10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#6172 Ezt most nem értem...
Megvetted a játékot és crack-elsz? Miért is?
Az első inditás nálam is fájdalmasan lassú volt, de azóta semmi gond. -
donatus13 #6171 Sajnálom ,hogy ugyan ott tartok mint anno a settlers 7 el itt a doboz mellettem de csak azért is meg kell crackeljem mert úgy működik rendesen, én nem értem miért nem lehet szerencsétlen csapatot dolgozni hagyni ,hogy egy igazi játék kerüljön ki a kezük közül pedig annyi jó ötlet van benne és tényleg jó lett kiadókkal kezdeni kéne már valamit. -
#6170 Embere válogatja, így relatíve "folyamatos" a történet de akkor sem lesz vége a világnak a szépen sorban végigjátszod a hadjáratokat úgy majd a végén áll össze a teljes kép :) -
egonn #6169 ha már megvan a 15 lvl, akkor vedd meg az árnyékelementál idézést!! azzal kezdj, tedd az enemy ijjász-varázshasználó -mellé,utána pedig mass regen!! lvl 15től 30-ig ezzel a konbóval majdhogynem simán lehet tolni némi lics és lándzsás csonti támogatással!! -
hegege #6168 Az ok ,de ezt is "javasoljátok" ? -
ShaiHulud #6167 herodon is sok mulik, milyen spelleket tanitasz stb. pl dark powerrel boostolt life drain, regeneration sokat segit azon hogy ne veszits egysegeket a harcok soran + ezek melle ott a racial necromancy amivel feltudod tamasztani az egysegeidet miutan aktivva valt a csik a sebzestol. illetve ott a ghost healje is. ezek hasznalataval nem lenne szabad vesziteni egy darab egyseget se, nehol parat ha szarul jon ki a retaliationos kill es mar nem tudsz reselni magadon:D -
Pio #6166 A játék zenéje megvásárolható iTunes-on, minden szám 1 európa, az egész album egyben 10. -
Bloody Prisoner #6165 Igen, ezekre is fókuszáltam. Csak az Antonnal való harc után már szinte képtelen voltam bármit is csinálni a 3. szigeten :/
-
Zaraki Kenpachi #6164 A mellék küldetéseket csináld meg. Egyik, hogy 10 kirstály ekkor plusz katonákat kapsz. A 3 Templommal meg pók banyákat kapsz,nem is keveset.
Az első templom 2. emlék szigeten van, második-harmadik meg a következőn mind két oldalon 1-1. Ha ezek meg vannak akkor már nem gond a pálya. -
hapi #6163 Srácok komoly bugok vannak a progiban, ha nem látjátok akkor szerencsétek, van vagy nem értetek hozzá. A hivatalos forumon fel van sorolva több oldalnyi, én is tapasztalom a legtöbbet, ráadásul a legújabb patchel nekem folyamatosan kifagy csata közben, vissza tettem a nem hivatalos mouse flickering exe-t azzal jobb.
Sajnálom én is hogy kb. BETA állapotú játékot adtak ki, de legalább van benne kihívás... -
#6162 Vissza olvas : [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1281941812&no=6048]#6048[/URL] -
Bloody Prisoner #6161 Hali! Annyi lenne a problémám, hogy a necro kampány 2. pályáján kissé elakadtam.
Már a fejemben vagyok, a 3. szigeten, ott ugye Antonnal kell megmérkőzni.Nem is baj, bár elég kevés katonám van... ezután viszont tényleg megcsappan a számuk, s nem bírok semmit sem csinálni 2-3 szellemmel, illetve hullarablóval. Mivel van a főküldi, meg még 2-3 mellékküldi, ez igencsak zavaró.
Mi a megoldás?
-
hegege #6160 A 2 tutorial után akkor mi "következik? A Necro kampány ?V merre halad igazából a story?Nekem a 2. tutorial map volt v 4 óra, igaz a végén majdnem megszívtam,mert eléggé combos lett az utolsó casta(pár ijjászom élte túl):) -
ArchDruid #6159 Nem akadtam el benne, végigvittem a pályát! Csak azt a küldetést nem lehet megcsinálni!!! Nem mondom el mégegyszer, hogy miért nem! Játszátok végig, és meglátjátok!
