Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiket láttam a videókból (valaki linkelt), a városépítõ része nekem nem nagyon tetszett megmondom õszintén. Valahogyan a 3-ban jobb volt, "érezhetõbb" volt a vár fejlõdése - változása, itt nagyon nem láttam semmit. Persze nem a 3-hoz kell viszonyítani, de az van bennem :-)
Egyébként lehet látni ahogy fejleszted a váradat?
Egyébként lehet látni ahogy fejleszted a váradat?
No azt hittem lejön végre erre mégse 3.4 gb-nál állt most le. 😞
Csináltam a chaten hun channelt, gyertek be. Sajnos megszûnik a channel, ha nincs bent senki, de bárki létrehozhatja, ide lehetne gyülekezni.
Nagyon jó a chat rendszer, játék közben és a fõmenübõl is bármikor elérhetõ az ENTER-rel.
Nagyon jó a chat rendszer, játék közben és a fõmenübõl is bármikor elérhetõ az ENTER-rel.
Nem.
Itt pedig a screenshot of the week:
Ez pedig valami elõtörténet:

Ez pedig valami elõtörténet:

KÉSZ! 😄

Kösz, Betettem oda is...
De nem hiszem, hogy ez a játék hibája, inkább a gépem nem bír el vele.
- Win XP SP3
- Dual-Core CPU E5300 @ 2,6 GHz
- 4 GB RAM
- NVIDIA Gefroce 9500GT 1 GB
Bár ennek simán vinnie kéne. Valaki más találkozott már ilyen problémával?
Kinek mennyire meg zökkenõmentesen? Nekem egyedül a várostromnál szaggatott be. Fõleg, amikor a katapult lõ.
De nem hiszem, hogy ez a játék hibája, inkább a gépem nem bír el vele.
- Win XP SP3
- Dual-Core CPU E5300 @ 2,6 GHz
- 4 GB RAM
- NVIDIA Gefroce 9500GT 1 GB
Bár ennek simán vinnie kéne. Valaki más találkozott már ilyen problémával?
Kinek mennyire meg zökkenõmentesen? Nekem egyedül a várostromnál szaggatott be. Fõleg, amikor a katapult lõ.
Ezeket a képeket tedd be a hivatalos fórumon a bugreport topikba is, esetleg írd mellé a géped tulajdonságait (milyen videókártya, cpu, oprendszer, ilyesmik).
Nem kell regelni, hisz az account, amivel játszol jó oda is, szóval csak bejelentkezel és postolsz.
ITT VAN a hivatalos fórum.
Nem kell regelni, hisz az account, amivel játszol jó oda is, szóval csak bejelentkezel és postolsz.
ITT VAN a hivatalos fórum.
Egyáltalán nem vagyok belezavarodva, csak gondoltam pontosítok, még mielõtt valaki beleköt.
jújjj azért ennyire ne bonyolódj bele 😊 még a végén össze zavarodsz.
(látom be indult az élet)
(látom be indult az élet)
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ááá.. banyek! Miért nem mondtátok, hogy a kepfeltoltes.hu tiltva van? Fél órát szöszöltem mire megírtam az észrevételeimet a tutorial pálya alapján, képekkel fokozva a hangulatot, erre eltünik az egész! >( Felrobbanok!
Honnan lehet linkelni képet? Bár mégegyszer be nem körmölömazt a regényt.. 😄 Most megúsztátok.. 😛
Egyébként néhány bugot találtam. A legzavaróbbak:
- A vizet nekem nem jeleníti meg. Csak egy fehér folt van ott, ahol folyónak kéne lennie. Másnak is ilyen?
- Az artifactok nem jelennek meg a térképen, csak a kísérõ effektjük
- csata közben a lények összevissza forgolódnak, és úgy maradnak. Nem állnak egyirányba
Honnan lehet linkelni képet? Bár mégegyszer be nem körmölömazt a regényt.. 😄 Most megúsztátok.. 😛
Egyébként néhány bugot találtam. A legzavaróbbak:
- A vizet nekem nem jeleníti meg. Csak egy fehér folt van ott, ahol folyónak kéne lennie. Másnak is ilyen?
