10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#6047 Akkor játsz a H5-el és ne itt trollkodj. Köszi! -
#6046 Ha fizettem volna, akkor most kidobtam volna 9k-t az ablakon. Attól még mondhatok róla véleményt. Ha normális/játszható/élvezhető állapotban lesz, akkor megveszem (ahogy tettem a gothiccal a cp megjelenésekor).
#6042: beállítás kérdése, vagy azonos, vagy 5 szinttel kisebb hősöket lehet fölvenni, mint a főhős. lvl10től már legalább 5ös hősöket kapsz, amikkel pont ki lehet rakni a piacot, meg a -20% építést. Én ezekből vettem 3-4et (az első 3-4 várhoz), és vicces lett a piacolás.
#6036: szóval szerinted az ok, h a kristály 90%-ban a piacról beszerezhető alapanyag? A legtöbb pályán minimális különbséget adna, h ha egyátalán nem lenne kristály bánya, a piac abuseolásából van úgyis a kristály. Ritka!=elbaszott. A h5ben is megoldották, h ne legyen 2 hét alatt 7es szintű lény (tlvl 15 kellett hozzá, ami a 3. hét első napján lehetett meg).
Összefoglalva, mert látom, h apróságokba kötsz bele: én nem a hadjáratban keresem a kihívást, hanem a normális pályákon. A hadjárat előre definiált hősökkel van, lényegében minden előre meg van határozva (az első 2 pályán az is, h merre mentem), nekem ez nem nyújt kihívást (+ unalmas). Az érdekes a multi lenne, és a JÓL megírt ai JÓL megszerkesztett pályákon. Ahhoz, h a mondat első részét ki tudjam próbálni, jó 2. rész kell. Az jelenleg nincs. -
kovalik #6045 Engem is inkább a multi érdekel, egyáltalán milyen módok vannak,van-e szinkronhiba, stb.
Ha vki játszott már multiban írja le a tapasztalatait.
Köszi! -
Aerisx #6044 Heló mindenki!
Én most tudtam végre feltelepíteni a CD-t, de már a regisztárcióval gondom van. Azt mondja, hogy az UBISOFT jelenleg nem elérhető. Tehát várni kell most? Mondjuk nekem az OFFLINE mód is jó lenne, de muszáj egyszer beregelnem, viszont azt nem engedi :S -
Efrít #6043 Nem vagyunk egyformák :). Azért vettem fel ezt a kampányos kérdést, mert itt sok sírót láttam hogy nehéz, meg nem megy nekik, és hasonlóak.Nekik próbáltam vígaszt nyújtani azzal, hogy a kampányon kívül is van élet. -
#6042 Nem igen tudtam játszani, de így olvasgatva nálam alap volt a logisztika után, hogy +25% tapasztalat, és ahogy lvl 5 lett a hős akkor az a képesség hogy más hősöket is tanítson (asszem 75%-ban tudja átadni a tapasztalati pontjait), így felhúztam pár hőst azoknál alap lett hogy támogassanak,...azaz +1 piac megtanulása, +lényszaporulat...és a bányatunning :D
Szal ezek nálam elég jól működtek, de majd ha hazaértem megnézem a teljesnél is.. -
ShaiHulud #6041 mert erdekel a story? a hangulat? en meg azt nem ertem aki csak a multi miatt VESZ egy heroes-t. -
Ariakus #6040 Mert egész jó hangulata van sokszor a kampányoknak. Vannak unique hősok , jó mellékküldetések, kommandózós pályák (nem építhetsz várat). Nekem bejönnek az ilyen dolgok. -
#6039 Eléggé :) kipróbáltam pár necces helyzetet quick combattal hát a gép szerint vesztettem manuális csatában meg mondhatni átgyalogoltam az ellenen voltak veszteségek, de nem voltam még a közelében sem a vereségnek. -
Efrít #6038 Én azt nem értem nálatok,mit tudtok ennyit lovagolni a kampányon.Én is a 2 óta tolom, haveri körben prónak is számítok heroesban,de soha 1 percet nem játszottam egyik rész kampányával sem,csak a hotseat és online.Mert a gép már a 2-nél is köztudottan csalt. -
Ariakus #6037 Azt a 30 órát nagyon bebuktad, köze sincs a realitáshoz, még egy tapasztalt játékosnak is hosszú idő az egész. Max állandó Quick Combat-al lehet elérni, hogy jóval rövidebb legyen, de viszont Quick Combat-nál ugye az AI csinálhat hülyeségeket... -
NovaTerra #6036 Nem tudom, hogy gondolod ezt a harminc órát. Amikor a kampányban haladsz egyre nagyobb pályákat kapsz. Ráadásul vannak olyan pályák, mint Anastazya belső vívódása, amit, ha szuper játékos vagy és easyn tolod se tudsz hamar letudni, mert megvan a menete. Szóval két pálya után megmondani a frankót szerintem hülyeség. A kristállyal nincs semmi baj. Még megjelenés előtt mondták, hogy a kristály különleges, ritkábban lesz található. Így legalább van értéke és nem lehet már második héten 7. szintű lényeket hozni.
