Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VÉGRE!!! 😊
Nem volt könnyû, de sikerült! A game time-ot ne nézzétek, azt csak az utolsó betöltéstõl számítja!

Ez pedig a végsõ csata volt:

Nagysokára, mire sikerült elcsípnem a fõhõsét, mert az a szemét mindig úgy futott, hogy akármelyik várba teleportoltam, 1-2 lépés híján nem értem el. Logisticom persze nem volt, neki meg igen, szóval úgy 1,5 hónapig kergetõztünk, mire sikerült sarokba szorítani! A másodlagos hõseit meg leölni, hogy ne tudjanak mindig elorozni egy várat.

GYÕZELEM! 😄
Akkor addig megveszem a Heroes V. Gold-ot 😊

Shiwo
szerintem nem nagyon lesznek más pályák se a bétában, se a demóban...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

A Haven single-bõl (2 pálya)lesz folytatás a bétában? 😊

Erõsen spoileres kép:

epilógus, töltõképernyõ

Itt van még egy új kép:

Inferno, töltõképernyõ
Restart esetleg? 😊
A legnagyobb baj az, hogy nem tudok új játékot kezdeni. Ezek a lehetõségek vannak felülrõl lefelé: Continue, restart, Load game. Ha átmegyek egy másik küldetéshez, akkor is csak a continue gombot mutatja, és azzal meg ugyan azt a játékot tölti be 😞 De ha gondolod készíthetek róla videót is.
Felkerült a magyar felirat is végre, szóval még egyszer azoknak, akik megnéznék felirattal:

Aylon: küldök mindjárt kulcsot.
Senkinek sincs egy db felesleges? 😊
Ha valakinek akadne esetleg érvényes bétakulcsa és elküldené nekem privube azt nagyon megköszönném!
Köszi, utólag megtaláltam a jól bevált orosz módszerrel (mindent végignyomtam). Amúgy hõst hogy lehet venni a kampányban ? Mert nálam nem lehet kipipálni.
Singleben akár az egyik, akár a másik pályát választod ki ugyan az a pálya indul el, ha új játékot kezdesz? Egészen biztos, hogy a két különbözõ lehetõséget indítod el és nem mindkétszer ugyan azt? Csak mert ilyesmi szerintem senkinél nem történt még.
Pont ez az. Nincs hova pörgetni a pályán. 2 küldetés van, ha az elsõre megyek, akkor is ugyan úgy azt a küldetést hozza, amit eddig. Most újra végigvittem onnantól az egészet, ahonnan betöltötte, megint nyertem, kiléptem a menübe, aztán mentem is single playerbe, hogy most már hátha van új küldetés, de még mindig ugyan azt hozza, és a continue gombra kattintva, ugyan azt hozza, mint eddig: egy elég régi mentést 😞 Lehet, hogy egy bug lesz az...
Vagy csak simán Alt+ENTER.
Agamemnon69
A fõképernyõn az idõ mellett van egy kis gomb, arra klikk, majd üss entert 😊

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Nekem meg most valamiért windowed mod jött elõ, és makacsul ragaszkodik hozzá, hiába állitom fullscreenre.
Agamemnon69
Elmegy a zene, idõnként villog kicsit a kép, beakad a hõs és nem lehet vele mozogni, stb... de ezért béta, majd a véglegesben talán nem lesz ilyen gondunk...

Hotseat mûködik nektek? Mert én próbáltam indítani egyet de kilépett a játék "Heroes 6 stopped working" hibaüzenettel.

Továbbá nektek is volt olyan, hogy elment a zene és se csatában se adventure map-on nem lehettett hallani?

nem.a kampány kiválasztónál, kell arréb pörgetned a pályát, van balra meg jobbra 1 nyil, ott lesz a következõ pálya

Agamemnon69
Olyan furcsák a hõsök, így, hogy létre lehet hozni lvl 5-10+ szintûeket a nélkül, hogy akár egyetlen varázslatot is tudjanak...

Három fanart a pár napja linkelt (valószínûleg) bossokról, amikre a játék fájljai közt akadtak.

