10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#6007 Ha már vélemények, akkor én is leírom a sajátomat.
Pozitívumok (ez nem lesz hosszú):
- zene, mint az összes korábbi részben
- külön tetszenek a h2-es zenék
- sztem nem néz ki rosszul
Negatívumok (ez hosszabb lesz):
- igazán kiemelkedően sem néz ki
- tech bugok, ezeket talán nem nehéz kijavítani (cincogó egységek gyors mozgásnál, scrollozás néha beszarik, hibás skill leírások, bugos képességek, artifactok, helyettem lép a gép, majd a saját körét nem lépi le (!!), etc)
- ami az egész játékot elb*ssza, az a balance teljes hiánya. A single pályákon (ahol a multit kellene majd játszani elméletileg) egyszerűen nincs elég nyersanyag. Amikor 2.5k arannyal kezdek, meg vmi 0-2 fával/kővel, akkor nagyjából semmit sem lehet építeni. A bányákat általában az alap sereggel nem lehet elfoglalni. Illetve ha elfoglalom, akkor is kevés a guba, állandóan piacozni kell. Az utolsó pályán, ahol toltam, 12 vár volt, hozzá 4 kristály, és 8-8 másik bánya. Az 5. hónapban még nem volt 1 helyen se bajnok lénygyár, mert nem volt rá kristály. Elit lényekből volt 600+ (alapból 1.2k+). 5-600 kő/fa mellett 14 (!!) kristályom volt. Nonszensz, h nem éri meg/felesleges a maxos lényeket lehozni.
- az ai hülye, mint a segg. Következetesen leszarja a várait, inkább kiteleportál a p*csába, és az egész pályát átengedi nekem. 77 várral persze lefejlődöm pár hét alatt. Később sem csinál mást, mint az üres várra rámegy. Ennél már a h3ban is 'értelmesebb' volt. Vagy jobban csalt, tökmind1. Volt benne kihívás. Itt szó sincs erről (legnehezebben toltam ofc).
- az egész játék... valahogy lapos. Megveszem az alap lényeket, utána piacozok (mert röhejesen drága minden, és nincs kristály az általam kipróbált pályákon). Majd ha kipiacoztam az elit lényeket, akkor agyonb*szok mindent a pályán (might hero, ilyen cuccokkal, h az első x körben ütés előtt visszatámad, meg még pár lvl15ös képessét, WTF?). Orkokat egyszer megütik, 2 körig az egész pályát 2x végigszaladják, vicces... Ja, és cincognak is.
- nincsenek értelmes pályák a játékhoz. Vagy bazinagy pálya, ahol az ai retardált. Vagy mini pálya, ahol az AI az elején összecsal pár elit lényt, majd elfoglalja a váramat (itt is sikerült a finomhangolás).
- a leírások/infók teljes hiánya. A h5höz 340 oldalas manual van. Itt miért nincs?
- imho a hexa alapú csatamező jobb, de erre lehet mondani, h kötekedés (ez spec már az 5nél sem tetszett)
- összességében a 'gagyi' szó jellemzi a terméket leginkább. Igen, ez már csak egy termék (ahogy a h3 252452342. kiegje is az volt)
- btw, a fönt felsorolt bugokat kb 15 óra játék alatt vettem észre. És azért 1-2 bug odaba**.
15 óra játék után inkább visszamentem wogozni. Az is bugos, néhol gagyi, de szimplán szórakoztatóbb. Siralmas, h egy elméletileg AAA (vagy milyen) kategóriás játék helyett az ember inkább egy 10 éves orosz fanmade cuccal játszik.
(azt csak halkan mondom, h black dragon sehol, titan sehol. ezeket a 2 óta nem igazán hagyták ki egyik részből sem, talán okkal)
Az online dolgokat nem tudtam kipróbálni, de nem hiszem, h olyan nagyon megdobná a játékot (single játékot elvből nem veszek meg (itt lehet fújolni :D), és amíg nem olvasom azt vhol, a multi ilyen-olyan fasza, addig nem adok rá ki 9k forintot. ez alól kivétel bármilyen wh40k játék :D).