- Az artifactok nem jelennek meg a térképen, csak a kísérõ effektjük
- csata közben a lények összevissza forgolódnak, és úgy maradnak. Nem állnak egyirányba
Megpróbálok majd csinálni videót magyar hanggal a játékról ha végre nm szakad meg 4 szerre is a letöltés. 😊
közben sikerült megoldanám. találtam pár külföldi oldalt, ahol másnak is volt ilyen gondja. tüzfallat kikellett kapcsolni a conflux miatt. most jó
Köszi az infót!
jó a gépem hozzá.mert a zárt béta is remekül ment max grafikán meg mint korábabn irtam tudtam is vele játszani egy 10percet.csak kilépett vmi hiba üzenettel
Géped specifikációt írd le légyszi
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ezt nemértem.feltelepítettem újra, és most megint kilép a menübõl.bezár mindent, nektek nemcsinál ilyet?
Nos sikerült kulcsot szereznem az 576-os elõrendelésemmel. Fontos tudni, hogy csak a normál verzióhoz adják a gyûjtõihez nem.
lentebb vannak linkek.de többet is találsz youtuben
Basszus, nekem ez a béta nem akar összejönni.
Még a rajzverseny bejöhet, habár kétlem.
Csinálhatna valaki valami normális videót a bétáról, legalább azt lehetne nézegetni.
Még a rajzverseny bejöhet, habár kétlem.
Csinálhatna valaki valami normális videót a bétáról, legalább azt lehetne nézegetni.
nekem most meg már egyáltalán nemindul el.folyton kilép a menüben, hibát ir ki, illetve a menübe a háttérbe van egy vár. nah az vmi gyönyörû lenne az egyik várnak a teljes képernyõs nézetére. kár hogy nemolyan😊
Nincs mit, ezek szerint a híre megelõzött, épp most akartam írni, hogy sikerült kettõ darab bétakulcsot szerezni és jelentkezési sorrendben az elsõ két embernek elküldtem õket.
Összesen 36 ember szeretne/szeretett volna rajtam keresztül kulcshoz jutni és ebbõl már 30 ember hozzá is jutott már, remélem, hogy elõbb-utóbb a maradék 6 embernek is jutni fog majd.
Összesen 36 ember szeretne/szeretett volna rajtam keresztül kulcshoz jutni és ebbõl már 30 ember hozzá is jutott már, remélem, hogy elõbb-utóbb a maradék 6 embernek is jutni fog majd.
nekem folyton kilép. amikor csatlakozni akar a Confluxra- vmikor kinyomom akkor eltudtam inditani, a pályák ugyanazok igyhát folytatom a lényekkel való megismerkedést (stronghold,inferno) maradt hátra, utobbit választottam,viszont azt megfigyeltem hogy pár egységnél lett pár modosítás mozgás,vagy épp külsõ szemszögbõl. pl (nemtom a nevét igy hirtelen) a cápaember 2.szintje😊, továbbra is a mozgás tetszik leginkább, a többi nemtom,hiányzik a szabadság mint az elõzõ részekbõl, meg kicsit zavaró hogy kapuk választják el a területeidet. igaz most terület foglalás a lényeg,de tényleg az mint pl a heroes 3ba( felraktam a chronicles, nem is tudtam hogy van ilyen, csomó új kampány) ott is ugye rengeteg mellék uton lehet haladni,hatalmas pálya,és mindenhol kincsek, bányák, stb. de lehet csak pont ezek a pályák olyanok ahol ilyen kevés lehetõség van, grafika tényleg nemsokban tér el a H5-tõl az világosabb szineket használt. itt élesebb,és picit sötétebb,persze van 1-2 grafikai update.de nemolyan sok, majd kiderül a végleges verzió. ettõl még nemfogom lemondani az elõrendelésem, sõt ez might and magic, bármilyen is lesz, ezt kell szeretni,elkell fogadni, ha ezt szánták hivatalosnak akkor elkell fogadni és kész. olyan mint pl (bocs az offért) star warsnál.volt egy eredeti.de egyre hülyébb ötlekkel állnak elõ,hogy fenttartsák a nevét. de szeretik és azért akadnak rajongók mint én is,mindkettõnél😊 szóóval neitéljetek elsõre.ismerjétek meg és meglehet szeretni azért,másnem nekem a csata tetszik nagyon,vagyis az animáció leginkább
Tegnap már felraktak néhány hosszabb videót a Bétáról. Ezekbõl a jobb minõségûek, ha valakit érdekel:
Emberek
Élõholtak
Élõholtak
Élõholtak
Bele-bele tekerve megismerhetõ a menürendszer, a városnézetek, hõsfejlesztõ képernyõk, a piac, jó néhány csata, ilyesmik.
