10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Micsu #6216 unalmas már ez a warez de egyébként megvettem volna szöveg, hát hogyne, még én se vettem meg de nem is játszom vele, ahogy látom ráérek, pár hónap mulva biztos a játék is jobb lesz meg én se fröcsögök feleslegesen ;)
-
hapi #6213 Ne is vegyétek meg ezt a játékot mert tiszta bughalmaz. Majd ha kijavítják akkor érdemes lesz de addigra meg bőven olcsóbb is lesz. -
hapi #6210 Na belefutottam én is a a lény termelődés bugba. Abba is hagytam a játékot mert hardon nem lehet fele annyi sereggel is nyerni.
Sistereket figyeltem mióta hallottam a bugról és 26 helyett csak 13 termelődött. A többi is hasonló arányban. Nekem is meghalt előtte egy olyan hős aki befolyásolta volna a sister termelődést. -
#6209 Értem,köszi :)
Azt pedig sajnálom,h offline módban nem lehet mindent elérni, de akk így is végigjátszható,ez a lényeg. -
nemaa #6208 Sveltana (és még három másik egyedi hős) úgy van a deluxe edition-ben, mint dinasztia-hős, vagyis multiban játszható karakter. A sima verzióban nem lehet vele játszani, de a kampányban szerepel. -
nemaa #6207 Ahhoz, hogy offline módban játssz, egyszer legalább aktiválnod kell kóddal, tehát kell egy eredeti. Az offline nem egyenlő azzal, hogy ingyen játszhatsz vele. -
Pio #6206 Stílusra legyél szíves odafigyelni. -
Vologya Mester #6205 Kösz, tudok a Stronghold kampány angol szövegéről, már jelezte más is, csak így tovább, szeretnénk mielőbb javíttatni... A Haven azért lett Kastély, mert a Haven és Sanctuary is Menedéket jelent elsősorban és így biztosan nincs keveredés, mert Kastély és Szentély lett... A Kastély a 3. részben az emberi vár neve volt, tehát nem idegen szvsz... Biztos vannak érdekes dolgok a fordításban, de mint mondottam korábban néhány dolgot már lezártak, mire elkezdtünk lektorálni (pl. átvezetők)és bizonyos dolgokkal nem foglalkozhattunk, de a játék nagy része a Mi munkánk gyümölcse is, szóval örömmel vállaljuk! :) Ha valami kritikai észrevételed van, mert nagyon szúrja a szemed, bátran osszd meg Velem a [email protected] e-mail címemen... ;) Előre is kösz! -
mukievil #6204 Az a fekete gömb, az szerintem egy ilyen üzenőfal , amire minden játékos irhat, és mindenki elolvashatja, ha online vagy :)! -
Kuglee #6203 Online módnál éred el a Dynasty bónuszokat. (pl. itt választhatsz bónuszt az induló hősödnek - offline ez nem elérhető.) A fekete gömbbe üzenetet lehet hagyni más játékosoknak (tippeket, élményeket a pályával kapcsolatban) ami online érhető el.
Offline lehet tolni a kampányt meg a skirmisht is, de nem érsz el bónuszokat/achievement-eket, dynasty fegyvereket/relikviákat (amiket aztán használhatsz szóló és online módban). -
#6202 Amatőr kérdés, De...
Mi a különbség az offline v. online mód között?
Most offline játékmódba teljesen játszhatatlan a játék? :)
Csak mert 2. gyak. pálya szerűségen voltam,de elején lehetett volna 3 dolgot választani (hogy mivel kezdjek,tarok kártya,vagy arany,meg érc,stb) De egyiket se engedte,mert offline... Aztán haladtam a mapon,volt egy ilyen fekete gömb szerűség, odamentem,ott is kiírta,hogy offline módba nem használható :\ Hogy is van ez? -
mukievil #6201 Még nem tudtam sokat játszani, de elkezdtem a CE bonusz pályát, és az valami iszonyat hangulatos, mindig történik valami, viszi a történetet, az animáciok, minden nagyon jo, és izgalmas. Remélem a rendes pályák is ilyenek lesznek. -
Kuglee #6200 Nos tanyasi barátom, ehhez a játékhoz két dolog kell: IQ és legális verzió.
Nálad valamelyik, vagy mind kettő hiányzik. A tippet ráhagyom a többieknek. -
#6199 ha jól tudom, akkor tán a 3. részben volt először Kastélynak fordítva és azt vették át..