-
NovaTerra #6006 Ha jól emlékszem beszélni kel Kasparral. Aztán tovább engednek. -
#6005 A nekro kampányba a második pályán van egy rész ahol egy párbeszéd angol.Meg másnál is szokott lenni ha sokat játszik akkor kilép? -
Bandris86 #6004 Jól beszélsz :) -
#6003 Sziasztok egy bugba ütköztem. A necro kampány második pályáján, nem tudok tovább menni mert azt mondja az őr nar hereshbe kell mennem. De nem tudok bemenni nar hereshbe, mert elállja egy lovas és tilos kurzort rak fölé és a lovas fölé is. Nem tudok semmit csinálni, ott állok és nem tudok bemenni, minden lényt lenyírtam a pályán, semerre nem tudok tovább menni. Valaki volt már ezen a pályán? -
#6002 Ja, hogy te úgy haladsz, hogy váltogatod a kampányokat? Hmmm, lehet hogy úgy is érdekes, bár szerintem ha sorba megyek, úgyis lesznek izgi részek még. -
ShaiHulud #6001 nekem valamit updatelt a steam de meg midnig 1.1.0 viszont mar nem villog a kurzor. -
ratgab #6000 Szerintem ilyen nincs! Tuti, hogy accounthoz tartozik a kód, érdekes is lenne, ha nem. Persze ez csak tipp! -
#5999 most tartok heaven 1-nél, nekro 1 elött. minden más megvan eddig (mind első pálya) -
#5998 Valaki? -
#5997 Gyerekek mára ígérték az 1.1.1-es patchet ami javítva a kurzor villogást, már akit zavart, mert én eddig se vettem észre. -
#5996 Te melyik kampányt toltad le hol tartasz? -
#5995 Én is úgy vélem, hogy jó, csak félek, hogy amikor már 80 órán túl leszek iszonyatosan unni, fogom, hogy a 3000-dik várt veszem be. Eddig nem unom, bár lehetne pörgősebb a sztori. Egyébként az nem értem, hogy azt mondjátok nem kronológiai sorrendben megy a kampány hanem egy időben, de akkor, hogy fog kikerekedni a sztori, ha bármilyen sorrendben le lehet nyomni a kampányokat? Ráadásul még mindig szó sem esett ferltámasztott angyalról, pedig ott virít a doboz hátulján, hogy az egész arról szól, ehhez képest egy szó nem esett róla eddig. -
#5994 ráállsz a story-ra... hidd el :) eddig nagyon jó -
#5993 Sziasztok,
20 órát beleöltem a játékba, megcsináltam 2 tutorialt meg 1 nekro pályát. Ha jól sejtem még 150 óra van hátra a játékból. Ez azért elég keményen hangzik :S. Csak attól félek, hogy a második kampány után már kicsit ráunós lesz a dolog. -
Ariakus #5992 Csak basic town portal-al tudsz városból városba, illetve városból erődbe. Advanced Town portal meg a legközelebbi vorshoz teleportál ha városon kívül vagy. -
NovaTerra #5991 Megnyitod a varázskönyvet, ha egy várban vagy és kiválasztod a varázslatot, majd rákattintasz arra a várra, amelyikbe akarsz teleportálódni. -
BetonK #5990 Srácok!
Hogyan lehet teleportolni egyik városomból a másikba?
Van teleport mindkettőben.
köszi -
#5989 Lenne egy kérdésem.
A CE-ben van egy kód amivel az extrákat lehet leszedni. Viszont van egy ilyen írás is a papiroson:
"Exclusive unlockable content may only be unlocked one single time with a unique key designed for PC."
A mondatot értem, viszont az a PC ott a végén nem világos. Az ok, hogy egy kóddal egyszer lehet unlockolni, de ezt nem az accounthoz kéne rendelni és nem a PC-hez?
A kérdés az lenne, hogy tulképpen akkor ha gépet cserélnék, akkor buknám az extrákat? -
Petiknight #5988 @Guren, vedd meg -ha olyan neppel vagy- a fejlesztett piacon a shakless of war /ha jol emlekszem a nevere, bilincs kinezete van/varazstargyat, akkor nem tud elmenekulni. Ennyi -
#5987 itt is megvan ugyanúgy -
#5986 igen, de én nem arról beszélek. sikerül megtámadnom a hősét és rögtön a csata elején feldob egy ablakot, hogy ennyi meg ennyi lényt vesztett az ellenfél, mert elmenekült. és ezt nem csak akkor csinálja, ha nagyon gyenge hősét támadom, hanem majdnem mindig. legutóbb pl. egy modest utáni (nem jut hirtelen eszembe a neve) szintű sereggel csinálta ugyanezt. -
Warden #5985 Gondolom a koncepció része az a menekülősdi is.Volt olyan a necro kampány befejező részében hogy elteleportált mikor sikeredett sarokba szorítanom.
2x végigjátsza a camoinget fullra az ember maj ugyis rájön pár trükkre, vagy ha nem majd akkor rájön más és úgyis közzéteszi.Amin van mit csiszolni az az hogy nem célirányos az AI.Ok hogy ő is szedegeti a ládákat meg felderít de itt vagy a várost vagy az erődöt kell elfoglalnia ahoz hogy nyersanyaghoz jusson.
