Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsit fáradtan, de elkészült elvileg az elsõ Heroes VI béta videóm. Ami a fõmenürõl szól. Van mikrofonom is szóval megpróbáltam magyarázgatni is. Megpróbálom felrakni a Youtube-ra.
Na mindegy! Nem szeretem, ha megváltoztatják a régi, jól bevált módszert.
Úgy látom tényleg nem érted! 😊

Arra gondoltam, hogy Eddig az összes elite egység, amivel találkoztam 80-as HP-jû volt, statisztikái majdnem ugyanazok. Eddig amiket láttam az a Griff, a Vámpír, a Kenshi, meg a Breeder. Mégha egy szinthez is tartoznak, lehetne nagyobb különbség köztük. Mondjuk a Kenshinek egy 110-120-as HP-t simán adtam volna. Szaporulatnak meg mondjuk jónéhánnyal kevesebbet, mint a Griffeknél, aminek lehetne 50-60 HP-ja.

Bár így értelmét vesztené a core, elit, champion besorolás... Sokkal jobb volt a 7 tier, minden várnál egyedi lénnyel.

Pl. az Ogre mage 60 hp-val, erõs, szívós közelharci egység, míg a mage 30 hp-val lövõs. Mégis mindkettõ tier 4 lény.

Azt akarom mondani, nagyobb szóródást várnék a lények életerejében, ahogy volt ez a H3-ban vagy a H5-ben is. Hogy a Kenshi ne legyen ugyanolyan erõs, mint a griff. Ránézésre is az egy szinten van a lovaggal a Havenbõl vagy a Lamasuval a necropolisból. Ezekkel legyen egy szinten, ne a griffel, ami gyengébb.
Az a baj, én még mindig 7 külön szintre sorolom õket, és ez így is fog maradni! 😄 Az én szoftveremben van a hiba. Hülyeség ez a core-elite-champion osztály
Lhet valahogyan töröltetni ubisoftos accountot? Elég hülye account nevet adtam meg és megszeretném változtatni de ugye nem lehet...

Na most nézem.. ha a Costum módot kapcsolom be akkor áll le az egész..:/
Elég érdekes hiba van nálam... Ha a multiban beállítok magamnak egy szövetségest a játék azonnal leáll.
No állítólag ott lehet beállítani a hõst s népet vele gyütt egyelõre, de a végsõ játékban elõre gyártott hõsök is lesznek a népekhez rendelve multiban.
Nekem azt írja ki hogy synchronizing savegames. Lehet hogy az elõzõ zárt bétánál nem törölte le a saveket és megbolondult? Kérdés ettõl még ment e.
JackSparrow88
Másnál sem engedi lementeni az adott állásunkat? :/

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

jazzy
Köszönöm, jól hangzik.
40-60-ra azért ne számíts.
De amúgy ha ügyes az ember, akkor nagyon hatékonyan lehet kísérõhõssel is harcolni kis sereggel, ugyanis sokkal fifikásabb csapatokat lehet összerakni, mint a korábbi részekben köszönhetõen annak, hogy úgy vásárolhatod össze a skilleket, hogy erre optimálisak legyenek és a legtöbb frakciónál van healer egység (ha nem, akkor a hõssel érdemes megvenni egy healt).
jazzy
Voltak, de például én most H5-özök a héten, elmúlt héten H3-aztam, és tegnap játszottam egy L-es pályán, 3 darab nyersanyag volt, ami nem volt védve, és így gyakorlatilag amíg nem lett 2 váram 1 heroval mentem mindenhova.. H3-ban egy L-es pályán 40-60 nyersanyag is szét volt dobálva.
Pénteken elvileg nekimegyek annak a pályának is és csinálok róla képeket.

