2091
Bioshock: Infinite
-
#531 Jah, biztos azért.
A Bioshock nem ugyanerre a konzolgenerációra jelent meg anno?
Költői volt. -
#530 pff... kurva anyjukat.
Csak azért csinálják ezt, mert a konzol gamepad... ez az ok. Aki mást mond, az hazudik. Tehát ez a faszfej is hazudik. Rohadjon el, amiért hülyén néz mindenkit. -
#529 Szóval azt akarják hogy használd is a fegyvereket és a képességeket, ne csak úgy legyenek. Ezért lesz kevesebb, viszont azok mindegyikére szükséged lesz, ha nem akarsz megmurdázni úton-útfélen.
Tegye fel a kezét az, aki Bioshockban háromnál több fegyvert/plazmidot/tonikot használt egy végigjátszás során.
Na jó, tonicból talán többet. -
#528 Jah, pont itt beszél arról Ken Levine a második videóban, amit írtam én is korábban.
Hogy miért is lesz csak 2 weapon slot és kevesebb plasmid (vigor) a játékban, mint a Bioshockban.
"we have this system that will absorb the player if he's not using weapons and vigors properly" -
#527 Nem, viszont véletlenül 3 j-vel írtam 4 helyett. -
ratgab #526 Ugye a szubjektív szóból direkt hagytad ki a b betű-t?! Ugye? -
#525 Ez mondjuk erősen szujjjektív, de tény hogy egy olyan világban amelyikben a Far Cry 3 95% körüli értékeléseket kap, azért érdemes odafigyelni arra hogy milyen review-kat is olvas az ember, és mire ad ki pénzt. -
#524 Most is vannak jó játékok, de a 99%-uk indie. -
#523 Leírhatod a véleményedet, ez természetes. A konzol fórumban. -
#522 Hát persze, mert ma már minden szar és 10 éve voltak igazán jó játékok nemde? :D -
#521 Az. Nagy rakás kaki. Sehol nem lesz az első részhez képest. -
#520 Úgyis szar lesz nemde? :D -
#519 Tegnap este társasági életet éltem :D Úgyhogy ma láttam, hogy megjött a kódom. Már csak azt a minigamet kellene tolni a DLC-kért. De kezd nehezedni, meg kedvem se sok van hozzá :D -
Harbinger #518 Tegnap este óta van pre-load. Sorry, elfelejtettem. Steam groupjában írták. -
#517 Kezdődik a pre-load ja.... A warezt meg ki nem sz*rja le. -
#516 Keddig még elvagyok a resi6-al bár lehet, hogy mindjárt hagyom a fenébe mert elég gyengécske lett. -
#515 APA KEZDŐDIK!
Persze nincs is warez konzolon, szóval ne is figyeljetek ide. Biztos elírták. -
#514 nem rombol meg ilyenek,de másról nem szól az élete:) tudomásunk szerint -
mester1987 #513 Addig még nincs gond, ha szórakozásként játszik, mint hobbi. De ha már rombol, dönt és agresszív, akkor kell a kényszerzubbony xD -
mester1987 #512 Így van!!! Ki is mondta ezt Ryan? :D -
#511 hehe.hülye : d -
Harbinger #510 "A man chooses. A slave obeys." -
Árnyvadász #509 Te konkrétan senkit nem érdekelsz. Ha nem veszed észre magad, szólok: ostoba, buta ember vagy és kőkeményen játékfüggő. Beteg vagy. Orvosi eset. -
mester1987 #508 Azt nem is írtam, hogy ne :) -
#507 Véleményem had írjam már le.Sok ember így dönt a vásárlásról.
Ha spoilert akarok írni az spoilerbe lesz nem kell pánikolni. -
mester1987 #506 Jó csak ne spoilerezz és ne kritizáld a játkot mert valakit még befolyásolhat is. A játékidőt 15+ írták, szóval az rendben lesz. De ez is csak magánvélemény! -
#505 Azért tolom végig boxon, mert sok embert érdekel hogy az only story csinálása milyen hosszú.
A pcn így már nem ér váratlanul semmi.
