10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#6087 nekem is teljesen az 1.1.1 es oldotta meg ezt...
-
Andrews2007 #6086 Az 1.1.1-es patch is fent van? -
#6085 nekem bolti játékom van és nekem is vilog pedig fent a legújabb patch bár ez nem nagyon zavar -
[SiX] Boci #6084 Jól gondolom hogy feltörttel játszol? Csak mert a boltiban már kijavult a kurzor villogás egy patchben. -
#6083 nekem is kilép ezzel a hibával ezért mentek folyton -
Myxir #6082 Hali!
Megtudná nekem mondani valaki azt,hogy ha egyénit játszik miért dob ki folyamatosan? (a might and magic heroes 6 hibát észlelet ezért leáll)
Meg másik gondom,hogy kampányban 2. pálya után mindig a 2.-at adja be miértnem kar tovább vinni?
Ha valaki tudna segíteni örök hálám. -
goso #6081 Sziasztok lenne 2 problémám.
Az első: a menuben és a játékban is villog a kurzorom erre van valakinek megoldása?
A második: még az első pályán nem tudom beverni a "lávaúr" várát arra tudnátok segítséget mondani, hogy milyen taktikával milyen sereggel próbálkozzak? -
#6080 Sziasztok a necro kampány második pályáján, hogy lehet legyőzni a sanctuary boss-t, hát ennek akkora serege van, esélyem nincs, termelni sem tudok, tudom hogy külföldi fórumokon is meggyult vele a baja sok mbernek igy lerakta easyre de én normalon akarom megcsinálni. Nincs valami tipp?
Amúgy nekem 8 óra egy pálya kb. -
Ariakus #6079 A Disciples 3 egy hatalmas kalap szar. Heroes 6-al játssz inkább. -
Aerisx #6078 no ezt nem tudom, mindjárt megnézem :S -
#6077 Passzolom a dolgot nekem most is gond nélkül indul nem lehet, hogy blokkolja a tűzfal ? -
RamsayBolton #6076 Én Stronghold-al kezdtem. Szerencsére a blood opció szerint toltam az első pályát így tudtam folytatni a második pályán. A sztorit illetően pl. csak a 3. pályán tudjuk meg, hogy meghalt az öreg Duke Slava. Másodiknak a Sanctuary-t tolom, most kezdem majd a harmadik pályáját. Iszonyatosan jó lett ez a faction szerintem: hangulatos, az első 2 pályán nagyon jó a történet, változatos küldetésekkel, már amennyire egy heroes engedi. Tudatalatt a zenéje itt jár a fejemben folyton :).
Ami az időt illeti, én szeretem felderíteni a pályákat teljesen, ha lehet, így 5-6 óráig is eltart 1-1 pálya nálam, aki szeret "végigrohanni", annak 2-3 óra is elég lehet.
-
#6075 Ebben a topicban igen -
Petiknight #6074 Jatszottam a Disciples 3-al. Izlesek es pofonok, nekem oszinten szolva nem jott be a jatek. Eleg unalmasra sikeredett. Nekem a Heroes jobban tetszik, adj neki egy eselyt es ra fogsz jonni majd, hogy nem is lett olyan rossz a jatek :). -
RamsayBolton #6073 Pont a Ponyvaregényre gondoltam én is. Nem attól lesz egy sztori jó, ha full lineáris. -
Aerisx #6072 Rámegyek a Logolj és Játszra, majd pedig bejön, hogy A szolgáltatás nem elérhető :S -
FEARnet82 #6071 Melyikkel erdemsebb jatszani, a most kijott Disciples 3-Renaisance vagy Heroes VI? :)
A heroest picit unom, annyira nem kotott le, plusz mindenki csak fikazza, meg nem is ertek hozza. Esetleg disciples jobb lehet?:)
-
#6070 Érvelésből ötös. Ha leírom a véleményemet, akkor az trollkodás. -
SzTamas91 #6069 Köszi. -
#6068 Vagy újra kezded az első pályát és annyit csinálsz, hogy nem nyomsz rá a "könny" speccra ha meglépted a szintet csak később :D -
Luskan #6067 Fel van patchelve a játékom. Akkor ezek szerint hagynom kell még a barbár kampányt. :( -
#6066 Ebbe a hibába én is belefutottam 1.1.1-es patch nem tudom javítja e ha neked az van fent és ugyan ez a hiba akkor passz :) ha nincs fent lehet, hogy megoldja. Csak meló után tudom kipróbálni ha hazaértem. -
Luskan #6065 Sziasztok!
