2091
Bioshock: Infinite
-
#611 Off: utánaolvastam, télleg van ps3 emu, bizonyos játékokat visz is, csak atomerőmüvön is kb 3-6fpsel....:D -
#610 Igen! Ilyen fain kis üvegben vannak!
Eddig amikkel találkoztam:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tűzes robbanós,Áramos, "Ló rugás", meg a gyilkos madaras -
mester1987 #609 Lehet, hogy működik, csak nem 100%-osan korrekt...de működhet baszod!!! -
#608 Te most viccelsz vagy komolyan hiszed hogy még a te életed alatt kijön ps3 emu? :) -
mester1987 #607 Én sem vacakolok vele. -
#606 Én azt hittem, hogy van már normális. EGy ki nem próbált linkre nem fogok rámenni :D -
mester1987 #605 Én elküldtem neki a linket :D -
#604 Nehogy komolyan vedd. :D
Neki van gépe. -
mester1987 #603 Visszatérve a játékhoz; a tonikok megmaradnak vagy máshogy működnek, mint eddig? -
#602 Linkelj egyet pls. Mivel toltad? -
#601 :)
Pont mostanában nézegettem, 2 éves törlesztéssel simán apróért vehetsz PS3-at ha kell, van 10 hónapra 6000ft-al, és 24 hónapra asszem 2500ft-al a t-online-nál...
Én fontolgatom azért a 2500-ast, mert nem vészes, és azonnal elhozzák a gépet.
Annyi hogy sajna néhány feltétel kell hozzá. -
mester1987 #600 Azért hagytam is rákba :) -
#599 Ja bocs az az emulátor, ja már tudom. :D -
#598 Ne hidj el mindent.
Épp ésszel kizárható a dolog, nincsenek csodák sajna. -
#597 Pedig van ps3 emulátor.A gGOW3-at és az Uncharted3-at is pc-n toltam végig.Kell neki vas rendesen.Ajánlom a nóbeldíjat ps3 emulátorért topikot:) -
#596 Fölösleges már PS emulátorral szenvedni, amikor 1 nap van hátra a megjelenésig! -
mester1987 #595 Tárgytalan. Ha érdekel és van PS3-as játékod, ott a link azon belül, pedig csak 1 PS3 emu lesz. Én hagyom inkább. -
#594 Hát picit szebbek pc-n de nem 10GB-al.
........
Bocs úgy értettem hogy eddig nem ez volt.
Most sem hiszem hogy 10GB csak kizárólag a textúra eltérésekre. -
#593 Most melyikre írod a ps3 emulátorra?
A ps 3 valóban OpenGL, de hogy mit foltozgatnak az jó kérdés, mert képtelenség szerintem normálisan emulálni a mai pc-ken a ps3 játékokat, max 1-2 árkádot.
De az is inkább valami szürreális álom. -
#592 Nincs még működő PS3 emulátor. Ha lesz is valaha, egy nagyságrendekkel erősebb PC kell majd az emuláláshoz. És még akkor is egy bugos szar lesz, nem éri meg a vergődést.
Inkább vegyél PS3-at, vagy játssz PC-n. -
mester1987 #591 Passz. Annyit sejtek, hogy OpenGL alapon müxik és tavaly óta foltozgatják. -
#590 Konzolon szerintem a textúrák mérete is kisebb. Általában ez így van. -
#589 Én sem, ki sem próbálom, 1000%-ig kamu, ha lesz netán akkor x360, mert az áll közelebb a pc-hez, program szempontból.
Először azért nem ártana PS2-őt tökéletesre vinni, mert amíg az szarakodik, lassú addig hová a ps3 emu? -
#588 PC-n más a tömörítés, sok felesleges szirszar, sok DLC alapból valszeg a játékban van...mármint adat szempontjából. -
mester1987 #587 Az viszont jobban aggaszt, hogy majd 10 GB-tal kisebb mindkét konzol, mint a PC. -
mester1987 #586 Nemtom. 1-et se próbáltam még. -
#585 Atya ég...milyen ps3 emulátor?
WTF, ne viccelj, még nincs április 1. -
mester1987 #584 Aki nem bír várni, mint én és türelmetlen, ITT talál már PS3 emulátort. Most márciusban jelent meg, ha jelent ez valamit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
BioShock.Infinite.PS3-DUPLEX
-
#583 Attól függ, hol veszed. Pl. ha a Röjtökmuzsaji Tehenészettől rendeled, akkor 3 liter tejet + 1 tyúkot adnak hozzá.
+ Ha megcsinálod a dlc-s minijátékot, unlockolod a forgácson füstölt tarját az automatában. Ez később jól jöhet majd, ha a Handyman ráugrik a fejedre a ziplineról.
Hááát, szerintem a Handymant ennél kicsit komolyabb menet lesz leverni :)
-
krisz073 #582 THX.
Igaz amennyibe a kupon került, inkább befogom :D -
#581 Semmi! -
krisz073 #580 Esetleg azt tudja valaki, hogy az AMD-s kuponhoz jár e valami extra? -
#579 Na, akkor ez már +3 extra.
CDG-nél nem lesz még nyitáskor Infinite, csak valamivel később.
Fasza, köszi! -
#578 Igen, kedden nyitáskor már mehetsz is a játékért!
(Már megérkezett hozzájuk, az előrendelői csomagokat állították össze tegnap és hétfőn is. Keddtől pedig kapható lesz a játék - nyitástól!) -
#577 "Ken Levine, a Bioshock: Infinite kreatív igazgatója szerint az elemző bizony tévedett. Röviddel a New York Times infójának elterjedése után Ken egy Twitter üzenetben reagált a hírre: „200 millióba kerülne az Infinite? Valaki téves címre küldött egy csekket?”."
Ok, CDG-s rendelést lemondom. Konzolok Szervize itt van kb. 500 méterre, és picivel még olcsóbb is ugyanazokkal az extrákkal.
Tehát ez nekem 2 plusz extra.
Vett már valaki ott át előrendelést? Nyitásra lehet már menni? -
#576 Ja, én is innen rendeltem. -
#575 Amúgy itt a legolcsóbb a játék dobozos formában!
7890 Ft!
Előrendelői ajándékok - a készlet erejéig:
- Bioshock 1 játékszoftver
- Ajándék Industrial Revolution flash játék kód
- Kétoldalas Bioshock Infinite A2-es méretű poszter
- Comstock's Bird's Eye Sniper Rifle’ mesterlövész puska DLC
- Ajándék steelbook (fémtok) -
Harbinger #574 Én a Premiumot a kézzel fogható extrák miatt veszem. Az art book, a kulcstartó, Handyman figurácska, poszter meg a játék score-ja véget. Remélem lesz olyan szép, mint az ME3 N7-es kiadás.
Az 1-2-nél tudtommal nem volt semmi in-game bónusz. Csak egyéb extra tartalom, mint a vinyl lemez a Beyond the Sea-vel, poszter, Big Daddy figura, steelbook, art book, score CD.
Eh, élek-halok ezért a szériárt és egyiket se tudtam így megvenni. Egy haverom igen, ő meg két év után fel se bontotta. -
#573 Aki még esetleg nem látta! Meg is hozta a kedvem a játékhoz!
-
#572 Azok is, meg multis karaktermodellek is. Kamu.