Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új hosszú videó a kiegészítõ történetérõl és a Dungeon frakcióról. Érdekes ha jól értettem az Assassinok elite lények lesznek míg a Minótauruszok és a szörny lények meg alap egységek. Elég fura ez így.
Vologya Mester interjú a videó végén 2 kérdésre lehet válaszolni egy Heroes VI STEAM kulcsért! Március 3.-áig.
[email protected] címre
Az interjú végén Heroes VI STEAM kódot nyerhet a szerencsés nyertes. (Most 2 kérdésre kell válaszolni Március 3.-áig! A nyeremények kisorsolása Március 3.-án délután fog történni egy videó keretében! Ezúttal a Heroes Magyarország honlap vezetõjét faggattam. Jó szórakozást! A nagyszerû zenék Paul Anthony Romero, budapesti Heroes koncertjérõl vannak. Köszönet az interjúért s a nyereményekért Vologyának!
Nálam pl bõdületes laggolást okoz az amin már nem fagy ki😊
Nem így vettem.....Mûködõ terméket vásároltam....de még akad türelem.
http://www.thesource.hu/hir/altalanos/a_uplay_veszelyes_a_szamitogepedre/17982
Szerintem nézzétek meg a linket, nehogy valami baj legyen.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"You won't have to wait until spring before we will release more information.
01-17-2013, 10:01 AM #32
BB_Kuby "
Szoval tavaszig meg varni kell, valamint kulonbozo orszagokban mas mas idopontban lesz a beta, mint a settlers online eseten is.
anno mikor kijött a játék én azért vártam bele mert rengetek olyan játékmenetbeli bug volt benne amivel nem lehetett mit kezdeni
persze az ubi vegye be a végét
Köszönöm szépen Mindenkinek, aki szavazott a Heroes kollekciómra a Facebookon, sikerült gyõzedelmeskednem a versenyen, így megnyernem a Michael Arkangyal szobrot! 😊 Baráti üdv!
They don't even bother to post a simple "we're working on it" reply.
I can't imagine how they think they're going to sell the new expansion while massive amounts of people experiencing the town screen freeze problem. Could anyone be stupid enough to buy their broken product when they don't even care if it is broken or not, or do their customers enjoy the product.
Pathetic.
😊😊😊😊😊😊
Készült a HoMM2 Succession Wars mod, HoMM3 motorjára, ERA modként, két napja nyüstölöm, és tök jó.
Ami jó:
-HoMM2 hangulat(!)
-mûködik a HoMM3 HD moddal(!)
-Henchman és Commander a WoG-ból(!), azaz akár sereg nélkül is lehet hõs.
-inventory és fejlõdés a HoMM3-ból(!) kicsi WoG-l füszerezve.
-új lények és épületek, fejleszthetõ alaplények.
-nem kell a HoMM2 játék, csupán a HoMM3 complete.
az oldal
ON:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nem tudom meg van e még neki.
De sok sikert!
Van már egy szobra nem is értem miért nem rakta oda, de ez lehetne nyeremény pl.
Vologya Mester gyûjteménye nagyon vezet, 284 szavazata van már. 😊
bár az írásmód helytelensége személyenként különbözött valamennyire, és gyakran kérés helyett felszólító mondattal próbálkoztak...
kevés olyan akadt, aki azért úgy ahogy tudott angolul és még kevesebb aki nem próbált kunyerálni/átverni/meglopni
"give me this collect"
egy fokkal fejlettebb, mint a "fri itan plex", amit gyakorta láttam tõlük mmo-ban <#idiota>#idiota>
Az UBISOFT versenyt hírdetett a legnagyobb Heroes Kollekcióval rendelkezõk részére... Én beküldtem a kollekcióm, amely bekerült a versenybe (igaz 1-2 apróság és pár póló kimaradt belõle, mert nem fért a képre...). Kérlek szavazzatok a kollekciómra (a polcon lévõ plüssökrõl és a hozzászólásokból ráismertek). Itt találjátok:
Vologya Mester Heroes kollekciója
Elõre is köszönöm! Baráti üdv!
Facebookon szavazzatok a might and magic oldalon a 2. képre amely Vologya mester gyûjteménye! Sok bárány is van rajta. 😄 Egyelõre simán vezet s így nyerhet egy arkangyal szobrot! 😊
Bár érdekes lesz néha ezért 2 féle sárkányt is a csapatban tudni azok után, hogy azt ígérték hogy Heroes VI-ban nem lesz. 😊