A fordításról meg annyit, hogy képzeljetek el egy excel fájlt, több ezer sorral, bennük angol szöveg, némely megtarkítva különféle paraméterekkel, és persze a sorok sem feltétlen összefüggően vagy időrendi sorrendben szerepelnek...egy ilyet fordítottak nem tudom pontosan hányan, de tudtommal nem egy ember volt...majd a lektorálás során bekerültek újak, néhány már lefordított angol szöveg módosult, illetve az excel is alkothatott valamely rendezés alkalmával, mert bizonyos fordítások is összekeveredtek (munkahelyen is megszívatott minket a 2010-es verzió)... ehhez képest tán elég korrekt lett a dolog, és a későbbiekben még biztos javítva lesznek a dolgok..Vologya mester is említette korábban, ha valaki angol szöveget talál, az legyen szíves elküldeni a mail címére (és szerintem ha sikerülne printscreenelni is az angol szöveget, az lenne a legjobb) -
laikuss #6198 régen a pakli +szerencsét jelentett -
laikuss #6197 inkább az elöbbi -
ShaiHulud #6196 amugy lehet venni az achievmentekert jaro pontokbol az altar of wishesnel uj kepessegeket amiket odaadhatsz a heronak ennel a valasztasnal en pl a +1 core creaturesoset hasznalom, illetve bronzenal es silvernel lehet +1 slotot unlockolni. -
ShaiHulud #6195 egy item ami +2 luckot ad. -
hegege #6194 A stronghold az az erőd v a kastély magyarul? -
laikuss #6193 Hát nem tudom... én már a Heroes II óta játszom és ez elég fapados pl. az V-ös höz képest. Most próbáltam ki, lesz ez jobb is? -
#6192 Bemész a várba (kis kapu ikon) a hőssel és akkor láthatod az aktuális seregedet és ráhúzod drag and drop-al. -
#6191 A városban gyártott katonákat,hogyan tudom csatlakoztatni a hősöm csapataihoz? -
#6190 Láma kérdés üssetek!
Új pálya és felajánlotta, hogy mivel kezdjek. +5 fa és érc, 2500 arany, tarrottpakli.
Ez a kártyapakli mit csinál, mire jó, mi ez? -
#6189 Angol maradt az Stonghold kampany elso reszeben egy szoveg, amikor Irinat kiszabaditjak.
Konkretan a I told you i will get out from here vagy mi, mert mar nem emlekszem a pontos megfogalmazasara, de magyarul a "Megmondtam, hogy kijutok innen." szoveg az ami angol maradt.
A masik kerdesem a Haven factionnal kapcsolatos, mitol lett az magyarul Kastely, marmint a menedék ?
Raadasul nem egy eleg erdekes forditas van a jatekban, ami neha szembetuno. -
#6188 Szerintem inkább azért hal meg, mert a playerek inkább RTS-ekkel játszanak. -
Vologya Mester #6187 Erre utaltam korábban... A kitartás mintapéldánya! :D Valamint biztosan profi játékos! :D És persze a kultúrált hozzászólásoké... :( Sajnos az ilyenek miatt kerül veszélybe egy Might & Magic Univerzum! Mert ugye a fejlesztő cég vezetői csak az értékelések végeredményét nézik, nem azt, hogy az effajta hozzá nem értő kritikák húzzák le a játék értékelését... Persze Én ettől függetlenül remélem a legjobbakat... :)Türelem jó játékot terem... ;) -
#6186 Valaki hozzáértő sötétítsen már fel pls. Steamen a Deluxe Edition Content-nél szerepel Sveltana, most akkor az alapverzióban nincs benne vagy ez, hogy van? o.O -
#6185 csodálatos kritika, amiből leszűrhető, hogy nem érted teljesen a játékot. -
#6184 Én ezért várom meg a 2.0-ás verziót, addig nem játszom vele. -
etnies #6183 nekem olyan gondom van, hogy offline módban se tudok belépni... hiába van fiók létrehozva akkor is kéri a kódot... ami meg persze nincs. tudom lehet jönni azzal hogy vegyem meg. de remélem attól függetlenül vki tud segíteni ha akar...
köszi -
#6182 Igazad van. De ez már Elit! -
#6181 LoL. Vmit elnéztél. Easy gép kb magától meghal. Vampire lord pedig egy lolegység, ha van belőle 10-20 db, akkor már veszteség nélkül lenyomja a legtöbb csatát. Hardon.
