Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezen a héten egyre több részletet fogunk megkapni ebbõl a 25 legendás M&M karaktert tartalmazó képrõl:

nincs vmi lista az elõbbi patchrõl? hogy miket javitott

Mégse, majd csak délután, elfelejtettem berakni dropboxba, szóval csak az otthoni gépen vannak meg a kulcsok.

Addig is próbáld meg a #4745-ben található kulcsokkal, mert szerintem nem mindegyik lett még elhasználva.

regisztrálás, kliensletöltés, telepítés pontos menete
Küldök Neked privátban egy kulcsot.
Sziasztok!
Bétába a Heaven kampány 2ik pályáján a falnál hogy kell tovább menni? Csak az a 1 út van és nem tudok túl jutni

Köszönöm Bandeeka
Azt egy hõs kezdõ képesség is adja.
Errõl a bétakuclsról lekéstem. Ha jól értem akkor az összes bétakulcs elfogyott ezen a lengyel olalon 😞
Egy javítást észrevettem. A nyílpuskás fejlesztett verziója már nem sebzi a baráti egységeket.
Nektek is jött patch? Van valahol lista mit javít?
No igen, de az SC-ben tized annyi és részletes tartalom van egy pályán, mint itt 😉 - csak számold a lerakott különbözõ egységeket, azok részletét, és az egy pályán látható rengetek épület típust és terepet...+ combat mapok és cutscenek - ahhoz hogy ne töltögessen (ki-be), az elõbbiekbõl minden objectnek bent kell lennie a ramba. Különben iszonyatos töltésidõk lennének, és minden apróság miatt megakadna a játék.
Agamemnon69
Végre tegnap este egy kicsit játszhattam a bétával. Hát még nagyon béta állapotban van, de nagyon szórakoztató lett, szép grafikával és érdekes újításokkal 😊

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

tudom én... amúgy egész pofáska... még ezen is, de attól még lehetek pipa miatta nem? 😄
Amúgy ha a Blizznek sikerült egy SC2-õt a mai világba úgy összehoznia, hogy széles skálán lehessen optimalizálni akkor biztos vagyok benne, hogy egy UBI is meg tudta volna kicsit jobban oldani a dolgot...
Köszi Pio még 1x.
Kiküldtem a tegnap összeharácsolt bétakulcsokat, így mindenkinek jutott kulcs, aki tõlem valaha is kért. 😊
Felvettelek. Aki engem akarna felvenni, az keressen rá a raddanii1 névre. Amúgy valaki nem tudja, hogy a Skirmish módot hogy lehet aktiválni? (Már ha lehet) <#vigyor0> Csak legalábbis jó lenne kipróbálni még a többi népet is..

Ráadásul tökre pipa is vagyok mert egy XPS M1530-ról tolom és 2 felbontást visszavéve és majdnem csont Low grafon néha még haldoklik is... Nem vártam csili vili dolgokat a géptõl, de azért ez kicsit nevetséges...

Miért vagy pipa? Ezek szerint nem olvastad el a minimum követelményt, kész csoda, hogy fut azon a gépen 😄
Segítek: a minimum 512MB 8800GT... nem 256MB 8600-as
Nemtudom hogy mûködik a friend lista, de ha valakinek van kedve az adjon hozzá. Baconjockey néven futok.
Van arról valami hír hogy patchelni fogják-e a béta klienst esetleges javításokkal? Vagy ez a kliens lesz 3 hétig?

Szívesen. Sokszor be kellett az utóbbi 2 videóban csuknom az ajtót mert mindig épphogy kinyílott lehet egy Kísértet járt erre a Nekróktól? :Ö 😄
TreDoR
Kossz a videókat!

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

http://www.youtube.com/watch?v=mhVwKd37Riw

Might & Magic Heroes VI béta bemutató 5 fejezet Haven és Erõd rendszer 2 rész
Az újabbakban már megoldották, de ITT ÍR MÁS IS a hibajelenségrõl, ha nekem nem hiszel. 😊
Agamemnon
A 32 bites total commander is megmutatja 😊 én is azzal töröltem ki 😛

Ott van az, csak ne 32 bites total commanderbõl nézd. 😊
Használd a microsoft natív fájlkezelõjét (Windows Explorert).
Jah, csak 64 bites Win7 alatt nincs ott az etc könyvtár...

Agamemnon
nem, itt a megoldás:

Follow this path in Windows Explorer: C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
Open the hosts file using Notepad, If your hosts file looks like the one below, close the file and delete it, once finished, restart the game.
To reset the host file automatically to the default settings, click on this link: Microsoft Fix it

bõvebben:
itt olvashatod a hivatalos fórumot

Ugyan ez a problémám...
Azt írja, ki, hogy Cannot Acces Internet...
Lehet azért mert Router-t használok?