Meg a jó játékokat amugy sem egyszer viszem végig.
-
#504 Elgondolkodtam ,hogy most lemondom az előrendelésem... -
#503 én se értem ezt a dolgot.kicsit beteges.de főleg ez hogy mintha mást várt volna,a videókban is ez volt,de nem értelmetlen a hent,na mindegy,angol tudás hiányában sajna ő nem igen fogja érteni hogy miről szól:| -
mester1987 #502 -
#501 jaj mar en orulok, hogy van kishazanknak egy grebberje, mert eddig csak norvegokkal talalkoztam, akik 5 perc jatek utan mondtak, hogy nem kellene jatszaniuk, mert nem reg jottek az elvonorol, amit nem drogfuggoseguk miatt latogattak, hanem szamitogepes jatek/szerencse jatek erdekeltsegben :)
Aztan meseltek a reszleteket, mit tettek/nem tettek az eletben, hogy jatszhassanak.
Na o pont ilyen, vagy tevedek grebber?
Ami meg meg jo kiindulasi alapot ad, hogy elmondja a velemenyet, bar nekem a videokbol is ez jott le, de szavai megerositenek benne, ez nem az en jatekom lesz valoszinuleg. De ha mar ekkora felhajtast csinalnak kore, biztos megnezem.
-
#500 Megveszel valamit PC-re de előtte azért végigrohansz rajta konzolon is ráadásul úgy ,hogy nagy grafika mániás. Számomra ez több, mint érdekes. Eleve már az sem tiszta nekem ,hogy ha megveszel valamit PC-re akkor mi a szarnak előtte végigrohanni rajta konzolon? Nem lenne értelmesebb csak PC-n szépen nyugodtan végigjátszani? -
#499 Az első rész inkább más volt.
Ott azt láttuk ahogy széthullik a Ryan által megálmodott világ. Splicerek, Big Daddy-k, Little Sisterek mindenhol.
Itt viszont még látjuk hogy milyen Columbia "békeidőben", és csak utána szabadul el a pokol.
Maga a setting meg...ízlés dolga. Nekem Columbia jobban bejön, mint rapture.
Ami viszont nem, hogy az előzetesek alapján csöpög a játékból az az igazi elb*szott, túlzott amerikai patriotizmus, amiből viszont a világ többi része általában nem kér, és ez szerintem sokaknál deal breaker lehet.
-
#498 Nem sok olyan game létezik amit amiatt ne vinnék végig mert szar!
Erre meg nem is mondtam ilyet egyáltalán!Csak hogy nem nyűgöz le.Valahogy az első rész az jobb volt a vízalatti világgal.Ez olyan közömbös nekem.
A codozást meg azért mondtam mert többen jönnek mint az előző részekben! -
#497 talán ez nem neked való játék lesz.attól hogy még jönnek rád egy csomóan,nem lesz cod.és a videóbol is látni lehetett és azt is hogy miért.lehet tudni,persze ehhez kell angol tudás márt.bocs ez nem genyóskodás volt de nem csak úgy oknélkül.az meg hogy neked nem jön be az egész világ,már eddig is leszűrhetted volna,nem hinném hogy szarabb mint a videókban.nem muszáj erőltetni a gamet ha nem jön be.:) -
#496 Csak tudnám miért gondolod ezt! -
#495 Hát nem tudom de szerintem te valahol már klinikai eset vagy. :) -
#494 Nem tudom miért megy a cod-ozás, az összes többi játékban is ez megy. -
#493 Kipróbáltam.Grafikáról nem beszélek mert konzolon hagyjuk.
Az új "erők" és a megszerzésükkor kapott animációk egész jók.
Maga a környezet és a "pálya" valahogy nem nyűgözött le.
Eddig semmi olyat nem véltem felfedezni ami miatt 9.5 pontot érdemelne!
Remélem azért később beindul mert eddig Cod feeling csak más világban.Magyarán ömlenek ránk és tömeghent! -
#492 :DD
Nekem is megérkezett, elég terjedelmes a mérete, 14,9 gb:O