De persze nem tilos másnak se képeket csinálni a játékról, szerintem sokan örülnének neki és nem nagy melõ, csak nyomni kell egy printscreent, aztán elõkeresni a képeket (usermappa/appdata/roaming-ben keressétek).
jazzy
Értem, remélem lesz ilyen. Aki sokat játszott h3 és h5-el az bizonyára érti mire is gondolok. Én nagyon szerettem erre-arra szaladgálni kis hõsökkel mert voltak nyersanyagok szétdobálva.
Üdv. Igen vannak itt is szétszórva mint a 3-4-ben de szerintem az V. részben is voltak. 😊

Pio: A Küldetés szövegeket azért nem olvasom el kampányban, azaz a történet részt mert a teljes játékra hagyom. Nem akarok semmit se elõre megtudni a sztoriról. 😊
Vannak itt-ott elhagyott kupacok, szóval van értelme ilyesmit csinálni. Bár ugye túl sok pályára nem látunk rá.
Illetve én szoktam olyat a régebbi részekben is, hogy egy hõs kíséri a fõhõst, a fõhõssel harcolok, a kupacokat pedig a mellékhõs szedi össze.
Arra is jó a mellékhõs, hogy beállítsd az ellenség bányájába.
A hadjárat pályák azért elég speciálisak, hisz a tutorial pályákat nyilván irányítani kell valamennyire, szóval némileg csõpályák, fõleg az elsõ, a Sanctuary pályának az elsõ fele is ilyesmi a sztori miatt.
Én a custom pályát még nem néztem, ott nem tudom, hogy mi a helyzet, de elvileg a H2-es pálya pontos mása.
jazzy
Érdeklõdnék, hogy lesz-e olyan a játékban, ill a beta pályákon van-e olyan, hogy elszórva vannak a nyersanyagok?

Gondolok itt arra, hogy a 3-ban, amivel mai napig játszok és mai napig a kedvencem, volt értelme a legelején 2-3 herot indítani és felfedezni, mert voltak nyersanyagok erre-arra. Az 5-ben ez gyakorlatilag nincs. Szegényesek a pályák, minden nyersanyag / bánya horde lény mögé van rakva, amiket eleinte csak a fõheroddal tudsz megölni, mert annak van annyi egysége, felfedezni nincs értelme mert 3 centire a váradtól mindenfele körbe vagy kerítve lényekkel.. ha értitek mire gondolok 😊
TreDoR
Nem rossz otlet, remélem nem gond ha lenyúlom 😛

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

De olvassátok a küldetéseket, párbeszédeket vagy azok csak arra vannak, hogy legyen mit skippelni? 😄
Mert egy az egyben elmondják ott, hogy miért van szükséged a vízen járásra és mit kell tenned érte és egy küldetés végén kapod meg a képességet, amire szükség van az adott pályán a folytatáshoz... Lehet, hogy emiatt az egész Sanctuary hadjáratban meglesz a képesség, de NEM arról van szó, hogy a Sanctuary hõsök tudnak a vízen járni.

ArchDruid:
Szerinted kizárólag az határozza meg egy lény jellegét, hogy mennyi a HP-ja? Vagy nem igazán értem, hogy mire gondolsz ezzel... Szerinted a Sister tökéletesen helyettesíthetõ mondjuk Marksmannel, mert kábé ugyanannyi a HPjuk és a kettõ közül az egyik kihagyható lenne emiatt a játékból?
Illetve a lények balanszolásának része az is, hogy mennyi jön belõlük hetente, ez mindig is így volt a szériában, sose volt olyan, hogy egy adott tier-û lénybõl minden várban ugyanannyi jön. Nézd csak meg például azt, hogy mennyi jött mondjuk az elõzõ részben a tier1-es lényekbõl. Mert például a Dungeon tier1-esébõl 7 darab, a Havenébõl 22...
Szóval nyilván nem pont ugyan olyan potenciál van az azonos tierbe esõ lényekben, a balanszolás szerves része a gyarapodás szabályozása is.
Szóval ezeket szerintem ne reportold balanszproblémaként, mert nem azok de persze ha nem értesz egyet, akkor nyugodtan.
Igen, én is elértem odáig! Sanctuary hõs tényleg tud vizen lovagolni. (vagy is hajó nélkül utazni a tengeren) Bár elég gagyi, hogy a víz tetején lovagolok, mintha valami óriási bug, vagy cheat lenne a dolog mögött. Igazán csinálhattak volna valami egyedi animciót a "vízenjáráshoz"

A balanszproblémákhoz meg annyit: Nekem feltûnt, és baromira zavaró, hogy minden Core egység életereje 25 +-3, minden elit egység életereje 80 +-5. Így tök fölösleges 7 lény! Elég volna 3 is...

