343
S.T.A.L.K.E.R. 2
-
#181 Pcsába, ha ez valóban így lesz. -
#180 Ugy nez ki a S.T.A.L.K.E.R 2-nek annyi.:(
"Our company appeared in March 2012 in Kiev. Ten years earlier, when at GSC Game World we started developing the renowned S.T.A.L.K.E.R. game series and continued working on it until December 2011 when the studio was unexpectedly shut down and the S.T.A.L.K.E.R. 2 project – frozen. We did not reach agreement with the rights owner regarding the use of S.T.A.L.K.E.R. brand, that’s why we made the decision to move forward as an independent studio with a new project. That day became our starting point for Vostok Games."
Vostok Games
-
#179 üdv Cryzone mod:D -
heady #178 Ez véletlenül nem az első rész cry engine-re átültetett verziója? -
#177 jó vicc :D -
#176 Stalker 2 BildGameplay -
#175 Köszi! Ez szerintem teljesen rendben van. A karakter animáció a STALKER-nél is és a vérszopónál is tetszett.
Amit hiányoltam, az a STALKER karakter futás animációja. Bár aki játszik a STALKER játékokkal teljesen megszokta a tipikus stalker-es futást, de az sajnos nagyon kritikán aluli az összes részben, remélem csiszolnak majd azon is. -
#174 -
#173 Áhámmm, akkor nem értem miért hozták le újra.
Na, mind1. STALKER-re se kellett sokat várni. -
#172 Ezt már januárban is írták linkelve is volt. -
#171 S.T.A.L.K.E.R. 2 - idén nem
"Még mindig nem rendeződött megnyugtatóan a S.T.A.L.K.E.R. második részének a helyzete, noha elviekben a jogi akadályok elhárultak a projekt elől. Legutóbb viszont arról lehetett hallani, hogy a pénzügyek miatt nincsenek könnyű helyzetben a készítők, akik folyamatosan befektetőket keresnek a játékhoz. Nos, úgy tűnik halad az ügy, legalábbis erre utal az, hogy a Twitter csatornájukon megerősítették, jelenleg is dolgoznak a folytatáson és nem szünetel a projekt. Megjelenési időről viszont még korai beszélni, bár annyit elárult a csapat, hogy a 2012-es boltokba kerülés lehetetlennek tűnik. " -
#170 tudom tudom.csak pang a topik,hátha valaki talált érdekességet csak visszatartja:D
Nme szeretek én se gs-ről linkelni! -
#169 várom már nagyon, talán jövő évben már lesz is belőle valami -
Bulics #168 Jók ezek a cikkek (itt is megírták, az sg-n)
A cikk fele eleve arról szól hogy van egy olyan játék hogy stalker és hogy lesz második része és hogy mi ezt a hírt leadjuk most. A másikfele pedig arról amit eddig is tudtunk illetve arról amit nem tudunk és most sem derül ki... -
#167 http://www.gamestar.hu/stalker-2-allapotjelentes.html
semmi konkrétum amúgy -
#166 #162: "Egy PS3 joypadján nincsis annyi gomb, amire az összes lehetőség ráférne"
hát igen, a hülyeség ugye gyorsan terjed :)
nincs annyi gomb - ez igaz
de van helyette tonnányi gomb-társítási lehetőség értsd: gomb-kombináció
kedvenc példáim erre az OF: Dragon Rising, OF: Red River és a Skyrim
2012-ben MW? melyik rész és mikor jön?
#165: "Van aki végig sem viszi a BF v a MW kampányát"
igaz, viszont megfelelő campaign nélkül a kutya nem vesz meg játékot
ezért nem lett kasszasiker a Bodycount, Brink, Medal of Honour és a Homefront sem
és ezért döntöget minden évben eladási rekordokat a CoD100 -
Drazse23 #165 A BF-ben egyenesen odáig voltunk a rombolható környezetért, már a Bad Company első részében is. A 2-ikban és a BF3-ban már új szintre emelték a pusztítást. A STALKER-ba szerintem is felesleges lenne betenni (eddig is megvoltunk nélküle). Éppen eléggé lepusztult, elhagyatott a hangulata így is. A Bad Company 2-ben az épületek berendezése igen szegényes volt, a tereptárgyak pedig mind egy sémára készültek, az eddigi STALKER-ek részletgazdagságukkal és változatosságukkal különböztek pl. a BF-től. A STALKER-ban ha lerombolnál egy házat, egy lépcsőt, falat stb., előfordulhat, hogy a későbbiekben szükség lenne rá, pl. menedékhely vagy egy elrejtett cucc lenne ott. Max pár kisebb dolog, fakerítés, dobozok vagy bútorok rombolása lenne célszerű. A BF-el ellentétben nem hiszem, hogy valaki sok lőszert vagy gránátot áldozna egy ház rombadontésére, hogy rádöntse a benne lévőkre.
