Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmm, most látom, hogy az eredeti linken is elérhetõ alul a másik kettõ, akkor nem szóltam. 😊
A conflux bemutató további két videót kapott:
Új trailer elõzetes ezt láttátok? augusztus 17én lesz egy új cinematic trailer
A KingsBounty sztem is nagyon hangulatos lett.
A H6-ban amit láttam, lesznek nagy mapok (úgy értsd, nagyobbak a H3 XL-nél is), és egy mapon belul durván változatos világ, ami miatt érdekes lesz felderíteni õket. Cserébe sok RAM nem árt a gépbe. A terep diszítettségét, meg az adott area helyszíne/hangulata határozza meg, ebben is lesznek szélsõségek.
A H6-ban amit láttam, lesznek nagy mapok (úgy értsd, nagyobbak a H3 XL-nél is), és egy mapon belul durván változatos világ, ami miatt érdekes lesz felderíteni õket. Cserébe sok RAM nem árt a gépbe. A terep diszítettségét, meg az adott area helyszíne/hangulata határozza meg, ebben is lesznek szélsõségek.
Kicsit OFF, de mostanában King's Bounty-t tolom, anno a demoját leszedtem, de nem jött be. Annyi jót hallottam róla, hogy elkedtem a LEgend-del játszani, s hihetetlenül megtetszett. Eszméletlen milyen részletgazdag, milyen hangulatos és ötletes játékot csináltak a ruszkik, nem azért, de köröket ver a H5re.
16.áig a H6 beta kezdésig elütöm vele az idõt 😊
16.áig a H6 beta kezdésig elütöm vele az idõt 😊
Nekem meg egy jó H3as pályaszerkesztõ 😊
Nekem csak a h3 as random map generator kell 😄
Úhh ezt szomorúan hallom.
A H5tel pont az volt tán a legnagyobb bajom, hogy hihetetlen ótvar mapok voltak. Na ha most a H6ban is kicsi és üres, élettelen mapok lesznek, ahol nem lesz meg a felfedezés öröme, akkor ott eszi meg a fene az egészet 😞
Amúgy a Balck Hole-os srácok ígérték, hogy visszahozzák a H3-H4 féle óriás mapokat
A H5tel pont az volt tán a legnagyobb bajom, hogy hihetetlen ótvar mapok voltak. Na ha most a H6ban is kicsi és üres, élettelen mapok lesznek, ahol nem lesz meg a felfedezés öröme, akkor ott eszi meg a fene az egészet 😞
Amúgy a Balck Hole-os srácok ígérték, hogy visszahozzák a H3-H4 féle óriás mapokat
Új infok a Confluxról....
Nem tudom, ennek most örüljünk vagy ne... El lehet szöszölni vele majd órákat, de inkább tettek volna bele még 1-2 népet, mint ilyen fölös izékkel töltik meg..
Nem tudom, ennek most örüljünk vagy ne... El lehet szöszölni vele majd órákat, de inkább tettek volna bele még 1-2 népet, mint ilyen fölös izékkel töltik meg..
Haha. Amikor még március volt a megjelenés dátuma, már akkor okt. 21-re tippeltem, ha jól emlékszem. A végén még napra pontosan eltalálom. 😊
Na, ha ezt elolvassák, és megfogadják a tippet, beletesznek dupla annyit mindenbõl, akkor tovább kell csúsztatni a megjelenést😊
Amúgy a 3 nehézségi szinten belül a további beállításokkal kombózva nagyon sok variáció jöhet ki. Milyen impossible fokozatot szeretnél, minusz 10k aranyból indulnál, vagy mi?
Amúgy a 3 nehézségi szinten belül a további beállításokkal kombózva nagyon sok variáció jöhet ki. Milyen impossible fokozatot szeretnél, minusz 10k aranyból indulnál, vagy mi?
Nem kell 10!
9 nép bõven elég lenne!!!
Haven (emberek)
Sylvan (elfek)
Inferno (ördögök)
Necropolis (hullák)
Academy (varázslók)
Stronghold (barbárok)
Sanctuary (vízi, mocsári lények)
Fortress (törpök)
Dungeon (földalati rémek 😊)
Csak jöjjön ki mind, és én nagyon boldog leszek!
9 nép bõven elég lenne!!!
Haven (emberek)
Sylvan (elfek)
Inferno (ördögök)
Necropolis (hullák)
Academy (varázslók)
Stronghold (barbárok)
Sanctuary (vízi, mocsári lények)
Fortress (törpök)
Dungeon (földalati rémek 😊)
Csak jöjjön ki mind, és én nagyon boldog leszek!
