10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
kovalik #5887 és nem lehet várrá tenni ? -
#5886 arra figyelj, hogy van erőd és vár...a várban lehet építkezni, az erőd csak területkontrol szerepet tölt be, illetve növeli a vásárolható lények számát.. -
Ohyner #5885 Üdv!
Ha beszerzek valahogy külföldről egy dobozos CE verziót, van rá valamiylen mód, hogy a játék nyelvét magyarra váltsam, vagy magyarítsam a játékot? -
kovalik #5884 ha elfoglalok egy várat és átalakítom a saját típusomra, miért nem tudok építkezni ? Mi kell ahhoz, hogy lényeket termeljek ? köszi! -
#5883 A laptopos VGA-k támogatása patchben érkezik majd, addig zsákbamacska, elindul e vagy sem.(ez jó apró betűvel ott van a doboz hátulján is egyébként.) -
mukievil #5882 Üdv skacok!
Egykét észrevétel:
- Akadokzik a játék, vagy az animációk megállnak, ha mozgatom az egeret. Viccesnek tünik, de tényleg az egér kavar be neki. Egy másik egérrel kipróbálva normálisan megy.
-Laptopomon akksiról, nem indul el a játék
-Egér igy is ugy is villodzik -
rik83 #5881 Helló!
Egy olyan probléma merült fel nálam hogy játszok aztán egyszer csak elkezd tölteni elmegy a kép néha még a monitor is kikapcsol és mikor vissza jön window módban fehér a képernyő full screenbe egy kis fekete téglalap és az asztal látszik és csak hang és kurzor van. Frissítettem/újraraktam a directx-et a visualc++-t és a vga drivert. A VGA-m egy 1GB-os Radeon HD5670,szerintem ezzel mennie kéne.
Valakinek valami ötlet?
Előre is köszi a segítséget. -
#5880 Látom nyersanyagok terén ugyanazt az ökörséget hajtogatják, ráadásul ezzel a véleményükkel gyakorlatilag azt mondják ki, hogy az összes többi heroes részben rossz volt a nyersanyag rendszer. -
Andrews2007 #5879 Boci: Az angol nyelvet hogy lehet kiválasztani pontosan a magyar változatnál? Egyik ismerősöm is úgy szeretné megvenni, hogy válaszható legyen az angol is. (mivel Svájcban dolgozik). -
Andrews2007 #5878 Heroes VI megjelenéskori interjú. A majdani új patchel érkező városkép kapcsán, esetleges új népekről kiegekben, a nyersanyag menedzsment lenyirbálásáról stb stb.
Norwegian site Gamer.no have published a Q&A with producer Erwan le Breton. It is a net-meeting kind of Q&A, with the various readers posting their questions and Erwan typing in his replies. The start of the article (the introduction) is in Norwegian, but the actual Q&A is in English, so just scroll down the page to find it. Here are a couple of tidbits:
Q:Why did you decide to remove town view from homm5?
A:The town view has not been removed - it is still there. But we agree it is not as nice and rewarding as in the former Heroes. Improving these town views is on top of our post-launch support priority list.
Q:How many factions can we play on release, and will you add more later on?
A:5 factions are present in H6, out of 9 that are present in the world of Ashan. So there is ample room for additional factions in possible extensions.
Q:What would you say was THE toughest choice/compromise for you during the development?
A:The toughest choice was the revised skill system. It was discussed at length with the VIP fans from our private forum, and our first proposal was (justly) discarded in favour of the current system.
Q:Why where so many resources removed? Less resources equals less fun. One of the fun part of the Heroes of Might and Magic games is to find the right resource.
A:The 4 rare resources have been combined into a single one, called “Dragon Blood Crystals”. Its existence is linked with the history of Ashan. We have three main reasons for this change:
This brings more strategy to the game. At first, you could think this is the contrary but on former Heroes, each faction had his specific resources to look after and so did not care much about the other guy and his mines. Now that every faction is looking for the same resource, mines possession will be much more strategic as you’ll also prevent the other to take this crucial resource.
Games with a lot of resources are not strategy games but management games. If you look at Starcraft 2, they have 2 resources. Games such as Settlers VII (7 resources) or Civilization V (32 resources!!) focus more on management. In the former Heroes games, you would often spend a lot of time collecting rare resources that were useless to you just to convert them in the marketplace. This kind of micromanagement was not really the funniest part of playing M&M Heroes...
It is much easier for map makers. You don’t need to think too much about which resources to place on the map depending on which factions are present.
http://www.gamechannel.hu/cikk/exkluziv/might_and_magic_heroes_vi_sajtotajekoztato
Budapesti Heroes VI sajtótájékoztató Vologya Mesterrel és magyarországi kiadóval, fejlesztőkkel, újságírókkal, stb.