Korábbi hsz-edet olvasva nem értem miért jobb a hexás csatatér, amikor így most 9 irányba lehet ütni. Az AI-ról nem tudok véleményt mondani csak kampány alapján, ott egyáltalán nem olyan rossz, bár, ha agresszívabb lenne vár védésnél, akkor többet nyerhetne. Egyébként, ha nem fizettél a játékért, akkor nem nagyon illik fél játékról véleményt mondani, mert úgy ad teljes képet, ha az online részeit is látja az ember. -
demeron #6035 Te nyertél:) -
#6034 1.1.1-ben is orvosolva van a villogó kurzor ;) -
demeron #6033 Tutorial kampány volt 3-4 óra, nekro kampány meg 10 maximum, de egyszer egyik pályát újra kellett csinálnom mert sorozást bebuggolt, és ritkalehetetlen minusz számú sorozható lényeket mutatott, ami csak nálam jelent meg, ellenségnél nem, és sehogy sem tudtam vele mit kezdeni. Anton kampányánál 4.dik pályán vagyok, de itt sem hiszem lesz több 10-12nél. De nyilvánvaló itt is csak abból adódik játék hosszúsága, hogy nagyok a pályák, sok a felderíthető terület, leölhető szörny, felszedhető kincs.
Akinek villogó kurzorhibája van, nézzen utána ubisoft fórumán, van egy javított exe ami orvosolja hibát. -
#6032 Hadjáratot a nem vittem végig (egyedül a h4ben toltam végig, meg a h5ben az alaprésszel). Nagyjából tippeltem, de egy kompetens játékosnak kizárt, h 30 óránál tovább tartson. Spec én a 2. pályán untam meg a hadjáratot. Engem az alap egyjátékos pályák érdekelnek, illetve a multi (ahogy a korább 4-5 részben is).
A kristály hiánya meg nem bug, hanem elcseszett tervezés/balance. -
Ariakus #6031 Én is nem eredeti verzióval játszok, de ezt a kristály bugot amit írtok azt nem tapasztaltam. Az mondjuk érdekes, hogy a pályákon felvehető kirilytályokban mindig csak 1-2 db van, de ezt mások is írták már.
A 80-100 játékóra teljesen reális amikor egy pályán elszöszöl az ember minimum 3-5 órát.
Az AI sztem nem bugos csak rosszul lett megcsinálva, magyarán mondván gyenge. -
ShaiHulud #6030 nem arra gondoltam, hanem a bugokra amiket irnak. hgoy nem ad crytalt, hogy ai bugzik stb. ezekkel en nem talalkozok steames eredeti verzional, ezert kerdezem. -
#6029 A warezben sem lesz kevesebb a jatekido. Egyszeruen valotlan amit allit. -
ShaiHulud #6028 10-20 ora? nekem egy map 4-6 ora vagy inkabb tobb is.
tehat akkor te warezzal jatszol, nekem kezd gyanus lenni, hogy van valami warez vedelem, vagy warez bug a jatekban. van valaki akinek eredeti jatekkal is produkal olyanokat amiket irnak a tobbiek? -
#6027 (szerintem 80-100 óra lehet a játékban) -
#6026 Beszélgetés a fejlesztőkkel / magyarítókkal
Itt azt írják, 2-3 hétig tart a kampány, ami a játékidőt illeti. De napi hány óra játékkal számolják vajon? Nálam a napi átlag 20-30 perc. -
#6025 Meg a loturot tudhato le 10-20 ora alatt. Foleg nem 10 ora alatt. Eleve a prolog kozel 3 ora normal fokozaton.
