10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Carmageddon #6297 nem de tényleg -
#6296 Ez vmi vicc? -
Carmageddon #6295 Egy word dokumentumban van egy magyarázat, de ott nincsen kód -
Carmageddon #6294 Nincsen ott kód nem látom. -
kissssss #6293 "Az is értetlen számomra, hogy a 4. részt miért magasztaljátok fel ennyire így utólag."
nos te már meg is válaszoltad a kérdést, de emellett már jó páran is leírták a véleményüket.
1.hősrendszer
2. stori hosszan és részletesen ki volt dolgozva ki mikor miért mit csinált, ShaiHuludal egyet tudok érteni nekem is nagyon tetszett a félig elő félig halott necro története.
3.zene ez alap :)
4.várak drasztikus átalakítása igaz nem volt túl jó ötlet de az újdonságnak számító karaván rendszer nagyon kellet bele.
stb,stb
"Vérgagyi egységdizájn"
nos azért ebben nincsen teljesen igazad voltak azért jól kinéző szörnyek is pl: angyal vagy a crusader, de az undorító mozgásanimációval én is egyet tudok érteni.
a 4 rész bajait mindenki ismeri(legfőképpen a kiegyensúlyozatlan harc/ostrom rendszerrel voltak bajok) viszont azt a néhány újdonságot ami a játék előnyére vált még mindig nem sikerült itt jó pár embernek elfogadnia/felfognia. -
#6292 Azt ami a kézikönyv bal alsó sarkába volt nyomtatva. -
Carmageddon #6291 És ti mit írtatok be kódnak? -
#6290 Hát a mai játékok 99% ezt teszi... -
Carmageddon #6289 Kódot kér és nem tudok továbbmenni -
#6288 az miért baj, ha offline módban indul, ha nem neten akarsz játszani? -
Carmageddon #6287 Igen, de állandóan kiír egy olyat, hogy offline módban akarja indítani, én nem neten akarom játszani. -
#6286 Mit lehet azon elcseszni? Nem magyar nyelvet választottál? -
Carmageddon #6285 Elcsesztem a telepítését a játéknak, kezdhetem előről -
#6284 én is a hősrendszert szerettem a legjobban a 4-ben. mai grafikával baromi jól kinéző hősöket lehetne csinálni, főleg úgy, hogyha látszódnának csata közben azok az itemek, amikkel éppen fel van szerelve :3 -
ShaiHulud #6283 heroes 5t nem vettem meg, warezban raneztem es 2 ora utan delete, sajnos semmi sem tetszett benne :(
ha megfigyeled a heroes4t kedvelok is irjak hogy a grafika es animaciok nem votlak jok, viszont a story es a zene szerintem nagyon jo volt, van aki meg a herorendszert szerette abban. 3 utan amugy nagy csalodas volt, de a zene es a story (nekro story egyik legjobb) miatt joval tovabb birta.
-
Carmageddon #6282 Nálam a heroes online csinálta azt, hogy tegnapelőtt csináltam egy nagy küldetést asszem, és az utolsó csatánál az istenért se akarta lenyomni állandóan kilépett a játékból a főmenübe dobott vissza, és vagy 20* játszotta el legalább, mire nagy nehezen kinyírtam azt a hőst. -
Ariakus #6281 Nem igazán értem miért vannak ilyen sokan rossz véleménnyel az 5. rész kapcsán. A grafikája nagyon is szép volt amikor megjelent, az egységek kinézete stílusos és cool volt (egy olyan egységre sem tudtam azt mondani, hogy ez gagyin néz ki). A városnézet nagyon szép volt. A történet és a kiegészítók is korrektül lettek megcsinálva.
Az is értetlen számomra, hogy a 4. részt miért magasztaljátok fel ennyire így utólag. Vérgagyi egységdizájn és undorító animációk jellemezték, főleg úgy, hogy a 3. rész ezen a téren zseniális volt. A negyedik rész pozitívumai az egyedi hősfejlesztés és a zene voltak számomra.
Ez az új rész jó lett, de ahogy már én is és sokan mások is leírták, jobb lett volna még egy kicsit továbbhagyni a tűzön, hogy csiszoltabb darabot kapjunk a végén. Én játszottam a bétával és sok hiba ami ott is megvolt az sajnos a végleges verzióban is megmaradt. Egyedüli látványos javítás számomra az volt, hogy a hősök harci animációját amikor megtámadnak egy lényt kijavították. Nagy potenciál van ebben a játékban és ha kijavítják a hibák nagy részét akkor talán még jobb is lehet mint az 5. rész. -
#6280 Én a Vsync-et mindig bekapcsolom, egyrészt nem látom értelmét a 60fps-nél többnek, a szétesett képnek meg pláne -
ShaiHulud #6279 jaja azota nem is villog :) csak irtam hogy szerintem nem gep fuggo a kurzor villodzas. i5-2500k, radeon 6950, 8GB ram.