Emberek
Élõholtak
Élõholtak
Élõholtak
Bele-bele tekerve megismerhetõ a menürendszer, a városnézetek, hõsfejlesztõ képernyõk, a piac, jó néhány csata, ilyesmik.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Csak a Steamen elõrendelõk.
Ja és akinek nem lett volna egyértelmû, mostantól lehet nyugodtan beszélni a játékról, képeket, videókat pakolni, véleményezni, bugokat reportolni a hivatalos angol fórumon, egyszóval bármit.
Arra azért felhívnám a figyelmet, hogy ez egy bétaTESZT, szóval ennek tükrében értékeljetek, nem korrekt ez alapján vérré fikázni egy játékot, mint ahogy az se korrekt, hogy a 3 bemutatott pálya alapján felmagasztaljuk a hadjáratot. Érdemes figyelni a hibákat, jegyzetelni õket egy külön lapra aztán ha összegyûlik egy adag, akkor azt beírni a hivatalos fórumra.
Arra azért felhívnám a figyelmet, hogy ez egy bétaTESZT, szóval ennek tükrében értékeljetek, nem korrekt ez alapján vérré fikázni egy játékot, mint ahogy az se korrekt, hogy a 3 bemutatott pálya alapján felmagasztaljuk a hadjáratot. Érdemes figyelni a hibákat, jegyzetelni õket egy külön lapra aztán ha összegyûlik egy adag, akkor azt beírni a hivatalos fórumra.
Elõre mondták, hogy nem lehet majd kamerát forgatni az Adventure Mapen, a pályakészítõk dolgát könnyíti, nem kell figyelni arra, hogy a letett cuccok minden irányból láthatóak legyenek.
Elforgatás pedig olyan, mint a Warcraft 3-ban, azért került be, mert hátha valami mögé be szeretnél nézni.
Azt hiszem, hogy a pályaszerkesztõben lehet is engedélyezni majd a teljes forgatást, mintha olvastam volna ilyesmit, de lehet, hogy nem.
Felugró szövegekhez még annyit, hogy persze, egy rutinos Heroes játékost lehet, hogy idegesít (bár ezek szerint nem találsz Te se minden funkciót), de egy újoncnak nagyon jól jön.
A két tutorial pályán vannak ilyenek, illetve fõleg az elsõn, a másodikon már alig-alig.
Sokkal jobb így, mintha csináltak volna egy a sztoritól teljesen független tutorialt, így az is végigfut rajta, aki amúgy nem tenné és lehet, hgoy néhány újításra felhívja a figyelmét.
Amúgy érdemes minden ilyesmit leírni a hivatalos fórumra is, mert bõ 2 hónap van még hátra a megjelenésig, szóval van még lehetõségük bõven javítgatni az apróságokat, illetve ami ebbe nem fér bele azt meg majd a patchekben akár.
Elforgatás pedig olyan, mint a Warcraft 3-ban, azért került be, mert hátha valami mögé be szeretnél nézni.
Azt hiszem, hogy a pályaszerkesztõben lehet is engedélyezni majd a teljes forgatást, mintha olvastam volna ilyesmit, de lehet, hogy nem.
Felugró szövegekhez még annyit, hogy persze, egy rutinos Heroes játékost lehet, hogy idegesít (bár ezek szerint nem találsz Te se minden funkciót), de egy újoncnak nagyon jól jön.
A két tutorial pályán vannak ilyenek, illetve fõleg az elsõn, a másodikon már alig-alig.
