Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
Lehet semmi extra sem kerül bele, pusztán úgy néz ki, hogy nem elég az idõ a bugmentesítésre.

A heavy cost. I pay it gladly.

Lesz még vajon új béta kulcs a második béta fázisra? Akkor adnék még ismerõsömnek multira.

Hát talán a várakat alakítják át vagy sok balance kell még mindig az egységeknek? Írjad majd át légyszi a megjelenési idõpontot Pio fent.
nemtom mi a konkrét oka az 1 hónapos csúszás, mi kerülhet bele a játékba +ba annyi idõ alatt,

Agamemnon69
Ne tegyél felelõtlen kijelentéseket nagy tömeg elõtt 😄

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

De ha ennek ellenére október közepén kijön ugyanilyen állapotban mint most van, hát én tökön bököm magam!! XD
Hahaha!!! Ide nekem a Lottó 5-öst!!! 😄

Elsõ hsz-em (#3517) olvassátok el! Majdnem telibelõttem!

Ennyi erõvel már lehetne a megjelenés December 21, és akkor kapjunk rendes, faintos városképeket! És mindenki boldog lesz!! :😊
Agamemnon69
Én is úgy terveztem :S

ahm most akkor mégse szeptemerbe jön ki? már beleéltem magam😞

dan5445
http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/news/details.aspx?c=tcm:21-21565&ct=tcm:6-231-32

Agamemnon69
Pio és lehet tudni, hogy mikortól?

és mikor lesz a következõ béta?

Asha, a rend sárkánya:

A következõ bétafázisban 4 multiplayer pálya lesz elérhetõ és néhány párbajpálya is és az online multit is lehet majd tesztelni.
Némileg OFF, Kings Bounty: Legions trailer

Jaja úgy értette mint a Heroes V 2. kiegészítõjében volt 2 fejlesztési lehetõséggel. Hát ha lesz akkor értelemszerûen gondolom itt is csak kiegészítõben ahogy a random map generator is a Heroes 3. és 5.-ben is 1. kiegben volt csak.
2,5 D-s városnézet lesz a fejlesztõk azt mondták legalábbis csak remélhetõleg más lesz mint a bétában.

A dinamikus csatatér ó lenen annó ezt is ígérték, de gy látom még nem lesz talán kiegben ez is. 😊 Vagy a 7. részben. 😊
TreDoR
Szerintem úgy értette, hogy legyenek alternatív fejlesztések, tehát 1 lénynek osszesen 3 formája legyen.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

"megcsinálni azt, hogy amikor a lényeket fejlesztetted akkor 2 fejlesztés közül tudj választani a legvégén,(mint az 5-ben) mert az nagyobb fun..."

Ez most is benne van a játékba,csak nagyon picik az ikonok.meg a nyilak, ott kell kiválasztani ahol a lényeket veszed meg a várból,1-re rákattintasz és megjelenik egy balra-jobbra nyil

Am én az elfeket várom leginkább, Sylvan és a Dark elfeket,meg tényleg a Wizardos lennejó amibe bent van a dzsin,gargoyle,titan,mágus

Nekem bejönnek ezek a sárkányok... szépek... bááár a csont sárkány azért hiányzik, mert már úgy megszoktam...

Amúgy ha jól látom a Heroes 6-ban minden nép fel fog majd talán tûnni kiegészítõkben, vagy ha nem is tûnik fel akkor se felejtették el és beszélnek róluk ami azért már önmagában is jó, hisz az elsõ lépés a megvalósítás felé...

Már csak 3D-s várnézetet kell behozzák a játékba...
Random map generatort...
megcsinálni azt, hogy amikor a lényeket fejlesztetted akkor 2 fejlesztés közül tudj választani a legvégén,(mint az 5-ben) mert az nagyobb fun...
több olyan pályát ahol az egyedi (!) hajóinkkal tudunk mászkálni a vízen amit várból veszünk, mert az 5-ben szenzációsak voltak szerintem mégsem látta õket a közönség fele állítom...
valóban kivitelezni a dinamikusan változó harcmezõket leomlasztható sziklákkal stb...

ezeket, ha mind beépítik a játékba szerintem még túl is tudná szárnyalni az elõdjeit!

Amúgy ha már 9 nép van a játékban papíron eddig legalábbis, tudnátok egy 10. népre ötletet mondani?
Én valami hatalmas Rovarokat tudnék elképzelni valami sivatagos területen... dark elf szerû humanoidok vezénylete alatt... szerintem kicsit olyan arabos/egyiptomi motívumokkal ellátva simán elférne. Persze a Wizzardokat még nem láttuk koncepciók alapján, lehet akkor más stílus kéne nekik, mert õk is arra hajaznak...

