10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#5765 Veled ertek egyet,eleg nagy heroes rajongo voltam es valszeg leszek is,de egyelore nem vagyok meggyozve.Kis pihenes utan talan kap meg egy eselyt,de elso nekifutasra ez bizony nagyon halovany.
Kulcsin>>>belbecs
-
Nos #5764 Sok sikert és jó szórakozást annak, akinek tetszik. Bár szerintem rövid távon sokan rá fognak jönni, hogy mennyire nem sikerült ez a játék az előzőkhöz képest. Nem látom, hogy pl az előző részt bármiben felülmúlná, sőt. A frissen behozott változásoktól sajnos (szerintem) nem lett jobb játék. Sőt, elég sok idegesítő dolog van.
Korához képest a sorozat legrosszabb próbálkozása.
Remélem a VII jobb lesz. -
#5763 Ha kimaradtak ezek belőle hogy fogom megkapni?Írjak a sevenek? -
[SiX] Boci #5762 Akinek nem indul a játék egyáltalán annak itt van egy még nem hivatalos (csak kevest tesztelt) hotfix:
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/4611096804/m/7481019359
Aki nem tud angolul, annyi van, hogy mentsd el az exe filet és utána írd felül ezzel:
http://www.mediafire.com/?1oaqlpnqq9fvxzv -
#5761 csajodat kérdezd meg, mi a különbség az ujj és az új között... :) -
kronosz1990 #5760 Szerintem meg tök jó a heroes v után már vártam valami UJJAT mert h a sztori az finis no de persze majd jön a kövezés , hogy ebben semmi új nincs ,,,,,,még jó hogy van pl : melyik részben van benne az összes részből zene?
vagy pl a dinasztia rendszer szerintem sok lehetőséget rejt vagy pl az új töltődő rendszer .....aki meg azon van fennakadva hogy milyen könnyű meg ijenek az nem élte átt szerintem azt amikor az 5 ben egy max morálos hősödet durva skillekkel simán leverte egy luck ban és morálban gyengébb hős úgy , hogy a csata alatt nem mozogtáll épp sokat.
persze kicsit tény, hogy unalmassá válik egy két-3 óra alatt de könyörgöm van friss levegő meg nő is a világon nem csak a gép........................:) ( én a csajommal nyomom ő mondjuk hiányolja a dark elfeket főleg a csajokat:)) -
MikroID #5759 Köszönöm, ez használt! :) -
#5758 Szia, warez témában itt nem valószínű, hogy segítséget fogsz kapni. Az eredeti nem csinálja ezt a hibát. -
shark0017 #5757 Hello volna 1 olyan kérésem h letöltötem torrent oldalról és 3x feltetem már de ugyan úgy kéri gamerlauncher pedig az levan törölve léci aki tud segíteni az irja márle h mint csináljam. előre is köszi -
#5756 nem mondom hogy értenék a sorozathoz . de venném a bátorságot hogy kritikával éljek a vi. rész ellen. soha nem éreztem még egyik előző résznél
sem hogy ráuntam volna 2 óra játék után . itt ez történt . hazugság lenne azt állítani hogy túl sokat játszottam volna az v. résszel , de itt a következő résznél mindvégig olyan érzésem volt mint ha ugyan az lenne lebutítva . az ok hogy csilli-villi , gyönyörű menü meg minden ilyesmi de valami nagy üresség érzését adja az egész . a civilization iv. és v. része között történt ilyen szintű lebutítás , de ott legalább grafikában nyújtott jóval többet az elődjénél. persze csalódásra már mindnen heroes rajongó fel volt készülve a iv. rész után , de akkor is :) azt hiszem megfogom , felrakom a polcra a többi mellé , ha heroes-ra fogok vágyni előveszem a 3. at , és várom hogy hívjanak diablo 3 bétára ...bocs az esetleges offokért . és nem szeretném mindenkinek elvenni a kedvét , maradjunk annyiban hogy ez csak 1 rookie véleménye -
Balu0 #5755 Volt korábban másnak ilyen.
Uninstaláld az Ubi Launchert, törölj le minden maradékot, és rakd újra, után jó lett másnál.