S lám azt írják, hogy választható az angol nyelv az itthon kiadott magyar változatnál is, csak nem a telepítéskor. -
FEARnet82 #5877 De nem az a baj, hanem hogy mit rontok el ogy a gepnek deadly serege van ram nezve :) Pedig folyamatosan termelodnek az egysegek, upgraelem is a helyeket is teszem be a seregbe oket hetente. Aztan megis a gep gyoz :( -
#5876 Végignyomtam normalon a tutorialt elég könnyű volt, kiderült hogy a gép félrevezetett mert Gerhart seregére odaírta, hogy deadly nehézségű, közben kevesebb embere volt mint nekem. Na mind1, remélem azért hogy nehezedik majd a normalon is a játék, mert a Hardon félek, hogy mindig túlerőben lenne az ellenfél. -
#5875 Sziasztok!
A játék hátoldalán, azt lehet olvasni, hogy felélesztenem majd egy angyalt, akivel a gondok lesznek. Végignyomtam a két tutorialt, tűkön ülve, hogy mikor élesztik fel, de semmi ilyesmi nem történt. Sőt az egész zavaros is, mert kb sehogy nem lett vége a tutorial résznek és utána megjelent 5 további kampány Slava 5 gyerekéről, de hogy vele mi lett, meg mi van a hátoldalon szereplő anyagallal akit elvileg felélesztenek semmi szó. Most mi ez az összevisszaság? Végig ilyen lesz a játék? Mert eddig a nagy semmiről szólt a sztori. -
#5874 Kis logika, mindkét oldalon gép játszik, egyik a másik számára halálos nehézségű, még szép, hogy akkora az nyer. -
FEARnet82 #5873 a villám csata opcióban e lehető legjobban hozza ki a gép a csatákat nekem? Mert kicsit uncsi mindig lejatszani oket es bekapcsoltam ezt, de lehet nem jo otlet :) Egyenlore konnyu módban is 1 ora jatek utan a gepi hos "halalos" serege rommaveri az en main hosomet :( Vamit nem jol csinalok asszem. Nincs vmi guide vagy ilyesmi valahol?:) -
kronosz1990 #5872 légyszi ha valaki el tudja érni akkor valameik patch be belekönyöröghetne egy shadow off beállítást mert pl nekem is szebb grafikával menne..... -
Elfogadható ajánlat?^^ -
#5870 valóban.. 4 tárgyat kell megszerezni, ha megvan, akkor megjelenik a térképen Asha könnyének a helye
-
#5869 A bétában nem kiásni kellett Asha könnyét, hanem 4 tárgyból összerakni, valszeg itt is így van. -
#5868 nekem is Roccat Kone-om van, de nem okoz problémát...
viszont amit észrevettem, hogy a játék nem szereti, ha a háttérben fut böngésző vagy más ablak, akkor néha villog a kép meg ilyenek...
(az olyan progik, amik jobb alul jelennek meg a tálcán és alt-tabra nem jelennek meg, azok nem zavarják) -
Perszepeta #5867 Nekem is ez tűnt logikusnak :) 2x játszottam végig a pályát, de mindig túlerő van. Na sebaj, bejárom a szigeteket, termelem a lényeket, aztán meglátjuk. Valószínű túl hamar akartam mindig megtámadni. A várban egy 27-es nekro hős van, én pedig csak 21-es vagyok. Asha könnyét ezen a pályán nem is lehet kiásni, ahogy néztem, úgyh marad a türelemjáték :) -
[SiX] Boci #5866 Ha csak 1 vára van az ellenfélnek neked meg több, akkor egy idő után túltermeled szerintem. :) -
Perszepeta #5865 SEGÍTSÉGET szeretnék kérni, ELAKADTAM! (pici spoiler!)
Nekropolis kampány 3. pályáján vagyok (amikor már hajózni is kell). Többször nekifutottam: legyőztem a Démonokat (egyből várra mentem, melléküldi rendben, nagyon gyorsan végeztem), majd a felszínen sem vacakoltam, de fejlesztettem/felszedtem mindent, várakat megtartottam.
A küldi végén mikor le kell nyomni az utolsó várat (a kiszabadítás előtt), akkor az ellen mindig túlerőben van.
A LÉNYEG:
Asha Könnyét kéne megszerezni. De obeliszkeket nem találtam (az 5-ben még így kellett). Hogyan kaphatom akkor meg? (Anélkül szerintem nem fog menni, mert a túlerő megmarad) Köszi a segítséget előre is!
-
#5864 Hm akkor ez lehet ez USB refresh rate hiba lehet ?
Ha nem noname eger, talan lehet a frissitesi ratajat a szoftverebol allitani. Ha van kozelben egy PS2 eger probald meg azzal, vagy esetleg IRQ akadas van. -
Blaki #5863 Haladás van a dologban, köszönöm a tippet, most már nem vibrál a kurzor hála az exe-nek de sajnos a kurzor mozgatásakor továbbra is eltűnik az fps. Érdekes, hogy még csak képernyő scroll közben csinálja hanem álló képernyőn ahogy húzom az egeret a falombok meg az effektek beszaggatnak, most már kezdek tényleg az egeremre gondolni holnap kipróbálom egy másik egérrel. Lehet, hogy a Roccat Kone+ elektronikájával akad össze?... -
#5862 A vár 4500-at ad max, mert most már a piac is hozzátesz +500-at.
