7
-
skiryo #7 Mika, Kasabian, Faithless, Peaches, ez tényleg 0 szolgáltatás hülyegyerek...:D -
#6 Azt hittem, sg-n nincs politika, vaze. -
bippo #5 Ja, elképzelem, hogy amikor már csak féloldalasan férsz a pulthoz, annyian vannak, közben részegen a pultnál próbálod eltalálni a pin kódodat (ha emlékszel), úgy, hogy más ne nagyon lássa. Vagy a pultos fülébe ordítod a számodat, akkora a zaj. Vagy a piától nedves pulton részegen aláírni a blokkot. Ja, közben mindenki arra vár téged anyázva, hogy érkezzen meg a visszajelzés a banktól.
Szóval nem tudom, hogyan lehet kényelmesen, de biztonsásogan megoldani. -
bippo #4 Hát igen. Nem csak vevő oldalról nem alakult ki a kultúrája.
Én pl. pultosnak alapból nem nagyon adok borravalót, (pincérnek, futárnak inkább), szóval tőlem nyugodtan foghatja a kártyára :)
Meg amikor 500 a vizezett sör, akkor ne a borravaló miatt sírjon. Szóval magyar a borravalón spórol ilyenkor, a külföldi meg alapból nem nagyon ad, Mo-on ilyen fene nagy szokás.
Meg amíg a bankok olyan árakkal dolgoznak, mint most, ne csodálkozzanak, ha az emberekben nem alakul ki a kártya és annak rendszeres használata iránti bizalom.
Plusz ha buliban vagy és kifogysz a pénzből (vagy elveszted a kártyát, vagy otthagyod a sátorban - részegen bármi lehet), a haverok kp-ban kisegítenek bármikor, kártyával neccesebb.
Szóval lehet, hogy biztonságosabbnak, egyszerűbbnek, kényelmesebbnek tűnik, nem feltétlenül az. -
#3 Ha te nullának érzed a szolgáltatást, nem kell kimenni és fikázni.
Én kint voltam tegnap, és baromi jól éreztem magam. Sajnálom azt, akinek a zsidózás jelenti a legfőbb örömforrást. -
DeviloftheHell #2 meglehet oldani kisem kell menni és ezek a zsidok nem tesznek zsebre sulyos pénzeket a "nulla" szolgáltatásért -
morden #1 Unokaöcsim ilyennel jött szigetre, nekem kellett kisegíteni kézpénzzel a főhelyen lévő büfénél, mert nem fogadták el a kártyát pont.