10317
  • j0nNyKa
    miért ne lehetne?
  • darki81
    ezt lehet játszani egy gépen 2 ember vs 2 gépi játékos?
    (csak egymás ellen tudunk, vagy egyedül a gép ellen)
  • Lacoka12
    a profil beállításoknál lehet választani de nem valami sokat lehet választani
  • [SiX] Boci
    Ez akkor van, ha nagyon felgyorsítod a combat speedet (ha lejebb veszed jó). A bug úgy tudom az 1.2ben fog javulni.
  • Kuglee
    Ezt a kérdést bontsd ki jobban :)
  • MaRee
    Az 1.1 patch javítja a sound bugot? Mármint hogy az egységeknek túl gyorsan játssza le a hangját a játék vagymi, és chipmunk szerű nyekergés hallatszik csak
  • Lacoka12
    nem lehet több kedvenc hős közül választani?
  • Andrews2007
    PAUL ANTHONY ROMERO HEROES MIGHT & MAGIC Október 31.-ei Budapesti zongoraestjére készített egy reklám videót. :)

Paul Romero Heroes pesti zongoraestje

Vologya mestert is kérdezhetitek a koncertről nem csak engem, ahogy Paul Romero odaírta.

• kovalik
    Vki multizott már ? (online) Vannak tapasztalatok ? Zökkenőmentesen fut ?
  • ReVisor
    Gondoltam, hogy az egér a ludas. Nekem is volt Roccat Kone-m 1 napog utána visszavittem, mert a prociterhelésem 50 %-ra ugrott, miközben használtam. Nem csak ennél a játéknál van/lesz vele gond. A gond maga a hardver, mondjon ki mit akar.
  • NovaTerra
    Úgy emlékeztem betában lehetett, ezért gondoltam, hogy talán itt is.
  • [SiX] Boci
    Nem lehet alapból pók. Így is elég erős szerintem :).
  • NovaTerra
    Valaki?

Sehogy nem tudok rájönni, pedig nem lenne rossz, mert ő kezdi a harcot és rögtön lőhetne..

Egyébként az örök szolgálat nekroknál valami iszonyat durva. Ha van arany, akkor lényegében halhatatlan seregük van. És a nekromanta kampányban eddig bőven van. (3. pályánál tartok, nehéz fokozaton)
  • Acidlich
    Többek közt nálam se, de ha már itt tartunk, a sunrider charge se működik, pedig a bétában jó volt még az is.
  • Guren
    az imperial griffin speckó támadása csak nálam bugos? nem sebez semmit és az animáció sincs teljesen rendben.
  • [SiX] Boci
    Az a képessége a küklopszoknak. Bírják a fájdalmat egy ideig:).
  • Jakuza001
    En meg arra lettem figyelmes, hogy a Kuklopszok rossz korben halnak meg.
    Nem sebzodnek a korben, hanem a kovetkezo korben amikor ok jonnek lepessel akkor sebzodnek. Igy eleg gaz, hogy teljes letszammal tud mindig visszautni egy ilyen eros leny.
  • rik83
    "Helló!
    Egy olyan probléma merült fel nálam hogy játszok aztán egyszer csak elkezd tölteni elmegy a kép néha még a monitor is kikapcsol és mikor vissza jön window módban fehér a képernyő full screenbe egy kis fekete téglalap és az asztal látszik és csak hang és kurzor van. Frissítettem/újraraktam a directx-et a visualc++-t és a vga drivert. A VGA-m egy 1GB-os Radeon HD5670,szerintem ezzel mennie kéne.
    Valakinek valami ötlet?
    Előre is köszi a segítséget."
    Erre valakinek megoldás?
  • nemaa
    Ez a kronológiai sorrend:
    - Heart of Nightmares (Collectors' edition map)
    - Prologue 1
    - Prologue 2
    - Stronghold 1
    - Sanctuary 1
    - Inferno 1
    - Haven 1
    - Necropolis 1
    - Stronghold 2
    - Sanctuary 2
    - Haven 2
    - Necropolis 2
    - Sanctuary 3
    - Stronghold 3
    - Inferno 2
    - Necropolis 3
    - Inferno 3
    - Sanctuary 4
    - Stronghold 4
    - Haven 3
    - Necropolis 4
    - Haven 4
    - Inferno 4
    - Epilogues

Itt írják, de lehet, hogy spoilerbe bukkantok:
    http://www.celestialheavens.com/forums/viewtopic.php?t=12597
  • kovalik
    Necroval szeretek játszani, és többször előfordult, hogy, ha a vámpírral viszem be a csatában az utolsó ütést, akkor nem számolja bele már a sebzésbe. így életerőt sem kap vissza.Gondolom ez egy bug, igaz ?
    elég kellemetlen, amikor tudod, hogy "visszaszívná" magát, és mégis vesztettél pár vámpírt, mert nem számolja az utolsó ütést.
  • Omlás
    "
    ˆ Andrews2007
    A kampány sorrenddel kapcsolatban a külföldi fórumok alapján is így lehet a legjobban megérteni a sztorit a kampányban állítólag:
    Stronghold 1. pálya,
    Sanctuary 1. pálya
    Ezután a Stronghold és a Sanctuary kampány végigjátszása bármilyen sorrendben,
    Ezután Haven kampány
    Inferno kampány
    Necro kampány