Ráadásul a heti dwelling, ha belemész látszik, hogy pl. goblin heti 10, hárpia heti 7, mauler heti 5!

Na most akkor hogy is van, hogy nincs level 1-2-3? Ha ugyanolyan szintûek, miért nem ugyanannyi jön belõlük hetente?

És én is rommávertem egy csapat Battle griffint néhány core cuccal. (Ez se normális!!) Amúgy a barbár warrior megint overpowered lett! 😄 De ez nem baj, a barbárok mindig is brutálok voltak!

Ja, és a Sanctuary pálya normal fokozaton olyannyira nem kihívás, hogy nem is tudom mit írjak. Minden ellenfél, ami õriz valamit "Trivial" nehézségi fokozat a hõsömnek. Ez meg így gagyi. Kipróbálom majd még Hard-on, hogy változik-e valami, de így ez lehangoló.. Túl könnyû!
Jaja azt én se értettem Hogy lehet multizni Hot seatelni pl? Honlap lenne egy elsõ próba. A zárt bétában egyszerû volt de itt most dynasty herokat kell alkotni hozzá? És utána lehet Multizni vagy hogy?

Másik a a Naga hõs tényleg képes a vízen menni a kampány alapján legalábbis. Bár olvastam valamilyen megkötést lényileg.
Magh
Még azt kérdezném, hogy itt az V-el ellentétben ugye a teljes heti creature growth globálisan jelenik meg, és bármely várban megvehetõ?

Magh
Simán skirmisheznék a gép ellen. Minden ellenfél az általam gyártott custom dynasty hero, nem tudok frakciót váltani. A closed bétában, ha a jobb felsõ gombra kattintottam, bejött egy frakcióválasztó a default hõsökkel, plusz lehetett csinálni sajátot. Most csak a szerkesztõ jön be. Ötlet?

Most ugye van 3 db Alap egység 3 db Elit és 1 db bajnok. (plusz a Bossok de azok semlegesek nem, vételezhetõek) Tehát összesen 4 szint van. Fejleszteni is lehet ám az egységeket csak azért mondom, ha nem vennétek észre véletlenül bal felsõ sarok nyíl jel.

Ja s éjjel lejött most tömörítgettem ki 5.-jére sikerült. 😊
Pio nagyon jók a képek. még....még...még...
Betettem bannerbe a hivatalos béta fórum linkjét.
Legyetek szívesek és az ilyen jellegû hibákat írjátok meg a hivatalos fórumra is. Nem kell túlfogalmazni, ha nem megy annyira az angol, nagyjából írjátok le, meg fogják érteni. Még van bõven idõ a megjelenésig, szóval az ilyesmiket biztosan javítani fogják.

Itt nincs T6-os lény, azt tudjad, hogy lény és lény között legfeljebb két "fokozat" lehet, szóval olyan nagy hasadékok biztosan nem lesznek.
Amúgy az elõzõ bétához képest nagyon sokat változott ez a része a játéknak, sokkal kevesebb jön a gyenge lényekbõl és könnyebb elérni az erõsebb lényeket, szóval történt ezügyben elõrelépés, most fog kiderülni, hogy elégséges volt-e avagy nem, ezek szerint esélyes, hogy még nem.
hát igen ezt jóllenne tudni hogy lehetne kinyomni

Pedig ez a "szolgáltatás" már mindenhol alap lenne... (névváltoztatás). A leírt vélemények alapján engem nem nagyon gyõzött meg, pedig erõsen gondolkodtam hogy elõrendelem :-)

Hatalmas bug!

Az ellenségem megtámadott egy helyõrséget amit egy komplett Haven sereg véd 2 x nyert de súlyos veszteségekkel és mind a 2 után !ÚJRAINDULT! a csata!(Az eredeti seregekkel vagyis fullos sebességgel most nézhetem meg 3.jára is az összecsapást?