Milyen programmal csinálod ezeket a videókat?

Gondoltam csinálok egyet én is! Kassan végigjátszom a Broken Alliance mapot! Már csak ketten vagyunk, a necro, meg én a Havennel. A végsõ háború még hátra van! Brutális lesz! Nekem már 60 Celestialom van, 700 praetorian, a necronak meg ennél is többje van még... de már nem sokáig! 😊
Nekem a fõnixek dolog, hogy erõsek , de ha én támadok mindig kifagyok tõlük...

Én meg úgy jártam a kampány 1. pályájánál, hogy ugye én szépen végigjátszottam az egészet egészen addig, amíg ott nem tartottam, hogy már Isthvan-t is bõven le tudtam volna gyõzni, erre jött a leállás, ha jól számolom akkor kb. egy másfél óra játék után. Elindítottam a játékot, rámentem a Continue gombra, erre betöltötte a félórával azelõtti állásomat. Na gondoltam, akkor majd betöltöm az Autosave-et, ami pont jókor mentett, így onnan tudtam folytatni a játékot, ahol a kilépés elõtt jártam. Legyõztem Isthvan-t, videó, Victory! ablak, aztán ma nézem megint a játékot, megint rámentem a Continue gombra, gondoltam, hátha hozza is az új pályát, de csak azért is ugyanazt hozta be, mint eddig. <#conf> Most akkor vigyem át újra onnantól a pályát, vagy csak egy az egy van és azért nem enged tovább (bár ha több pálya van, akkor gondolom az a baja, hogy Autosaverõl folytattam a játékot) 😞
akkor nekem nincs szerencsém vele 😞

Ez az az egy pálya, ami a Multiplayerben van 😊

Nézd meg a minimapot jól, és hasonlítsd össze a Multi résznél a generálásnál. Csak itt már a 6 játékosból 3 meghalt. Vagyok én (kék), van a zöld, (nekró) meg a teal (sanc) lent egy szigeten, de az már csak ott vegetál...

Ez a fõnixes dolog nálam is bejött. A nekró hõs megtámadta, és amikor megütötte a fõnixet, azonnal meghalt az egész stack.
Aztán pár héttel késõbb megint megtámadta, és akkor már rendesen ment a csata. Bár az elsõ csatában megfogyatkoztak a fõnixek, már csak 12 maradt. De akkor már nem haltak meg azonnal, amikor megtámadták a fõnixet.

Arénában harcoltatok már? 😄 Én belefutottam egy bazierõs Sanctuary csapatba. A Kensei úgy felhentelte a csapataimat, hogy csak pislogtam 😄
Megtámadtam 100 praetoriannal. jött a retaliate! Aztán õ támadott kétszer, mert kétszer csap, és még morált is kapott, így másodszor is jött, és akkor is kétszer csapott, úgyhogy a 100 praetorianomat egy kör alatt felhentelte! XD 12 maradt...
Carlos
Engem az zavart, hogy ott állt isthwan serege meg az enyém, 3x túlerõben voltam. Mondom kipróbálom az autó harcot. És real time lenyomkodja helyettem én meg szotyizhatok. Igazán kalkulálhatna egy végeredményt és kakukk. Igy nézhettem (volna) végig a fél órás csatát...

Þór vígi þessi rúnar

Jaja! Nekem ezt ma kezdte el. Legalább hatszor állt így meg.

Ctrl+Alt+Del, és újra betöltés segít rajta, de nem mindig.

Amúgy elég beteg ötlet ez a "minden egység egy helyen gyülekszik, és bármelyik várban megveheted"

Én inkább úgy oldanám meg, hogy minden várban marad a szokásos dwelling, és egy gomb hozzáadásával át lehetne váltani az összes elérhetõ lény felfogadására.
Mert így, csak egy helyen tudok bevásárolni. Vagy egyesével kell cicizni az egységek elosztásában ha 120 helyett csak 30-at akarok megvenni. Ez meg így rémfárasztó.
Köszönöm szépen Pio. Rendes vagy 😊
Még nem voltam gépközelben... Majd most megpróbálok valamit kezdeni 😉
engem továbbra is ez a kinyomhatatlan csata zavar,amit az ellenfél csinál. nemtudom miért kell végignézni,vmikor többször is

Nekem rengetegszer fagy be, pl multiplayer 3v3 map középsõ vár fõnixek, na ott mindig befagy bármit csinálok...

