Bioshock: Infinite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Singularity jó kis játék de nem volt úgy felépítve, úgy tálalva, olyan tartalommal megtöltve, hogy érzelmileg is nagy hatást gyakorolhasson, nem is volt erre igény. Egy fokkal kicsit jobb volt mint a Timeshift, bár nekem az is tetszett.
A BioShock Infinite-nek és ide egy rakás más játékot is fel lehetne sorolni, melyek egyre igényesebb, egyre történet -és karakterközpontúbb játékok csodaszép grafikával, kreatívnál kreatívabb megoldásokkal, na
ezekért a gyöngyszemekért éri meg igazán játékosnak lenni.

Pedig a Raven Software fénykorában jó játékokat csinált. A Wolfenstein 2009-ben lett elég középszerû. De valamin dolgoznak most megint úgy tudom.
kill3r21
Singularityben hatalmas a LOST-os utalás, napokig röhögtem rajta 😄
A singularity a reklám hiánya miatt lett ismerelten= szinte nulla marketing mielõtt megjelent volna.
Én nemrég vittem végig, picit rövid, de amivel megtöltötték, az nagyon jó.
Jah, a Singularity is jóféle játék. Persze nem olyan jó, mint a Bioshock, de szerintem csúnyán alul van értékelve 😊
Végignéztem a "megmagyarázós" videót,azt hittem a singularity- tól bonyolultabb történetet nem tudnak kitalálni ugy látszik tévedtem.)
Egy kis kedvcsinálónak:
http://www.youtube.com/watch?v=_qCRFcTxckA

DeerHunter01
nagyon remélem, hogy folytatják az alaptörténetet 😊

\"Erről van szó!\"

Várós...😛
DeerHunter01
<#eljen><#eljen>

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
Köszi szépen a válaszokat.

\"Erről van szó!\"

Valóban kijött a Season Pass, mert én megvettem már Steam-en. A három DLC-t majd automatikusan kapom meg, ha megjelennek.

3 dlc jön majd, amit ugye a Season Pass-szal rendelkezõ emberek "ingyen" kapnak, meg emellett vannak a fegyverek, stb., amit már megkaptunk. Hogy a másik 3 mikor jön, azt még nem tudni.
DarkSector
Igen gondoltam legyen kerek, eddig 99 ilyennel játszottam, ez a 100., nem érdekelt csak azé vittem végig hogy meglegyen a 100 ilyen story-s játékom.
Közben használtam telefonos segítséget is hogy most akkor mit kell csinálni, meg mi merre.
Eléggé nehéz volt. Megszenvedtem vele. 1 délutánom ráment, sok helyen baromira el lehet tévedni, hogy most a falnak menjek vagy ugorjak a mélybe vagy nyissam ki az ajtót...
Nehéz volt dönteni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DeerHunter01
Én úgy tudom, hogy a season pass még nem jött ki, csak egy kisebb dlc ami új fegyvert, képességet meg még 1-2 dolgot tartalmaz, de nem külön sztorit/folytatást.

\"Erről van szó!\"

wesker24
A Bioshock Season Pass kb a játék megjelenésével együtt jött ki !

Aki megvette az automatikusan megfogja kapni hozzá a DLC-ket amint megjelennek !
DeerHunter01
A Season Pass DLC mikor jön ki? Nem találtam sehol konkrét dátumot...
Elvileg több órányi játékidõt fog tartalmazni, új történettel, stb...
Szerintetek tovább viszik Dewitt és Elizabeth történetét?

\"Erről van szó!\"

jarlaxxe
Én egyáltalán azon csodálkozom, hogy ilyen infantilis gyerek létedre bele kezdtél egy ilyen elgondolkoztató összetett story-s játékba.

Fpocok
Pedig de. Nekem senki se jöjjön azzal, hogy milyen tökéletes, amikor ILYEN VAN BENNE.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Nekem azért Nagyjából (8/10) , persze nem szeretek pontozgatni, mert grafikában-AI-ban nem érzem masszívnak a játékot.

Valamint egy picit durva hogy feleslegesen mentem 8-10 órát, mert kapásból az elején öngyilkos lehetett volna, és megspórolok egy délutánt. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem 10/10 számomra se a játék. Inkább 9.5/10. Nem ez miatt. Egy ilyen kis hülyeséget felhozni oknak, ami miatt nem 10/10, te se gondolhatod komolyan 😄
DarkSector
Az sokkal hosszabb mint egy sima 1 mondatos válasz. 😄

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

szucsy89
Tulajdonképpen igen.
DarkSector
Jól értelmeztem a játék lényegét?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Te magad okoztad a helyzetet, ezért megoldásképpen öngyilkos lettél?

szucsy89
Most azon gondolkodom hogy ez trollkodás, vagy tényleg így gondolod amiket leírsz? Mert akkor vannak bajok...
Fpocok
Mindegy.
Viszont ezt a kettõt soha senki nem fogja megmagyarázni... mert nem lehet. Ekkora hibát hogy csinálhattak? Ezek után 10/10? lófasz.