Az erőd kampány második pályánál kapok egy üzenetet mikor megkapom az első várat és semmit nem reagál a bezár gombra. Másoknak elő jött ez a hiba? A hősöm könnyre specializálódott és konkrétan ez az üzenet kapom: "Sandor már a sárkány könnyek útját járja. A sárkány vér útjának küldetése nem sikerült.". A főküldetéshez ennek semmi köze, a gond inkább az hogy nem lehet bezárni. -
#6064 Ez tényleg tök jó lenne! -
ShaiHulud #6063 "de kozben mar reg osszefugges van masokrol is a strongholdban, ami nincs semmilyen formaban a hero leirasaban (ezt nem irom le, legyen mindenkinek elvezetes a video es a tortenet), mert meg egy csomo minden kapcsolodik a prologhoz is valamint a tobbi kampanyhoz es azok hoseihez is."
de pont ezaz ami igazolja amit irok, hogy a tortenetvezetes az ugy nez ki, hogy adott storyt tobb nezopontbol jatszuk vegig, mindig extra infot megismerve, amitol visszamenoleg is akar ertelmet nyerhet valami ami addig nem volt kerek, ill majd ertelemt ad egy kesobbi campaign cselekedetere. es a vegen, amikor vegig toltad az osszeset akkor alkot egy nagy egeszet es beut a story. ha ugrabugralsz akkor pont a beutestol fosztod meg magad. -
#6062 Ha nincs még Ubi-s accod regelj egyet az ubi oldalán. Telepítés után indítod, belépsz, az accal majd beírod a cd kulcsot és kész. -
Warden #6061 Azért a ponyvaregény vagy a kutyaszorítóban is jó film attól függetlenűl hogy nem sorrendben vannak a jelenetek:)Biztos nagy tarantino fan a story írója. -
hegege #6060 Azt, hogy is csinálod? Én 2. tutorial mappon vagyok level 6os hőssel, de felét nem csináltam még meg amit meg "kell".. -
ShaiHulud #6059 hat szerintem meg ha ugy akartak volna a keszitok a tortenetet talalni, akkor ilyen sorrendben lenne alapbol is a jatekban. kizart hogy a campaignokban valo ugrabugralas az amit a keszitok akartak. de akit zavar az idoben ugralas a kulonfele campaignok sorrendben valo lejatszasa okan, vagy nem kepes megerteni a storyt ily modon, az akkor jatsza a lista alapjan. gondolom az ilyenek szoktak az osszetettteb filmekre is azt irni hogy egy ertelmetlen hulyeseg az egesz.
az szamomra kulon utos lesz(lett volna ha nem spoilerezed le), hogy a nekro kampanyban levo dolgok visszakoszonnek pl a stronghold kampanyban is mas szemszogbol. engem total nem zavar az ilyen szintu idoben valo ugralas.
ennel meg az lenne a remek ha a kulonfele kampanyok kereszteznek is egymast, szoval pl ha nekro csajjal harcolnom kene egy masik kampany herojaval, majd abban a kampanyban ugyanott a nekro herocsajjal :) -
Aerisx #6058 Valakinek a regeléssel nem volt problémája? -
#6057 Nem nem igazol semmit arrol amit irtal, megolik a strongholdban es szep videok vannak arrol, hogy apja hogyan hal meg etc.
Igy korrekt a vegigjatszas. Nem ugy , hogy eloreszaladsz egy kampanyban, aztan visszakerulsz egy olyan helyre, amin mar a masik kampanyban reg tuljutottal. AZ szep es jo hogy le van irva, hogy manipulalva volt stb, de kozben mar reg osszefugges van masokrol is a strongholdban, ami nincs semmilyen formaban a hero leirasaban (ezt nem irom le, legyen mindenkinek elvezetes a video es a tortenet), mert meg egy csomo minden kapcsolodik a prologhoz is valamint a tobbi kampanyhoz es azok hoseihez is. -
ShaiHulud #6056 en azzal kezdtem a nekro campaignt hogy elolvastam a hos leirasat, abban egyertelmuen levan irva, hogy megolte az apjat (aki a tutorial heroja) majd a testvere az Anton kivegeztette, kesobb a nagynenje sveltana feltamasztotta es kiderult hogy manipulalva volt anastasya es elindul hogy megkeresse ki tette ezt vele, ill mi is tortent valojaban.