A butítás kerüljön csak át konzolra, de a PC-s verziót jobb lenne, ha nem érintené. A Bad Company 2-ben sem volt fekvés, kihajolás, mivel az konzolra is ugyanúgy készült. A STALKER a sok életszerű lehetőségével (is) szerzett magának rajongótábort (evés, sebesülés, alvás, kereskedés, fegyverek használódása, stb.), nem lenne jó, ha a konzolos verzió miatt a már megszokottnál is kevesebbet kapnánk.
Lehet, hogy rossz példa volt a BF, mivel a STALKER-ekkel ellentétben az multira van kihegyezve. Van aki végig sem viszi a BF v a MW kampányát, csak a multival törődik, én meg ki sem próbáltam a STALKER-ek multiját, mivel a single annyire lekötött. -
#164 Nincs értelme a rombolható környezetnek, ez nem háborús játék. -
#163 1értelmű, hogy butább lesz. A harc rendszer alapból. Nem lesz fedezék mögül kihajolás - amiből következik, hogy más lesz a harcrendszer. Majd kitalálnak helyette vmi mást, de az eddigi alternatív megoldások 1ike sem ér fel vele. Tehát ezt a részét csak úgy tudom elképzelni, mint a mai FPS-ekben.
A tartalom már így is részről-részre csak szűkült sajnos.
Ami nagy kérdés az az, hogy melyik konzol generációra fog majd készülni az engine.
Ha a mostanira, akkor csak csinosítani kell a jelenlegi engine-t. COP egyértelműen a legjobban optimalizált rész lett. Shader-eken meg tudnak tuningolni, textúrákat is könnyű kraftolni, ill. beletenni pár effektet.
Ami szopás lehet az az, ha nem szakítanak a STALKER-e jellemző "trendekre", hogy a Maga idejében minden rész a legújabb technológiát alkalmazta és nem volt vas amelyen elfutott volna. Szóval ha megvárják vele az új konzol generációt és az alá fogják fejleszteni, akkor ugyanaz a helyzet lesz mint ami eddig is volt.
Azonban ha maradnak a mostani konzol platformon, akkor meg baromira ki kell majd maxolniuk a jelenlegi lehetőségeket ha nem azt akarják, hogy lehúzzák a játékot.
Mai FPS-ek közül talán a BF3 és a COD-ot lehetne felhozni. COD felett egyértelműen eljárt az idő, mégis az SP kampány jobb lett, mint a BF3 kampány része. Azonban minden másban a BF3 az amilyennek egy játéknak 2011/12-ben lennie kell. A COD-os engine-t mégis évek óta el tudják adni és talán még 1 újabb COD-ot ki tudnak hozni vele, de utána váltaniuk kell, mert a BF mellett nem fognak tudni labdába rúgni.
Nagyon jó lenne, ha a STAKER2-ben már nem egy statikus környezet lenne, hanem rombolható, normális fizika, ... (amit már most is lehet)
Én ettől a részétől tartok a leginkább. Ukránok eddig sem arról voltak híresek, hogy optimalizált játékokat adnának ki. (STALKER; Metro; rep.szimek) Nagyon el lehet qrni egy játékot azzal, ha élvezhetetlenül belaggol; ingadozik és lezuhan az FPS; vagy csak szimplán nincs normális FPS érték. -
Drazse23 #162 Hát ha idén nem készül az sem nagy tragédia. Rakják össze rendesen, ha jó munkát végeznek, akkor kivárjuk a végeredményt. Addig is 2012-re is jut pár FPS, BF, MW, stb. mainstream játékok. De a STALKER, a többiekkel ellentétben sokkal egyedibb.