Nem szar a történet. Jaj! Nem. Nem értek egyet Aullah-hal ebben, mielõtt ez gondolnátok 😄 Nekem nagyon bejött, de az a rész tény, hogy hagy maga után kivetnivalót.
Igen, így 😊 Szerintem minden logikusan gondolkodó ember elrejtette volna a kezét, miután meglátja a képet. Elég egyértelmû volt a képekbõl, kukucskálós videóból, hogy az ún. False Shepherd-et nem látják szívesen (enyhén kifejezve), bárki is legyen az.
Fpocok
Ez az bazmeg... mindig ezt kapom én is... szerintem szar a történet, erre jönnek, hogy nem értettem/értettük.
Hát engem már az elsõ végigjátszásnál fogtam a fejem... ekkora baromságot. Kb már itt elvesztett a játék. De akkor magyarázd már el okoska.

Sirch
Mikor elõször játszottál a játékkal, akkor is így gondoltad?
Akkor még egyik jelrõl se tudhattad, mire utal, milyen események beindítója lesz. Pont annyit érthettél ezekbõl, mint amennyit a történet szerint a fõszereplõ.

DeerHunter01
a végérõl még annyit, hogy:
az az Elizabeth, akivel végig együtt voltunk a játékba és utolsóként maradt mielõtt elsötétült a kép, õ is eltûnt, megszûnt létezni teljesen? vagy egy másik világban tovább él? mert, ha Comstock meghalt, akkor ugye õ sem létezhetett, csak megkavart a végén, hogy nem mutatták azt, hogy õ is eltûnik a többivel együtt...

\"Erről van szó!\"

#1714 😊
coolpet
koszi, meg is van. Durvasag volt a vege, es nem is tejesen tiszta mi miert is van 😊

Battletag: coolpet#2467

Kb. fél órával vagy a vége elõtt.
wedge31
Az már kevéssel a vége elött van.

coolpet
sracok!
ott vagyok, hogy
Bevertem comstock fejet, es a madarat megkertem, hogy segitsen a vox populik elleni harcben.

Mennyi meg a vege?
Koszi!

Battletag: coolpet#2467

Egyetértek a spoiler-ben leírtakkal. Mindkét dolog elég nagy bénaság.
Omlás
Remélem nem gond ha megosztom veletek:
MGC Bioshock nyereményjáték

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

DarkSector
thx, közbe meglett csak kiderült hogy a hollókat még1x fel kellett szednem...😄

MerlinW
Ability Q, gear O billentyûk.

[merlinw.org]

DarkSector
Jah annyira nem nehéz a játék, csak ki akarom próbálni mindegyik ability-t a kiváncsíság miatt. 😄

DarkSector
thx

Vannak gear-up-ok, azok másnéven perkek, nemtom vágod-e. Én elõször nem tudtam, bár nélkülük is megvan az ember szerintem 😊
Fpocok
Amúgy az a két dolog csak engem zavart nagyon...
hogy amikor kihúzza a 77-est, akkor 0 reakciója van rá? Pedig elõtte kapott róla üzenetet. Na meg amikor látja, hogy a false shepard kezén AD van... meg neki is az van, ennek ellenére SIMÁN MUTOGATJA MINDENKINEK. Normális ember letakarta volna, ha van egy minimális esze.

Ez a két dolog engem már a játszáskor is zavart, most mégjobban.

wedge31
Alapból Q de arra teszed amire akarod.

DarkSector
Srácok az ability-k közt hogy tudok váltani hogy melyik 2 legyen éppen nálam?

DeerHunter01
Rég kötött le ennyire egy játék. 10/10
A sztoriról jó sokáig fogunk még beszélni, nem könnyû eset...
pár hssz-szel lejjebb írta valaki ironikusan, hogy "happy end" 😄
szerintem az a "vége", a "valóság", ami a stáblista után van, mikor Dewitt bemegy Elizabethez (Annnehez), az, hogy hogyan boldogul(nak) a jövõben, ránk van bízva.

\"Erről van szó!\"

Van egy kis baki egyébként ebben az egész skyline dologban. Amikor nagyban hasítok rajta és közben elõrébb ugrok valamennyivel, akkor zuhanás közben, mielõtt újból ráérkezne, tulajdonképpen Booker teste átmegy a sínen.