Sokkal jobb így, mintha csináltak volna egy a sztoritól teljesen független tutorialt, így az is végigfut rajta, aki amúgy nem tenné és lehet, hgoy néhány újításra felhívja a figyelmét.
Amúgy érdemes minden ilyesmit leírni a hivatalos fórumra is, mert bõ 2 hónap van még hátra a megjelenésig, szóval van még lehetõségük bõven javítgatni az apróságokat, illetve ami ebbe nem fér bele azt meg majd a patchekben akár.
háát akkor hasonló mint a zártbétán szereplõk
Huhh, srácok!
Nagynehezen végre lejött! Összeszámoltam, 17-szer indítottam újra, mire lejött! De akkor is sztem azért, mert download gomb megnyomása után mentés máskéntre nyomtam és átneveztem a fájlt.
A végén már 1,85 MB/s-el jött lefele! 😊
Mostanáig játszottam, már alig látok ki a fejembõl, de ezt még gyorsan leírom ide!
Griffin's bane-t kezdtem el, ez a tutorial mert az a sok felugró szöveg.. hogy is mondjam K..va idegesítõ. Na mindegy. Nekem sikerült Print screennel kimenteni, Optionsban a Controls közt ha megnézitek ott is van a Prt Scr gomb.
Itt a bizonyíték:
Elsõ benyomások, hát... izé.. nyögvenyelõs... Sok minden hiányzik még belõle, fõleg a zenék. De a lényeg: grafikája szép. Kezelõfelületet totál átrendezték, semmit se találok...még. 😄 Az, hogy el lehet forgatni a kamerát, oly felesleges bele, hogy elmondani nem lehet. Mivel azonnal visszaforog alapállapotba. De akkor minek bele??
Csatatérképen is lehet érezni, hogy ez még nem a végleges. Kicsit esetlenek a mozgások. És túl sok a felesleges animáció. remélem még fog javulni a végleges verzió! De legalább csata közben 360 fokban körbe lehet forgatni, akár többször is, nem úgy mint az 5-ben, ahol csak 180 fokban lehetett jobbra és balra.
Ami nagyon ötletes: Jobb oldalra ki lehet gyûjteni a fontos ikonokat, pl. a lények felvásárlását, így a térképrõl is meg lehet oldani. Ez tetszik. De ami nem, hogy az egész nagyon fakó. Alig van benne élet. Nekem a H5 jobban tetszett. Így elsõ nekifutásra az az ítéletem, hogy alul marad vele szemben. De ez csak az elsõ benyomás. Majd holnap elemezgetem tovább! Na jóéjt! Vagy inkább már Jó reggelt! 😄
Nagynehezen végre lejött! Összeszámoltam, 17-szer indítottam újra, mire lejött! De akkor is sztem azért, mert download gomb megnyomása után mentés máskéntre nyomtam és átneveztem a fájlt.
A végén már 1,85 MB/s-el jött lefele! 😊
Mostanáig játszottam, már alig látok ki a fejembõl, de ezt még gyorsan leírom ide!
Griffin's bane-t kezdtem el, ez a tutorial mert az a sok felugró szöveg.. hogy is mondjam K..va idegesítõ. Na mindegy. Nekem sikerült Print screennel kimenteni, Optionsban a Controls közt ha megnézitek ott is van a Prt Scr gomb.
Itt a bizonyíték:
Elsõ benyomások, hát... izé.. nyögvenyelõs... Sok minden hiányzik még belõle, fõleg a zenék. De a lényeg: grafikája szép. Kezelõfelületet totál átrendezték, semmit se találok...még. 😄 Az, hogy el lehet forgatni a kamerát, oly felesleges bele, hogy elmondani nem lehet. Mivel azonnal visszaforog alapállapotba. De akkor minek bele??
Csatatérképen is lehet érezni, hogy ez még nem a végleges. Kicsit esetlenek a mozgások. És túl sok a felesleges animáció. remélem még fog javulni a végleges verzió! De legalább csata közben 360 fokban körbe lehet forgatni, akár többször is, nem úgy mint az 5-ben, ahol csak 180 fokban lehetett jobbra és balra.
