10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#6132 Nekem új a körökre osztott stratégia, tudtok mondani valami taktikát, amivel kifizetődő játszani? A kampány rész érdekel, gondolom van valami általános fejlesztési menet, és több van benne, mint "azt fejlesztem amire épp pénzem/nyersanyagom van":) -
#6131 Köszönöm! -
#6130 Kozben kideritettem a hivatalos forumon, hogy valoban bugos a birodalmi griffek skillje.
Meg kell mondjam, hogy tekintelyes a lista, lesz min dolgoznia a sracoknak.
Bug Lists -
#6129 A birodalmi griff rendesen mukodik ? Kiadom neki a bukorepulest, de semmit nem sebez. -
#6128 Week of festival?
4+5k, lefelezve pont 4.5k -
Ariakus #6122 Én is normálon csináltam végig a necro kampányt és elég könnyű volt. Gondoltam utána bepróbálom a stronghold első pályáját hard-on de vmi borzalmas nehéz. Nekem csak tier 1-es és 2-es egységeim vannak a gép meg két hőssel támad folyamatosan nagyobb létszámú seregekkel és tier 3-as és 4-es egységekkel...
A normal túl könnyű a hard meg teljesíthetetlen, legalább is nekem. Pedig az előző részek simán mentek hardon. Egyébként sztem pont az első pályák a legnehezebbek mindig mert akkor még nincs bejáratva a hősöd és alacsony színtű, ezért nem tudsz op dolgokat csinálni . -
#6121 Normalon tolom, és nem is megyek se lejjebb se feljebb ettől. -
nemaa #6120 A collectors mapot úgy tudod elindítani, miután aktiváltad a kulccsal, hogy a kampány gomb alattira nyomsz (Angol nyelven Custom Game), majd ott kiválasztod a Scenario menüpontot a Game Type-nál. Egyetlen pálya lesz. -
#6119 Sokat szmit, hogy mit milyen sorrendben csinalsz. Ez engem kicsit zavar is, lehetett volna nagyobb mozgasteret adni.
Igy viszont ha nem ismered az adott map reszt es megcsinalsz egy resz kuldetest, konnyen nyakadba szakadhat tobb oldalrol is az ellenseg, viszont ha kiismered, akkor meg tul konnyuve valik a teljesites, mert elore lehet akkor tudni honnan jon a kinyitott kapukon az ellen.
Pont a nekro kampanyban is van jo pelda erre,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor az ork elleni vedelmet keri egy fuggetlen nekro a 2. palya baloldalan. Ha arra mentel eloszor es nem felkeszult egy masik hos a map jobboldalan, azonnal cumizol es iszonyat nehez kordaban tartani az egybol bejovo nagy sereggel az ork host. Ellenben ha eloszor mindent felderitesz es csak utana mesz beszelni a fuggetlen nekro csajjal es beallitasz a kapuhoz egy masik host, akkor teljesen egyszeru megcsinalni.
Ez lehetett volna jobban megoldva, hogy mindig kihivas legyen a map es ne azon muljon, hogy tudod, hogy ugy is mi fog kovetkezni. -
Aerisx #6118 Valakinek volt olyan hibája, hogy a bejelentkezésnél egy narancssrága négyzett jött ki és ez volt benne:
"A SZOLG. NEM ELÉRHETŐ
Ez a Ubisoft szolgáltatás nem elérhető. Próbálja újra később?"
És ha újrapróbálom később akkor sincs semmi.
-
Ariakus #6117 Milyen nehézségi szinten tolod most egyébként? -
#6116 A nekro kampány második pályájának nehéz szakaszán túljutottam, hozzáteszem 3 szor kezdtem újra és azt mondják ez az egész legnehezebb része. Annyira azért nem volt durva harmadszorra hogy tudtam mi merre mennyi. Remélem azért még lesz ennél nehezebb. Egyre jobban kezd körvonalazódni a sztori, hogy anastasiaval mi is történt valójában. -
#6115 Én még új hús vagyok, a tutorial pályát letoltam 1:40 alatt. Nagyon tetszett...
A CE pályát mikor kapom meg (kampányt nyomok)? (a kulcsot aktiváltam a hősök és a tárgyak megvannak) -
Zaraki Kenpachi #6114 Remek.
Eddig egyik Heroes gamben sem sikerült megoldani a capitól bugot.
Ez azt a kedves és ismerős bugot értem, hogy van Capitolod de valamiért game bevétel szempontjából nem érzékeli.
A 6-ban is meg van ez a bug, Élőhalottak 4 pályán vagyok van Capitol és Asha könnye is. De az arany bevételem 4500, nézem mi a f*sz?
Ki hogyan oldotta meg ezt a problémát, újra kezdeni Ledérül! nem akarom, mivel szombat óta ezen a pályán szenvedek. -
ratgab #6113 Tökölészni nem szabad azt már én is tapasztaltam, de ez nagyjából mindegyik Heroes-ban így volt (Heroes 3-ban olyan szépen ledaráltak skirmishben mindig a gépi ellenfelek) -
#6112 Én általában az összes lényemet 1 hőshöz adom. Ha eltelik 1 hét, gyorsan megveszem őket és a másik kis hősömmel a main után megyek. Ha meg probléma van akkor visszateleportálok városba. Sajnos sokszor ez sem jön be, ha túl sokat időzök egy mapon, utána küzdök, mint malac a jégen... -
ratgab #6111 Hát én eddig azt tapasztalom a Sanctuary kampányban, hogy ha elaprózod a lénytermelést (több hős közt szétosztod), akkor esélyed sincs! -
ratgab #6110 Közben megtaláltam én is! Egyébként a pálya vége felé, már a gép simán ledarálhatott volna ha nem lett volna idióta (a 2 stratégiai célpont elfoglalása közben igen sok embert vesztettem, de a 2.-ból meg elteleportált egy olyan várba, ami nekem nem is kellett). -
#6109 szellemirtókba is volt hasonló -
#6108 A magyarok szeretik az ilyesmit.
