10317
  • egonn
    Megvannn:)a demóból benn maradt a gépben az ubisoft launcher! azt töröltem, az ujat felraktam és tadamm:) Tehát a demós verzió meg az új üti egymást!!
  • Phoboss
    proci: intel core i3CPU 3.2GHZ
    RAM: 4GB
    Videokártya: NVIDIA GeFORCE GT 430 1GB
  • Pio
    Kivettem a bannerből a feleslegessé vált részeket és betettem a lenti skilltervezőt, illetve egy fanok által készített nagyon igényes manual-t, amit ajánlok mindenki figyelmébe.

Ha van valami közérdekű linketek, aminek szerintetek ott a helye a bannerben, akkor szóljatok.
  • Balu0
    Egy configot tudsz mondani ?
  • Ariakus
    Szerintem itt a legtöbben akik kritikus jellegű hozzászólásokat írtunk azt normális hangnemben tettük. Leírtuk, hogy mi a probléma a játékkal. Nem hinném, hogy ez fikázás lenne.

Jó sok javítani való dolog van még a játékban, így nem csoda, hogy jópáran negatív jellegű kritikákat írnak. Valszeg jobb lett volna, hogy ha a játékot mondjuk fél évvel később adják ki, de gondolom az Ubi Soft sürgette a fejlesztőket mint ahogy az általában lenni szokott.
  • Pio
    Itt van egy videó a kicsomagolásról:

• Phoboss
    vagyis ha bezarom feladatkezelovel..
  • Phoboss
    nem laptoprol játszok pcrol... kikapcsoltam túzfalt.. legujabb driver volt fenn azt is leszedtem ujra.. feltettem... ujraraktam a jatekot igyse indul el.. elinditom.. es lefagy minden.... csak feladatkezelovel lesz jo..
  • TBTPumpa
    A gyűjtői változatról lökjön már fel valaki képeket!

Erősen gondolkozom a Gyűjtői változat megvételén, csak látni akarom, hogy élőben milyen, mert az a reklámvideó, amit még tavasszal kiadtak a gyűjtői változatról szerintem már elévült és nem olyan, mint akkor...
  • [SiX] Boci
    Mi az a hiba amit kiir?
  • [SiX] Boci
    Laptopon játszol? A laptopon játszók egy részének van gondja a játék indításával, de majd lesz rá patch.
  • Lacoka12
    végre meg jött a játék irány
  • Balu0
    Akinek nem idnul, Videokártya drivert mindenképpen frissítsetek, és figyeljetek rá hogy a tűzfal se a gamét se az UBI launchert ne korlátozza.