Ami nagyon ötletes: Jobb oldalra ki lehet gyûjteni a fontos ikonokat, pl. a lények felvásárlását, így a térképrõl is meg lehet oldani. Ez tetszik. De ami nem, hogy az egész nagyon fakó. Alig van benne élet. Nekem a H5 jobban tetszett. Így elsõ nekifutásra az az ítéletem, hogy alul marad vele szemben. De ez csak az elsõ benyomás. Majd holnap elemezgetem tovább! Na jóéjt! Vagy inkább már Jó reggelt! 😄
Aha, szóval senki másnál nem produkálja azt, hogy introk után, amikor csatlakozik a confluxhoz, kifagy?! Pio, találkoztál már ilyesmivel?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Kicsit fura számomra hogy rámegyek hogy Multiplayer és ha gép ellen akarom nyomni saját hõsöket kell kreálnom hogy más frakciókat állítsak be a gépnek? Illetve hogy lehetséges hogy esetleg ismerõssel játszak együtt?
malakai:köszi a helpet mert mostmár 4x szakadt meg de a getright-al tudom folytatni ha a weblapon új letöltést indítok így már csak 10 perc van hátra 890kb/snél😊
Ha valakit nagyon érdekel valami, de nem tud várni holnapig próbálok válaszolni, de nem szeretném lelõni a poénokat, ezért nem írtam eddig se konkrétumokat.😊
Viszont a kép készítése terén segítsen valaki, nem értem miért nem enged képet készíteni.:S
Viszont a kép készítése terén segítsen valaki, nem értem miért nem enged képet készíteni.:S
Húhúúú a játék rengeteget javult, bár hibákat bõven láttam még most is. Néhány egység támadása megváltozott, végre mûködnek a képességek nagy része ( az AI már nem bírta megölni a fõnixet mint az elõzõ verzióban, végre a madárka is megmutatta, hogy mit tud 😊)
Képet sajnos nem tudtam készíteni, egyszerûen nem engedi fekete az egész kép amit a prt scr csinál.:/
Képet sajnos nem tudtam készíteni, egyszerûen nem engedi fekete az egész kép amit a prt scr csinál.:/
Valamilyen letöltésvezérlõt érdemes lehet használni.
Firefoxon belül maradva azthiszem valamelyik addonal megoldható, hogy különbözõ url-rõl folytasson valamit, de nem rémlik melyik is az.
Firefoxon belül maradva azthiszem valamelyik addonal megoldható, hogy különbözõ url-rõl folytasson valamit, de nem rémlik melyik is az.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
de ha nem ajánlja fel a letöltés folytatását és downloadra meg ugye elindít 1 újat akk hogy?^^
Láttátok már ezt a videót? 😊
Nekem változatlanul szakad, frissítés ide vagy oda. A legtöbb, ameddig elértem 1,2 GB volt..
Nekem változatlanul szakad, frissítés ide vagy oda. A legtöbb, ameddig elértem 1,2 GB volt..
Steamrõl bárki szedheti vagy csak az elõrendelõk?
Ja 1-2 zene pl a csatabeliek még nem véglegesek ezt azért mondom hogy ha valaki esetleg ajajozna.
A harci animációk is sokkal részletgazdagabbak és a taktikai szerepek az egység képességeknek s a hõs skilljeinek választási lehetõségeitõl nagyon jók.
A harci animációk is sokkal részletgazdagabbak és a taktikai szerepek az egység képességeknek s a hõs skilljeinek választási lehetõségeitõl nagyon jók.
Ja és az új dzsungel terület faja is új szerintem. 😊
Jaa 3d s grafika meg itt sokkal jobb van élessége mélysége magasság érzetem, nem úgy mint az 5. részben ott haloványan volt csak.Itt érzed a hullámokat a mély szakadékokat a magas szobor objektumokat pl vagy hogy egy SPOILER Vulkán alatt vagy s a vulkán maga is szép 3Dben. SPOILER OFF 😊
A városkép 2,5D-s lett szerintem nem olyan rossz. Pl a 4. résznél jobb.
