10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Vologya Mester #5847 Szerintem kitalálják és ezzel kapcsolatban közzétesznek hivatalosan és/vagy rajtam keresztül egy közleményt, amikor raktárban lesznek a kimaradt cuccok. Addig is türelem! -
#5846 Sziasztok,
Egy kis segítség kéne. Az a helyzet, hogy a tutorial második pályáján elakadtam. Lenyomtam a harmadik Haven hőst is nagyon könnyen, de utána azon nyomban megindult Gerhart egy bau nagy sereggel ellenem, aki jóval erősebb mint Valeska volt. Itt mi lenne a taktika? Előbb fedezzem fel az egész térképet, nyomjak le mindenkit és csak utána menjek Valeskához? Vagy már elszúrtam és esélytelen ezen a ponton akkora sereget gyűjtenem, hogy Gerhartot is lenyomjam? Egyszerűen nem tudom, hogy tudnék nagyobb sereget kiteremelni mint az övé, minden város az enyém és termelem a katonákat. Légyszi adjatok tanácsot. -
#5845 Nincs meg javitva, legalabbis az 1.1-es patch ezt a hibat meg nem javitotta. -
gorgiasz #5844 Én is ott tartok, ahol egonn is és valóban angol maradt egy egész párbeszéd rész.Pontosan ott amikkor Anastasya egy animációban elindul az arc nélkülivel beszélni. Akkor a teljes arcnélküli és Anastasya beszélgetés végig angol feliratú maradt.(Közvetlenül az álom világ előtt.)
-
#5843 Ezekszerint elvileg a vibráló kurzor problémának már nem kéne jelentkeznie? -
#5842 Ezt elfelejtettem kozben beirni. Multkor volt valaki aki laptopon blackscreenre panaszkodott. A megoldas hatha segit.
1) Megnyitni a "ProfileData" ami megtalalhato az \Users\felhasznalonev\Documentumok\Might & Magic Heroes VI\felhasznaloinev mappaban.
2) Valtoztassatok meg a:
<gfx_InvalidateShaderCache>true</gfx_InvalidateShaderCache>
bejegyzest
<gfx_InvalidateShaderCache>false</gfx_InvalidateShaderCache>
bejegyzesre. -
#5841 Esetleg probalkozzal meg a legujabb VGA driverrel.
Amugy a kurzor remegesre van megoldas, de en nem tettem fel a dxtroy nevu programot. Esetleg probald meg hatha segit.
Solution for fixing blinking mouse cursor -
#5840 Az alomban ? Vagy utana, ahol a foldalatti palyan kell a demonokkal csatazni ? Csak azert kerdezem, mert en nem talalkoztam angol szoveggel egyikben sem. -
egonn #5839 A nekro kampány második részében van egy párbeszéd ami angol maradt!! -
Blaki #5838 Azt nem hinném, hogy a gép lenne kevés,(Phenom 2 X4 975, 8GB DDR3 1600Mhz, Radeon HD6950 2GB, Asus crosshair V) ha billentyűvel nyomom a scrollt akkor teljesen simán megy a játék de amint elkezdem tolni az egeret össze vissza szaggat, meg remeg is a kurzor. Külföldi oldalakon is láttam másnak is van ilyen gondja de megoldás nincs.. -
#5837 Ezekszerint z egér még mindenkinél vibrál? irdatlan idegesítő... Fel van patchelve. Egyébként köszönöm a válaszokat megértettem a játékindítás-offline-online dolgot. 1 kérdés: 1 hőst játéksorán hol fejlesztjük? Már mindkettőnknek lvl 3as a hősede mégnem volt választható skill (hotseatezünk). -
#5836 Hát, a városképek és a rengeteg vártípus üti az 5-öt -
#5835 Szerintem nem. Az volt szerintem a HMM tortenete folyaman kiadott talan leggyengebb resz. -
#5834 A Heroes 5 mintha jobb lett volna, nem???
Az átvezetők tekintetében mindenképpen jobb volt a h5. tiszta szégyen az átvezetők, na meg a dialogus átvezető nélkül, pfff. -
#5833 Valami nem stimmel az egerkurzorral szerintem, mert masnak pedig remeg a jatek folyaman. Esetleg probald kikapcsolni a Vsyncet.
Bar lehet a te esetedben nem segit, mert lehet nalad mar inkabb, eroforras problema van.
Valami regebbi geped van ? Altalaban ilyenkor is elofordulhat, hogy tul lassu az eger mozgatasa. Ilyenkor esetleg meg kisebb felbontas segithet.
Remelem segitettem neked ezzel. -
Balu0 #5832 még ez se kell, ha egyszer már bejelentkezél akkor az ubi launcherben a PLAY (Játék) gomb alatt van egy apró offline gomb (jól el van dugva :D)
Arra kattintva offline indul, offlinab lehet több gépen egyszere is tolni, de online-ban 1 acouttal csak egyszere 1 lehet bejelntkezve. -
#5831 nem kell ahhoz kábelt húzgálnia. csinál a Might & Magic Heroes VI.exe-ből egy parancsikont, és az ikon tulajdonságainál a célhoz beírja, hogy -offline -
Kuglee #5830 Egyszerű, húzd ki a netet a gépből és indítsd el a játékot. A kampánynak net nélül is el kell tudni indulnia. Az intallhoz kell kötelezően az online kapcsolat. -
Blaki #5829 Sziasztok!
Nálatok is szaggat a játék ha az egérkurzort mozgatjátok? Nálam már a menüben is mikor mozgatom az egeret akkor akad a karakter animációja, játék alatt ugyan ez ha húzom az egeret akadozik minden, ha elengedem akkor minden animáció szép folyékony.
