Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akarok belõle!😊

Van valami info arról hogy mi kerül az új bétába?
Acidlich
Szóval elvileg 10 napon belül nyitás

Acidlich
The first phase of the Beta of Might & Magic Heroes VI will end on July 25th.
After that date we are planning to include an additional content and reopen the Beta within 10 days. The added content will be automatically accessible to players registered to the Beta before July 25th via Ubishop or Steam.
The date of the reopening of the Beta and the additional content will be communicated lately. Stay tuned!

ArchDruid hivatalos fórumon írták, hogy leáll a beta 10 napra, vagy hol olvastad ezt?
Ez az, ne spameljetek, hogy magyarul szóljak hozzá!!! 😄

Akkor ma este zárul a Béta? Irina azt mondta 25.-én lezárják, és lesz egy 10 napos szünet, majd újra megnyitják. Valami felújított változatot kapunk. Alig várom.

Más:
Kipróbáltam milyen a játék a legnehezebb fokozaton. Hardba állítottam, plusz a gépi ellenfeleket is Hardba tettem. Hát... ha lehet, így még könnyebben nyerem meg, mint Normal-ban vagy easy fokozaton. Miért?
Hard fokozaton nagyon gyorsan szaporodnak a neutral lények. Ha mindez nem lenne elég, még az üres várat védõ seregek is szaporodnak.

Megtámadtam egy üres várat a 4. hónap közepén, és ennyi védõje volt: 78 elemental (összes fajtából 78, szóval tûz, víz, levegõ, föld, fény, sötétség). Ezt pedig elég nehéz leverni úgy, hogy csak 1 várad van. A gép nem is próbálkozott elfoglalni õket.

Mégegy apróság, amit észrevettem: Az AI hõs csatangol, és megöl minden szörnyet, és felszed minden nyersanyagot, de a bányákat nem foglalja el. Otthagyja õket üresen. Én elfoglalok minden bányát, és hiába nem az enyém a terület (mert ugye többszáz elemetal védi a fortot), a bányák termelnek nekem. A gép pedig meg se próbálja elfoglalni, mivel a fort még üres. --a játék valószínûleg úgy érzékeli, hogy nincs értelme elfoglalni az üres bányákat--

Így nagyon könnyen el lehet verni bármilyen AI-t leghardabb hard fokozaton is. A játék meg unalmas klattyingatásba süllyed...

Ez a területkontroll rendszer egy szar! Vagy bugos, vagy nem tudom mi az oka, de ahogy leírtam nincs kihívás a játékban.. 😞

Valaki más is tapasztalta ezt?
Üdv Bátor Harcosok! Igen, biztosan kompletten nem értek semmit... 😊 (Igaz többet láttam a játékból, mint bárki ebben az országban és az elõéletérõl is többet tudok...) Legfõképpen azt, hogy kértelek magyarul beszélj, erre beírsz valami undormányt ide, amit persze tudom, hogy mit jelent, ahogy a többi szót is, de nem ide való... (WTF?) Nem tudom, hogy hol olvastad, hogy a játék TÖKÉLETES... Senki nem mondta, biztosan ÉN SEM! Valamint azt sem, hogy bármilyen dologban ne lett volna hiányérzetem (De biztosan nem a town screenek és a várépítés a legnagyobb gondom...) És kérlek mutass már egy játékot, amiben MINDEN tökéletes és MINDEN tetszik benne mindenkinek... Én még sajnos nem találkoztam ilyennel, Te biztosan több tucattal... 😄 Rávilágítottál bizonyos elemekre? Csak azt olvastam a hsz-edbõl, hogy az egekig magasztaljuk a játékot (ez sem teljesen igaz...) és azt, hogy balance gondjai vannak... Ki állította az ellenkezõjét??? A BÉTA azért IS van, hogy ezeket orvosolni lehessen!!! (Mellesleg nem könnyû dolog, hisz minden lénynek több speckója van, ami nagyban befolyásolja a fajok közötti egyensúly megtalálását...) Na BÉKE Veled! 😄 Ennek a fórumnak nem a civakodás a funkciója... 😊 Ha mondandód van számomra, írd meg privátban, a fórum ne rólunk szóljon. Baráti üdv!
Látom az értelmezési gondok még megvannak kedves magyar barátunk,nem azt állítottam hogy (!) kompletten szar a játék hanem rámutattam bizonyos elemekre amik nemtetszést váltanak ki.
Az hogyha te a kettõt 1-nek értékeled igazán sajnálatos.
Jelenleg a béta alapján tudok következtetést levonni majd ha lesz teljes játék és gondolom 1-3 cikk lesz róla+látni fogom akkor arról is letudok vonni majd következtetést,de örülök neki hogy a bugok ellenére neked nem volt hiányérzeted a béta alatt.
Várnézet semmit nem ér,fölösleges? WTF?!
Igenis kell ugyanis éveken át nem lehet megunni azt, hogyha látod 1-1 épületed megépülését és szemmel láthatóan fejlõdõ városod ahonnan hetente visszabattyogsz,toborzol,mert így nem csak egy automatizált robot leszek aki "3-at kattint sereg felvéve-->mehet a harc"
Mellesleg a legutóbbi patch jól sikerült de a várak core unitjaiban nem lesz így nagyobb eltolódás a healerek felé ha csökkentjük a számukat?(na mind1😊
Hidd el megtettem a bugok után illetve a balance miatt a feedbacket.

