25
Zombivadászat a Commandos nyomdokain!
-
#25 Valaki megtudná mondani hogy a fenébe lehet növelni az életerőmet? Vagy ebbe a játékban ilyet nem lehet?
Annyit tudtam elérni hogy a "vérzést" elállítom ,de az életerőmet nem tudom növelni és így marha nehéz :( -
#24 Most http://www.indiegala.com/-on 200 Ft a játék (Steamen regelhető). -
#23 Ha, valakinek megvan és szeretne játszani vele szóljon! -
#22 Az a baj, hogy bughegy az egész :) Egyébként jó lenne -
#21 Na senki nem nyomja? Coop milyen, megy hamachival vagy Tunnglevel? -
Noodlee #20 A tolókocsis doki sem gyógyít? -
meteoreső #19 nem értem, nekem az életpontot nem gyógyítja (zöld) a gyógyszer
anélkül meg egy pályán 6 étést bekapva véged
nem lehet gyógyítani vagy csak rossz verzió ? -
#18 ehem -
#17 angol kellenehejj :D -
#16 Ráadásul nálam nem is működik :D -
#15 Németül -
#14 Befutott a kalózöbölbe ^^ -
#13 Hát az szipiszupi lesz :> -
#12 Elvileg novemberben érkezik? -
#11 Banner?
-
#10 Bejön, mikor jön? :D -
#9 Kíváncsi vagyok: lesz-e benne multy -
#8 Jó kis zobivadász jázék lesz majd -
#7 Ez egy rakás szar... -
#6 zombiturmix -
#5 +fav
Állat!!! -
#4 Mi az a Zobi? -
#3 Há', ölég foscsi. -
#2 ! -
A zombis videojátékok reneszánszát éljük, és nem úgy tűnik, hogy a közeljövőben változna ez a trend. Most a német Headup Games állt be a sorba egy olyan alkotással, amelyik ismét a hörgő-morgó élőhalottakat helyezi középpontba. A fejlesztési munkálatokért a nem túl ismert Crenetic Studios lesz felelős, a produktum PC-exkluzív lesz, és 2010 novemberében jelenik meg. A csapatban szerencsére találhatunk néhány tapasztalt veteránt, közülük Carsten Widera-Trombachot, a vezért, valamint Markus Kark vezető programozót érdemes kiemelni. Mindketten több mint 10 év tapasztalatával vannak felvértezve, legjelentősebb munkáik közé a Gothic első két részét sorolhatjuk.
Ennek ellenére a Trapped Dead még véletlenül sem szerepjáték lesz, hanem egy taktikai elemekkel alaposan meghintett valós idejű stratégia, amelyben egyszerre 4 karaktert irányíthatunk a zombik tömegei ellen. Mindez co-op opcióért kiált, amely természetesen benne is lesz a programban. A játékhoz már létrehozták a weblapot, ahol jelenleg csak egy concept artokat cserélgető videót tekinthetünk meg, ám ez hamarosan változni fog.
A történet a korai 80-as években játszódik egy Kansas Cityhez közeli kisvárosban, Hedge Hillben. Egy genetikailag módosított kukorica magjai indítják el a fertőzési hullámot, amely először egy kutyában, majd az általa megharapott emberben terebélyesedik ki, és nem kell hozzá sok idő, hogy a városka lakóinak nagy része zombivá váljon. Minderről mit sem tud Mike és Gerald, a két egyetemista srác, akik éppen piknikre tartanak, ám kénytelenek megállni egy benzinkútnál, amelynek a személyzete már fertőzött. Talán az előbbi sorokból is látszik, amit a készítők büszkén el is ismernek, hogy sok ötletet merítettek a 80-as évek sikeres horrorfilmjeiből.
gamechannel
Első képek