Az aranybánya 500-at hoz csak, itemek pedig ugyanazok saccra, mint eddig:+250-1000.
Gondolom amelyik pályán te nézted, még nem volt engedett az upgrade. -
kovalik #5861 minden vár napi 2500-at ad ? feljebb lehet ezt tornázni vmivel ?
aranybányát nem láttam, az épületek között sem, ami többet adna.
Esetleg vmilyen itemek ?
-
kissssss #5860 ilyen a King’s Bounty the legend-ben volt, ha nem voltál elég gyors akkor elkaptak a kóbor hősök vagy szörnyek. -
#5859 Esetleg ez itt talalhato unnofficial exe ???
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/4611096804/m/7481019359/p/2
Tobbek szerint a kurzor blinking is megszunik es jobb lesz tole a program futasa.
Ne felejtsd el a regi exet old-ra atnevezni, hogy kesobb ha kell visszalehessen tenni. -
kronosz1990 #5858 jjóóóóóóóóó a crackfix kirááály és nem is akad még annyira se mint a beta............cooool most akk magyarosítom örök hála imádlak SG -
kronosz1990 #5857 hy neem a szövegszerkesztős cucc nem jó hiába változtatom meg nem indul várom a patch et...... -
ReVisor #5856 Cseréld le az egeret a legolcsóbb vacakra sima Windowsos driverrel. Vannak olyan szuperspéci szarrakÁs egerek amelyek éri erek az egér puszta mozgatására leterhelik a rendszert. -
Blaki #5855 Amúgy 800X600-ban is ugyan ez a tünet, az összes szűrő alacsonyra állítva.
Az egészet az okozza, hogy remeg a kurzor és ahogy húzom közben is remeg. -
#5854 Lehet, hogy i7 a minimum követelmény -
Blaki #5853 Ki van zárva , hogy kevés a proci, minden játékot 1920X1200-ban játszom, eddig ez az egy az ami ilyet produkált. Azt hangsúlyozom, ha betöltöm a játékot és a nyíl gombokkal navigálok akkor teljesen simán fut az egész, de amint hozzányúlok az egérhez akkor esik le az fps. Menüben is ez a tünet... X-akta. A legfrissebb driver van feltéve a rendszerem is elég friss 2 hete telepítettem win 7 64bit. Játékban te sem használod a 2600K erejét teljesen mindegy milyen intel vagy amd egy bizonyos felbontás után már nem a proci a mérvadó. Mindenesetre nem értem az egészet. -
#5852 Hat akkor a valami miatt belassul az egesz. a VGA tuti nem lehet, mert az nekem csak egy 6850, ami gyengebb, ellenben joval erosebb procim van egy i7 2600k szemelyeben.
Kerdes tehat, hogy a 6950 reagal e igy ra es a kovetkezo driverben javitva lesz, vagy pedig szimplan szup CPU keresztmetszet.
Kisebb felbontasban is ugyanez a helyzet ? -
Blaki #5851 Letöltöttem, most már annyival okosabb vagyok, hogy látom az FPS értéket, mikor nem nyúlok az egérhez 120FPS ahogy mozdítom a kurzort egyből leugrik 20 körülre. Fényt kapok.... -
Vologya Mester #5850 Sziasztok! Megírnátok a [email protected] e-mail címemre, hogy pontosan hol is maradt angol a szöveg? Előfordulhat, hogy rosszul emelte be a szövegeket az UBI, de ha megvan a pontos hely, akkor egy következő patch-ben tudjuk javíttatni! Köszönöm! Baráti üdv! -
[SiX] Boci #5849 Vonulj vissza valamelyik váradba, ha túl erős és vegyél meg 1-2 heti termelést, aztán csak le tudod már verni. -
#5848 Az en megfigyelesem szerint.
Minnel tovabb keslekedsz annal jobban novekednek az ellenseg egysegei.
De ezt mintha olvastam is volna.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha mar tul sokat szoszmotoltel esetleg az segithet, ha masodik hosevel a lenyei szamat megcsapolja es elindul a varabol, ez ahogy megfigyeltem olyan 6-7 kor kornyeken lehetett, de a pontos szamra mar nem emlekszem.
Amugy 200-300as/lenyekbol allo csapatot osszelehet gyujteni, ami nekem siman eleg volt hogy lenyomjam.
Ha ujra kezded a palyat javaslom, hogy ne nyugatra kezdj eloszor terjeszkedni, hanem eloszor a deli reszt probald elfoglalni, ezt mashogy amugy sem lehet. Amikor kinyitja a kaput, a palya kozepen bekitsd meg eloszor a halottakat, hogy tied legyen a fo var, amiben van a legtobb fejleszthetosegi lehetoseg.
Minnel gyorsabban foglalod el az egysegtermelo helyeket, annal gyorsabban tudsz menni megtamadni Valeskat majd kesobb az ellen fo varat a nyugati reszen.