Ja meg volt hogy hídnál leeshetnek az egységek stb.
Igen, erre én is kíváncsi voltam. De úgy látszik nem került bele. Annó mondták hogy befolyásolhat az aszály dagály, földrengés stb a varázslatok is formálják a csataeret pl krátert hagy a meteoresõ stb.
Hát kár. Azért köszi a választ.
Objektumok lesznek, a dinamikusan változó csatatér álom marad sztem. Akár az Exigonál.
Úgy vettem észre hogy az aréna bugot javították, de az lenne a kérdésem hogy régebben ugye ígérték a csatatéren lévõ objektumokat és a dinamikusan változó csatateret. Ebbõl mennyi lesz igaz?
Lustáknak:

Illetve off, de azért örömteli, ITT VANNAK a UBI következõ negyedéves tervei, benne a Clash of Heroes PC-s verziójával. Szóval elõreláthatólag legkésõbb szeptember végéig érkezik PCre az is.
Michael arkangyal

Új hivatalos Heroes VI videó Michael arkangyalról és a szobráról, ami megvehetõ.
Nekem elindúlt a beta, de a single playernél nem tudom hogy kell elindítani a játékot. A continu fül nem aktív. valaki segítsen.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

Agamemnon69
A csatában a hõs védelmi statjai másnál is rosszul jelennek meg? Mind a might mind a magic védelmi értékem 1, függetlenül a hõs valós értékeitõl.

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

A critical hit a KB-ben annyira egyszerûen volt megcsinálva. A sérülés érték, mikor megjelent az egység fölött, kapott egy vörös cikkcakkos szélû hátteret. Egyértelmû volt és nem volt zavaró, mint az eröltetett action kamera.

Gondolom a main bugokkal tisztában vannak, és dolgoznak rajta ezerrel. Biztos meg volt az oka, hogy miért került így be a betaba. Így kívûlrõl kár okoskodnunk ezen.
TreDoR
Az mondjuk nem rossz, ha semmit nem ellenoriznek le, mindent a playerekre hagynak. 😄 Olyan 2.0-ás verzió kornyékén talán ki lesznek javítva a komolyabb bugok.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Ctrl + jobbra - balra nyíl vagy Del és Page Down.

Én mindig forgatom összevissza, ahogy a legjobban látni az ütközetet. Azt a hülye action camerát kikapcsoltam, mert engem zavar!

Ahogy a város konvertálás animációját is ki lehet kapcsolni, nálam beszaggat alatta, mint állat, és felesleges végignézni. Ráadásul, ha naponta cserél gazdát egy vár, huszadik alkalommal már baromi idegesítõ végignézni.

Az obstacle bugra visszatérve, úgy emlékszem eddig csak sima 1 kockát foglaló kövek voltak. Most a patch után jelentek meg a 2x2-es, 3x1-es és 3x2-es nagy obstaclek, és ezeken leheet átgyalogolni. Vagyis az elzárt pályarész egy kockával arrébb van. Amúgy én sem értem, hogy forulhat ilyen elõ. Csak úgy, ha nem ellenõrzik le futás közben, miután belepakolták.
Az már régen gáz, ha rotálni kell a csatában, de ha jól emlékszem Delete és PageDown vagy Ctrl+ az elöbbiek együtt? lényeg hogy nem egyszerû, az biztos (nem tudom honnan vették ezt az elvarázsolt kontrollt).... Akár csak az adventure mapon. A Kings Bounty-ban tökéletesen megoldották...

Ezt az obstacle bugot nem igazán értem, nem látják mielõtt berakják a bétába, mert elég zavaró?
A csatában hogyan lehet forgatni a kamerát? Eddig bármit nyomtam meg se mozdult. :S
Upsz, a második kép tetején ott maradt az elsõ kép. Ezt én csesztem el. 😊)
Nem semmi patch ez! 😄 612 Megás!!!