Valszeg ez ilyen non-end csata?😛
/ off Bocs a dupláért😊 /

Igen ezt én is tapasztaltam annyiban h baráti(szövetséges foglalta középen az inferno várat szintén phonixeket ölve(ahol miután közelharciak lelépték a dolgokat a phonix védekezett csak sõt nem is éledt újjá^^

2 távolságival meg lesedegette.
de volt ilyen eset mikor valamit támadott a gép ahol volt snow maiden,shadow elemental,earth ele,air,fire,és még valami...
Csak nekem van olyan érzetem hogyy balance problémákkal küzd rendesen?(tudom béta!) de béta ellenére hogy 40 t2es unit ugyanolyan statu hõsök mellett alázza a 6db t6os kenshimet(asszem így hívják) kicsit khhm.

Ráadásul a kis sárkánycicám végre örültem hogy megvan mondom 49/51%os def húhh de jó lesz erre 2x megcsapták összeesett,anno szerintem h3ban nemlétezett ilyesmi hogy t1-t3 ennyire húzó legyen mert ott volt értéke fejlõdni de itt?Egyenlõre személyes tapasztalat elején ne akarj t4 köré menni 3 alaplény megépít majd gazdaság és menj mert feljebb keveset is kapsz meg hamar hullik,késõbb érdemes csak megvenni a t5-7et.

Ezt a tapasztalatomat a Sanctuary alapján írtam.

UI:Kicsit még szoknom kell de a skillfa kicsit terjedelmes és nehéz megtalálnom egyenlõre a best -et.

Multiról információ?Mert ugye most nemtudunk játszani(vagy csak én vagyok láma'-.-)és ejj de mennénk már itt többen egy két harcot :-)

na sztem befejezem az ai ellenit.
Ams
Hú, ez nagyon pöpec lett.

Játszottam vagy 10 percet, de graf 5-ös, ui 5-ös(vármenü alsó gombjait ki lehet húzni jobbra, a gyors eléréshez, stb.), a fullscreen-es vár nem is hiányzik.

Holnap folytatom.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Héjjéj! Megoldottam a problémámat! 😄

Egy egyszerû NVidia driver frissítés elég volt! Most már nem fehér foltokat látok a víz helyén, hanem szép, áttetszõ hullámokat!

megyek is, nyomom tovább a Sanctuary kampányt! Új kedvenc egységem a Coral priestess! 😊))
Készítettem pár képet. Csak linkbe teszem be õket, mert elég nagyok és a linkek szövegében fûzök hozzájuk némi kommentet.
Igyekeztem a játék kiegészítõ szolgáltatásait is lekapni, hogy lássuk, mit nyújt a program a szokásos HoMMon kívül. 😊
Fõleg azoknak szólnak a képek, akik sajnos nem bétázhatnak, de persze más is megnézheti nyugodtan... 😊

Párbeszéd ablak, játék közben ilyen formában kapjuk az arcunkba a sztorit, küldetések (már amit nem cutscene formájában kapunk). Jobb alul oda-vissza lépkedhetünk, ha gyorsabban olvasunk, mint a szinkron beszél vagy ha valamit vissza szeretnénk hallgatni/olvasni.

Egy közeli kép az Adventure mapen, a képen Slava látható

A Kingdom nézet a korábban már látott részletes pályatérképen felül egy ilyen információs felülettel is rendelkezik, hasznos lehet

Játék közben a bal felsõ földgömbre kattintva elérhetõ a Conflux összes játékon kívüli szolgáltatása, például a globális chat

Újabb Adventure Map zoom, ezúttal egy neutral csapatról

Közeli Combat Map kép

A csata során bal felül pörgõ Event Log visszanézhetõ egy kattintással, illetve egy nagyon hasznos új lehetõség, a lények mellett látható az életerejük.

A Sister gyógyítása, mert valaki kért korábban spellrõl képet

Egy lény adatlapja harc közben. Nagyon hasznos, hogy kijelzi, hány darab lényünk volt a csata kezdetén, így tudhatjuk, hogy érdemes-e feltámasztást használni a lényen. Egyébként az ilyen képességek tooltipje használat elõtt szintén kijelzi, hogy hány fog feltámadni és hány halott van összesen. Alul a képességek/hatások kategorizálva.

