10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#9864 nekem is elegem lett belőle!
majd talán késöbb! ha valaki talált infót, hogy miért nem elérhető kérem ossza mér meg velünk is!
köszönöm! -
Gza1 #9863 Uplay-re még be tudok jelentkezni, csak a Confluxra nem. Majd estefelé még próbálkozok, most hagyom. -
#9862 maga az uplay profil sem érhető el! szép! és persze egy szót sem írnak róla sehol hogy miért és főleg hogy meddig. -
Gza1 #9861 Ez alapvető dolog lenne. Legalább az ember tudná, hogy mi várható, addig nem kezdene bele a játékba. -
#9860 az a vicc, hogy legalább a bejelentkező oldalon írnák ki, hogy: 2hahó karbantartunk, bénák vagyunk akármi" ezért :ettől és ettől eddig nem elérhető a szerver.
nem túl bonyolult dolog. persze ehhez az kell, hogy ne csak a hirdetések menjenek, hogy mit vegyél meg, hanem a support is kéne mögé. -
Gza1 #9859 Engem kampány alatt, de előtte nem mentettem jó ideje. Lehet, hogy újra kell kezdenem azt a részt. Így jártam. Bosszantó. -
#9858 döbbenet, hogy az ubisoftnak az alapvető szolgáltatásokért könyörögni kell. a pénzt persze bezsebelik.
engem egy epic fight közbe vágott le. aszittem leesek a székről! ;)() -
Gza1 #9857 Nálam sem jön be. 11 óta próbálok csatlakozni. -
#9856 sziasztok!
csak nekem haldoklik a conflux, vagy globális jelenség? -
SlipKnoTiaN #9855 Ha megrendeled vhonnan a futár házhoz viszi neked kb. 1k plusz költséggel és akkor nem kell várni h vidékre is széthordják az árut az üzletekbe. -
TomChaos #9854 Vajon lesz-e péntekre vagy csütörtökre már a vidéki 576-okban belőle?
Tényleg nem kell hozzá az alapjáték se? -
SlipKnoTiaN #9853 Jók lesznek ezek a zenék.:)
Már csak 3 nap emberek!!!!! -
Andrews2007 #9852 Újabb régi-új zene ezúttal a káosz terephez lesz egy kis Inferno várzene a 3. részből :D -
Petiknight #9851 Sziasztok,
Remelem igazad lesz, es lesz meg kieg, es nem csak a Heroes 7-re fognak koncentralni :).
Patch aprilis 30-an lesz esedekes. Infok itt:
Patch notes -
ArchDruid #9850 Végighallgattam ezeket a videókat, és feltűnően sokat beszélt a muksó a Törp fajról, mintha már terveznék azt is.
Valamint az átvezető videókban is említve vannak a Törpök és az Elfek is.
És még arról is beszél, hogy 9 nép van a M&M univerzumban, amiből eddig csak 5-öt mutattak beés május 2.-án érkezik a hatodik...
Remélem kijön a maradék 3 is! -
Kheled #9849 Egy ismerős zene visszatér a H6 dungeon kiegészítőbe!
Adventure Terrain Elven Forrest -
Andrews2007 #9848 Paul Anthony Romero Heroes zeneszerző interjú 2. rész
Vallató rovat 07. adás - Paul Anthony Romero ENG interview PART 2 (HUN felirat lesz majd) -
kronosz1990 #9847 A szórend miatt épp most dőlök kardomba:) -
Petiknight #9846 Szia,
szerintem a kieggel egyutt erkezik majd /majus 2./, vagy pedig elotte elesitik 1-2 nappal.
-
#9845 A szórended egyszerűen gyönyörű... -
kronosz1990 #9844 Arról infó,hogy új patch mikor jön van? -
Petiknight #9843 Videocsokor a kiegrol angolul. :)
Heroes 6 forum, videok -
Andrews2007 #9842 Biztos lesz még. -
Petiknight #9841 Szia,
igen jol tudod, de 10 semlegest igertek. :( -
Andrews2007 #9840 Érdekes, hogy egy boss lény semlegesből is lesz. A másik a párduc lesz gondolom. Az már volt képen, s most videón is. -
Petiknight #9839 +1 video Shades of Darkness-rol, van benne egy uj epulet, +1 regi-uj semleges leny. A minosege sajna nem a legjobb:
Shades of darkness vidi -
SlipKnoTiaN #9838 Na már csak a végső kampány High Heavens-ben játszódó pályája van vissza és kész is minden kampány pálya.:)
OFF:
Jah h ez nem a Diablo 3 topik, itt nincs Burning Hells és High Heavens.:D
ON:
Amúgy bejött nagyon a játék, kíváncsi vagyok Raelag átalakulására Agrael-lé. Várós a kiegészítő nagyon. -
Petiknight #9837 Szia,
koszi szepen az interjut. Erdekes volt, es varjuk a masodik reszt is :).