Patcheltem a játékot, nem gépigény problémám van az biztos. -
#5828 Na várj most jutottam el a bejelentkezésig. Jól látom, hogy akkor úgy működik, hogy mindig be kell jelentkezni az accounttal akár offline játékra is, így mondjuk ha akarok offline játszani én is és mondjuk öcsém otthon a saját gépén is egyszerre akkor ez nem lehetséges? vagy offline-hoz csak egyszer kell bejelentkezni? -
#5827 OKé köszönöm :) -
#5826 azt hiszem el is indulok a boltba megvenni csak megvárom amíg kiadják akciósan a heroes VI complete-et . -
Pio #5825 A confluxba egyszerre 1 gépről lehet bejelentkezni, tehát online párhuzamosan egyszerre egy gépről lehet csak játszani. -
Kuglee #5824 Az működik szerintem, hogy több gépre felrakod, de csak egyikről lehet online játszani. Az offline-nál nem tudom, hogy indításnál ellenőrzi e, hogy fut e már másik gépen. -
#5823 Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy most miként működik az internetes aktiválás? Megvettük a játékot, most telepítem, de ugye majd több gépre is fel tudom rakni ugyanazzal a cdkulccsal? köszi! -
eNorti #5822 Halihó! Nem tom, hogy le volt e már ide írva, de meg van a megoldás ha 576-nál vetted a játékot és mégsem magyar. Pofon egyszerű...
1.- Start ---> Futtatás ---> Regedit
2.- HKEY LOCAL MACHINE / SOFTWARE / WOW6432NODE/ UBISOFT / Might & Magic Heroes VI
3.- Lesz olyan, hogy Language (duplakatt) és az értéknek add megy,hogy 40e
Nekem így működik, magyarul! -
ArchDruid #5821 Nem olvastam el semmit, mivel nem is találtam...
Talán én vagyok béna... De akkor mondd meg lécci, melyik az a fájl! :)
Csak durr bele beléptem, megnézni milyen... És Nagyon nem jön be! A H5 editor egy csoda volt!!! Nyilakkal lehetett mozgatni a képet, Ctrl+ nyíllal forgatni, zoomolni, minden megvolt! Az objektumokat a jobb oldali kis mezőből lehetett kiválasztani, és letenni.
Itt meg? A jobb alsó sarokban találtam kis ikonokat, amiket kapcsolgatva lehet mozgatni, forgatni, dönteni? WTF? Miért nem lehetett ugyanúgy, mint az 5-ösben volt? %-höz rengeteg pályát csináltam, és nem voltak fapadosak. De itt? Ha így marad, nem is erőltetem.. -
#5820 Letöröltem, aztán felraktam, mostmeg nemfogadja el a kulcsomat... Ez hihetetlen :D -
Ekos #5819 akkor ha nincs más lehetőség,megveszem,és kész nem küszködök. -
SaGa Jr #5818 Nem csak a skidrow-val, hanem minden verzióval aminél offline játszol (tehát nem csekkolsz be a hivatalos oldalra és játszol azon keresztül). -
Ekos #5817 Üdv!
volna egy problémám,a lények toborzásánál nem kapok több lényt,csak egy négyjegyű mínusz szám van.
Esetleg találkozott már valaki ilyen problémával, vagy csak nálam van ez a probléma. 1.1-es javítás telepítve van, ha újra indítom a küldetést akkor még rendben van. -
nemaa #5816 Ez direkt van így. A főhős a tutorial pályákon már eleve tears reputációs, így itt nem tudsz blood-ot választani. Ha megcsinálod a küldetést, amit az ork ad, akkor megkapod a tárgyat. Egyébként később a kampányban nem lesz ilyen megkötés, hogy ha már tears vagy, akkor csak tears opciót választhatsz, csak nagyon kevésszer. -
#5813 A fenébe, azért köszi, ezt mindenféleképp megpróbálom! :D -
Andrews2007 #5812 A pályaszerkesztőn még csiszolnak majd patchben, mivel nem lett még elég felhasználóbarát. -
#5811 hát, nem lett olyan egyszerű, mint aminek ígérték, az biztos...
amúgy így fejből:
szóközzel lehet leváltani a pirosozó kijelölős bizgenytűről a sima kijelölésre, scrollozni tán jobb klikk lenyomásával lehet, zoom meg asszem a görgő -
Balu0 #5810 nem írt ilyet még senki
Csak egy tipp de töröld le teljesen az Ubi Launchert és telepítsd újra.
Főleg ha korábban volt már UBI launcheres játék a gépeden.
-
Kuglee #5809 Elolvastad hozzá a doksit, vagy csak durr bele? Középső egér a pan-olás. Mondjuk elég naivitás egy H3-as szerkesztőt várni, egy 3D-s valagnyi feature-t felvonultató editortól. Természetesen biztos lehetne valami butíott egyszerű szerkesztő, mondjuk mint a H3-é, de akkor biztos nem készülnének olyan pályák, amiket a játékban létsz (konkrétan fapadosan néznének ki). -
#5808 tényleg ! vannak már letölthető pályák valahol ? -
#5807 Valaki #5775? -
ArchDruid #5806 Ami viszont nagyon nem tetszik, az a pályaszerkesztő!!!
Kipróbáltam, hogy milyen.. hááát még a képernyőt se tudom mozgatni ide-oda, nem hogy szerkeszteni bármit!!
Állítólag ez felhasználóbarát lett... Hát a H3-é és a H5-é az volt de ez??? Egy kalap kaki... :(
Nagyon kár, emrt szerettem volna jó kis pályákat csinálni hozzá... És nincs sehol semmilyen leírás, vagy útmutató, ami alapján meg lehetne tanulni a kezelését...