Szintlépõ képernyõ

A játék jelenlegi fõmenüje, igen impozánsra sikeredett és mutat is egy példát arra, hogy milyen lenne az ideális várnézet... 😊

Dinasztia hõs tervezése 1

Dinasztia hõs tervezése 2

Friend lista, felvehetjük a többi játékost és privát chatelést folytathatunk velük akár játék közben is, illetve üzenetet írhatunk neki, amit meg fog kapni, ha ismét elindítja a játékot.

A játékon belül widgetek segítségével pluszszolgáltatásokat érhetünk el, például kezelhetjük a Skype-ot vagy elolvashatjuk a játékkal kapcsolatis híreket. Egyelõre 4 widget van a játékban. Nagyjából úgy viselkednek, mint egy windowsos ablak és játék közben is egy pillanat alatt elõcsalhatóak.
találkoztatok már olyannal, hogy amikor az ellenfél köre jön, akkor néha bejön egy combat, ahogy az ellenfél elfoglal vmi kisebb erõdöt amit elementlálok õriznek, ezt nemlehet valahogy kinyomni? kicsit idegesítõ. skirmishen pl elég gyakran van és mindig végigkell nézni, mellesleg láttam élõbe a Phoenixet eszméletlen szép, bár az fura volt hogy aki megüti az egybõl meghal😊

Akkor nem igazán tudom, hogy mit értesz "nagyobb változás" alatt. 😊
BoneDragon
Ezek mind apró hibajavítások, amiket felsoroltál. 😊

Gondolom akkor nem nagyon merültél bele az elõzõ verzióba, mert rengeteg apró bugot javítottak, szinte minden tooltipbe bekerültek a számok és fõleg a balansz sokkal jobb lett (growth normalizálva, árak normalizálva, healek nerfelve).
Persze maradt is még munka bõven. 😊
BoneDragon
Amúgy én semmi nagyobb változást nem vettem észre a játékban elõzõ béta óta. Sõt, találkoztam jó pár nagyobb bugal.

Okés, köszi.
Az tényleg nem jó. 😞
Nekem az elõzõ 2szer is 70% felett szakadt meg. Viszont ez ma reggel elsõre lejött.
Sajnos erre nincs lehetõség, pedig minden Ubisoft játéknál felmerül, hogy nem valami kóser a regelésnél használt usernév használata, mert ott nem mindenki olyan nevet használ, amivel megjelenne mások elõtt.
Jó lenne, ha ki lehetne jelölni egy elsõdleges hõst az általunk készítettek közül és annak a neve/képe képviselne minket például a chaten...
Nem open béta, hanem meghívásos alapú, csak publikus, tehát lehet tartalmakat linkelni róla.
Akkor hogy a csudába töltötted le? Nekem nem engedte addig a Downloadot elindítani, amíg a kapott Beta kulcsot nem használtam fel és kötöttem hozzá az Ubisoft accountomhoz.

Elvileg azok tölhetik csak le, akik elõrendelték a játékot és kaptak egy kulcsot az Ubisofttól.
Arcok, lehet én vagyok nagyon fáradt de nem találom hogy ez most open beta? Mert regelésnél beta kulcsot kér, amim nincs. Ha mindenképp kell lehet valahonnan szerezni?

Csináltam anno egy ubisoftos accountot, de a nicknevet megszeretném változtatni, de gondolom erre nincs lehetõség (ki van szürkülve). A játékban meg lehet változtatni a nicknevet hogy ne az ubisoftos accountot lássák? Erre van lehetõség?

Látható kint a kalandtérképen is és a városban is látható pl a falak/erõdítmények a speciális épületek vagy ha city hallt építesz stb. A lény vevõ helyek sajna nem látszódnak.
külsõleg látványosan változik. a kalandtérképen, az nekem is tetszik. de belsõ nézete nemsokban tér el

Jó úton jársz, még 1-2-szer nekiállsz és lejön! 😄

Nekem 17-szer szakadt meg...