Ha játszottál korábban más UBi gamel esetleg és warezolt ubi launcher van fent (From Dust crack-je pl az ubi launcherbe nyúlt bele) azt szedjétek le előtte mert bekavarhat.
  • Kheled
    legalább addig amig bekerül az új várnézet.sztem akkor lesz igazán teljes a felhozatal
  • Phoboss
    a telepito nem kéri a cd kulcsot.. regisztrálni kell majd account akkor kéri a cd keyt... nekem ez megvolt de a jatek nem indul el... lefagy az egesz.. lehet ujrarakom... még azt nem probaltam
  • egonn
    egyáltalán kéri a cd kulcsot??mert bármit csinálok mincíg az 1. hibát írja ki:(
  • Phoboss
    nincs fenn a beta ujralett rakva azota a rendszer...
  • egonn
    qrvajó! megveszek 1 gamét és ha nincs angol tudás elmehetek a francba a játékommal együtt??
  • egonn
    sos! hol kell beírni a cd kulcsot?? mert nem kéri , de kilép 1. hibaüzenettel indításkor:(
  • [SiX] Boci
    Uninstalláld a bétát és csak utána rakd fel a game-et.
  • [SiX] Boci
    A set itemeket tovább lehet vinni 1 kampányon belül, de a 2 tutoriál mapról nem viszel tovább semmit. Ha elkezded bármelyik frakció kampányát ott már minden set itemet továbbviszel a következőre.
  • b-type
    Sztem is érdemes várni kicsit, én most olvastam bele, és majd holnap ilyenkor, mert addigra talán ülepszik kicsit a dolog.
    Tetszik hogy kemény a gép :)
    Laptopomon is egész jó.
  • Jakuza001
    Sry lemaradt a nem szo. :D
    "*Miert nem lehet a targyakat tovabbvinni ?"
  • Jakuza001
    Egy valaamit nem ertek en a kampanynal. Miert lehet a targyakat tovabbvinni ? Atmenegyek a masik palyara es megrokonyodve latom, hogy a felig megtalalt pancel szettem, nelkul uresen folytatom.
    Hogy lehet igy akkor teljes szettben haladni elore ?
  • yesname #5621
    Az sem volt jó, de ennél jobb volt az a megoldás, hogy meg kell küzdened a lehetőségért. (Én mondjuk kiszedném az egészet a francba.)
  • Acidlich
    Bele lehet kötni ebbe az új lényvásárló mechanizmusba, de az jobb volt, mikor a H3ban az ellenfélnek szerencséje volt a mage towerrel, neked meg nem adott town portalt az istennek se, pedig már 5 várban felhuztad 4. szintig azt a szart?
  • Acidlich
    A bétát uninstalláltad rendben, esetleg azzal összeakadhat? csak egy halvány tipp volt, nekem még nem hozta a futár:(
  • Phoboss
    valaki tudna segítenni? :S
  • jazzy
    "- Bármely várban fel lehet venni a másik vár lénytermelését (ez olyan óriási alapvető játékmechanikai "hiba", amit nem tudom melyik eszement barom talált ki...). Jelentős taktikzási kényszert vett ki a játékból."

Valószínűleg az, amelyik épületként kitalálta a town portalt, így tehát teljesen mindegy, hogy kiveheted-e minden várból, vagy átportolsz és kész, ugyanott vagy.
  • jazzy
    Igaz én nem játszottam még a kampányt, de hot seatben ketten pont az a véleményünk, hogy a normal gép förtelmesen gyenge, simán minden erőfeszítés nélkül verhető akár 1v2ben is, 1 MAX 2 heroval szaladgál a pályán, amit ha megtalálok megölöm onnantól vagy áll a várában és nem csinál semmit, vagy egy harmatgyenge semmivel még próbál kapálózni.