Akkor meg nem is beszeltem arrol, hogy emellett van meg 21 palya ami a campaign resze es egyik se oldhato meg egy oran belul. -
#6024 Engem zavar, mert elkezdett magas hangon nyikorogni a venti. -
#6023 1.1es patch van fönt. És a patch egyébként sem változtatott az általam fölsorolt hibákon. Nem a technikai hibák zavarnak, hanem a játékmenet kidolgozatlanságai.
A hadjárat számomra a játék leglényegtelenebb része. 10-20 óra alatt letudható, alacsony újrajátszhatósággal.
Multiról írhatna valaki viszont. Az érdekelne, számomra az a legfontosabb (ahogy írtam, nálam azon múlik, h megveszek-e egy játékot, vagy sem). -
ShaiHulud #6022 ja teker rendesen a venti rajta(asus smart szarjat hasznalom amikro adott hofokon adott %-on tekeri a ventit, majd megnezem igy hany fokos, a hang igazabol nem zavar, mert fejhallgato alol mar nem, ill alig hallani), de legalabb besegit a futesbe ebben a hideg idoben :D -
#6021 Amúgy másnál is eszméletlenül pörgeti a videókártyát a game? Majdnem elfüstöl, de ez már a bétánál is volt. Ilyennel még egy játéknál sem találkoztam. Tegnap megnéztem 90fokra felvitte a hőmérsékletet. Azért az már necces. -
ShaiHulud #6020 jo lett a jatek, ahogy jatszom egyre tobbet, annal jobban tetszik. ilyen ai bugok crytal bugok stbkkel meg nem talalkoztam, eredetivel toljatok?
nekem akkor menekul el, amikor mar latja, hogy bukni fog, meg betol valami sebzo spellt aztan menekul is, de elotte volt egy jo csata. (ugyanilyen volt heroes3-ban is)
nekrok eleg taposak: regneration(+mass), life drain(+mass), ghost egyseg healje, necromancer necromancy alapskillje ezekkel kb ugy kilehet hozni a legtobb harcot hogy egyseget se buksz.
zeneileg es latvanyilag nem talaltam kivetni valot benne.
heroes 4 re visszaterve, heroes 4 erossege volt a story illetve a zene. bar a storyt szokni kellett, mert az elozo reszek Enroth vilaga ugye elpusztult, ami olyan jo osszhangban votl a might and magic 6 es 7-tel, tok jo volt fps nezetben harcolni a heroes 3 egysegek ellen es forditva is :) szoval szokni kellett az uj vilagot.
De az a felig ember felig undead hosos nekro campaign marhara jo votl szerintem a heroes 4-ben.
-
#6019 Egyet kell értenem pár dologgal. Kristály bányánál van valami bug szerintem. Mintha nem adna minden nap. Az AI tényleg katasztrófa, van hogy eszméletlen könnyen bezúzom és van, hogy úgy elkalapál, csak nézek... Az meg a másik vicc amit említettél, folyton teleportál, de ha véletlenül el is kapom, akkor egyből elmenekül a csatából. Több hétig volt béta, mi a tökömet csináltak az idő alatt? Több a bug, mint abba volt... -
Warden #6018 Én a visszatámadást és a healt raktam ki neki.Később kelleni fog a mass heal is de nem lövöm le a poént:)
Mindenkép kell arra a pályára még legalább 2 hős, az egyik mindenkép pap legyen. -
Warden #6017 Az alapvártól jobbra a híd elött menj fel.Lesz egy movie a temetésről ill kapsz egy küldetést miszerint lopják a griff tojásokat és el kell fognod a tolvajt.Azt ha letudtad és visszavitted a tojásokat kapod meg a griffeket, és onnan épithetsz grifftornyot a váradba. -
mnorbi #6016 Igen , lemész alulra ott balra lesz egy gobblin csapat felkiatojellel attól el eszed a tojást és leadod a grifnek, ennyi.
De a mi az ütős talent knighttaal ? Healre felesleges mert nincs manaja spell poverje, akkor mi ? -
#6015 első pályán ugye van a griff, amit meg lehet szerezni, nektek sikerült beszélni/megtámadni/elfoglalni a griff lelő helyet ?
Engem nem enged oda, nem tudok odakattintani. -
mnorbi #6014 Szerintem kurva jó lett a játék , taktikus csaták , szinte minden ezen múlik , herok skill pontjaival rengeteg dolgot meg lehet könnyíteni , nekem nagyon bejön . 3 napja le se jövök róla. Boss Uriel fight nagyon epicentruma volt meg kemény ! Rendesen át kellett gondolni hogy mit ussunk mivel ..... Aki rohhani akar egy nagy sereg el az ne evvel játszom itt gondolkodni kell..