Ami még lehet hogy a tűzfalad blokkolja. -
MikroID #5754 Sziasztok! Nekem a következő hibával nem indul: Ubisoft Game Launcher: Hibakód:1. Valaki találkozott már ezzel? Gyári játékról van szó és visszaolvasva nem találta ilyet! Előre is köszönöm a segítséget! -
[SiX] Boci #5753 Úgy tudom igen. Amúgy ez még nem az 1.2, csak 1.1.1 hotfix. -
#5752 Elírtam :P
-
Andrews2007 #5751 No. Jó hallani hogy hamarost jön az 1.2 patch is. A villódzás ami van állítólag is eltűnik majd benne? -
#5750 Engem az érdekelne, hogy amikor nehézségi szintet választok a kampány menüben, beállítom hardra, de a részletes beállításoknál a a könnyű fokozat tulajdonságait mutatja, és ha itt a kis legördülő menüben állítok hardot, majd visszatérek a kampánymenübe, akkor egyedi nehézséget mutat. Ez azért érdekelne, mert így melyik beállítással adja meg a hard achievementeket? Ha csak simán hardra állítom, és inditom a játékot, egyértelműen nem az, mert kapásból egy tonna alapanyaggal indulok... szóval hogy is van ez?:)
-
[SiX] Boci #5749 Sajna nem tudom csak remélem. A fix kész és az ubinál van, innentől rajtuk áll a sebesség. -
StrikeOfTheFox #5748 Megelégszek az off-al -
#5747 Akkor nyiss offtopicot... -
Phoboss #5746 Boci lehet tudni, hogy hétvégére kijön a hotfix? :S -
StrikeOfTheFox #5745 nanemár :D megvenni...hát nem tudom h megvegyem-e :P -
[SiX] Boci #5744 Crackelt verzióban nincs online mód:). -
#5743 nem -
[SiX] Boci #5742 A gyakorló mapon még nem sok minden van, csináld végig és egyre több dolog lesz elérhető, a második tanító mapon már 3 egység gyártható és némelyik fejleszthető is. -
StrikeOfTheFox #5741 valaki tudna valami torrentet ami legalább működik is? XD -
ArchDruid #5740 :)))
Mivel az a gyakorló map, ott a hangsúly a játék megismerésén van! Építeni nem lehet mást, csak őrszemet! >>>Ezért van a többin lakat<<<
Szerintem ez egyértelmű.
A többi pályán felszabadul a többi. -
Clay #5739 A kezdő (gyakorló) mapon a vásroban őrszemeken kivül lehet építeni egyebet is? Mindenen lakat van. Ha várok 1 hetet akkor is. -
StrikeOfTheFox #5738 Az jó, már elkezdtem TPB-n tölteni :D remélem nem kell neki nagy gépigény -
StrikeOfTheFox #5737 Egyébként énis fan vagyok, csak eddig elvoltam az előző résszel :D -
[SiX] Boci #5736 Hi, igen van:) -
StrikeOfTheFox #5735 hello, van online mód a H&M VI ben?^^ -
[SiX] Boci #5734 A hang javulni fog 1.2ben. Most ha gyorsra van véve a sebesség akkor a hang túlságosan begyorsul. -
ArchDruid #5733 Én most játszottam végig egy skirmish-t, és gond nélkül, úgy mint a Beta-ban unalomba fulladó klattyingatással simán vertem az ellenfelet...
Nem volt kihívás egy picit sem. Bár kicsi volt a pálya és csak egy ellenfél volt...
A kampányok lehet, hogy bazinehezek... Próbáljátok könnyebb fokozaton.
Egyébként feltűnt pár hiányosság! Csomó hangeffekt hiányzik!!!!!
Ami a legjobban hiányzik, amikor hajóra szállok, az némán suhan a vízen... miért nem tettek alá valami kis liccs-loccsot??
A másik, csata közben a lények hangjai nagyon el lettek rontva!!! Betában tökéletes volt! Most meg, mintha kétszeres sebességre lenne gyorsítva minden lény hangja. Egérhangon cincognak... :((( -
#5732 Pedig azt ígérték, csak nagyon minimálisan fog csalni a gép :S -
Ariakus #5731 Én a tutorialt meg tudtam csinálni hard-on, de utána már brutálisan csalt a gép a nekrók első pályáján. Sztem nyomd normal-on, mert itt a 6. részben a hard fokozat az nem egyenlő a jó mesterséges intelligencia+enyhe csalás kombóval, hanem gyenge mesterséges intelligencia és random WTF hatalmas gépi seregek... -
Vologya Mester #5730 Javaslom olvasd el az 5610-es hozzászólásom... Igyekszem tanácsokat adni fokozat ügyben is... -
#5729 Valaki tolja a játékot még rajtam kívül hard fokozaton? Második pályán kezdek elvérezni, egyszerűen több unitja van az ellennek pedig nem teszek fölösleges lépéseket, nem nőhetne túl rajtam. Van valami taktika, vagy hagyjam a hardot, mert mások se tolják azon? -
[SiX] Boci #5728 Megvan az indulási fagyást okozó bug és elkészült rá a javítás is. Remélhetőleg hamar ki fog kerülni. (tesztelést igényel az ubi részéről és ha rábólintanak akkor lesz feltöltve) -
Phoboss #5727 nekem is 1.1 mindenkinek az van jelenleg.. még nem javitották a hibát... még várni kell... -
#5726 esetleg próbáld meg újratelepíteni