Pl az Invictus-os CRC-be beleraktuk azt, hogy ha warez, akkor insane nehézségi szinten versenyzik az AI. Próbáld meg legyőzni... ;) -
#6107 Nem nagyob élvezem már a játékot. Az elején könnyeden lehetett játszani, de most már minden egyes harcnál koncentrálnom kell hogy egy unitot se vesszek és görcsösen számolni a turnoket, mert ha véletlen eggyel többet töltök el valahol, óráisi sereggel találom szembe magam. Kezd átmenni a játék valami görcsös koncentrálásba, amibe nem lehet hibázni:S Mert lehet egy óra múlva derül ki, hogy már a pálya elején elszúrtad:S -
ShaiHulud #6106 ezert kerdeztem hogy van-e akinek eredeti van es talalkozik ilyen esetekkel mint a lenti. mert ismerosoeim is panaszkodtak de ok warezzal toljak, nekem eredeti van es kurvara nem volt ilyen amit irnak egyesek. mintha mar lett volna nem egy olyan jatek ami wareznal maskepp mukodott. -
#6105 Kár hogy se a kampányt, sem pedig a non.kampányt nem lehet végigtolni egyetlen egy hőssel :(
Többfrontos támadás kell. -
FEARnet82 #6104 na most kurt meg az easy gep 12 kor alatt.megolte a hosom es elfoglalta a varam. lehet ez nem az en jatekom :) -
#6103 csak feltörik a játékot, nem átprogramozzák. -
#6102 Semmi köze a warezhez... -
ShaiHulud #6101 warez? -
Myxir #6100 Lehet a törtverzió miatt van ez,nem tudom,de próbálkozok vele,és ha nem megy következő utam a tescoba visz -
#6099 hát, néha érdekes dolgokat képes kihozni...
(bedarálja a saját lényeidet a harcban, nagyobb veszteséget szenvedve, mint amekkora pusztítást az ellenfél véghez tudna vinni) -
#6098 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha jól rémlik, akkor a "megbízó"-tól keletre a vízen átkelve lesz valahol egy térkapu (a pálya alsó részén középtájt), ami majd a hószűz közelébe dob ki -
RamsayBolton #6097 Találtam egy jó leírást a játékhoz: egy 35 megás .pdf fan manual.
https://docs.google.com/leaf?id=0Bz5I7_BjhTG6YjFmMjVmMzUtOGY1YS00ZGVlLWJmMmQtYmRmNTBiNzQxMjkx
Ha már volt linkelve, akkor bocsi. -
#6096 nálam nem 5 perc volt hanem 2 óránál több de már kezd megszűnni -
FEARnet82 #6095 Ez most igy komoly, hogy 5. kör easy mapon, pár csata volt a vár körüli nyersanyagokért, erre ott áll 3-4db koömoly jelzovel ellatott mob, akik szarra daraljak az egesz tetves seregemet. Ennyi ido alatt mit csinalka, nem tudok semerre menni csak rajtuk keresztul. A varban eddig volt idom epiteni egy db goblin kunyhot es termelodott belole 6db azt csa...
Egyebkent erdemes villamhaborura allitani? A gep a leheto legjobb variacioban hozza ki a csatakat vagy erdemsebb nekem lejatszani oket? -
ratgab #6094 Annyit mondtak, hogy elhagyta a szigetet, de azt nem hogy hova! Áttúrtam mindent(vannak még zárt kapuk, de oda meg a főküldi miatt nem tudok menni), úgyhogy tanácstalan vagyok.
Volt egy másik ilyen quest is ott 20 fa kellett (persze röhögve kifizettem) és azért is 10 000 xp-t kaptam. -
#6093 Lehet, hogy pont azért van ilyen reward?
Az kicsit egyszerű lenne, hogy a vár mellett a két fa között! -
ratgab #6092 10000 xp jár érte és egy baró fegyver, nem nagyon akarnám elbukni, de a quest leírás ebben az esetben egy rakás sz... -
ratgab #6091 Esetleg, hátha jár már valaki ott: Hol találom a Menedék 2. pályáján a hószűz (snow virgin) holttestét, ami az egyik mellékküldetés teljesítéséhez kell? Átturtam a szigetet, de egyszerűen nem találom. -
Myxir #6090 Hm,akkor látom ebbe bele kell törődni,mert az még oké,hogy kilép,de 5 percenként... -
#6089 Játékidőről (talán nem árulok el semmi olyat, amit nem szabadba ):
A magyarítás teszteléséhez volt egy beépített cheat-program, hogy gyorsabban tudjunk haladni. Egy-két kattintásra felépült a vár, hatalmas sereg került az ember birtokába, többszázezer nyersanyaggal lettem gazdagabb, láthattam az egész pályát és teleportálhattam a hőst...ez utóbbit ritkán használtam mondjuk, hogy ne maradjak le valami párbeszédről...és így is kábé 3-4 órába telt egy-egy kampány, ha nem többe...és van belőle 5 komplett + némi adalék... ennek tükrében a 20-30 óra játékidőt mondani a játékra nevetségesnek tűnik...ja igen, még mielőtt megkérdeznétek, quick-combat módban toltam.. -
Pio #6088 Inadítsd el a játék mappájából a gu.exe-t.