Én újrakezdtem a Broken Alliancet, és az elsõ csatánál találtam egy új bugot! XD Csináltam róla képet is:

A pályán levõ obstacle-k javítva lettek, már nem csak egy csupasz kõ, hanem van körülötte némi sóska is. csak éppen el vannak csúszva jobbra és le 1 kockával. Vicces...

De ez mégjobban megmutatja:

Ami elsõ nap után feltûnt, már nincsenek zörejek, ha a gép lépi a körét. Nem hallani, ahogy felszedi a nyersanyagokat. Valamint minden nyersanyag felvétel új, egyedi hangeffektet kapott. Kíváncsi leszek az Aréna bugot javították-e.
Hajóba szállásnál igen csak kicsit veszítesz a lépésbõl s nem teljeset. A Nagaknál igen úgy van csak ha csakis naga egységek vannak nálad akkor lehet vízen menni.
noh ki mit gondol az új pályáról. illetve a modosításokról? sztem vmivel jobb lett.bár van egy új zavaró tényezõ számomra,az pedig csata közben a mozgás jelõlõ hogy elõre mutatja hova fog lépni a lény.és azt is mutatja hogy honnan indult, ezt sajnos nemlehet kinyomni illetve nemtaláltam hogy kell.igaz ha egy másik lény akkor eltünik,de addig is kicsit zavaró😊 .illetve a stronghold eddig nemláttam a catapultját de most egy küklopsz van ott, bár a mozgása még bugos.

Sajna én nem játszom a bétával, csak a videókat nézegetem, de heroes tapasztalatom van. 😊

A várak mindenképp 3D-ben kellene pompázniuk, elég hülyén festene a játék mostani dizájnjában egy 2D-s animáció, viszont fix nézõpontos kameraállásból! Így egyfelõl látványos lenne, másrészt viszont nem történne meg, mint az 5-ben, hogy azt sem tudom hol vagyok és melyik épület mire való, mert úgyis ikonokról érek el mindent.

Szólottam. 😄
Agamemnon69
Köszönjük az infókat.

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Azt elfelejted, hogy az upgrade-k spec képességet is kapnak.
Amúgy a jelenlegi állás abban tetszik, hogy nem hiszem hogy csak egy sémával lehet majd darálni multiban, és a rush is háttérbe szorul.
A Level1 lények se szorulnak a háttérbe, ergo lehet többféle taktikával gyõzni, és nem az lesz feltétlen a jobb, aki elõbb darál, vagy megveszi a gigalényt. Persze majd ki kell tapasztalni a stratégiai mélységeit.
Hát ha a "numerous bug fixes" között ott lesz a megoldás az Aréna gondra, én sokkal szívesebben fogok játszani vele! 😊

Sírtunk ríttunk, hogy a Core lények túl erõsek. Ahelyett, hogy gyengítették volna õket, leredukálják a heti szaporulatot 2-4-el átlagosan? Hááát, nemtom. Talán elég lesz, ha kevesebb jön belõle. Bár jobb lett volna, ha a 30-as HP-t lenyomják 15-20-ra.

Azért is sírtunk, hogy a champion lények túl gyengék. Ezeket megerõsítik. Reméljük elég lesz ez a pici változtatás, bár szerintem sokkal nem fog változni.
Egy példa: A Kirin 55 damage-el, 255 HP-vel lesz, míg a felfejlesztett Kirin 57 damage-el, 265 HP-vel. Szerintetek elég ez? Ennyiért nem érdemes felfejleszteni, hisz 2%-al lesz tõle keményebb.. 😞

Hol van már a H3 Giant -> Titan 150-rõl 300-ra emelkedõ ereje? Ez 100%-os növekedés volt.

Habár a fejlesztett küklopsz 350-es HP-ja és 65 damage-e elég brutál lesz! 😊

Úgy nézem a Kirin lesz a leggyíkabb champion. Kár 😞 Legalább kaphatna dragon breath-t (két egymás mögötti kockát sebez)

Mindenesetre le kell tesztelni, amint kijön! Azt írják holnap, azaz 20-án reggel 8-tól a játék nem lesz elérhetõ a köv. 24 órában a patch telepítése miatt.
oh holnap nagy patch, ez jó hír,és akkor a betának lassan vége.de még akkor pár napig láthatjuk a változások egy részét. kiváncsian várom!

