az interjut. Erdekes volt, es varjuk a masodik reszt is :).

Udv
  • kerla
    Sziasztok!

Bárkinek van ötlete, ohgy az uplay fiókomat hogyan tudnám átnevezni?
  • Andrews2007
    Paul Romero interjú 1. rész
    Paul Anthony Romero ENG interview PART 1

Sziasztok. Ez itten a Paul Anthony Romeroval (A Heroes of might and magic sorozat zeneszerzője) készített interjúm 1. része.
    Jó szórakozást hozzá. Sok dal is található benne a Heroesból és Paul zongoraversenyeiről.
    Hun felirat lesz majd 1-2 héten belül elvileg mindegyik részhez.
  • Andrews2007
    A Minók durván néznek ki! :)
  • Petiknight
    Sziasztok,

70 perces orosz nyelvu stream a kiegrol :) Akit erdekel nezze meg.

Shades of Darkness russian gameplay
  • kronosz1990
    Van valami hír a beígért 2.0-ról?
  • Mikatesuka
    Szerintem a Gold verzióban ezek a dolgok nincsenek benne, viszont abban benne van a két dlc kiegészítő. Ha jól nézem a Deluxe verzióban az alapjáték van és mellé dolgok. Szóval mind a kettő mást tartalmaz.
  • TomChaos
    Üdvözletem mindenkinek!

Egy gyors kérdést szeretnék feltenni ha lehet ami nem teljesen tiszta előttem.
    Ma nézegettem a Steamet mert végre gyűlik a gubácska egy H6 példányra. Szemezgetek itt a Gold Editionnal... értelemszerűen ez lenne a legjobb, de rámegyek a H6 alapra és azt írja, hogy Might and "Magic Heroes VI - Deluxe vásárlása" ára pedig 29.99 Eur. (jó persze leárazáskor fogom megvenni nem pedig ennyiért...) Nincs is másik fajta cucc csak ez. Ugye jár hozzá: Négy dinasztia-hős, Két dinasztia-fegyver + egyéb jóságok, de ha rámegyek a Gold Editionra akkor ezt nem írja rá.
    A kérdésem: ha veszek egy Gold Editiont abban is benne vannak ezek a cuccok vagy az valami alapabb dolog?
    Továbbá mennyire hasznos (pont ez a kettő) az extra tartalom?

Köszönöm a válaszokat
  • szirdarja
    Ráadásul 2 hét alatt 8-as szintűre sikerül fejlesztenie a hősét....
  • szirdarja
    Két hét alatt? nehezen hiszem :( Szerintem te hosszabb játékidőre gondolsz.;) (bár igaz nem írtam az előbb, hogy mennyi idő után jön támadni.)
  • Árcsi1488
    Nem csal! Csak gyorsabb, több lénytermelője van, több várat szerzett és ezeket jóval előbb megszerezte mint te. Akár megszerezte Asha könnyét, gyorsnak kell lenni! Elején engem is aláztak :/ aztán rámentem a gyorsabb lénytermelésre meg minél előbb több várat szerezzek meg és már nincs is gond velük :).
  • szirdarja
    Sziasztok!
    Valaki tapasztalt már olyat, hogy egyéni pályán jön az ellenfél de irreálisan nagyobb sereggel, és erősebb hőssel?
    Ez miért lehet? Csal a gép?
  • Dimitry
    Én ilyen üzletpolitikával még nem találkoztam. Én biztos nem veszem meg a kieget amíg nem oldják meg ezt a problémát, hogy belépek a várba, hogy építsek, erre lefagy az egész és csak úgy tudom megoldani, ha újraindítom az egészet... Ha kijavítanák, sokkal többen vennének tőlük még ezt-azt szerintem. Többek közt én is. De ezzel csak lejáratják magukat egy életre.