2091
Bioshock: Infinite
-
#571 Na megrendeltem én is CDG-ből. Steelbook + poszter + Bioshock 1 kód extrákkal nem rossz vétel. Két kamu DLC engem nem izgat. -
#570 Nem irod be a dlc kódját és annyi, legalábbis én igy szoktam a cheat dlc-ket kezelni. -
mester1987 #569 Abban is tonikok voltak jól emlékszem?!
Plusz a kiegészítő DLC-k. -
#568 A Bioshock 2-ben ha jól emlékszem már a 0. napon ott volt a dlc, csak unlockolni kellett, ami viszont tényleg undorító.
Mondjuk így van ez a Battlefield 3-al is. Most hogy megjelent az End Game már 20 giga lett a játék, pedig nekem csak a Karkand van meg, vagyis 6 giga linkre van fent a gépemen.
Ahogy upgrade-elnék Premiumra, azonnal elérném az összes többi tartalmat.
Faszom, legyenek inkább dobozos kiegészítők újra 4-5-6000 forintért, az összes tartalommal. Én exkluzivitásért nem vagyok hajlandó fizetni, 2 különböző kiadást hülye lennék megvenni, ha meg kifizettem a játékot teljes áron, akkor nehogymár az alapból benne lévő tartalomért fejjenek meg még egyszer (vagy többször).
-
mester1987 #567 Talán a BioShock 2-ben is volt plusz tonik. Lehet nem PC-re de olvastam :D -
mester1987 #566 Annyi hogy aki megteheti vegyen kettőt, mert a másikba kap más tartalmat, ki van ez a kapzsiság találva... -
#565 Sosem fogom megérteni, ennek mi a fasz értelme vna. -
mester1987 #564 Ezekkel a DLC-kkel elvették a lehetőséget attól, hogy a játékos megküzdjön az extra tartalmakért magában a játékban (vagy nézhetjük úgy is, hogy ugye pénzért vesszük meg és azért is meg kell küzdeni a való életben, ami már pofátlanság)
Ultimate Songbird Edition
Upgrade Pack
Start the game with three exclusive Gear power-ups:
BULL RUSH, EXTRA! EXTRA, BETRAYER
Premium Edition
Industrial Revolution DLC
Start the game with three exclusive Gear power-ups:
HANDYMAN NEMESIS, SUGAR RUSH, FLEET FEET
500 Silver Eagles (the game's currency) and five lockpicks, as well as access to the Industrial Revolution puzzle game that will allow you to unlock the history of Columbia and support Facebook integration.
Comstock's Bird's Eye Sniper Rifle DLC -
#563 Nah, pont ebben a pillanatban írtam erről :D -
#562 8GB az kizárt PC-n, ilyen felbontású textúrákkal mint a videókban.
Amúgy meg aki preloadolta az meg tudja mondani mekkora. -
pcgammer #561 Huh szép nagy a preload 14.85GB :D Ez sem lesz kicsi :D -
mester1987 #560 Egy ilyen árkategóriában már nem tök 8? -
#559 Gamestarrol rendeltem meg a játékot, szerintetek rossz 5let volt?
Most nézem hogy a CDG kicsit több extrát ad, kicsivel drágábban, lehet elhamarkodtam..:S -
mester1987 #558 -
#557 Várható a dx11 manapság, inkább azon lepődök meg ha dx9-et tudja egy mai játék támogatni, na az a ritka. -
#556 Nemtom gyerekek, de kiba jó a játék, asszem én megvárom a PC verzát :) -
mester1987 #555 Megeshet. Arkham City se volt kicsi, ami sandbox volt és Unreal Engine 3 hajtotta. Wikipédia szerint tudja a 10/10.1/11-es DirectX-et is majd. Arra majd befigyelek. -
#554 Én azt hallottam 16gb. -
mester1987 #553 Pedig ezzel a beszólással csak hülyülni próbáltam :D
Én olyan 8 GB-ra tippelek feltelepítve persze. -
#552 Már törölték. :) -
mester1987 #551 Valaki kapja be :D -
#550 Valaki szerint 4GB a játék. :) -
#549 nagyjából ismerem. :) -
#548 az ám! :DD
mdk2 amúgy, világi játék -
#547 K4Rmester? D -
#546 -
#545 Miért egyszerre 4 fegyverrel is tudsz lőni?
Ez nem Goro a MK-ból. :P -
#544 Konzolon is több vigor/fegyver lehet nálad, mint 2 csak gyorsgombra nem tudsz csak kettőt egyszerre berakni és ahhoz, hogy válts másikra azokon kívül radial menüt elő kell hívni. Ennyi az egész. Micsoda kibaszás... -
#543 Lesz? Akkor nem szóltam. -
#542 Mert lehet tényleg 12-15 óra hosszú, ahogy mondták és nem 4-5 ami az ő specialitása :) -
#541 PCn lesz több slot mit sírtok megint. SZARAZEGÉSZKURVAKONZOLOSK!!444 -
#540 grebber, nem toltad még le? hogy lehet ez? -
#539 csak sír folyamatosan,a tomb raider miatt is ezt tette.azt se értem ha nem tetszik neki hogy ezt direkt máshogy csinálták nem az első rész példájára akkor minek van itt,mért nem keres más játékot.nem is akarnak az első rész nyomába érni,ez más lesz tökre más.jó lennefelfogni akinek még nem sikerült nem?:) -
#538 Amúgy ez a "faszfej" olyan játékokat tett az asztalra eddig, mint a System Shock 2, a Thief, és a Bioshock. -
#537 Pont ez a lényeg, hogy nem is akarták megoldani. Nem is volt mit megoldani. Én már ezt egy majdnem 3 éves interjúban is olvastam anno.
Ez volt a koncepció. Kevesebb fegyver, kevesebb vigor, kevesebb upgrade. De ezeket használni fogod.
És nem azért mert nincs más, hanem mert konkrétan szükség lesz rájuk a továbbjutáshoz.
Ha csak 1 féle fegyvert + vigort használsz = murda.
Bioshockban ez működött. Itt nem.
-
#536 "Most lett csak igazán konzolos. "ezen felröhögtem -
#535 Nem biztos, hogy ez a forum, es ez a megfogalmazas segit kinyitni a szemet, ha egyaltalan ki kell.
De 10 grebber inkabb mint egy ilyen stilusu ember legyen a szomszedom... -
mester1987 #534 Még akkor sem :DDD -
#533 Inkább azért lett kevesebb vigor,mert Bioshock részeiben is kb 4-5 bevált darab volt, a többit a kutya se használta. Itt amik vannak, állandóan használod őket -
#532 Mindegy. Most lett csak igazán konzolos.
Előző részben érdekes megoldották.