Hát én játszottam vele elég sokat! Tegnap is lenyomtam a Multimapot... Csodával határos módon egyszer sem szakadt meg, végig nyomtam, levertem. Mivel a Conflux nem mûködik, nem lehet menteni/betölteni így marad a konstans játék. Egyedül akkor fagyott meg, amikor megnyertem, és ki kellett volna írni a Victory képernyõt!! 😄 Ez valószínûleg amiatt van, hogy nem elérhetõ a szerver.
Mivel csak egyetlen pályát kaptunk, így csak arról tudok beszámolni: Broken Alliance állítólag XL-es pálya... Hát nem valami nagy... :S Heroes V-ben voltak ennél jóval nagyobbak is. Igaz, a Huge és Impossible méretû pályák már istentelenül beszaggattak, így azokon sose játszottam.
Nehézségi fokozatból van összesen 3; Easy, Normal, Hard. Ez szvsz marhakevés... Hol van az Expert és az Impossible fokozat? H3-4-5-ben ez is volt.
A gyári pályák gyanúm szerint ugyanolyan üresek, és élettelenek lesznek, mint amit most láthatunk a kampánymapokon. De ezen lehet, és kell is segíteni, amint kijön a pályaszerkesztõ!
Én fáradtságot nem kímélve fogok minden egyes pályába dupla annyi leölhetõ szörnyet, és elfoglalgható épületet beletenni, mint amennyi most van benne. 😄
Mivel csak egyetlen pályát kaptunk, így csak arról tudok beszámolni: Broken Alliance állítólag XL-es pálya... Hát nem valami nagy... :S Heroes V-ben voltak ennél jóval nagyobbak is. Igaz, a Huge és Impossible méretû pályák már istentelenül beszaggattak, így azokon sose játszottam.
Nehézségi fokozatból van összesen 3; Easy, Normal, Hard. Ez szvsz marhakevés... Hol van az Expert és az Impossible fokozat? H3-4-5-ben ez is volt.
A gyári pályák gyanúm szerint ugyanolyan üresek, és élettelenek lesznek, mint amit most láthatunk a kampánymapokon. De ezen lehet, és kell is segíteni, amint kijön a pályaszerkesztõ!
Én fáradtságot nem kímélve fogok minden egyes pályába dupla annyi leölhetõ szörnyet, és elfoglalgható épületet beletenni, mint amennyi most van benne. 😄
"Random map generatort..."
kivitelezhetetlen, ha normális színvonalú pályákat akarnál kapni
kivitelezhetetlen, ha normális színvonalú pályákat akarnál kapni
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Igen, 26.áig tartott tudtommal az elsõ beta. De egy kicsit visszaolvasol itt a fórumban s képbe leszel
Amennyiben google chrome-t használsz böngészõnek próbáld valami mással nem igazán szereti :]
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Köszönöm.
Újra?
Újra?
Jó a kulcs kutyu, de még nem megy a beta! 16-án indul újra.
Valaki nem tudna megdobni egy mûködõ betakulccsal???
Vazze!!! Kipróbáltam két betakulcsot is , de ugyanazt a hibát írja ki: "Code not valid or already used" Hát ez meg, hogy lehet, pontosan azt a kulcsot írtam be, amit kaptam. Hát ez már nem jól indul.
Oh 😞, na mind1 akkor is kivárom!
Köszönöm, ott volt!
Igen, eltolták azt is egy héttel. <#shakehead>#shakehead>
"The restart-date of the Beta has been changed : it is now projected to be 16 August."
"The restart-date of the Beta has been changed : it is now projected to be 16 August."
Spam mappába nem kerülhetett? Nekem viszonylag hamar megjött egyébként.
A német oldalon regisztráltam magam, írta is, hogy elküldte a betakulcsos e-mailt,de nem kaptam semmiféle levelet????????? Pedig két e.mailcímrõl is regisztráltam de semmi. Mi lehet a baj??????
Na akkor jobb ha lehûtöm magam, az még 1 hét 😞
http://mmh6.com/beta
Ide, de még nem fogadja el, majd csak holnaptól. S kell egy Ubisoft-os accountot is csinálnod
Ide, de még nem fogadja el, majd csak holnaptól. S kell egy Ubisoft-os accountot is csinálnod
Augusztus 16 lesz az igazi én úgy tudom 😊.
Oké, de itt meg mást írnak azért zavart meg.
The Beta will reopen on August 16th
Valószínûleg amúgy a 9.i az igazi
The Beta will reopen on August 16th
Valószínûleg amúgy a 9.i az igazi
Itt láthatod, hogy Augusztus 9. a kezdés.
"The second phase of Beta will start on August 9th and will last until August 20th."
"The second phase of Beta will start on August 9th and will last until August 20th."
