10317
  • kronosz1990
    Köszi vologya de így sem frissít mert hát ugye azt látja h az 1.1 fent van
  • Shiwo
    hogy próbálkoztál ? amúgy a fejek mellett írja hogy játékos-e vagy gép...ha gép, akkor nyomj rá a fej mellett az X-re, majd utána a + jelre, és válaszd ki, hogy emberi játékos
  • Andrews2007
    Vologya mester köszönet a kifelejtett elemek pótlásáért neked és a SevenM-nek. Legalább gyorsan intézkednek és ez is manapság szép.
  • Andrews2007
    Sajnos maradt a hétfő/kedd verzió lehet valamilyen logisztikai hiba miatt. Szóval még várnom kell a gyűjtőire. Ez a néhány nap már nem oszt nem szoroz azért.
  • Pitykee
    Sziasztok. Ma megvettem eredetiben, volna egy kis problémám: hot seat modban ketten egy gépen nem tudunk játszani. hol rontom el a beállitást???????????? élőre is kószi a segitséget
  • Vologya Mester
    Nincs mit, ott segítek, ahol tudok.. Olyan vagyok, mint egy jó úttörő... :D Sajnálom, hogy így jártak az 576Shop vásárlók, de idővel biztosan megszépül minden... Szóval addig is kitartás!!!
  • Vologya Mester
    Próbáld meg a játékot a gu.exe-vel indítani, az autómatikusan elindítja a letöltést a patch-hez...
  • Vologya Mester
    Sajnos erről nincs infóm, de biztos vagyok benne, hogy a lehetőségekhez mérten a leghamarabb... :)
  • Kuglee
    két Akasha kulcs?
  • kronosz1990
    nekem semmi nem jött az indítás után nem tudom mi az az 500 mb
  • lopy
    Köszönjük az infót Vologya akkor várnunk kell míg megkaphatjuk a magyar verziót. Évek múlva jó sztori lesz de most picit bosszantó a dolog.
  • Omlás
    Akik UbiShop-ból rendeltek Digital Deluxe változatot a következőt tegyék:

3 kulcsot küld ki az Ubi:
    Might & MagicŸ HeroesŸ VI - Akasha
    Might & MagicŸ HeroesŸ VI - Edge of Chaos
    Might & MagicŸ HeroesŸ VI - Akasha

Telepítés után első indításnál kéri a kulcsot itt a Might & MagicŸ HeroesŸ VI hoz tartozó kulcsot adjátok meg.

A főképernyőn a jobb felső sarokban van egy "Feloldás Extra tartalom" opció ezen belül "Zártkörű tartalom" ide kell beírni az Edge of Chaos és az Akasha kulcsát.
  • hegege
    Nekem indítás után lekapott 560 megányi "patchet" szal sztem már létezik javítás..
  • Phoboss
    Vologya Mester tudsz valamit arról, hogy a mi problémánkra mikor érzkezik hotfix vagy valami? :S
  • Vologya Mester
    Újabb hírek: Szintén az UBI hibájából maradt ki a Collector kiadásból a Soundtrach CD és a DVD tok, ezeket a Seven m Kft. pótolni fogja (már a javított borítóval!) a lehetőségek szerinti legrövidebb határidőn belül és az érintett Collector kiadás vásárlók a beérkezést követően meg fogják kapni ingyenesen. Sajnos a magyar verzióhoz az UBI nem biztosította a Heroes Kingdoms 1 hónapos ingyenes "kupont", így arra továbbra sem lehet számítani! Addig is szíves türelmeteket kérik! Baráti üdv!
  • Vologya Mester
    Most kaptam az infót, hogy az UBI tévedésből angol nyelvű lemezeket küldött az 576 Shopnak, tehát aki onnan rendelt, azoknak Mindenkinek ANGOL nyelvű lemez lesz a dobozában! Az 576 elnézést kér az UBI hibájáért, ki fogják cserélni a lemezeket magyar nyelvűre, amint az beérkezik az UBI-tól. Addig is türelmeteket kérik és külön fogják jelezni, hogy hogyan juthattok a magyar verzióhoz. Baráti üdv!
  • Phoboss
    én még mindig nem tudok játszani :'(
  • Pio
    És úgy tudom, hogy a soundtrack album és az 1 hónapos Kingdoms előfizetés is kimaradt belőle... :( Úgy tudom Vologya Mester már érdeklődik az ügyben.
  • Vologya Mester
    Vett még valaki lemezt az 576 Shopban? Mert ezek szerint a CDGalaxis, PCDome, Sevenm, Heroes Magyar Honlap-ról rendelt játékok magyar nyelvűek... Ezekről jött hozzám visszajelzés, onnan tudom...
  • Gundark1234
    Megjött a Collectors Edition. Kissé furcsa hogy dvd tokra már nem tellett.