A véglegesben elvileg nagyobb lesz kérdés mennyivel.
A véglegesben elvileg nagyobb lesz kérdés mennyivel.
Egyetértek, a 3D-s városnézet nem volt igazán jó irány.
Szerencsére azt nem is erõltetik, most, hogy úgy döntöttek, mégis lesz városnézet nem egy 3D-st kezdtek csinálni, hanem egy a korábbi részekhez hasonlót. Viszont ha már csinálnak, akkor ha törik, ha szakad hoznia kell a korábbi részek (HoMM 2-3 például) részletgazdagságát, funkcionalitását, mert annál nincs rosszabb, ha emiatt borult az idõbeosztás, a keret, emiatt maradnak ki esetleg bizonyos multiplayer feature-ök és cserébe még gagyi is lesz és csak lehúzza a játék színvonalát, az összképet.
Szerencsére azt nem is erõltetik, most, hogy úgy döntöttek, mégis lesz városnézet nem egy 3D-st kezdtek csinálni, hanem egy a korábbi részekhez hasonlót. Viszont ha már csinálnak, akkor ha törik, ha szakad hoznia kell a korábbi részek (HoMM 2-3 például) részletgazdagságát, funkcionalitását, mert annál nincs rosszabb, ha emiatt borult az idõbeosztás, a keret, emiatt maradnak ki esetleg bizonyos multiplayer feature-ök és cserébe még gagyi is lesz és csak lehúzza a játék színvonalát, az összképet.
Pontosítok, nem azt mondom, hogy nem kell várnézet, de meghoztak egy fejlesztõi döntést, miszerint nem lesz.
Ezt az elsõ pillanattól tudni lehetet és én voltam az elsõ, aki írta (itt a topikban az elsõ oldalak valamelyikén visszaelleõrizhetõ), hogy ez valóban egy olyan eleme a játéknak, amit nem is igazán használ az ember, mégis teljesen hozzákötõdött a játékhoz és ennek a kihagyása iszonyatos tömeghisztériát fog kiváltani.
Szóval meghoztak egy fejlesztõi döntést és beosztották a pénzt/idõt ennek megfelelõen, aztán persze eljött a háborgás emiatt, amit bárki elõre meg tudott volna jósolni és ennek az elõre látható eseménynek a hatására hirtelen mégis kitalálták, hogy lesz várnézet, elkezdtek kapkodni, borult az idõbeosztás, nyilván az anyagiak is és egyelõre egy olyan várnézetet raktak össze, aminek semmi keresnivalója a játékban, lehúzza az összképet, ráadásul nem is kattintható. Persze nem tudni, milyen lesz a végleges, de szerintem akkor is következetesebben kéne ragaszkodni a döntésekhez. Vagy kihajtani a Ubiból az ehhez szükséges plusz idõt és pénzt. Persze ha ez utóbbiakat megkapták, akkor nem szóltam.
Ezt az elsõ pillanattól tudni lehetet és én voltam az elsõ, aki írta (itt a topikban az elsõ oldalak valamelyikén visszaelleõrizhetõ), hogy ez valóban egy olyan eleme a játéknak, amit nem is igazán használ az ember, mégis teljesen hozzákötõdött a játékhoz és ennek a kihagyása iszonyatos tömeghisztériát fog kiváltani.
Szóval meghoztak egy fejlesztõi döntést és beosztották a pénzt/idõt ennek megfelelõen, aztán persze eljött a háborgás emiatt, amit bárki elõre meg tudott volna jósolni és ennek az elõre látható eseménynek a hatására hirtelen mégis kitalálták, hogy lesz várnézet, elkezdtek kapkodni, borult az idõbeosztás, nyilván az anyagiak is és egyelõre egy olyan várnézetet raktak össze, aminek semmi keresnivalója a játékban, lehúzza az összképet, ráadásul nem is kattintható. Persze nem tudni, milyen lesz a végleges, de szerintem akkor is következetesebben kéne ragaszkodni a döntésekhez. Vagy kihajtani a Ubiból az ehhez szükséges plusz idõt és pénzt. Persze ha ez utóbbiakat megkapták, akkor nem szóltam.