2091
Bioshock: Infinite
-
Harbinger #771 Na jó, már most félek a spoilerektől. Úgy hogy holnapig hagyom a fórumot.
Végig vittem az Industrial Revolutiont - kis segítséggel - a 3-4 bónusz azonnal unlockolódik, de az utolsó csak ha végig viszed. Na de mi járt az 59 puzzle-ért...?! Egy Facebook avatar, Twitter háttér meg Facebbok background kép a választott frakció designjával.
És egy kérdés, aki már próbálta olvasott róla a gépemen aránylag jól fog menni?
Windows7 Home 32 bit
Pentium E5300 2,6 GHz (dual-core)
2 GB RAM (800 MHz)
Geforce GT 440 1 GB (DDR5)
nVidia-soknak itt az új driver. -
#770 Gameplay
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#769 Ha valaki kitenné bannerba, hajrá!
Bioshock Infinite OFF/Warez -
mester1987 #768 ALI213-as crack hibás. -
#767 Egy kis hó nem lehet akadály... -
mester1987 #766 A mostani babaarcú fényképezem magam a tükör előtt, ha nincs jobb dolgom esetekhez nekem sem lenne. -
#765 Ja, azt én kb 3 alkalommal néztem meg úgy 5 évvel ezelőtt, igényesség a köbön :D -
mester1987 #764 Szép summa azért, de picit nyereségesebben is járhattál volna. De én nem szeretek beleszólni senkinek az életébe. -
#763 ott a gép -
#762 Nincs muffhiányod_? :D -
#761 ilyen tartalmakat nem illik ide linkelni, de egy híres oldalon amit úgy hivnak hogy napis**r megtalálhatod...:D -
#760 Az tavaly volt és 160 ezer volt! Megnézheted a steam fiokomat. Azokat kb dísznek vettem mert nem igen játszok egyikkel sem.
Majd ha már nem lesz munkám ott lesz a sok game amit majd tolhatok.
Ezt a futás témát elfelejthetnétek. Visz a történet csinálom arról nem én tehetek hogy ennyi csak.
Hogy dolgozok? Folyamatos 3 műszak. 3 napot megyek (pl éjjelre) 1 nap pihenő!Utána váltás 3 nap délután 1 nap pihenő! Váltás 3 nap délelőtt 1 nap pihenő. Ünnepnap meg ilyenek nincsenek ha arra esik menni kell.
És mint mindenhol írom azért van rá időm mert meloból hazajövök és gépezek.Ebből áll az életem semmi mást nem csinálok. Néha járok fociedzésre ha nem melózok meg hétvégén a meccsekre persze ha nem melozom.A többi időt a gép előtt élem!
Még valaki valamit akar tudni rólam? Szívesen elmondok bármit!
-
#759 Mi is szeretnénk nevetni. Na jó nem, csak a csajok érdekelnek :D -
#758 furcsa dolgok okésak.de a betegesek nem éppen:) -
#757 Én ma néztem egy videót amin egy kocka csávónak esett neki 3 nehézbombázó hölgy....nevettem annyit...xD -
#756 Én nem bántottam, nekem nincs vele bajom csak vannak furcsa dolgai, mondjuk kinek nem? :D -
#755 igen ezt mondom boxon, -
#754 Én sem, féltem ,hogy elkopik :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#753 nyugi én sem:) ennyire bolond legyen valaki,de ő dolga ne bántsuk -
#752 Nem mindent, állítása szerint van sok játék amit még nem vitt végig, mióta megvan a boxa azóta csinálja csak ezt. Elég rossz hatással van rá az a szar doboz. -
#751 volt róla szó,hogy ő másra nem is költ,5 éve nem vett magának 1 darab ruhát semmit,max eszik szerintem a game mellet,és a nők se érdeklik,lehet hogy ez nem ő de valamelyik srác az eredeti games topikba.de szerintem ő.és ezt maga mondta szóval nem én mondom,csak tudjátok -
#750 Idén még egy játékot nem toltam végig :D -
#749 Nem értem ebben mi a jó de hát ez van. -
#748 warezolja a gameket boxon,mindent,ami még szar is,végighányja de akkor is végigjátsza mert kell.értitek?én nem -
#747 ???? -
#746 de nem úgy hogy végigrohansz mindenen.am neked ez a stílusod oké -
#745 Engem csak az érdekelne hogy hol dolgozol, hogy mindig boxwarez megjelenés után van több órád mindig egyből játszani :D -
mester1987 #744 Azon akadtam ki, hogy tud 140 ezeret elkölteni játékra, más meg éhezik és nem talál munkát és dolgozni szeretne és még ezer egyéb. Fél év múlva max eladja fillérekért, de neki nem számít ha bukott rajta. Istenem ez rosszabb, mint pénzt dobálni a szélben... -
#743 Pont hogy ezt lehet élvezni hogy a történetet játszod mert ott van akció minden.
Az hogy boklászol csak hogy nézelődhess az engem mocskos módon hidegen hagy.
-
#742 csak ilyenkor gyors lewarezol mindent boxra,kitolja mennyi idő kb,és elhinti itt azoknak akiket érdekel meg hogy milyen game:) -
#741 Ja, akkor nem szóltam :D -
#740 Hát ez a baj, látod. -
#739 elvileg mégegyszer végigviszi majd és akkor majd élvezi is,kitudja:) -
#738 Nem értem mire gondolsz.
-
mester1987 #737 -Elözönlöttek mindenhol a csuklyások és kirabolták az összes plázát, boltot...ezek mindenütt ott vannak és BioShock: Infinite-t követelnek.
-Már nem bírjuk sokáig.
-Vége. -
#736 Pont erre gondoltam most....kinéztem az ablakon és 10cm hó, fain... -
#735 Azért néha sajnállak. Nem tudom elhinni, hogy te ezt így élvezed, mondjuk a te dolgod de akkor is érdekes. -
#734 Ekkora hóban csak jövőhéten tudjuk kiszállítani. Sorry.
-Futár. -
#733 ^^ -
#732 Én meg a futárra, remélem holnap jön :)