Ez milyen pálya? 😮
Kampányt végigvittem és csak egy pálya van multiplayeren nem?
Lehet valahonnan szerezni még?

Ez nem H6-os kép, hanem a 25 éves évforduló alkalmából készült, az összes eddigi részbõl tartalmaz szereplõket.

A könyv biztos bug, akár be is biggyesztheted a képet a hivatalos fórumra.

Amúgy valaki tapasztalt változást a mai patch után? Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy nem kaptunk patchnote-ot. Az is lehet, hogy csak az updater-t tesztelték.
Ezt nézzétek! 😄
Artifact merchantnál találtam egy könyvet 200000-be kerül. Ez vajon bug? 😄 Árához képest nem sokat ér az, amit tud.

Hmmm.. és ez vajon mennyire valós?

Mert ha 100%-ban, akkor fogunk még látni itt Törpöket, Elfeket, és varázslókat is, az tuti! 😊

Ott van a griffmadár alatt Wulstan törphõs, mellette jobbra szerintem Solmyr djinn, kettövel balra meg valami kis elf hõs van.
A jobb alsó sarokban az a Minotaurusz fejû akárki meg olyan, mint egy Dungeon overlord! 😊
Nekem ez a verzió nagyon stabil, egyetlen egyszer döglött meg, akkor se fagyott ki, csak nem lépte le a gép a körét, hanem megállt a töltõcsík.
Nektek milyen sûrûn fagy a beta?
Camp 1 végén tartok ,de ha eddig nem fagyott vagy 20x.. :S
De nem adom fel 😊

Jó lett valamelyik a lenti kulcsokból?
Köszi képesség videót. Azóta van angol is de hun feliratot még nem találtam. 😞 Mondjuk l érthetõ az angol is most is.

Might and Magic Heroes VI béta bemutató 6. Fejezet Nekropolis és Kocsmahõsök 1. rész

Might and Magic Heroes VI béta bemutató 6. Fejezet Nekropolis és Kocsmahõsök 2. rész

Itt az egész kép, lehet tovább találgatni:

Nem hallomás, ez a szakmám. 😉
Ezt kitõl hallottad ?😊 SC 2 ben sokkal több pálya elem van mint a h6 ban mind kettõ kiváló játék lesz legalábbis remélem , de ettõl függetlenül sc 2 sokkal kidolgozottabb és jobb a h6 nál (motor szempontjából) mivel korlátlan ideig csinálhatják, másik meg az ,hogy sc 2 ben a pálya elemeknek is nagyon nagy a szerepe így azokra jobban is oda kell figyelni.

hmm ki az a varázsló fickó lent a sarokban?

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Carlos
Ezzel egyetértek!!!

Þór vígi þessi rúnar

fent a fehér páncélos lovag Godric(h5) mellette Catherine királynõ(h3) végül pedig Archibald(h2)

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Agamemnon69
Azért így a bétát próbálgatva, nagyon kevés az a szintenkénti 1 ability pont. Annyi minden hasznos képesség van 😊

Na, a lengyeleknek is megvan az elsõ leakelésük, õk az Abilities videót tették ki elõbb, mint a hivatalos oldal.
Aki nem tud angolul az várja meg a hivatalos verziót, mert azon lesz magyar felirat is.

Pedig nem bonyolult. Lineáris a pálya, nem lehet eltévedni. Elõször is el kell foglalnod a Piros területét. (a fortot) Utána, aktiválódik a fort mellett egy egyirányú teleportkapu. Abba be kell menni, és kidob a fal másik oldalán, ahol majd megkapod a következõ feladatokat. Egyúttal a kapu is kinyílik, vagyis vissza tudsz térni a váradhoz.
Na és ki ki? 😊

Én felismerem Agraelt és Crag Hacket. Ki a másik 3?