Az email és a belinkelt néemt oldal augusztus 9et ír, de a fõoldalon meg az van, hogy augusztus 16tól kezdõdik újra a beta. Akkor melyik az igaz most?
Szép napot mindenkinek!
Ezer éve nem jártam erre, próbálom összeszedni a kimaradt infokat, látom a beta elsõ fázisa lezajlott, s jön a folytatás.
Csokis linkjén regeltem egybõl a beta kulcsért, köszönet érte!
Az eddigi tapasztalatok, benyomások amiket olvastam a beta-val kapcsolatban az az, hogy egész jó, de vannak benne hibák azért, amiket mindenképpen ki kell javítani.
Én csak annyit kérdeznék azoktól, akik nyüstölték a bétát, hogy tudom hogy ez még beta, de a játékélmény milyen?? Mennyire jók a pályák?? Mennyire érdemes mindent felfedezni, a pálya minden kis szegletébe elmenni, mennyire élvezetesek a harcok, s hogy nem-e túlságosan harcorientált-e a játék?
Kicsit több kérdés lett belõle😊
Az eddigi videókból az már lejött, hogy a városmenedzselés teljesen háttérbe tolták(de legalábbis nincs akkora szerepe, mint az eddigi részekben), aminek én speciel nem örülök. A Heroes attól Heroes, hogy na de bele se kezdek(meg akkor minek a körökre osztottság ugyebár). A városnézet vitája változatlanul áll, én azt gondolom, hogy ezt nem kéne így hagynia a Blackhole-nak. Bár, egy kiegben azért lehet orvosolni ezeket, de azért jobb lenne, ha be tudnák valahogy szorítani az alap játékba egy normál townscreent.
Alig várom, hogy kipróbálhassam a beta-t! 😊
Ezer éve nem jártam erre, próbálom összeszedni a kimaradt infokat, látom a beta elsõ fázisa lezajlott, s jön a folytatás.
Csokis linkjén regeltem egybõl a beta kulcsért, köszönet érte!
Az eddigi tapasztalatok, benyomások amiket olvastam a beta-val kapcsolatban az az, hogy egész jó, de vannak benne hibák azért, amiket mindenképpen ki kell javítani.
Én csak annyit kérdeznék azoktól, akik nyüstölték a bétát, hogy tudom hogy ez még beta, de a játékélmény milyen?? Mennyire jók a pályák?? Mennyire érdemes mindent felfedezni, a pálya minden kis szegletébe elmenni, mennyire élvezetesek a harcok, s hogy nem-e túlságosan harcorientált-e a játék?
Kicsit több kérdés lett belõle😊
Az eddigi videókból az már lejött, hogy a városmenedzselés teljesen háttérbe tolták(de legalábbis nincs akkora szerepe, mint az eddigi részekben), aminek én speciel nem örülök. A Heroes attól Heroes, hogy na de bele se kezdek(meg akkor minek a körökre osztottság ugyebár). A városnézet vitája változatlanul áll, én azt gondolom, hogy ezt nem kéne így hagynia a Blackhole-nak. Bár, egy kiegben azért lehet orvosolni ezeket, de azért jobb lenne, ha be tudnák valahogy szorítani az alap játékba egy normál townscreent.
Alig várom, hogy kipróbálhassam a beta-t! 😊
én kérek elnézést
Az email-ben írja, hogy Augusztus 9-tõl érvényes.
Nem tudom most lehet e letölteni béta klienst én próbáltam két kóddal egyiket se hajlandó elfogadni sehogy.
Köszi szépen.
Itt lehet kérni beta kulcsot, ha regisztrált vagy (A Might & Magic Heroes 6 Beta-Key-Vergabe linkre kell kattintani a szövegben és küldi a mail-t)!
Nem lesz townscreen. Vagyis szerintem kizárt! Temérdek apró bug van még benne, amit ki akarnak javítani.
Vagy patch-el, de inkább az elsõ kieggel fognak jönni 😞((
Vagy patch-el, de inkább az elsõ kieggel fognak jönni 😞((
az új változtatásokból szerintem nagyon eltalálták. nálam a képesség-fa vezet az újítások terén
én nem játszottam a 3mal de ézem hogy ez jobb lesz majd. Szerintetek?
ne már október 13 meddig tologatják még??? Én értem hogy tökéletesíteni kell de ez már a sokadik eltolás.
még véletlenül se mondjál , ilyet nehogy teljesüljön 😄
remélem valahogy majd tudok szerezni kulcsot már elõrendeltem a játékot mikor úgy vártam már erre megint tolják 😄 én se bírom már addig kell egy béta kulcs😄
remélem valahogy majd tudok szerezni kulcsot már elõrendeltem a játékot mikor úgy vártam már erre megint tolják 😄 én se bírom már addig kell egy béta kulcs😄