Üdv Bátor Harcosok! Mondtam, hogy az UBI-nál semmit sem lehet tudni... 😊

Aki tud angolul, ezeket olvassa el (sajnos nincs idõm lefordítani, bocs...):

Q&A a Publikus BÉTA kapcsán

Info az 1.2-es patch-rõl

Baráti üdv!
Az Exigonál is igértek olyant, ami aztán nem valósult meg, de nem akarok negatívkodni, csak ma már ott tartok, hogy akkor hiszem el, ha látom, és legyen igazad 😊
Shiwo
valamelyik interjúban meg is említették...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
pont azt jelenti, hogy igyekeznek kerülni benne a bonyolult scriptelés dolgot

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

TreDoR
Én kellemesen csalódtam a játékban, mert szvsz sikerult jól osszerakniuk az új featureoket. Ha ki tudják javítani a tobb tonna bugot, akkor jó game lesz ez. Mondjuk a konvertálás kicsít sántít, értélmetlenul transzformáljuk oda-vissza az épuleteket, kozben fogy a nyersanyag készlet.
Jó lenne ha lehetne bindelni a forgatást egérgombra is, mint a h5-ben volt alapból, foleg, hogy nem sikerult teljes mértékben kikuszobolniuk, hogy bizonyos épuletek/fák ne takarjanak ki egyes nyersanyagokat.

Mivel itt sokan írták, hogy az AI csal mint a szemét, ezért legkonnyebb fokozaton kezdtem el a BA-t, 1 Stronghold AI ellen, három Haven playerrel. XDDD
Elso hét utolsó napján megépítettem az Altar of Haven-t mindhárom várban. Lezártam a kort, kovetkezo napra az 1-1 Celestialból 10-10 lett mindegyikben. 😄D Gyorsan végigforgácsoltam veluk a terepet, ki-be kapcsolgattam a quick combat-ot, aztán lvl 15-nél felvettem az Intimidation-t, és onnantól amikor épp nem gyorscsata volt, úgy nézett ki a harc, hogy hosom aktiválja az Intimidationt, angyalom védekezik, ellenség lép... ne, de instant megnyertem a csatát. Arénáknál ugyanez, fel is húztam az egyik hosom statját rendesen 😄, aztán bevettem az AI mindkét várát, csak Core egységei voltak.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

akkor bocs
azt nem neked írta

every damn day

Carmang,tudod,hogy ezek a Heroes 6 újításai?
ja, szerintem is ez a baj, de azért egy ingyenes letölthetõ modként nem lenne rossz😊
(mert gondolom az ubisoft nem pénzelne ilyen projektet)

every damn day

Carmang
Amit írsz az elég messze esik a HomM világától, de mint önálló játék tetszik az ötlet. Szerintem védesd le 😉

hello új vagyok itt csak tegnap regisztráltam. Heroes-os tapasztalatom van bár az elsõ három résszel nem játszottam. Szerintem a legújabb Heroes lesz a legjobb. a képességfa, a terület-kontroll rendszer, és a reputációs rendszer kiváló újítás. Ha a Black Hole kijavítja a bugokat és kiegyensújozza a szörnyeket akkor nagyon jó játék lesz belõle
hehe,sztem nemlenne rossz ötlet😊 vannak lények elõzõ részekbõl, amiket kicsit átdolgozva beleillenének.

Szerintetek milyen lenne, ha egy DLC, kiegészítõ, vagy csak valamilyen mod formájában lenne egy Honfoglaló-frakció?😊

Az academyben levõ mágusokat felváltaná a táltos, ami a mondák szerint képes fehér lóvá "átbukfencezni"-ebbõl is ki lehetne hozni valamit
De az se lenne rossz, ha a legerõsebb egység a csodaszarvas, vagy turul lenne.
A várunk neve lehetne a hét törzs közül valamelyik(Megyer, Nyék,Tarján, stb.)
Hõsöknek egyértelmû a 7 vezér, de akár még Lehel is lehetne(vagy Bulcsú vezér)
Lehetnének jó kis varázstárgyak, mint pl. Lehel kürtje, meg olyan tárgyak, amiknek kitalálnak valami háttérsztorit(mittomén a "szent arany tarsoly")

Na mindegy, ezen csak úgy elgondolkoztam, és végül is elég jól össze lehetne hozni egy kampányt belõle, nem?😊)

every damn day

Ja igen, sajnos orosz, de sok szöveg nincs az oldalon, szóval nem jelent ez túl nagy gondot.
Acidlich
Moral meg luck bónuszt adó épületek már vannak, de a többi tényleg nagyon hiányzik.