2091
Bioshock: Infinite
-
mester1987 #651 -
#650 Engem az fogott meg elsőként a játékban,hogy csodaszép színes.Utálom ezeket a fakó színeket és itt olyan szép színek vannak,hogy öröm nézni.Számomra annyira megdobja a tetszési faktort.Mellesleg mostanában ilyen szép borítót sem láttam mint az Infinite borítója és plakátja.Be s szereztem egy szép nagy posztert belőle. -
mester1987 #649 Kínában pedig ~2 óra. -
mester1987 #648 Elvileg már Ausztráliában már feloldódott. :D -
mester1987 #647 Mind programozás kérdése, de az is lehet, hogy valami nem szolgál ennek érdekében. -
#646 Valami ilyesmire számítottunk szerintem...Bioshock anno ugyanígy kezdett, azt is a Half-Life 2-vel emlegették egy lapon...és tényleg. -
#645 Ja lehet félreérthető voltam. Külső terek alatt én fák, mező, erdő stb-t értek. nem sima betondzsungelt. Batman szerintem az egyik ha nem a legszebb U3-as játék de abban sem nagyon láttam virágos réteket :) -
#644 Akkor itt lesz az első példa. Bioshock Infinite. Majd 0:00-kor megmondom mennyire jó. De videók alapján elég impozáns. Mondjuk ehhez nagyban hozzájárul az egyedi világa is a játéknak és a dizájnerek jó munkája. -
mester1987 #643 Pedig Arkham City is szép volt, igaz volt egy töltés időközönként. -
#642 U3-al az a baj ,hogy külső helyszíneken nem muzsikál olyan fényesen. Így hirtelen nem is jut eszembe U3-as szép külső helyszínes játék. -
#641 Szerintem Far Cry 3 szebb. De mindegy. Meg sokkal dinamikusabb motor is. Míg a Bulletstorm elég statikus.
Persze szeretem én is az U3-as engine. Jól fut minden gépen és szép is. -
#640 "Best shooter since Half Life 2" -
mester1987 #639 Egyértelmű ;)
Amúgy meg itt akik írják, hogy az Unreal Engine 3 elavult, ajánlanám nekik a Bulletstormot és a Far Cry 3 összehasonlítását. Kicsit van különbség. -
#638 EDGE 9/10
Polygon - 10/10
Destructoid - 10/10
Joystiq - 5/5
Eurogamer - 10/10
Gametrailers - 9.4 -
#637 Az már mindegy most hogy le lett írva sokaknak nem fog tetszeni a befejezés én a legrosszabbra számítok kb olyanra mint a Mass Effect 3-ban volt kb :D -
#636 Miért rontanád el mégjobban az élményt ? :) -
#635 Priviben megírhatnád :)
Én is tudok már sok mindent amit itt sokan nem, mégis megveszem holnap a játékot. -
#634 Maradjunk annyiban,hogy nem akarok spoilerezni ;) -
#633 Ez az, amire Ken Levine sosem akart egyértelmû választ adni.
Az biztos, hogy nincs sem kron ológiai, sem a sztorit érintő kapcsolat a Bioshock és a Bioshock Infinite között. Ez se nem prequel, se nem sequel. Ebbõl kiindulva a játék nem ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a Bioshock. Attól még persze lehet, hogy belefutunk 1-2 easter eggbe. -
Hoz_Hun #632 Hát az jó lenne. Az úgy rendben lenne. -
#631 lassan nemárt egy offtopik,vagy ha elfér itt a warez,akkor nekem mindegy.:) -
#630 Ugyanaz az univerzum.
-
#629 Na én is ugy értettem hogy azt a befejezést adja be ahogy döntöttünk a játék során :D -
Harbinger #628 Nem volt az 1-2-be se válaszható befejezés. A játék során hozott döntések "választották" a befejezést.
"We all make choices, but the end the choices makes us." -
#627 Hát remélem lesz választható befejezés ahogy a Bio 1-2-ben is mert ha nem nagyon morcos leszek :D -
#626 Semmilyen összefüggés nincs a Bio 1-2 és ez között teljesen más történet lesz ez mint a Bio 1-2 volt ! -
Hoz_Hun #625 Amúgy azt már lehet tudni, hogy itt hogy van mágia? Hisz a Rapture bőven ez után játszódik és DNS modosító "csigákat" abban találják meg. Egyáltalán van összefüggés a két játék között? Gondolom ugyan az az "univerzum". -
Hoz_Hun #624 A tesztelő azt írja, sokan utálni fogják a befejezést. Na bazzeg. Akkor fel kell készülnöm egy újabb Mass Effect 3-ra? -
#623 Tolom itt melóba a BioShock Infinite: Industrial Revolution minijátékot :D Remélem a végén kapok még egy DLC-t ha kitolom mind az 59 pályát. -
Harbinger #622 Jól néznénk ki, ha egy Unreal3-as játék szaggatna. Nekem sose volt erős, minding nVidia kártyám volt és soha nem volt gondom egy Unreal3-as címmel se. Mind ment medium vagy akár maxon, ez egy Celeron 3 GHz-el is. -
#621 ami neked 8,5óra az nekem 15, szal ennek örülök...:d -
#620 Ez gondolom az ultra szürreális szüttyögö faktor.Szóval a 8,5 órámmal lassan a végén vagyok! -
#619 Nekem meg azon, hogy negatívnak írták ki, hogy sokat kell várni a folytatásra. Balfasz banda. -
#618 Nem azon akadt meg a szemem, hanem a 20óra! végigjátszás :) -
#617 Ez azért mert UE meg semmi kimagasló nincs a grafikában! -
#616 Ja ok. Csak mert tudtommal nincs működő. Azt hittem komolyan mondod :D -
#615 Teszt!
http://www.gamestar.hu/bioshock-infinite-teszt-a-felhok-felett-mindig-kek-az-eg.html
Kiemelnék egy mondatot ami remélem igaz....:)
"A játékot egy közepesen erős laptopon toltam végig (a Crysis 3-at vitte olyan 8 FPS-sel), hazudnék, ha azt mondanám, hogy 60 FPS volt végig, de volt annyira játszható, hogy a 20 óra végigjátszás alatt egyszer sem dőltem a kardomba a sebességcsökkenés miatt." -
#614 Szia!
Az egész egy hatalmas kacsa.Ott szivatták szerencsétleneket az emulátorral,nekem egyből leesett a poén és én is bekapcsolódtam a trollkodásba:) -
#613 3 új kép -
#612 Van ám értelme. 30 rongyért vesz az ember PS3-at. Egy alsó-középkategóriás VGA ára...