Udv -
#9836 Sziasztok!
Bárkinek van ötlete, ohgy az uplay fiókomat hogyan tudnám átnevezni? -
Andrews2007 #9835 Paul Romero interjú 1. rész
Paul Anthony Romero ENG interview PART 1
Sziasztok. Ez itten a Paul Anthony Romeroval (A Heroes of might and magic sorozat zeneszerzője) készített interjúm 1. része.
Jó szórakozást hozzá. Sok dal is található benne a Heroesból és Paul zongoraversenyeiről.
Hun felirat lesz majd 1-2 héten belül elvileg mindegyik részhez. -
Andrews2007 #9834 A Minók durván néznek ki! :) -
Petiknight #9833 Sziasztok,
70 perces orosz nyelvu stream a kiegrol :) Akit erdekel nezze meg.
Shades of Darkness russian gameplay -
kronosz1990 #9832 Van valami hír a beígért 2.0-ról? -
Mikatesuka #9831 Szerintem a Gold verzióban ezek a dolgok nincsenek benne, viszont abban benne van a két dlc kiegészítő. Ha jól nézem a Deluxe verzióban az alapjáték van és mellé dolgok. Szóval mind a kettő mást tartalmaz. -
TomChaos #9830 Üdvözletem mindenkinek!
Egy gyors kérdést szeretnék feltenni ha lehet ami nem teljesen tiszta előttem.
Ma nézegettem a Steamet mert végre gyűlik a gubácska egy H6 példányra. Szemezgetek itt a Gold Editionnal... értelemszerűen ez lenne a legjobb, de rámegyek a H6 alapra és azt írja, hogy Might and "Magic Heroes VI - Deluxe vásárlása" ára pedig 29.99 Eur. (jó persze leárazáskor fogom megvenni nem pedig ennyiért...) Nincs is másik fajta cucc csak ez. Ugye jár hozzá: Négy dinasztia-hős, Két dinasztia-fegyver + egyéb jóságok, de ha rámegyek a Gold Editionra akkor ezt nem írja rá.
A kérdésem: ha veszek egy Gold Editiont abban is benne vannak ezek a cuccok vagy az valami alapabb dolog?
Továbbá mennyire hasznos (pont ez a kettő) az extra tartalom?
Köszönöm a válaszokat -
szirdarja #9829 Ráadásul 2 hét alatt 8-as szintűre sikerül fejlesztenie a hősét.... -
szirdarja #9828 Két hét alatt? nehezen hiszem :( Szerintem te hosszabb játékidőre gondolsz.;) (bár igaz nem írtam az előbb, hogy mennyi idő után jön támadni.)
-
Árcsi1488 #9827 Nem csal! Csak gyorsabb, több lénytermelője van, több várat szerzett és ezeket jóval előbb megszerezte mint te. Akár megszerezte Asha könnyét, gyorsnak kell lenni! Elején engem is aláztak :/ aztán rámentem a gyorsabb lénytermelésre meg minél előbb több várat szerezzek meg és már nincs is gond velük :). -
szirdarja #9826 Sziasztok!
Valaki tapasztalt már olyat, hogy egyéni pályán jön az ellenfél de irreálisan nagyobb sereggel, és erősebb hőssel?
Ez miért lehet? Csal a gép? -
Dimitry #9825 Én ilyen üzletpolitikával még nem találkoztam. Én biztos nem veszem meg a kieget amíg nem oldják meg ezt a problémát, hogy belépek a várba, hogy építsek, erre lefagy az egész és csak úgy tudom megoldani, ha újraindítom az egészet... Ha kijavítanák, sokkal többen vennének tőlük még ezt-azt szerintem. Többek közt én is. De ezzel csak lejáratják magukat egy életre.