A warezelést meg kikérem magamnak, június 28.-án rendeltem elő a játékot, szóval 100% jogtiszta, amin játszom!!! -
ArchDruid #6158 Persze, de nem is arról a Haven fortról beszéltem!!!
Az nekem is ott van! De kéne lennie egy másik Haven fortnak is jobb felé, ahol van egy terület, ami szürke! Ott van a Fort helye is, csak három kocka van a helyén! Azon a területen amúgy van egy Elit barakk is, ahol Lovasokat lehet(ne) besorozni, konvertálás után Kardmestereket, de ugye ezt sem lehet átkonvertálni, mert azt írja, nem az enyém! Hiába foglalom el! A terület üresen marad!
Az a küldetés meg hogy lenne már a főküldetés, amikor csak 5000 XP jár érte, míg a Hószüzes, meg a Vízlelkes küldetésekért 25000 jár?
-
#6157 Azért ez egy S1 P1 bug lenne, amivel nem lehet játékot kiadni. Szóval szerintem megoldható, csak max nem úgy, ahogy a kolléga játszik. (avagy trükkös anti warez védelem) -
Kuglee #6156 De itt kampány bugról volt szó - ami azt jelentené, hogy a UBI teszteken valahogy megoldották és release után a játékosok is, akik eljutottak oda. De itt valaki elakadt benne és azt mondja, hogy nem megoldható. Ugye azért érzed a különbséget. Az elöttem szóló rá is mutat a problémára. (Engem az olyan dolgok zavarnak, mikro inkompetenciával kifakadnak.) -
RamsayBolton #6155 Nam balra van ott a Haven fort, hanem egyenesen lefelé. -
ShaiHulud #6154 illetve az alap hosnek is lehet valtotatni az affinity-jen pl nekro csajt lehet deathknightra is rakni (vagy mi a neve a mightosnak ott:D) Ehhez pedig csak annyit kell, hogy a campaign kezdesnel a hero kepere ramenve ott van a kis fogaskerek ikon (edit hero) -
#6153 Arról nem is szólva, hogy csak néhány napja jelent meg a game. Majd 1-2 hónap múlva TALÁN ismert lesz a legtöbb bug.
Persze a patchek miatt újabbak is bejöhetnek a képbe. -
#6152 Szerintem nem feltétlen, pl. heroes 5-nél is volt olyan bug ami csak akkor jött elő, ha a playernek húzva volt a processzora. -
#6151 Hű ezt jó tudni, köszi! -
nemaa #6150 Nem, de lehet egyedi hőssel kampányt játszani, ha a pálya indulása előtt a térképes ablakban a hős alatti + gombbal létrehozol egyet. -
Kuglee #6149 Ehhez nem kell őket ismerni, elég ha ránézel az UBI bugriport forumára és ott egy kanyi szó sincs ilyen bugról - gondolom több százezer usernél, ha ez evidens bug, akkor már csak a nagy számok törvénye szerint is elő kellett volna jönnie másoknál is. -
#6148 Kampányban gondolom akkor nem lehet őket használni...? -
nemaa #6147 Velük lehet multiban is játszani, de a hagyományos játékban 1-es szintről kezdenek és reputációjuk sem lesz. Az elosztott 30 pontnak duel módban lesz hatása.
A dinasztiáknál lehet adni minden hősnek trait-et és dynasty weapon-t is, ezek mindkét módban a hősnél lesznek, ha be van kapcsolva a játékra a dynasty bonuses. -
#6146 Kérdésem lenne, kérlek ne kövezzetek meg a lámaságomért (első Heroes amivel játszom).
A Főmenüben a dinasztiák részben lehet hőst csinálni, klasszul szét lehet osztani 30 pontot, stb. Ezek a hősök mire jók? Multiban, skirmish-ben, lehet velük játszani? -
#6145 lvl 10 -
#6144 Ilyen sok heroes fant ismersz? -
#6143 hányas szintnél kapom meg a bronz fokozatot?(profil) -
Kuglee #6142 Az a pálya főküldetése. Érdekes, akkor ez csak nálad nem jön össze, és sok ezer más játékosnál igen? -
Kuglee #6141 Az AI csak Hard fokozaton csal. -
#6140 Addigra már mindenki Diablo3-azni fog (esetleg SWTOR-ozni, bár ez nem valószínű), ez a gond -
ArchDruid #6139 Sanctuary kampány 2. pályáján van egy küldetés, a "farkasok haza!" Amit nem lehet teljesíteni, mivel a teljesítéshez szükséges Haven Fort nincs a pályán!!!