elvilg a Vsync-kel volt osszefuggesbe azthiszem. nekem vsync be votl kapcsolva, kulonben zavaro tearing volt, mivel siman tudott volna tobb fpst, de az lcd 60hzes:) -
#6278 A hivatalos patch notes szerint az 1.1.1 megszűnteti, szerintem is idegesítő, láttam egy haverom gépén, nála előtte villogott. Én egyből 1.1.1-el indítottam, és sosem villogott. -
Carmageddon #6277 hát igen a videókártya nem egy mai darab, de amiket futtatok vele még mennek rajta a játékok szépen, bár a Crisis 2-nél maxra húzva már szaggat. -
ShaiHulud #6276 nekem is eros gepem van, de kurzorvillodzas volt, viszont mas nem :) -
#6275 Szted hány patch jött ki a HoMM 3 részéhez mire jó lett??! :)
(sok)
már tudja az ég, de eleinte én sokáig a HoMM 2 részénél maradtam ezért.. -
#6274 Ez ma már egy alsó-közép kategóriás gép. Nem lekicsinylésként írom, próbálok objektív és őszinte lenni (nyilván nem a memória mennyisége miatt, az szerintem elég) -
Carmageddon #6273 Nekem core duo 2 2,7ghz proci 4 giga ram 1 gigás radeon 4600-as videókari, és egy 500 gigás vinyóm van, most próbálom ki. -
#6272 Teljes mértékben egyetértek.
Sajnos a magyar játékfejlesztésre jellemző, hogy ha nem olyan gép van a játék alatt amit szeret akkor furán működnek. Tapasztaltam ezt a CRC-nél RFB-nél Cold War-nál fejlesztés közben.
Itt mint végfelhasználó nem tapasztaltam olyasmit amiket irtatok: rezegő kurzor, fekete képernyő, lefagy, kidob, stb...
De ehhez egy felső közép vagy alsó top kategóriás gép kell.
Eddig 4 és fél óra játék után énis csak pozitívumokat tudok mondani... Egyszerűen hangulatos, érdekes, szöszmötölős... -
#6271 Igaz, még nem sokat játszottam a játékkal, de nálam az első 1-2 óra nagyon mérvadó szokott lenni egy játéknál. Számomra már fél óra után nyilvánvalóvá vált, hogy ez egy rendkívül hangulatosra sikerült rész lett. Jóllehet nekem a 4. rész is tetszett (csak az eléggé színkavalkád grafikája nem nyerte el teljesen a tetszésemet), a 3. és 2. rész voltak a kedvenceim, akkoriban 100 órákat játszottunk Hot Seat módban, kampányt sosem játszottam.
Az 5. rész számomra teljes csalódás volt, a 6. résztől ezek után nem sokat vártam, mi több meg is lepődtem a napokban, hogy már meg is jelent, nem is tudtam róla, mikor debütál a piacon. Ráadásul - elnézést a fejlesztőktől - magyar produktum lévén, biztos rossz beidegződés, előre irtó gyengének könyveltem el látatlanban.
Az a véleményem, hogy a grafika az 5-öshöz képest hatalmas előrelépés (jó gépen, max. grafikával értendő), olyan érzésem van, mintha egy gyönyörűen megfestett 2D-s játékkal játszanék 3D-s körítéssel kaland + csata képernyőkön egyaránt. Tehát nem emlékeztet a stílus az 5-ös rész baltával faragott előnytelen 3D-s borzalmára. Sokan szidják a városnézetet, de jobban hasonlít a 4-es és korábbi részek kézzel rajzolt városképeire, szerintem kimondottan jól néz ki, nekem az 5-ös csilivili 3D-ben forgó (szemem is forgott) városai voltak hányingerkeltőek.
A muzsikák gyönyörűek a grafikához hasonlóan. A játékmenet kellően bonyolultnak látszik, mire kiismeri az ember az összes lény összes előnyét/hátrányát/képességét, benne lesz 150+ óra a játékban. Sok a szöveges körítés, a magyarítás rendben van, talán 1-2 apró hiba fordul elő néha, ez bőven igényes munka.
Egyelőre nekem egy hatalmas csillagos 5-ös a játék, összhatásra nagyon jó, az idei év legnagyobb pozitív meglepetése. Kb. 3-4 hónap múlva néhány patch után biztos vagyok benne, hogy az (általam egyelőre nem tapasztalt) bug-ok kiirtásra kerülnek, és egy szuper körökre-osztott-stratégia kerekedik belőle. Meg kell ezt becsülni, nem sok ilyen van már a piacon, tekintve hogy a szöszmötölős játékmenet ma már nem dívik.
Mindenki nézzen magába, érdemes-e egy ilyen igényes magyar alkotást elkapálni néhány korai bug miatt! -
Carmageddon #6270 Inkább játszatok a heroes might and magic online-val a proxyfilter programmal nálam viszi a játékot, az sokkal élvezetesebb része a heroes-nek, csak baromi nehéz az is. -
#6269 És valami isteni csoda folytán a gép is leállt 2x miközben próbáltunk h6ozni:) (De legalább az autosave csodásan működött) -
#6268 Leúhzó hsz jön, igyekszem kkúltúráltan.