A fő herojában pedig kb 3. hónapban nem volt (és a fővárában sem) csak 3 core és 1 elite egység.. ez a normal.
  • Phoboss
    sziasztok... most hozta meg a futár a játékot... feltelepitettem patchelt regisztráltam felhasználót meg minden.. erre inditanám a játékot... semmi lefagy minden.. próbáltam ujrainditást.. akkor se.. megfelelő a gépen hozzá... simán futnia kellene... betaval is játszottam anno az is full grafikán ment.. ez meg nem indul el.. valaki valami ötlet?
  • Pio
    Nagy nehezen sikerült megtalálnom, tegnap este egyszerűen nem ment... :)
    SKILLEK
  • Pio
    Tervezek is egy szavazást kiírni arról, hogy kinek hogy tetszik a játék, de úgy gondoltam, hogy pár napot még várok vele, hogy az ilyen "több időt töltök a játék fikázásával, mint magával a játékkal" mentalitású emberek ráunjanak a topikra. :)
    A váras szavazás egyelőre úgyse érdektelen, most mindenki élőben láthatja, hogy mi a helyzet és az alapján szavazhat.
  • yesname #5612
    Ja igen és a hangokról el is feledkeztem. Erős katonáknak, lényeknek olyan hangja van, mint egy síró kisgyereknek. És sajna a legtöbb hang is elég silány szerintem. Nálam ennek köszönhetően nem adja azt az igazi Heroes feelinget.
  • yesname #5611
    Tegnap 1.1 update után vettem a fáradságot átnéztem a shorcutokat, beállítottam, ami nekem jobb kézre esett és logikusabb volt, jó alaposan átnéztem dolgokat (lények képességei, skillek stb.) és játszottam vele 2 pályát. Kicsit meg kell követnem magamat, mert kezd tetszeni.
    De.. olyan óriási hiányosságok vannak benne, hogy az eszméletlen. Az alábbiak mind egynként is nagyon durva tervezési vagy egyéb hibák:
    - Teljes képernyős gyönyörű várnézet, minimum mint az 5-ösben volt.
    - AA hiánya, villogó kurzor.
    - Fajfüggetlen skillek, fejlődés.
    - Sivár és információhiányos(!!!) UI: rengeteg helyen nem jeleníti meg a részletes infókat tárgyakról (pl. térképen) és egyéb dolgokról. Egyes lények nagyon fontos tulajdonságáról semmilyen infót nem jelenít meg a lény tulajdonságai közt még ikon formájában sem! (pl. íjász).
    - Hektikusan működő AI (néha egyik pillanatról a másikra olyan sereget állít fel, ami legyőzhetetlen).
    - Balansz (bár 1.1-nél már sokat javult a helyzet).
    - Bármely várban fel lehet venni a másik vár lénytermelését (ez olyan óriási alapvető játékmechanikai "hiba", amit nem tudom melyik eszement barom talált ki...). Jelentős taktikzási kényszert vett ki a játékból.
  • Vologya Mester
    Sziasztok! No végigolvastam a tegnapi hozzászólásokat... Valamit ez alapján tisztázni szeretnék. Ez a játék HEROES, de a változások mértékében legalább annyira különbözik az 5. résztől, mint a 4. rész a 3. után... Az alapok persze maradtak, de sok minden változott! Javaslom MINDENKINEK, hogy ne a régi jól bevált Heroes rutinjával álljon neki a játéknak, hanem kezdje EASY vagy NORMAL fokozaton a játékot (vagy játsszon sokat csatákat DUEL módban), aztán, ha úgy érzi, hogy megy, akkor álljon neki nehezebb fokozaton, mert a gép óramű pontossággal tud mindent, amíg a játékos még tanulja az új dolgokat, ezért tűnik úgy, hogy a gép sokat csal, erősebb az Ő ugyanolyan lénye, stb... Pedig erről szó sincs, csak nem ismeritek az ÚJ játékot még eléggé!!! (Persze esetleges bugok így is lehetnek a játékban!!!) Én már több, mint fél éve játszom a játékkal és még Nekem is van tanulnivalóm, szóval lassan járj, tovább érsz... A legkönnyebb dolog, ha valami nem megy, rámondani, hogy SZ*R! Ez a játék sokkal több tanulást igényel, mint az előző részek, a rengeteg újítás, képesség miatt! Ezt szerintem el kellett mondani, mert a hozzászólásokból kiderül, hogy ezt sokan nem tudják... És minden újítás nem tetszhet Mindenkinek! Jól mutatják a külföldi értékelések (80-88%), hogy ebben a játékban sok lehetőség van és nem a legrosszabb kategória... (A legnagyobb hibák közé sorolták a várképernyő hiányát (amit javítani fognak egy patch-ben), valamint néhány játékelem "lebutítását"). Igazak a kritikák, hogy vannak lebutított dolgok is, de van sok újdonság is, aminek rá kell jönni az ízére! Akinek nincs elég kitartása hozzá, az nem fog sokáig ezze a játékkal játszani... Ízlések és pofonok... Jó játékot Mindenkinek! Baráti üdv!
  • Acidlich
    Gyakorlatilag is mágikus hős kell:)
  • kabel15
    Ha egy ruhához mágikus jártasság kell akkor azt hogy tudom megszerezni? Necropolis al játszok. Szóval elvileg mágikus hősömnek kéne lennie. Legalábbis arra hajtottam rá.
  • Guren
    az lesz, holnap easy-n próbálkozom tovább :3
  • [SiX] Boci
    Próbáld easyben ha nagyon nem megy a normál. Aztán ha easyben már vered, akkor térj vissza normálra. Persze lehet hogy csak kis gyakorlás kell és már vered is a normált, de ezt te érzed.