Bioshock: Infinite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HeadHunter86
Lehet találtam is olcsó Bioshock 1-2-t.
POSTA? Minek az STEAM kulcsokról beszélgetünk. Nem kell nekem a doboz. Dobozos játékot már csak Collector's Edition-öst veszek, többi STEAM.

De hanem Pesti vagy akkor csak postával tudod megoldani javaráészt, az úgy meg néha drágábba vevõnek, mint az egész játék (pl. ha régebbi) 😄
grebber
Most nem állok le neked harvearaprón keresgélni.

Én is tavaly év végén 500ft-ért adogattam ezeket mert a 2K pakkok fillérekért voltak.

Next PC upgrade: 2022

HeadHunter86
Ki mondta, hogy én el akarnám adni a mellé kapott játékokat? Pont hogy érdekel mind a három. Késõbb be is fogom szerezni õket. Ha tudsz nekem ezekre linket adni alig várom. Bio 1-2-t egy ezresért most megveszem, ha STEAM-es persze.

HeadHunter86
GMG-s pont ugyanannyi, ha nem több kicsivel mint amit én mutattam. Csak rosszul írtam a linket, mert nem az EUR-os árat kell nézni, hanem a GBP-set. Amivel már jóval olcsóbb.

HeadHunter86
Bocs, a co.uk-s oldalt nézd. Ott 10.600-ra jön ki összesen, amibõl 3k-t coinba visszakapsz.
Kuponost veszek végül én is.
De XCOM és régi Bio-k miatt elég csábító.

De hát ez tök jó kép!! A jelenlegi banner nekem is tetszik, de attól ez is frankón néz ki.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Seth
Profi <#eljen> Megérte a több ezer órás Paint gyakorlás

PSN ID.: Beegabor

drop
<#eljen><#eljen><#taps>ez nagyon jó let

DarkSector
Napi troll.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Cumshot
Ha már mindenki bannert készít, gondoltam én is postolom a saját munkámat.
Nem vagyok még túl jó Photoshoppal, de azért láthatóan sokat fejlõdtem már a korábbi munkáimhoz képest.
WEhh...na megyek aludni, berugtam.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Cumshot
Jeebus, volt egy osztálytársam kb. 20 éve, neki volt ilyen buta feje szegénynek...

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

#424 #425: Elég faszák lettek.
Messze nem. Akkor már inkább a GMG-s vagy a Konzol Szervíz.

grebber
Szerintem közel se!

15xxx Ft-ért megkapod a játékot!
4xxx-et vissza kapsz coinokba
Amit adnak mellé játékokat Bio 1-2 1000ft meg az xcomot-ot eltudod adni 3k-ért (ha vannak hülyék még akkor esetleg többért)

Tehát így is 7000ftba kerül a game! Sok érte!

3500Ft-os kuponnál nincs jobb vétel!

Next PC upgrade: 2022

HeadHunter86
DarkSector
610x155 egészen pontosan, de ezt majd beméretezi (mármint azt a 620-as képet) elvileg amikor berakod...

ez a pontos méret:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
620x200

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
raktam be háttért szerintem az jó.szövegdobozt is csinálunk,valami halványat persze,csak valaki mondja meg a méretét😊
kill3r21
Srácok, béna vagyok vagy miért nem találok ps3 gameplay videókat? már bõven kellene lennie nem?
DarkSector
Összébb húztam. 😄

DarkSector
Nem kell cserélni banner-t, magam szórakoztatására csináltam...😄

jarlaxxe
A mostaninál jobb banner nem kell, szvsz, inkább valami háttér kellene mellé.

DarkSector
UUUU pedig VADÁLLAT az a kocsi, nagyon keményen néz ki szerintem. 😊
és megpróbáltam 3D-síteni kicsit, és amolyan mozgóvá tenni. 😄

Shep
A botox utóhatása 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Persze, az jó is, az mondjuk más kérdés, hogy nekem maga a kocsi nem jön be de a banner ettõl még jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Tudom, én sem magamra írtam, hanem hogy a csaj aranyos, nekem nem tûnik bénának...😛
Na látod az lehet, de én ahonnan kivágtam ez az arány volt.

Fpocok
Igazából az a baj, hogy szét van nyújtva. Nézd meg bannert, ugyanaz a kép, de sokkal vékonyabb az arca.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Nem téged fikáztalak ezzel... de tényleg elég gáz itt 😄

DarkSector
Mutass valami használhatót, amibõl ki tudok vágni, vagy kisebb változtatásokkal beintegrálni ebbe az alap képbe.😊

Myselor
de hát itt hal feje van,xd nemár.valami szexit akkor már 😄DD
DarkSector
Bocs, ha találsz elõnyösebb képeket, szólj megváltoztatom a képet. 😄
Szerintem aranyos, nincs baj az arcával...😊

Fpocok
Milyen feje van a csajnak. Nem elõnyös 😄

DarkSector
No problem, csak neked kizárólagossan:

Myselor
hát jólvan,értem én.de õ nem is ribi 😄D
DarkSector
El felejtettem hogy nem kell elnézést kérned, ez természetes mindenkinek eltérõ az izlése... 😊
Itt nekem nem tud az élénk szín érvényesülni, valahogy ez a régies -szépia stílust érzem inkább a játék, témához közel. 😊

DarkSector
Nehéz olyan alakot képet, színben, stílusban találni ami összhangban lenne a háttérrel.
Persze rá lehet baszni bármit, de nekem így inkább. 😊
Nem minden játékból lehet olyan jót. Nagyban függ a játéktól, és a neten összevadászható képek, képrészletek, stb alapanyagokból.

Itt a fõ problémám hogy 1 normális a játékhoz erõsen köthetõ karakter vagy kreatura nincs...
Sajna.
Van sokkal szebb mnkám, de azok a téma miatt szépek, láttad a tegnapit?

DarkSector
semmi gond, magamnak csináltam, nekem nem hiányzik az a ribi. 😄

Shep
Tudsz te ettõl jobbat is.

Myselor
mondanám hogy nemrossz,de.hol van elisabeth?ez így a-a😊 bocsi
DarkSector

Aha, ez még szebb.

Cumshot
Amúgy azon gondolkodtam, hogy ez a háromajtós szekrény védi a kiscsajt koncepció valamiféle fétis lehet az Irrationalnél. Songbird nyilván Mr. Bábülsz helyett van ebben a játékban...

Myselor
szerintem is,színben illik a bannerbe😊 és hát ha még szépíteni akarunk,a szövegdobozba is lehetne rakni egy little bird-t vagy valamit.😊
Háttérnek tökéletes!
Myselor
nemrossz,és ez?kép
Háttérnek én ezt ajánlanám.

Myselor
inkább még legyen valami háttér.és jó is lesz így😊
+1 (vagy kérjétek meg DarkSectort, tehetséges benne)
Myselor
jó lesz,tetszik😊