Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Addig is próbáld meg a #4745-ben található kulcsokkal, mert szerintem nem mindegyik lett még elhasználva.
regisztrálás, kliensletöltés, telepítés pontos menete
Bétába a Heaven kampány 2ik pályáján a falnál hogy kell tovább menni? Csak az a 1 út van és nem tudok túl jutni
Köszönöm Bandeeka
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Amúgy ha a Blizznek sikerült egy SC2-õt a mai világba úgy összehoznia, hogy széles skálán lehessen optimalizálni akkor biztos vagyok benne, hogy egy UBI is meg tudta volna kicsit jobban oldani a dolgot...
Ráadásul tökre pipa is vagyok mert egy XPS M1530-ról tolom és 2 felbontást visszavéve és majdnem csont Low grafon néha még haldoklik is... Nem vártam csili vili dolgokat a géptõl, de azért ez kicsit nevetséges...
Miért vagy pipa? Ezek szerint nem olvastad el a minimum követelményt, kész csoda, hogy fut azon a gépen 😄
Segítek: a minimum 512MB 8800GT... nem 256MB 8600-as
Van arról valami hír hogy patchelni fogják-e a béta klienst esetleges javításokkal? Vagy ez a kliens lesz 3 hétig?
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Might & Magic Heroes VI béta bemutató 5 fejezet Haven és Erõd rendszer 2 rész
Használd a microsoft natív fájlkezelõjét (Windows Explorert).
Follow this path in Windows Explorer: C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
Open the hosts file using Notepad, If your hosts file looks like the one below, close the file and delete it, once finished, restart the game.
To reset the host file automatically to the default settings, click on this link: Microsoft Fix it
bõvebben:
itt olvashatod a hivatalos fórumot
Azt írja, ki, hogy Cannot Acces Internet...
Lehet azért mert Router-t használok?
Keress másikat vagy regisztrálj a pár hozzászólással lejjebb megtalálható legyen oldalra és kapsz bétakulcsot, amivel tudsz játszani!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ha visszalogolsz a lengyel oldalra, és megnyitod a kulcsos oldalt, akkor újra a régi kódod kapod, szóval ott megtalálhatod bármikor.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
29P-DEGL-4F3C-E9RL-L4MX
29P-YF6P-KLUU-YMYC-CK67
29P-YCRM-AAAC-KL9T-HJUA
29P-6ABH-KEMD-L4BJ-A3BD
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Viszont meg kell nyitni a mailt és az alsóra aktivációs linkre kell kattintani, az elõnézetben levõ nem megfelelõ.
Ha legalább egy pár ember venné a fáradtságot és szerezne 1-2 kulcsot, akkor mindenkinek tudnék adni, aki valaha kért tõlem és az nagyon szuper lenne. 😊
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Egy lengyel oldal kezdett kulcsokat osztogatni, szám szerint 2000-et.
Regelni kell az oldalra, ami lengyel, de azért el lehet boldogulni vele. 😊
ITT LEHET regisztrálni.
Bal oldalon:
falhasználónév
jelszó
jelszó még egyszer
fórumnév
férfi/nõ rádiógomb
keresztnév
vezetéknév
jobb oldalon:
nem kell kitölteni, a születési dátumot azért állításátok 18+ra
Alul pipáljátok ki a feltételeket, okézzatok és kész is vagytok.
Kaptok egy mailt, amiben rá kell kattintani az account aktiválására, meg fogjátok találni.
Ez után menjetek IDE és kattinstatok a gombra a bétakulcsért.
Utána irány [url=http://www.mmh6.com/beta a hivatalos béta oldal, ahová a Ubisoft accountotokkal regelhettek és innen már el fogtok boldogulni.
Kérném, hogy aki kért tõlem bétakulcsot és most sikerült így szereznie az szóljon, hogy levegyem a listáról.
Kérném, hogy akinek van rá ideje regeljen egyet valami spammelõs mailcímére és küldje el nekem a kulcsot, hogy odaadhassam azoknak, akikne még nem jutott.

De ha valaki bevállalná, hogy õ összeírja az itt megemlített bugokat, pontokba szedi, angolra fordítja és bepostolja a hivatalos fórumra azt nagyon megköszönném, sokan nem tudnak angolul, nekik hatalmas segítség lenne.