-hogy lehet a pályák elején a dinasztia bonuszt unlockolni , nekem meg csak 1 et enged , pedig nekro kampányt kipipaltam. Persze rendes gyári verziók van.
-annyira nehezebbenk tűnik kastély kampány nekro után , mire kell menni antoniussal ? Mire kell talentolni? -
Warden #6013 Jah.Jó vélemény egy patcheletlen tört játékról.Van igazság tartama az tény és való, de már az 1.1 es patch is sokat változtatott a játékon.
A standard taktikákat pedíg jól el lehet felejteni.Nem kell már +hős a seregtoborzáshoz meg a cucc összerodázásához, viszont területvédéshez kell.A skillpontok elosztása sem mindegy, továbbá hogy minden lénynek nagyon speciális képessége van azt bizony használni kell, és nem mindegy hogy mikor.Jóval nagyobb seregeket meg lehet verni, nagyon nagy hangsúly van a csatákon, igaz most még vissza kell töltögetni néha pár kört, vagy az aktuális csatát 3x lejátszani.Ez a pepecselés lehet hogy sok embernek nem tetszik de annak sem látom értelmét hogy egy vörös hadsereg méretű sereggel végig lehessen tolni a mapot.
Itt a fórumon írták a játék megjelenését követően hogy játszottak az összes heroes résszel az óvodában is heroes volt már a jelük és double rainbow zomg hard fokozaton nem tudnak mit kezdeni mert csal a gép.Játsz wazz először easy fokozaton ismerd meg az összes lényt az összes tulajdonságát az aktuális és a felfogadott hősöd képességeit is tallenteld úgy ahogy jónak látod.Persze az nem biztos hogy jó is és arra a mapra az a legalkalmasabb.Ezeket mind mind ki kell tapasztalni, ez van.
Ahogy haladok előre a játékkal (a necro rész kipipálva anton 2. pálya) egyre jobban tetszik a játék.Easy fokozaton ugyan de első végigjátszásra kiismerésre tökéletesen jó.Már most van egy csomó olyan dolog amit másként fogok csinálni mediumon majd de simán el lehet vele játszani esténként.Szórakoztat és leköt mást nem is várok el egy játéktól.Aki meg hardon egy este le akarja tudni az cheateljen, sok értelme ugyan nincs de legalább végigjátszotta.
Van bőven hiba valóban a játékban majd javítják.Pontosabban kelett volna a játéknak még egy 2-3 hónap de gondolom a kiadó nem engedett több határidő módosítást.sajna ez van ilyen gonoszak ezek a kiadók, csak a pénz érdekli őket és kedves szarumán teljesen jól teszed hogy nem adsz ki ilyan horroisztikus összeget egy játékért mint 9k magyar fizető eszköz (direkt nem pénzt írtam).Viszont ha már véleményezzel akkor rakd fel azt a qrva patchet és ugy véleményezd, az megjelent a kiadás napján és direkt most rá kerestem a tört verzióhoz is van már crack hozzá. -
ShaiHulud #6012 ott varni kell nem? mondta sveltana talan, hogy eloremegy egyeztet a motherral addig varjal kint. par turn utan szerintem magatol tovabb enged. legalabbis en kipucoltam mindent amit lehetett aztan 1-2 kor mulva tovabb is engedett. nem remlik valami triggerelte volna. -
kovalik #6011 Ez a kristály hiány tényleg aggasztó, nagyon ! de nagyon ritka a kristály bánya.De ezt nyilván lehet javítani majd.
Az online része milyen ? nem nagyon találtam ezzel kapcsolatban hozzászólásokat. Ghost mód van-e ? -
#6010 No ez egy nagyon jó vélemény. Látszik, hogy ismered a Heroesokat és valóban mélyen vizsgáltad a dolgokat az új részben. Sajnos egyet is kell értenem veled :( -
egonn #6009 Hali! A könny oldali 2 szint megvan,és ott vége? Utána ugyanazzal a karival toljam a vér útját is? Mert akkor értelmetlen széjjel választani kétfelé!! -
#6008 +1, sajnos.
totál ugyanezeket éltük meg mi is a haverokkal, pedig eskü nagyon-nagyon akartuk szeretni ezt a játékot