-
#5984 5-ben is volt ilyen artifact. -
#5983 Ebben is van. -
Ariakus #5982 Velem is csinálta a gépi ellenfél ugyanezt, látta, hogy nagy a seregem és mindig nyomott egy town portal-t mikor meglátott (ezt kb 10-szer egymás után megcsinálta). -
#5981 de itt még el sem kezdődik a csata és már menekül. -
Ariakus #5980 Régebbi részekben is elmenekült a gép ha érezte, hogy szorul a hurok. Ezért volt jó pl. a 3. részben volt egy artifact (asszem "Shackles of War") ami meggátolta , hogy elmeneküljön. -
#5979 eddig 21 órát játszottam vele (easy-n) és egyszer sikerült nyernem. akkor is csak azért, mert volt egy szövetségesem :D -
#5978 a kommenteket elnézve azért a H6 hasonlít a H4-ben valamire...mert újítani, s ezért vagy sokan utálják, vagy imádják -
#5977 Tényleg durván felerősödik az ellen ha sokat tökölünk a mapon. Picit is hibázol durván elhúz a gép és nem tudod behozni. 4-5 körönként megtámad, ráadásul a várát sem tudom már elfoglalni mert 3x erősebb mint én. Nem semmi. Az összes heroes résszel játszottam már de most elég bénának érzem magam. :D -
#5976 na, a legidegesítőbb dolog a játékban, hogy MINDIG elmenekül a gép, ha megtámadom az egyik hősét. és nem csak akkor, ha jóval gyengébb a serege, mint az enyém, hanem akkor is, ha kb. egy szinten vagyunk. még egy tisztességes csatát se tudtam nyomni, mert csak akkor hajlandó harcolni, ha deadly sereggel jön. -
Warden #5975 Nem lett rosz game ez.Vannak hibái, de semmi olyan amit patchekkel vagy egy kiegészítővel ne lehetne orvosolni.
A heroes IV. elment egy kicsit más irányba a III. hoz képest nem volt az rossz kinek tetszett kinek nem ízlés dolga.A V.visszatért a III. irényába és nem lett az sem rossz játék.
A VI. messze közelebb áll a III. hoz mint a IV. vagy az V. érdekes újításokkal, amik teszem azt nem rosszak ha hozzáigazodsz.Azt meg ne várd el egy játéktól sem hogy a józsikának a pistikének meg a bgábornak is egyaránt bejöjjön.Nem tetszik nem játszol vele ilyen kiba.. egyszerű a dolog.Pláne úgy hogy a campinget végig sem toltad.
Olyan ostoba példákat hozol fel hogy "manga" stílusú... majd egyetlen pozítívumként a grafiaki részét emeled ki.
Lehet valóban belekötni az AI map módon való értelmetlenségébe vagy a fokozatok nem egészen jól beállított nehézségébe, de mi a manónak?Ezek mind mind patchelhetők ahogy lényegesen javult a játékélmény az első pénteki patchtől is.
Van bőven potenciál a játékban, az újítások nem rosszak és ha játszol vele egy pár camping map pályát szerintem ráérzel az ízére.Esetleg akkor is hajtogathatod hogy hírózhárem, de ha egy olyan játékot adtak volna ki új motorral akkor azért hörögnél, és azt jogosan is tennéd.
A manga szóra pedíg keress rá és csodálkozni fogsz...
-
#5974 Manga stilus pfff akkor még nem láttál igazi japán játékot mert akkor nem irtad volna ezt a baromságot, a másik hogy semmi baj nem volt az 5-tel se a játék mechanikájával főleg nem a design-nal elvégre művészek tervezik meg az egészet nem kisgyerekek. -
Kuglee #5973 Ezt hogy? :DDDD (make my day)
Aztán kijött a végleges játék. Kilenc darab, rosszul összeválogatott single plalyer pálya(kissebbek egyáltalán nincsenek, kevés stb).
A community-n mindenki nagy pályákért sírt. Tudom: sapka vagy cigi?
Heroes5-ből megörökölt undorító mangás stílus
Mutass egy linket ahol látható az a bizonyos manga, de tényleg. (lécci lécci)
hosszú monoton csaták[quote] nem volt két egyforma csatám (persze a kampány az más tészta - de az tanulásra való) 8)
[quote]kínosan lassú end turnözések. Egy motor, ami képtelen kezelni a régi Heroesokban megszokott 8 szereplős pályákat.
Nálam sok ellenféllel sem, pedig nem erőműn fut. Akkor a hiba a te készülékedben van.
Új motor, új grafikai stílus kellett volna, és meg kellett volna próbálni
Teljesen más motor, nem a Nivalét simogatták, hidd el. Új stílus alatt mit értesz, mert a mostani van a legközelebb az imádott 3-ashoz.
Ez volt a heroes V:
Ez a VI: (tehát nincs fejlődés és mangás)
Ha a gyerekem lennél, most adnék neked cukorkát, egy kis simit a fejre, aztán visszaküldenélek a fakockáidhoz. -
mukievil #5972 Közben megtaláltam! -
#5971 köszi -
mukievil #5970 Azt mondjátok meg, hogy a collector kodot hova kell beírni ? -
Jocisan #5969 Sziasztok!
Heroes VI – Megjelenés, Seven m Sajtótájékoztató, Romero Koncert Budapest -
Ariakus #5968 Hiába fejted ki szépen ha idiótaságokat írsz.