Maximálisan értékelem a hazai programozók munkáját, és szerintem ők mindent szuperül csináltak, le a kalappal. Ami inkább a baj szerintem, az a túl korai kiadási dátum, amit (gondolom) a kiadó erőltetett. Ez egy béta játék, kész, nem tudom szépíteni.
Sajnos tegnap fel kellett hogy rakjuk a heroes III-at haverral, mert nem bírtuk már elviselni a töménytelen hibát, hiányosságot. Nagyon vártuk a 6. részt, nagyon akartuk szeretni, de egyszerűen felüdülés volt végigtolni egy pályát a 3. részben, miután a 6-tal szívtunk több hiba, hiányosság miatt.
X patch (vagy inkább egy kiegészítő) után én fogok neki adni még egy esélyt, de ebben a formájában nem tudom élvezni. Sem mint Heroest, sem mint általánosan játékot. -
#6267 Ezt a bizniszt már kijavították. -
#6266 Itt minden mapon nulláról kell a hőst fejleszteni,és öltöztetni? -
#6265 Énis itt tartok és nekem eddig semmi bajom nincs vele. Szép lassan játszogatok vele, ha belefutok egy bugba, megpróbálom megoldani máshogy, ennyi...
Be creative! -
Kheled #6264 én is meg még sokan mások az új várnézetre várnak, gondolom az egy nagyobb patch lesz amibe sok minden kilesz javitva, meg ahogy Vologya is mondta a feliratok is módosítják és gondolom az akkori patchbe szintén bekerül. sztem érdemes várni és ha majd ezek bent lesznek akkor neki állni a játéknak. tudom nehéz.nekem is itt a polcomon,de én megvárom amig "jobb" verziós lesz -
#6263 Érdemes egyáltalán így tovább játszani a játékot? :)
Mert most teljesen elbizonytalanodtam...
Még csak a 2. gyakorló pályán tartok,de akárhányszor benézek a topikba,azt olvasom, hogy ez bug az bug,az nem működik stb...
Csak azért kérdem,mert így feleslegesen nem is játszom tovább,csak h felbasszam magam,inkább várjak vmi újabb patchre? :\ -
#6262 Sziasztok, megkérdezem itt is hátha találkoztatok a problémával.
Maximális beállításokon, 1920x1080-ban játszottam, még csak a tutorial alatt jártam, szóval a játék maga működött szépen, nem volt fekete kép ilyesmi a menüben, introban stb. Addig, míg meg nem támadott a hős a tutorial végén.
Elindul a csata és egyszer csak lekapcsolt a monitor, mintha nem kapna jelet, tehát power save módba került és se kép se hang. Utána próbáltam újraindítani de ugyanúgy mintha nem kapott volna jelet a monitor vagy megállt a nagy Gigabyte képnél a boot (ahol a BIOSBA kell lépni) vagy kiadta a "The file may be corrupt. The file header checksum does not match the computed checksum." hibaüzenetet.
Elszerencsétlenkedtem 1-2 órát, kivettem 1 memóriamodult, simán elindult, visszatettem akkor se volt baja. Egyszerűen egy idő után helyreállt. Teljesen szűz Windows mivel most került a gépbe egy Phenom 2 X4 955BE, rá hűtő és egy Asus Xonar DS hangkártya. (Hátha ezek fontos információk)
Találtam egy hasonló problémát a fórumban, ahol videókártya túlhevülést írtak, de ezt nem tartom valószínűnek viszont nem figyeltem meg hogy meleg volt-e mikor a probléma adódott sajnos.
Szerintetek mi lehet a probléma? A játék szoftveres problémája intézte el a GTX 460-am vagy esetleg a gépem memóriája haldoklik? Vagy kevés a Coolink 500w-os táp? -
#6261 bug -
mnorbi #6260 lehet én vagyok gyengébb képességű,de a birodalmi griff specc képessége hogy mukszik ? kijon egy dupla csik amin végig fog menni de bárhogy csinálom nem sebez csak végig repül az irényon azt hello , -
ArchDruid #6259 A Főnix még sajnos mindig irgalmatlanul bugos... :(
Megtámadtam egy csapatot Sanctuary sereggel, és a Kardmestereimet le is írtották szépn! De olyannyira, hogy ha jobb gombot nyomtam rajtuk, kiírta, hogy 19 van még a 67-ből és valami (-429000) szám volt zárójelben és heal varázslat sem hozta vissza őket. Itt már csak egy varázslat segített, méghozzá a Reload! :(
Egyébként sajnos tényleg vannak nagyon zavaró félrefordítások. Pl amikor megtámadsz egy lényt, és az megijed, és elfutna... Akkor mi az, hogy "Távozol tőlük" ????
Talán inkább "Futni hagyod őket" -
#6258 a demókban semmi parasztvakítás nincs. általában a játék egy-két pályáját tartalmazzák.