Bioshock: Infinite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cumshot
Nem hinném. Legtöbbször külön lemezen adják limited vagy collector's editionökhöz. DLC-ként ritkább az ilyesmi. Amúgy meg szerintem lesz belõle vagy flac vagy valami komolyabb mp3 is. Nem az az upscaled kamu.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Király banner! <#eljen>
Így csöcsörészõs balkéz nélkül is. 😄

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Gondoljátok a score is lesz késõbb letölthetõ DLC-ként? Engem még az izgat WAVE formátumban lesz-e, mint a ME3-nál. Manapság mi a trend?

A banner jó, jobb mint amit én csináltam anno. Igaz, akkor eme art még nem volt.

Solid Snake
...és tényleg <#hehe>
Cumshot
Elõször nem tudtam mi nem stimmel ezzel a képpel. Aztán rájöttem, hogy Booker bal kezét elfelejtetted Elizabeth kannáira Photosopolni.
Amúgy jó.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Solid Snake
+1
wedge31
Bannernak?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

lehet picit én mentem messzire, de ez a 3 fejlesztés pénzért...hááát...<#fejvakaras>
Na mindegy.
Cumshot
Nemtom mire gondolsz, de a DLC-k (legyen szó bármilyen játékról) idõvel mindenki számára elérhetõek lesznek a legtöbb játék esetében.
Az extrát az exkluzivitásért fizeti az ember. Van aki csak akkor tudja kiverni, ha neki elõbb van meg valami mint a másiknak.
Ha meg ingame real money vásárlásra gondolsz, az nem lesz még egy jó ideig pc-n. Mókás is lenne. És most nem a Diablo 3 féle RMAH-ra gondolok, hanem a " megkapod a játékot "ingyen", de vegyél goldot/energy packet hogy játszani tudjál" c. lehúzásokra. PC-n ez nem mûködõképes szerintem.

tommygear
betegség
wedge31
és tényleg...szerencsére még idöbe vagyok a változtatáshoz.

Myselor
hihetlen ez a játék😊 wááááá.annyira tetszik^^
...vagy már létezik a mikrotranzakció régóta több letölthetõ DLC-vel?!
Mi a frásznak Upgrade Pack DLC formában?
Be akarják vonzani a mikrotranzakciót is állítom!!!
Mivel 3 vigort ad, szóval 3 új fejlesztés/képességnek felel meg.
Shep
Szerintem gépigénnyel nem lesz gond, legalábbis merem remélni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Cumshot
Szerintem a kenyérpirítón is jól fog futni. SWAT 4-bõl és a Bioshockból kiindulva.

Annyiért vinném, vagy lehet aPremiumot viszem is, de 28k...
Egyébként dual-core-on és egy GT 440-en azért aránylag jól fog futni? Bár 8600 GT-vel se volt olyan Unreal3 játék, ami nem ment volna.

Cumshot
Hát nemtom...ha arra gondolok, hogy tavaly májusban 15k-ért vettem a premier napján Diablo 3-at, amihez extraként csak az Error 37-et adták...akkor ez számomra nem tûnik olyan rossz vételnek.

grebber
Muszáj leállni.Mindig megfogadom ,hogy nem költök már játékra ,de sosem tudom megállni.
Tavaly is 160k-t költöttem játékra idén is már 40K-nál tartok 😞

Azért az a nem semmi hogy már elég régóta nem töltöttem le warezt pc-re ami vicces 😄
(Konzolra persze azért még kalózkodok rendesen)

Next PC upgrade: 2022

Shep
15-ért vinnéd te is, mi? 😊 25 tényleg húzós érte.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Ezt néztem anno de túl sok érte hogy a port fogja 😞

Next PC upgrade: 2022

Cumshot
Ultimate Songbird Edition is tetszetõs, van ahol adják hozzá a Steelbookot, a Bioshock 1 kódot, és a posztert is. 25-27k között van legtöbb helyen.