tehat mar ebbol kiderul mi a nekro kampany alapstoryja, ezen ismeretek fenyeben teljesen ertheto ezidaig a nekro kampany, ugy is hogy a tobbi kampanyba bele se neztem meg.
es ha a stronghold kampanyban olik meg, az pont azt a tortenetvezetest igazolja amit irtam is, hogy tobb nezopontbol fogjuk megismerni a storyt, mindegyikbol egy-egy ill tobb ujabb infomorzsakat megismerve, majd miutan vege az egesznek akkro kerekedik ki. ezt a tortenetvezetest szerintem kar elrontani azzal hogy a lenti lista alapjan jatszod vegig.
csomo ilyen film van ahol ez a tortenetmeseles megy es altalaban ezek is a legutosebbek. total szar lenne ha azok is kronologiailag mennenek. -
#6055 Unnofficial laptop exe file fix
A regi fajlt ne felejtsd el atnevezni oldra.
Valamint azt tudni kell, hogy ezzel az exevel nem megy a Conflux. -
#6054 Az erdekes, mivel pl a Stronghold 1-ben szurjak le Anasztaziat. :D Megcsinalod a nekro kampanyt es aztan visszakanyarodsz oda, ahol olyan esemenyek zajlanak, amik mar reg megtortentek, ha ugy viszed vegig, ahogy irtad. :D Kisse bizarr, es akkor ez meg csak egy a jelenet sok kozul. -
#6053 Az milyen az? -
SzTamas91 #6052 Sziasztok, lehet adtatok már meg laptopos patch-et, de én nem találtam meg sajnos. Légyszíves írjatok már egy linket nekem, ha tudtok, mert felraktam a játékot de nem tudok vele játszani, ezért kellene egy laptopot segítő patch. Előre is köszönöm! -
ShaiHulud #6051 mondjuk erdekes mert en ugzy jatszom hogy sorba megyek balrol jobbra a campaignon, nem ugralok az altalad leirt lista alapjan es tokre ertheto mi tortenik a nekro campaigban. hero leirasat is elkell olvasni abban is van story elem.
most meg ugy gondolom hogy ez olyan lesz hogy a tortenetet tobb oldalrol fogjuk megismerni, minden oldalrol egy egy uj info morzsaval egeszitve ki es a vegen miutan vegig vittuk az osszeset, kikerekedik az egesz. van nem egy ilyen film is ahol tobb szalon mutatjak es a vegen kerek lesz.
az meg kulon jo hogy a tutorial campaign is szerves resze a storynak. -
#6050 Nem tudom nálam alapon volt minden, lvl5-nél átadtam a tapasztalati pontokat a többi hősnek, kb. 3 meg akit dobott a kocsma olcsón...a lényeges hősök pl. főhős, azt spec alapján választom, a második + nyersnyag, vagy lényszaporulat speccel, aztán aki olcsó.. -
#6049 Ez a sorrend? Kuszábban nem is lehetett volna. :D -
#6048 Hat szerintem ne tippelgess nagyjabol 10 orat, de meg 30at se, mert meg az is nagyon tavol all az igazsaghoz.
Lecsatazva most csinaltam meg az inferno-1 kampanyt, ugy, hogy nehol kicsit csaltam is, hogy minnel gyorsabban vegig vigyem a palyat es igy volt pontosan a terkep osszefoglalo szerint a jatekido.
3 ora 16 perc 03 masodperc (3 honap 3 het 4 nap)
Ez pedig csak egyetlen palya.
A terkepek campaign mapok vegigjatszasa nem sorrendben valoban unalmas. Beleestem en is abba a hibaba, viszont ugy sokkal jobb torteneti szempontbol, ha a forum alapjan jatsza vegig a jatekos.
Sorrend:
- Heart of Nightmares (Collectors' edition map)
- Prologue 1
- Prologue 2
- Stronghold 1
- Sanctuary 1
- Inferno 1
- Haven 1
- Necropolis 1
- Stronghold 2
- Sanctuary 2
- Haven 2
- Necropolis 2
- Sanctuary 3
- Stronghold 3
- Inferno 2
- Necropolis 3
- Inferno 3
- Sanctuary 4
- Stronghold 4
- Haven 3
- Necropolis 4
- Haven 4
- Inferno 4
- Epilogues
Igy ertelmet nyert a tortent. Az elejen elkezdtem a nekrokkal es egyszeruen nem ertettem mi tortenik, igy viszont jo kis sztori kerekedik ki belole,igy azert ha masert nem a tortenet miatt nem annyira unalmas.