Agamemnon
Valaki nem futott bele win 7 alatt abba a hibába, hogy az ubi launcher nem tud fellépni a netre? Mert így a hivatalos verziót nem tudom futtatni, csak a "bütyköltet" 😊

TBTPumpa
Mert már használatban van a kulcs!
Keress másikat vagy regisztrálj a pár hozzászólással lejjebb megtalálható legyen oldalra és kapsz bétakulcsot, amivel tudsz játszani!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

29P-YCRM-AAAC-KL9T-HJUA-ezzel a kóddal engendte, hogy letöltsem, de nem enged játszani, felraktam, updatelt, aztán amikor kéri a kulcsot nem fogadja el.
Agamemnon
1000 thx Pio 😊

Lacee
én is így jártam 😊
ha visszalogolsz a lengyel oldalra, és megnyitod a kulcsos oldalt, akkor újra a régi kódod kapod, szóval ott megtalálhatod bármikor.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

TreDoR
29P-VVRJ-TELM-3L9W-MHHE
29P-DEGL-4F3C-E9RL-L4MX
29P-YF6P-KLUU-YMYC-CK67
29P-YCRM-AAAC-KL9T-HJUA
29P-6ABH-KEMD-L4BJ-A3BD

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Köszönöm, Pio <#worship> Eddig nekem akkor azért nem mûködött, mert eddig megpróbáltam facebook-kal bejelentkezni, azzal el is jutottam addig az oldalig, csak onnan nem engedett tovább. Utána regisztráltam, aztán már ezt az oldalt meg sem néztem, mert azt hittem, hogy úgy sem fog mûködni, de akkor mégis. <#vigyor0>
IDE MÉSZ
bejelentkezel
Ha még nem adtad meg a kulcsod megadod
A "You can download the public beta by clicking the button below." felirat alatti gombra nyomsz.

ITT VAN képekkel is elmagyarázva.
Megvan a kulcs, regisztráltam, de az oldalon nem találom sehol a béta letöltését 😞 Lehet, hogy csak én vagyok ilyen béna/vak, de valaki segítene? <#vigyor2>
Ezer köszönet ezért, már játszok is, nagyon jó a játék, már várom a szeptembert 😄

Találtam egy még jobb mailszolgáltatót, ITT azonnal törölni is lehet a mailcímet és csinálni újat, szóval ezzel nem kell 10 percet se várni.
Viszont meg kell nyitni a mailt és az alsóra aktivációs linkre kell kattintani, az elõnézetben levõ nem megfelelõ.
Aki venné a fáradtságot, hogy szerezzen egy kulcsot, de nincs emailcíme, amit használna erre, az kattintson IDE és kap egy eldobható mailcímet 10 percre. Így nagyjából 1-2 percet vesz igénybe a regisztrálás és 10 percenként megismételhetõ a folyamat.
Ha legalább egy pár ember venné a fáradtságot és szerezne 1-2 kulcsot, akkor mindenkinek tudnék adni, aki valaha kért tõlem és az nagyon szuper lenne. 😊
háát ne töröld le😊 ezután már csak az éles játék jön majd,igyis ugyis törölni kell majd ezt a verziót,ha kijön a teljes

JackSparrow88
Á ezer hála pont valami ilyet szerettem volna 😄D Máris lecsaptam rá és azóta ki is próbáltam, nagyon állat a játék. De sajnos nem írtam le a bétakulcsomat a nagy sietségben, az nemtom mennyire baj, kéri-e még ezek után pl. újratelepítésnél?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Acidlich
Kösz, ez jól jött

Lacee
hát ez szuper, köszönöm a tippet 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Egyébként patchelik folyamatosan a játékot?

Köszi már reggeltem is szedem lefelé :-)

BÉTAKULCS-SZERZÉSI LEHETÕSÉG

Egy lengyel oldal kezdett kulcsokat osztogatni, szám szerint 2000-et.
Regelni kell az oldalra, ami lengyel, de azért el lehet boldogulni vele. 😊

ITT LEHET regisztrálni.
Bal oldalon:
falhasználónév
jelszó
jelszó még egyszer
fórumnév
email
férfi/nõ rádiógomb
keresztnév
vezetéknév

jobb oldalon:
nem kell kitölteni, a születési dátumot azért állításátok 18+ra

Alul pipáljátok ki a feltételeket, okézzatok és kész is vagytok.
Kaptok egy mailt, amiben rá kell kattintani az account aktiválására, meg fogjátok találni.

Ez után menjetek IDE és kattinstatok a gombra a bétakulcsért.

Utána irány [url=http://www.mmh6.com/beta a hivatalos béta oldal, ahová a Ubisoft accountotokkal regelhettek és innen már el fogtok boldogulni.

Kérném, hogy aki kért tõlem bétakulcsot és most sikerült így szereznie az szóljon, hogy levegyem a listáról.
Kérném, hogy akinek van rá ideje regeljen egyet valami spammelõs mailcímére és küldje el nekem a kulcsot, hogy odaadhassam azoknak, akikne még nem jutott.
Új szavazást tettem ki és itt vannak az elõzõ eredményei:

Én azt kértem, hogy ha lehet, akkor az URL-ben szereplõ linken keresztül menjetek el a hivatalos fórumra és ott írjátok be a megfelelõ topikba angolul a bugokat/észrevételeket. Sajnos nekem mostanában nincs idõm sokat foglalkozni a dologgal. Írkálni, válaszolgatni tudok, mert fel-fel tudok nézni ide pár percre a munkahelyemrõl, de komolyan dolgokba, összegyûjtésekbe, fórumfejlesztésekbe, ilyesmikbe nem nagyon merek belevágni.
De ha valaki bevállalná, hogy õ összeírja az itt megemlített bugokat, pontokba szedi, angolra fordítja és bepostolja a hivatalos fórumra azt nagyon megköszönném, sokan nem tudnak angolul, nekik hatalmas segítség lenne.