Az epilógusból meg van Bloodos és Tearses féle is és eléggé eltérő mindkettő egymástól állítólag. Csak Bloodos vagy Tearses főhőssel lehet rajtuk játszani attól függ ugye melyikkel nyomultunk valamelyik kampányban. Ha mindkettőt ki akarjuk próbálni akkor egy nép kampányán belül egyszer ki kell vinni Tearses hőssel másodszorra bloodossal."
  • TVelvet
    Az már nem stimmel. Mivel elvileg a stronghold kezdődik először.
  • BoneDragon
    Igen először én is ezzel szívtam, mert nem vettem fel egyből a 2. ork sereget ami csatlakozik hozzám csak később, így sokkal több lett a vesztett orkom. De 2. játszásra felvettem mindkettőt egyből és így már nem volt olyan nehéz legyőzni. Vicces, hogy ilyen apróságon elcsúsztam. :)
  • FEARnet82
    most komolyan. Thogrul-t vagy kit, hogy kene legyoznom, amikor a tutorial kuldik alatt nem epithetek semmit a varamban es csak a legalapabb 1db fajta szar katonabol termelodik 9db/het. Neki meg olyan serege van hogy beszarok, plusz a varabol nem mozdul ki.
    Ezt igy hogy?!
  • enlightened
    Elsőre az easyt ajánlanám, bár a normal fokozat se valami nehéz sajnos, viszont a hardot semmiképpen sem.
  • Malakai
    Ha minden igaz, akkor nincs kronológiai sorrend, ahhoz össze-vissza kellene a kampányokon belül ugrálni.
  • Shiwo
    elvileg balról jobbra
  • Saccard
    1.- Start ---> Futtatás ---> Regedit
    2.- HKEY LOCAL MACHINE / SOFTWARE / ((WOW6432NODE)/ UBISOFT / Might & Magic Heroes VI
    3.- Lesz olyan, hogy Language (duplakatt) és az értéknek add megy,hogy 40e

Így lehet magyarosítani,tudom hogy már leírták előttem,de a zárójelbe tett részt én nem találtam,egyenesen az Ubisoft mappa jött a Software pont után.(win7)
    Gondoltam leírom,hátha valakinek segítek vele.
  • Shiwo
    nem
  • TVelvet
    A kampányt milyen sorrendbe lenne jó játszani? Nem találok semmi infót, hogy nagyjából a időrendben mennyek végig.
  • Rash87
    Aki még egyik Heroes résszel se játszott, annak mennyire lesz elsőre bonyolult & nehéz?
    Csak azért kérdem,mert ilyen körökre osztott stratégia típussal, csak a King's Bounty-val játszottam,s azt normálon toltam végig,de a kiegészítőjét már nem tudtam csak easy fokon,mert normál túl nehéz volt már nekem jó pár nekifutásra :)
    Itt mire számítsak??
  • Lord Diablo
    Nekem olyan gondom van hogyha a várra kattintok véletlenszerűen exe hibával kilép a játék van amikor 10 böl 8x kidob és van amikor 2-3 órán keresztül nem:( 1.1 es javítás van fent és tört játék.
    Csak a városoknál jelentkezik a gond,szerintem akkor amikor város képet tölti be,esetleg valami tipp?
    Vagy beállításnál kell valamit kikapcsolni animált részeknél?
  • NovaTerra
    Be lehet állítani, hogy a nekro főlénye pók formában kezdje a csatát?
  • Landor
    hdd.. ;>
  • Blaki
    Kipróbáltam Tesco-s egérrel azzal nem csinálja :)
    Visszavettem a Roccaten a port sebességet 500Hz-re és nem csinálja, csak ha 1000hz-n van. Ez az egyetlen játék akad ki tőle, de legalább meg van a megoldás.

• Pio
    Ez én is írtam még annak idején a zárt bétás fórumon, pont azért, amit mondasz, sokan ezzel faragnának a gépigényen és érnék el, hogy a textúrák szebbek legyenek. Szóval elvileg a kérés már eljutott a megfelelő helyre, ráadásul hónapokkal ezelőtt. Bízom benne, hogy lesz belőle valami.
  • Andrews2007
    http://tv.gamestar.hu/video/gamestar-live-season-03-episode-19
    41.09-től kb 1 percen át az én kérdésemre válaszolnak Heroes VI és RAGE témakörben GLIVE-ban.
    A fejlesztőket akartam csábítani a GS stúdióba, mondták, hogy majd a megjelenés után talán mert az nem megy csettintésre. Nem is úgy akartam persze. :) Pl 1-2 hét múlva gondoltam.
  • enlightened
    Most már egy ideje normalon nyomom a jaátékot, de túlságosan könnyű volt ez a nekromata kampány első küldetést, remélem majd nehezedik, mert különben hardra teszem, csak félek ott meg a random felbukkanó hatalmas seregektől.
  • enlightened
    Ez milyen fokozaton? Lehet easyn le tudod így verni. Én úhy emlékszem nekem, hardon volt 23 ork, 50 katona és 10 íjász és le tudtam nyomni.
  • BoneDragon
    Azt hiszem én már az első pályán elvéreztem. Van 18 orkom és 40 katonám és Toghrult kéne legyakni, de akkora serege van, hogy esélyem sincs. Esetleg tipp?:D