• Acidlich
    cd galaxisból rendelt jó, default a magyar a setupban.
  • Kimi23
    576.
  • Balu0
    Hol vetted ?
  • kronosz1990
    de mondjuk téll remélem nem fél év lessz...
  • Kimi23
    Én is pontosan így jártam a dobozos példányommal. Magyar nyelv sehol...
  • jazzy
    Zavar engem is. De ilyen dolog miatt nem állok le és várok egy patchet ami ugyan be van jelentve, de lehet, hogy csak fél év múlva jön.

Igen, jobb lenne, ha lenne, de ez nem idegesítő hiba, hanem egy kimaradt feature, vehetjük úgy, hogy "újítás". Remélem érted mire gondolok, nem tudom és nem is akarom ennél jobban megmagyarázni amit gondolok, van vár, lehet építeni, de nem nézem a játék 90%ában azt. Nem teljes képernyős, hanem kisebb.
  • jazzy
    Tipikus röhögős nem tudod értelmezni amit írtam ember, itt befejeztem, nem érdemes vesződni az ilyennel.
  • [SiX] Boci
    Megírom ha van fejlemény.
  • lopy
    Nem nincs. Van kanadai francia, francia, amerikai angol, angol, spanyol, német, olasz és ennyi.
  • kronosz1990
    érdekes ott nekem sem volt de az angol mellett ott volt, hogy egyesült királyság.........malydan lessük....
  • ArchDruid
    A telepítés legelején kell kiválasztani a nyelvet! Nekem van vagy 20, ami közül lehet választani (még koreai is), köztük a magyar.

Legelején a language select-nél nincs magyar?
  • Phoboss
    köszi boci.. remélem minnél hamarabb lesz megoldás mert már játszanék..
  • kronosz1990
    thx boci tehát várjunk a patch re am ha majd tudsz valamit megteszed hogy írsz ide?
  • lopy
    Srácok ilyenkor mit tegyek: megvettem az eredeti játékot a boltban, irány haza telepítem és a híres neves magyar felirat sehol.
    Mit csináljak? Többször is újratelepítettem de angolul, spanyolul, olaszul franciául valahogy nem olyan élvezhető a játék :(
  • [SiX] Boci
    A fejlesztők már tudnak a hibáról és dolgoznak az elhárításán.
  • Phoboss
    nekem is ment amúgy a beta...
  • kronosz1990
    max jön 1 patch csak hát ez elég gáz...
  • kronosz1990
    nem hiszem szerintem elszúrtak valamit mert az 1.3 ig miért volt jó ha így van akkor egyszerűen megnézhetnék h mi a különbség oka csak nem tom hol lenne érdemes jelezni
  • Phoboss
    nekem is minden jatek full futt graffon bf3 stb.. nem sorolom oket... a legujabbak.. és ez nem megy...
  • Phoboss
    és pont ugyanez a hiba mint nálam? elinditodd bejon a jatek fekete kepernyo aztan visszatesz asztalra es nem tudsz csinalni semmit csak hkkor ha feladat kezelovel bezarod a jatekot? mert szerintem akkor az nvidia videokartyakkal van itt gond.. nem tetszik a játéknak