A kezdőponttól jobbra van egy terület, aminek az ellenőrző pontja lenne ez a fort, de mivel csak 3 kőkocka van a helyén, azt a területet nem is lehet elfoglalni, így szürke marad!
Ilyen szerencsétlen bug-ot bennefelejteni.. egek! Plusz elolvastam a buglistát az Ubi fórumon.... Hát, Szerintema megjelenést nyugodtan elnapolhatták volna Jövő februárig! -
#6138 Nagyon nem az a kifizetődő ha azt fejleszted amire lehetőséged van,...de igazán akkor alakulnak ki 'rutinok' amikor kiismered a játékot.
Az az igazán ideális ha minden nap tudsz valamit építeni, ami hozzásegít az előnyszerzéshez...mert valahol erről szól, olyan lényeket támadni amik nem gyalázzák le a sereged, de kapod a TP-t/tárgyat/bányát...minden arról szól hogy közel ideálisan fejlődj...ennyi amit meg tudsz tenni a térkép ismerete nélkül.
De sok HoMM résznek sajátja volt a mentés/töltés...rémlik olyan rész ahol vár nélkül indultál, és a 2. hét végére nem volt fekete sárkányod, akkor meg sem kellett hogy támadd az ellenfelet...ezzel együtt győztem ott más taktikával.
Itt a HoMM6 demóban is ...mittomén hány hősnél már korlátlan mennyiségű pénzt tudtál csinálni...majd ha végre a teljessel tudok játszani kíváncsi is leszek, hogy ez benne-e maradt :)
Szal az már jó hír az AI kemény (meg csal), mert úgy is lesznek/kialakulnak rutinok...majd finomodik a játék.
Én a legjobb stratégiának azt látom ha eldöntöd mit is akarsz (pénzt/lényt/..fejlődést) és végignézed mit mi után és mennyi befektetéssel tudsz megszerezni.
Sokszor elég az is ha egy héttel hamarabb jutsz az überlényedhez...de sokszor az is előfordul hogy hiába van überlényed, bent ül a várban mert nincs pénzed kivásárolni...az ellenfél meg jön :)
Szal sztem az átgondoltság adja a jó stratégiát. -
Zaraki Kenpachi #6137 Vasárnap óta az élőhallottak 4. pályán szopom a f*szt.
Ha jobbra indulok balról támad egy High hadsereggel, ha pedig balra támadok jobbról jön egy ugyan olyan nagy hadsereggel. Mind ezt 1 hét alat, valamikor olyan kedved a gép, hogy mind két oldalon 2-2 sereget hoz.
Milyen beteg szado mazoista hajlamú barom fejlesztő találta ki a ezt a pályánt? Ráadásul kristály bánya 100 km-re a városomtól, ezáltal pók banyákat nem igazán lehet csinálni. -
#6136 dee dee de ez az 1 hsz had férjen már bele, amúgy én is játszom a 6-al, és nagyon jó kis game! Tetszik hogy a nekrókkal alig van veszteség mert mindég fel támasztom őket a csata végére :) -
#6135 Biztos most kelt és nem látja hova és mit is ír valójában -
#6134 most lehet én vagyok a balfasz, de ez nem a heroes 6 topic? -
#6133 bocsi előre is ezért a kérdésért, de ha netán meg van valakinek a pc guru 2011.07/08-án kijött száma, amiben a world of tanks bónusz kódja található, azért adnék eredeti játékot, pl.: bf2 eredeti cd kulcs, vagy cod5 vagy még ncore meghívót is, ha a bónusz kódot még nem használtad fel ahhoz a játékhoz! :)
Privátban írjon rám akit érdekel! :)
(én megvettem az újságot, csak gagyinak véltem a játékot, és odaadtam a kódot havernak, most meg még is játszom vele) :D