Bioshock: Infinite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy Andrew Ryan apjának korai látomása Columbia.

DasIsFuck
szerintem biztos valami klónozós,kisérletezõs dolog lesz az egész mögött
és a végére kiderül,hogy egy titkos katonai project félresikerült végtermékei..😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Myselor
hmm,nagyon jó gondolat,én is eltudnám képzelni,majd meglátjuk már csak pár nap is megjelenik ^^
vrtg
Az eddigi videókból ill. Ken Levine nyilatkozataiból nekem az jött le, hogy nem csak egy Elizatbeth modell lesz a játékban. Persze ez csak spekuláció, de mivel a kiscsajnak elég durva képességei lesznek (téridõ manipuláció), szerintem nem kizárt, hogy lesz past és future Elizabeth is.

Idézet az egyik cikkbõl:

"This game is more about thinking you know what’s going to happen, and how the future can be quite different to what you think it will be. You see a small reflection of that with Elizabeth’s powers, but I can’t really talk too deeply about that without spoiling a lot of the surprises”.
A clue was revealed in an early demo, where Elizabeth stops to heal a wounded horse and accidentally opens a rift into the future. This future looks like a typical American small town in the 1980s, except for one peculiar detail; the marquee of the local fleapit is showing a film called “Revenge of the Jedi”... In geek folklore, this was the original title of the finale in George Lucas’ Star Wars trilogy, before changing it at the last moment to Return of the Jedi.
Messageboards began speculating about the game’s potential use of time-travel, alternate histories and butterfly effects. “It was a nice way to hint at what was going on, to speak to our audience directly about the things they’d be familiar with, and not saying it too obliquely. I think people walked away understanding what we were trying to get at”.

Ha ez igaz, azon sem lepõdnék meg ha amolyan easter eggként még Rapturebe is el lehetne látogatni.

Myselor
jah értem😊 köszi nem figyeltem,amúgy az új sokkal jobb szerintem.emberibb ^^
Ott is van a videón "not actual gameplay footage", de bárki kiszúrja, hogy ez CGI, mint a Teaser. Gyanítom a Launch is full CGI lesz, mint az 1-nél volt. És gyanítom más a designer lusz máskép fest CGI-n.
Fura, de nekem nem Elisabeth melle szúrtak szemet, hanem a jellegzetesen és irreálisan nagy feje és szemei.

http://youtu.be/J_gEzOZKyE4
Itt még totál máskép nézet ki. Szerencsére a játékban szebb, kedvesebb és ha nem is nagyon de mosolygósabb a karaktere.

Myselor
hát de ha már egyszer megváltoztatták akkor csak ezért ne tegyék így vissza :d
wedge31
Jól mutat a reklámban.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
nagyon hangulatos kis trailer,hamarosan lesz belõle hoszabbb változat,de am nem értem,most akkor megint csak így is fog kinézni az Elisabeth??nekem különben mindkettö külsõ bejön,bár ez a csöcs kidobós persze érdekesebb xd
MerlinW
Legalább 9 hozzászólást nézz vissza...

[merlinw.org]

MerlinW
AMD Never Settle kupon. Prohardveren talán még találsz, de a nagy részét már elkapkodták február vége óta.

[merlinw.org]

grebber
AMD kupon kod! 3-3,5K-ért lehetett szerezni vagy még mindig lehet!
Én a Tomb Raiderrel együtt vettem 7k-ért!

Next PC upgrade: 2022

Victor1103
3k? Mégis hol?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Myselor
hát ez tuti nem lesz zsákbamacska😊jaja annyiért meg fõleg jó
MerlinW
Jaja, örülök, hogy sikerült lecsapnom rá 3k-ért😊 Egyre kevésbé tûnik zsákbamacskának😊

[merlinw.org]

Elõször Shepard-nek olvastam. XD
Úgy látom itt is világítorony lesz az elején

Myselor
ez egy kibaszott epic játék lesz alig várom ^^
Rayden02
<#bohoc>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Szerintem is jó a 2, bár nekem minden tetszik ami BioShock. Maga a z atmoszgéra fantasztikus. A 2 kicsit más stílus, de jó. Ahogy a Minerva's Den is.
Remélem az Infinite is hozza a szintet.

kill3r21
Pedig a 2 is teljesen jó....kivi leszek erre az újra....😊
Már várom hogy induljon a buli, kulcs megvan, csak teljenek a napok szépen 😊
MerlinW
A második unalmas lett valóban. Azt nekem sem sikerült végigjátszani. Az elsõ része viszont "alapmû"😊

[merlinw.org]

wedge31
Az elsõ rész után jegeltem a szériát de ez most nagyon jónak tünik.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
Ez kb. olyan volt, mint hogy a FIFA nem fog túltenni a Need for Speed-en. Semmi köze egymáshoz a két játéknak. TR jó játék, de erõsen túl van hájpolva. TR egy látványos interaktív film minimális játékélménnyel. Bioshock pedig egy FPS maximálisan ami játékélményre koncentrál és nem arra, hogy a játékos QTE-t nyomogasson minden sz*rnál, meg fél percenként átvezetõket bámuljon.

Ismétlem, a TR egy igen kellemes alkotás, de túlszárnyalni abszolút nem nehéz. Max a saját szûk kategóriáján belül. Bár abban is Alan Wake pl. jobb volt szerintem, de ez már szubjektív.

[merlinw.org]

kill3r21
össze sem lehet hasonlítani õket, egyébként meg szerintem simán 😊
Rayden02
De kategóriában külön-külön igen,én szerintem! 😊

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Klemice
tomb raideren nem nagyon fog túltenni azért...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Az eddigiek alapján: Game Of The Year!
Rayden02

Myselor
sajna nállam az 1 se fut,nem is értem mindennel játszottam eddig,tomb raiderrel is,kicsit érdekes😊
MerlinW
Dark Souls 2 jönne már...😊

[merlinw.org]

Myselor
nem PC-n érdekel az természetesen.nem lesz nagyon játszható gép addigra,nekem legalábbis.ha a IV-bõl indulunk ki😊ezért van a Konzol
Az még odébb van PC-n.
Myselor
jaja várjuk😊
és már azthiszem egy darabig ez lesz.utána a GTA V 😊
kill3r21
Nah hamarosan hamarosan buli van :d
grebber

Gondolom ez elkerülhetetlen volt, de ha olyan jó kis DLC-t hoznak majd ki, mint a Minerva's Den....

grebber

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

scomcomputers
<#worship><#law>

* Scomcomputers the future of computing!*

Közbe ráböktem a steam-re, majd jött egy leírás meg hogy lépjek be Steammel. Ergo maradt a PC DVD logó.
Elég nehéz ez apuzzle, a tizenvalahanyadiknál el is akadtam. 😄

MerlinW

[merlinw.org]

scomcomputers
Hol ennyiért köll nekem is...
<#wave>

* Scomcomputers the future of computing!*

MerlinW
Elõrendelve.. 3500Ft-ért😊

[merlinw.org]

azt a platformot kell megjelölnöd, amire megrendelted.

Elõrendeltem a játékot és a minap meg az Industrial Revolution kódom. Azt kérdezném, hogy bajba vagyok milyen platformot jelöljek be. Van ugye PS3, Xbox360, PC DVd és Steam logó is.<#zavart1><#eplus2>
Én P-s vagyok és PC DVD rendeltem elõ, de a játék SteamWorks lesz, ergo minden út Rómába vezet.

Ezeket nem idén jelentették be. Csakmert én azt írtam.