Nem tudom mennyire jó ötlet a konzolos verzió. Én mindig amellett kardoskodtam, hogy egy olyan, annyi játékbéli lehetőséget kínáló FPS igazán PC-re való. Egy PS3 joypadján nincsis annyi gomb, amire az összes lehetőség ráférne. (Igaz a Fallout-ot is megoldották, de ott van időmegállítás.) -
#161 STALKER Online - Csernobil újabb gyöngyszeme -
#160 Idén már nem jön -
NovaTerra #159 És a mai napig élő játék. Értem ezalatt, hogy rengeted mod készült és készül hozzá. Egyébként, ha lesz konzol verzió, akkor vélhetően rendesen megtámogatják reklámokkal. A kiadó se a maga ellensége és nem hülye gyerekek gyülekezete. -
bgabor #158 Az internet korában egy ekkora nyugati rajongótáborral rendelkező játék márkaneve nemhinném hogy ismeretlen lenne. Sok a rajongó amerikában és kanadában is. A Stalker az egyik a kevés olyan keleti fejlesztésű játék közül, amit kapásból megismer bárki nyugaton. -
gosumofo #157 A konzol nem egyenlő jó eladásokkal, ahhoz jól be is kell reklámozni soksok dollárból, ami a csőd szélén nem biztos hogy fog menni.
Konzolon is nagyon sok játék bukás, ha évekig baszakodnak akkor az se segít rajta.
Egyrészt lejön belőle a microsoft sarca, meg egy amerikai dvd eladásán annyi pénzt vesztenek hogy nemigaz. 5-10+ konzolos eladásból lehet annyi bevételük mint 1 steamesből, ami ilyen "ismeretlen" játékoknál elég nehezen kivitelezhető.
MO-n is csak azért tudunk róla mert az előző évtized eleje óta ment a hype az újságokban meg honlapokban mert pár órára volt a fejlesztő cég és mindig meghívták az újságírókat. De nyugatabbra szinte ismeretlen márkanév a stalker.
A fejlesztőktől meg nem várható kb 80%-nál jobbra értékelt játék, nagyon nehéz dolguk lesz ezzel. Valamennyi plusz pénz jön majd belőle, kérdés hogy ők mennyit áldoznak rá amíg megjelenik, jó kilátásokkal nem hátráltak volna ki a befektetők a játék mögül. -
#156 Mivel konzolra is fog jönni így sokkal több bevételük lesz mint eddig volt! -
gosumofo #155 az első rész is 4 évet csúszott, inkább ne mondjanak semmit :) -
#154 1et értek
és sztem még egy párszor el fogják játszani, h
jaaaaj, elfogyott a költségvetés, 2 hónappal később: hurrá, új befektető van stb.-stb.
a figyelem Nagy Úr manapság
jó lenne viszont tudni, h mikorra tervezik 1általán a kiadást jelen tényállás szerint -
#153 Lexarom, Tőlük nem sajnálom a pénzt és Nekik el is nézem ha így lett volna. (de szerintem nem így volt, ugyanis megjelenés körül egyértelműen aduász lesz, tök mind1 hányadik COD; BF; NFS; GTA; stb... fog megjelenni addigra) Stalker-ből még csak a 2. lesz. :D -
#152 Van már valami kép a játékból? -
#151 Egyébként én ebben marketinget érzek.Csak beadták a pánikot és a sok ember egyből a stalkerek felé fordította a tekintetét esetleg ebben az időszakban vettek is pár stalkert hogy hátha még menthető a cég.
Szerintem tuti ez volt! -
#150 Újjongok!!!!!111 -
#149 egy ilyen jó játéknak el kell készülnie !!! -
#148 Zsír folytatják a fejlesztést!!!!!! -
zmok #147 Köszi! -
#146 3 sec volt ;) -
zmok #145 Melyik MOD-ot köszönhetjük nekik? -
#144 -
#143 Facebookrol kicsit kesobb:
"The Stalker team continues work on the project and hopefully everything will turn out well. Good Hunting Stalkers!" -
#142 "Bár már jó ideje lakatot tettek stúdiójuk ajtajára, úgy tűnik mégsem veszett el minden. A STALKER franchise mögött álló GSC Game World látszólag minden héten tartogat számunkra valami szívhez szóló, kurta monológot, amivel életben tarthatják a remény parazsát. Múlt hét elején biztosítottak minket, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek a STALKER 2 érdekében, s néhány órával ezelőtt ismét optimizmusra kívántak hangolni minket egy sokatmondó tweet-tel: ebből kiderül, hogy a csapat záros határidőn belül egy hivatalos bejelentéssel áll a színünk elé.
"Kedves Stalkerek: Úgy január közepéig semmilyen hivatalos hírrel nem szolgálhatunk. Ugyanakkor van okotok reménykedni! Szerencsés vadászatot!"
Nos akkor nem tehetünk mást: várunk január közepéig."
info: GC