10317
  • kronosz1990
    mass efect 2 star craft 2 szaggatás nélkül
  • kronosz1990
    Nvidia gforce g102m de mondom a beta 1.3 ment gond nélkül am 512 es
  • Phoboss
    kronosz neked milyen videókártyád van?
  • kronosz1990
    akkor most mit lehet tenni? irni az ubinak?
  • Balu0
    Azért ezzel csak óvatosan mert mit csinál az az hogy kilövi a driver beépített védelmét, azaz ha tényleg gond van a kártyával nem fogsz tudni róla és túlmelegedhet.

• Prince23
    Oh köszi hogy szóltál :)
  • BlackWolf
    Nem csak 2 training küldetés van utána kezdődik a nekro 0ról
  • Balu0
    Találtam egy ilyet az ubi fórumon feketeképes bugról panaszkodók között:

I has the problem, black screen and crash on my laptop. I have on Nvidia mobile graphic card.

I found a solution that works for me:
    Put this new key on the register
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers]
    "tdrLevel"=dword:00000000
    then restart, the game's launching

Hope it could help
  • Prince23
    Az oktató pályán érdemes minden bányát megszerezni? az XP-ket tovább viszem majd magammal a főküldire???
  • Phoboss
    akkor már nem csak nálam van a bibi... kezdtem félni.. ezért nem hiszem hogy ujrarakom a a windowst... várok hogy hátha van valami...
  • kronosz1990
    ˆ Phoboss
    problémája nem egyedin ugyanezzel küzdök frissítettemmindent aztán még mindíg semmi az ubi launchert most meglesem de nem sok remény....
    am a Betában ez volt az 1.4 es pach nél mert ott ha az 1.3 mal nyomtam az ok volt de ha hagytam települni az 1.4 et akk nekem is öröktöltés
  • [SiX] Boci
    Olvastam több ilyen problémáról is az UBI fórumon, egy ember írt egy lehetséges megoldást ami neki működött:
    http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/4611096804/m/9411096359
    Ha nem megy, ne ess kétségbe, szerintem biztosan lesz hamar javítás rá.
  • Vologya Mester
    Ne add fel ilyen könnyen... Javasolnék még oprendszer újrarakást (tudom nem 1x-erű), de 1 próbát megér... Pár óra és megvan... Inkább, minthogy itt idegesíted magad... Valami egyedi hiba lehet, mert másnál Mindenkinél elindul... Több, mint valószínű, hogy nem a játék hibája... A hiba a TE készülékedben van... Kitartás!
  • Perszepeta
    Valaki le tudná írni, a Nekromanta kampányban a Könny vagy a Vér útját (szerintem utóbbi inkább) érdemesebb megcsinálni, melyik "előnyösebb"?
    Szintén ebben a kampányban mire érdemes fejleszteni? Én pl. véletlenül tettem a Morálra, ami tök felesleges, ill inkább a Vér útját csinálom meg, ezért ma újrakezdem az 1. küldit, pedig már a legvégén vagyok. Amire én tettem még, csak 1-2:
    gyengeség, sötét-mágia (azt hiszem ez a neve), logisztika, diplomácia (ez kell pl?).
    Köszi a tippeket! Nekem nagyon bejön eddig a 6., rész, látszik, hogy az 5.-et igyekeztek továbbfejleszteni még jobbra. Pár változtatás, egyszerűsítés először fura volt, de könnyen megszokható.
  • yesname #5671
    Neked ebből az jött le, hogy elvetem a játékot? :D:D:D Kérlek próbáld értelmezni amit írtam.
  • ShaiHulud
    neked, engem pl azok nem zavarnak amik teged meg igen.

engem is zavar hogy ilyen szar a varosnezet, sokat dobott ahogy lattad hogy fejlodik a varosod. de en ennek ellenere jatszom tovabb, mert alapjaban veve bejon ez az uj heroes, de siman megertem aki inkabb kivarja azt a patchet.
  • Phoboss
    mind1.. faszom... próbáltam mindent már... ezért kiadni az ablakon 9k-t.. és else indul
  • jazzy
    Nem, csak az, hogy ordas nagy baromság egy ilyen miatt elvetni a játékot. Van rá jó sok ok, de ez nem az egyik.
  • Vologya Mester
    Próbáld meg az UBI launchert újra feltenni... Régebbi UBI-s launcher nincs a gépen? Azzal még összeakadhat...
  • yesname #5666
    Neked ebből ez jött le? :D:D:D
  • Gubberx
    Engem is zavar :S
  • jazzy
    Tehát a régi Heroes játékokat csak a városnézet miatt játszottad. Korrekt.
  • yesname #5663
    Lehet esetleg tudni valamit arról, hogy mikorra várható kb. a vár nézetet tartalmazó patch? Mert én már csak akkor fogok tovább játszani vele. Nagyon frusztráló ez így. Olyan, mint amikor EVE-ből kivették a hajópörgetést.
    Igazából semmi játékmechanikai haszna egyiknek sem, de nélkülük az undor fog el :)
  • Phoboss
    leirom pontosan mi történik.. elinditom a jatekot betolt az obi launcher-t... ott rámenyek a játékra elindul.. fekete keprenyo.. aztan visszatesz windows asztalra es mintha töltene.. nem tudok ilyenkor semmit se csinalni... csak feladatkezelot megnyitom azzal bezarom a jatekot.. es ennyi újra minden normális
  • Phoboss
    directx 11 van
  • Pio
    Sok új ingame kép érhető el ITT
  • Vologya Mester
    Directx 9c frissítés? Több ötletem nincs... Nehéz így látatlanban...
  • Phoboss
    mindent probaltam amit leirtattok...
  • Phoboss
    fenn van az
  • Guren
    most írtak két lehetséges megoldást
  • Phoboss
    nemtom mit csináljak...:S
  • Vologya Mester
    Fent van a Visual Basic 2008??? Akkor nem indult el Nálam a játék, ha ez hiányzott... Szerintem a DVD-n rajta kellene lennie...
  • [SiX] Boci
    Do not panic. Biztosan javulni fog a problémád ha nálad nincs hiba.
  • Pio
    Update-et megpróbáltad? gu.exe-t indítsd a játék mappájából.
  • jazzy
    Nálam igen. Vagy csak nálam?
  • Ariakus
    1.1-es update után is villog?
  • Phoboss
    nekem meg mindig nem jó.. siman futnia kellene... ezért basztam ki 9k-t az ablakon kiiiiirály..
  • jazzy
    Mikor lesz a következő patch lehet tudni? Ma, holnap? Remélem a kurzor villogást hamar javítják, vsync on és offon is villog :(
  • jazzy
    Nem, én a town portal spellt gyakran letiltottam a map editorban. A Dimension doorral együtt.
  • Pio
    Ebben teljesen igazad van, nem is konkretizáltam senkit, 1-2 kivételtől eltekintve nem is volt olyan megnyilvánulás, amit írtam, de azért továbbra is úgy gondolom, hogy 1-2 héttel a megjelenés után több értelme lesz majd egy ilyen szavazásnak, akkor már tényleg azok fognak itt maradni és véleményezni, akiket foglalkoztat a játék és nem csak egy uncsi délutánra kapták le torrentről.