Aki szeretne ilyet, annak inkább most érdemes feltörni a perselyt, mert az üzérek felvásárolgatják ezeket szokás szerint, és utána 40k-ért adják majd tovább, ha elfogyott az összes a boltokból.

Konzolok Szervízénél olcsóbb. Én filózok azon, hogy a Premium Edition megéri és nem-e lesz késõbb DLC-ként a digitális tartalom.

A Bioshock-os könyvet olvasta valaki? A Rapture elõzményei. Meglepõen jólsikerült könyv.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ha nincs még meg az elsõ rész, akkor feltétlen érdemes valóban.

wedge31
Megrendeltem a CDG-ból az ajándékok miatt ennyi pénzért kihagyhatatlan ajánlat volt nekem.

Myselor
valami hihetetlenül bámulatosan látványos a város ^^ ááh,alig várom már hogy játszhassak vele,és azthiszem télleg lesz valami idõ ugrás vagy bármi,mert Elisabeth külseje itt is megváltozott.na majd meglátjuk mi hogy lesz😊 alig várom
Cumshot
Ezt én sem értem. Viszont PH-n elég sokan árulnak Steam giftet, Nyugat-európai régiósat (mi régiónk). 500-1000 forint között szokták adni mindkét Bioshockot.

Asszem 576-ban is. De csak PC-re meg PS3-ra. Xbox360 nem tudom miért maradt ki. Na mindegy nekem úgy is megvan mind a kettõ már.

Cumshot
CD Galaxisban meg az elsõ rész kódját kapod hozzá, korlátozott ideig.

Fpocok
Itt 30 font Kapsz hozzá bioshock1- bioshock2-xcom:enemy unknown játékot.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nincs esetleg arról információ, hogy Bioshock Infinite megjelenése alkalmából az elsõ két részt akcióznák? Jó áron szívesen megvenném õket.

MerlinW
scomcomputers
Estére légyszi,egy ilyet intézz......pénz nem számít!!!
<#wave>

* Scomcomputers the future of computing!*

Bakker, ez az Alice-s kép de jó!!

Cumshot
Az nem baj, venném is feleségül azonnal, csak a kést tenné le <#idiota>
<#szeret>

Akit meg érdekel olcsón Bioshock Infinite: PH-n van egy srác, aki Crysis 3 és Bioshock Infinite kupont árul, a kettõ együtt 5k.

Az elsõ kép se in-game footage.

TheGrinder
Anna Ormeli. 😊

Cumshot
Elvileg annak az orosz cosplayer kiscsajnak a külsejéhez szabták Elizabeth figuráját, azt olvastam.

Itt van róla két kép, tuknám: <#szeret>

Shep
Szerintem a 2011-12-ig volt a legjobb, ez mostani olyan érdekes, a 2. meg mint akit megszállt az ördög 😊

Remélem a mainsteam vonalat nem erõltetik majd!
Fpocok
pár nappal megjelenés elõtt.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Sziasztok,

Olyan kérdésem lenne, hogy beregisztráltam egy ilyen:
AMD játék Tomb Raider + Bioshock - Infinite - AMD promóciós kupon

Tomb Raider key meg is jött, be is aktiváltam. Tudja valaki esetleg, hogy a BI key-ek kb. mikor kerülnek kiküldésre?

Cumshot
Ja tényleg nincs konzolon warez, jön is majd a skynet gyerek a torrent statokkal bebizonyítani. Amúgy talán ez lesz az egyetlen játék idén, amit megveszek. + Ha lesz GTA V, akkor azt is.

Fpocok
APA KEZDÕDIK!
Mondjuk konzolra nincs warez, szóval csak rémeket látok.

Seth
Egyelõre csak PS3 😊

PSN ID.: Beegabor

kill3r21
látom kezdõdik....😊
full commercial, tévadtem ez még nem Laucnh trailer.
http://www.youtube.com/watch?v=RvrnUcB8ZJc&feature=share&list=UU_nGSOyONQsVhxi6iQRgmZg