(Carlosnak: na ilyen egy troll, mint a #6178) -
goso #6180 igen valóban igazad van, de ettől függetlenül nincsen valami megoldás rá, de végül is ez számomra többé kevésbé lényegtelen, inkább a kampányban a továbbjutást kéne valahogy megoldani.
-
#6179 A bugokkal kapcsolatban csak annyit, ugye manapság már készpénznek vehető, hogy egy pc játék csak jónéhány patch után kerül végleges állapotba, ezt még megértem, nincs már idő, siettet a kiadó stb...de könyörgöm, ami a béta utolsó verzióiban működött, azt hogy lehet ilyen szar bugosan beletenni a véglegesbe, ott nem emlékszem villogó kurzorokra, meg csipogó hangú egységekre!
A bevezető után a Haven kampányt kezdtem el, szép komótosan el is jutottam a 3. pályáig hardon...itt majd meg lehet majd épiteni az angel-termelő épületet, csak reménykedem h a feltámasztása majd rendesen fog működni, mivel az eddigi működési arány elég rossz, 6-ból 2 egységnek nem megy a speckó, a sokat emlegett griffen kivül a sun rider se kap charge bonuszt, na persze ezek is jók voltak már a béta végén, szóval kérdem én, h a francba sikerült ez?:(
Amúgy magával ragadott a játék hangulata, nagyon jó munkát végeztek a kedves fejlesztők, csak túl sűrűn zökkent ki valami fasza bug ebből a jó hangulatból. Na mindegy, lesz ez majd jobb is pár hónap mulva -
FEARnet82 #6178 Nos. Ez a jatek igy 3 nap intenziv, tobb oras jatek utan megallapithato hogy egy kibaszott nagy rakas szar.
easy gep ellen bazdmeg, 30db csontoro egy utesre megol a vampirlordjaimbol 10et? Hagyjuk mar a picsaba....
goblin vadasz teljesen palyarol 1 dobassal megol 5 db upgradelt dardas csotvazamat nekem meg bazdmeg 3 kockara kell lennem a telibertv ellensegtol hogy ne torott nyillal dobjak. kibaszott lol az egesz.
Fejlesztem a varamat, nincs olyan kor hogy valamit ne epitsek. Szedem a nyersanyagokat, a TP-t a mobok elleni harcbol, erre bazdmeg jon az EASY gep egy kb ugyanakkora sereggel, ahol az alap lenyek bazdmeg 400at sebeznek az en telibekurt 10000 arany/dbos vamprlordom meg bazdmeg sebez 150et???? Hat mi a kurva anyja folyik itt.
Uninstell a gecibe, tobbet hallani nem akarok errol a szarrol.
Nevetseges. -
#6177 Várj egy kicsit, hátha még nem töltötte be a pálya elemet..:) -
Vologya Mester #6176 Üdv Bátor Harcosok! Nemrég jelezték Nekem a forgalmazótól, hogy van még néhány át nem vett Heroes VI. Collector kiadás a PCDome-nál ([email protected]) illetve a CDGalaxisnál ([email protected]), aki még nem vette meg és szeretne gyűjtői kiadást, csapjon le rájuk gyorsan! :) Baráti üdv! -
balu840202 #6175 Sziasztok! olyan problémával találkoztam, amit sajna nem tok egyedül megoldani:(
Sza a prologus után én a Heaven kampányt kezdtem de sajna rögtön sz első pályán elakadtam.
Két enemy vár van ellenem, csak az első 3 egységet tudom toborozni. Egy gonosz kis manó, elrabolja a griffek tojását, amit elvileg vissza kéne szerezni.
Már több módon próbáltam, lerohanással is, és e is kaptam, de nem volt nála semmi. viszont ha átmegyek a folyón, akkor jön a deadly enemi, és ha meg is úsznám akkor is megindul a másik lnetről, ami szintén deadly:(
Légyszi vki segítsen...
Köszi
-
#6174 Nálam nincs gond...CE-m van, a patchelés eltartott vagy 10 percig, azóta megy, nem crash-elt, nem fagy, nem villog a kurzor...Graf minden maxon. -
donatus13 #6173 Folyamatosan crashelt mint a settlers 7 nél meg minden féle szar volt és láss csodát most meg megy...