Egyéb ötlet? (szerintem a conflux vár kizárva..)
TreDoR
Nah, az 5 vár mellé legalább majd lesz sárkányvár mod formájában. 😄

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Sylanna, a föld sárkánya

Ylath, a levegõ sárkánya

Valahogy olyan méltóságteljes.. nem úgy mint a többi, kivéve a fény sárkányát még.
A Necropolis sárkánya nagyon szép! 😄
http://static9.cdn.ubi.com/fr-FR/images/Asha_Tridiontcm2421020.jpg
Asha a Halálos REND sárkánya. (Necropolis)

http://static9.cdn.ubi.com/fr-FR/images/Urgash-Tridiontcm2421019.jpg
A Káosz sárkánya. (Inferno)
Törpök voltak a kedvenceim remélem lesznek😄

Vajh ezek Bossok is lesznek vagy csak a sztoriban olvashatunk róluk?

Arkath = törpök
Shalassa = Nagak.

Vajon lesznek újra törpök is kiegben pl?

Dungeon/Faceless is esetleg Malassa miatt?
Arkath, a tûz sárkánya:

Shalassa, a víz sárkánya:

38 nap és jelenünk!!! ;-)
Ja, amúgy összegyûjtöttem a 4 darabját a Shantiri disknek. Nem ez adja a grál lelõhelyét. Csak egy egyszerû artifact lesz, miután összeillesztem, a summon phoenix varázslatot adja. Csak éppen nem tudtam használni. Valószínûleg még nem mûködik a Betaban.
Ja! Játszani lehet, csak éppen menteni nem. Meg betölteni bármi korábban elmentett játékot. Szóval vagy lenyomod a pályát elejétõl a végéig, vagy bele se kezdj! (Ha szerencséd van, nem fagy meg menet közben. Bár sokat javult a stabilitás. Sok bug javítva, ha jól emlékszem a frissítés óta nekem egyszer sem crashelt.) Aug. 9.-én lesz újra teljesen elérhetõ.
Akár most is játszhatsz, mert csak a conflux-ot kapcsolták ki.
Melyik napon indítják be újra a bétát?

TreDoR
ASDASD XDDDD

Acidlich
Elõször 2,27 D-s lesz csak, majd peccsel feljavítják 2,5-re

2,5 D-s lesz.
Igazándiból nekem nem olyan tetszene, mint ami az 5-ben van. Kicsit néha nehéz követni, hogy mit hova építesz, emellett kevéssé élnek a városok, minden olyan kihalt...

Inkább a 2,5D-s megoldásnak örülnék, vagyis modell város, sok effekt, csilivli, de fix kameraállás éééés..... nagyzenekar. 😄
Csak nem negligálhatják, hogy a rajongók nagy része AKARJA a városokat. Legalább valamelyik patchben ugye...
http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/news/details.aspx?c=tcm:21-20629&ct=tcm:6-231-32

Sárkányistenségek hete van most.Ma 2 sárkányt kaptunk a Havenét és a Faceless/Dungeonét gondolom õ kiegbe lesz.
Nem tudom Bossként lesznek e azért az alap játékban?

Shakta: 3D-s tuti nem lesz szóval ne várj 5. részes várképet.
Igazándiból nem baj, ha várni is kell rá egy kicsit, de LEGYEN! 😄
Anélkül nem Heroes a Heroes. Látványos városok - talán még karakteresebbek is lesznek, mint az 5-ben, nekem legalábbis úgy tûnik idáig a városok kinézete alapján, és hozzá nagyzenekar és operaénekesek!! 😄

Meg ne kezdje újra a zenét mindig, amikor belépek a városba, mert akkor sosem ér a végére. 😊
Shiwo
én is ezt hallottam

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Nem azt nyilatkozták, hogy a végleges játékban biztos, hogy még a mostani lesz és egy késõbbi patchben lesz leghamarabb új városkép?
Én nem hallottam róla mást. Vagy véglegesbe vagy patchben javítják remélhetõleg.
Úgy értem, városKÉPügyben 😄
Mik a legújabb hírek városügyben? Tud valaki valamit? Eddig azt hallottam, késõbb egy patchben rakják õket bele. Ti mit tudtok?
gyönyörû szépek a tájak! csak olyan kihalt sok helyen😞

Üdv Bátor Harcosok! Elküldtem még 1x a magyar feliratot a Jon Van Caneghem videóhoz, javítottam az idõzítésen is, most már jól mûködik, nem úgy, mint a többi nyelvi verziónál! 😄 Remélem így már Mindenkinek érthetõ és rendben a dolog... 😊 Baráti üdv!
TreDoR
A confluxot lotték le nem? Legalábbis nálam megy a béta.

Jaj idõzítés nem jó a feliratnál.

http://www.youtube.com/watch?v=JxzGxkI6Qdc

nterview of Jon Van Caneghem, original creator of Might&Magic, at E3 2011

Interjú a Might and Magic eredeti megalkotójával. A videó végén valamilyen meglepetés van.
Szóval mi? Ez most jelentsen valamit? 😊
Vagy Arctalanok mint láthattuk 1-2 képen vagy azok a Dungeon volt? Heroes V sztoriban említették õket elvileg a mentoraik, elõdjeik vagy mik voltak õk.
Heroes 6os kiadvány egy részlete
Van benne Academy, Dungeon, Fortress és Sylvan embléma is, szóval... 😊