Bioshock: Infinite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cumshot
Fasza.
Azon gondolkodtam, hogy ezt a kis csuprot mindig elõ kell húzni, ha egy kis vigort akarok magamba tenni, vagy hogy fog ez mûködni?
Csak mert elég hülyén néz ki hogy éppen a herémet üti egy vox populi egy szöges léccel, én meg a boros butykost húzogatom közben...

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Cumshot
Nekem még nem jött meg (nem rendeltem), de a szomszédnak lehet hogy ma jön, úgyhogy keyloggert teszek a gépére, hogy hozzáférjek az email fiókjához.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

grebber
Ez az nekem is megjött a kulcs és már tölti is!
Remélem xbox warez nemsokára jön mert nem birok már várni<#taps>

Next PC upgrade: 2022

drop
nekem még nem jött meg sajna tomb raider az megjött hamar ez még nem

MerlinW
Nekem is megjött az AMD-s kulcsom😊

[merlinw.org]

Nem kevered a játék kódját az Indutrial Revolution kóddal? Valamint az azért kapott kóddal? (Hogy vitted végig ilyen hamar?)

Elõzõ beírásom stornó 😊
Ebbe a pillanatba jött meg Infinite key 😄

Sziasztok,

AMD Never Settle Reloaded kuponom van. Tomb Raider key-t már rég megkaptam, be is aktiváltam Steam-be.
Van valaki aki ilyen kuponnal már megkapta Infinite key-t is?

Cumshot
Szerintem csak 26.-án kapsz kódot.
Kódja jelenleg azoknak van, akik valamilyen promócióban szerezték (pl. AMD Never Settle Reloaded). De akinek ilyen kuponja van, az sem tud még preloadolni, ergo jelenleg nem érnek semmit a kóddal...

HeadHunter86
hehe 😄

Közben rájöttem, hogy a lenti link az egy pre-order féle oldal. Csak elég furcsán van megoldva. Van ott egy minijáték ha játszol, akkor extra DLC-ket is kapsz. Egyet már sikerült is szereznem, csak azt nem tudom mi az mert azt nem írja. Aktiválni meg még nem engedi, mert panaszkodik a STEAM, hogy talán elõször a játék kellene hozzá aztán aktiválgassam a DLC-t. Ami jogos 😄

Cumshot
Hmmm tehát fizettél az oldalukon, megadtad az email címedet is szépen...akkor a következõ lépés az, hogy kitöltetnek veled egy ûrlapot, ami igazából pszichológiai teszt.
Annak segítségével megfejtik az összes jelszavadat, és véged. <#idiota>

HeadHunter86
Megvettem Gamersgate-n. Meg is kaptam mind a 4 kulcsot, aktiváltam is. Viszont az Infinite-t merre kell?
Ide írták hogy írjam be a kódot: https://www.finkmanufacturing.com
Meg is történt, benn vagyok. Ilyen kis minijáték. Megadtam a mailcímem is szépen. Ez azt jelenti, hogy innen fogják majd küldeni nekem a STEAM-es kódot? Jól sejtem?

Myselor
lehet,bár nem ennél a játéknál szerintem😊
Shep
Akkor elég sok játék igen keveset ér 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HeadHunter86
Pontszám ide vagy oda, bele-beletekergettem ezekbe a videókba, csak úgy süt róla a nagybetûs hangulat. Ez a játék egyszerûen nem lehet rossz! Fõleg ha megnézzük mit tettek le anno már az asztalra. Kedden itt hajnalig játszás lesz úgy érzem.

MerlinW
A sajtó pontszámából nyugodtan le lehet vonni 2-õt mindig.

[merlinw.org]

Myselor
azért ez a 9.5 ös értékelés nem rossz,kíváncsi leszek a többire is ,de persze majd a saját számíze szerint fogom eldönteni hogy milyen,de nekem nagyon tetszik,hihetetlenül jó játék lesz szerintem😊
zzeN
Nagyon hangulatos, várós!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Modern Warfare 4-t még be sem jelentették és már tavasz van. Battlefield 4 még jöhet az idén jaja.
Shep
Hát ott valami 100 millióról beszéltek anno. Eladás meg jó sok millió, még PC-re is milliók fogytak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Cumshot
Áhh, lesz még Modern Warfail 4 is idén, meg valószínûleg Battlefield 4 is. BF4 legalább 10 millió példány, CoD 20 millió körül.
Mondjuk év játéka nem lesz egyik sem, de pl. BF4-bõl még lehet kritikai siker.

Tudni kéne a GTA IV eladását ill. a költségét.
Shep
Hát idõvel kiderül, ha másból nem majd abból ,hogy lesz -e hamar folytatás bejelentés, vagy sem.

Cumshot
Ki van ez találva biztosan.
Pl. Rock Band, Guitar Hero játékokhoz szokták adni 1-1 zenekar friss albumát. Soundgarden legújabb lemezébõl csak ilyen bundle-ben 1 millió fogyott.
Hülyére fogják keresni magukat.
Ne tévesszen meg, hogy látszólag ingyen dobálják a kódokat.

wedge31
Ez sajnos nagyon igaz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
GTA akkor is tarolna kis túlzással ha csak egy kocsi lenne benne meg egy 10m-es útszakasz s azon lehetne elõre meg hátra menni 😊

BioShock Vs. GTA 😄
Igazad van!
wedge31
A kategoriájában sanszos, egyébbként valszeg a GTA fog tarolni az idén.

Shep
Na ja, csak abból még nem igen tudnak kenyeret venni a boltban 😊

Shep
De ezt mondom az nem tiszta bevétel, ott vannak a kifizetendõ dolgok tehát a mondjuk 50 dolcsis játék árból nem mind az övék. PC-n persze nagyobb % mint konzolokon de hát a PC meg ugyebár nem komoly piac

Figyu az év játékát és az év legjobbja díját simán meg fogja kapni.
Shep
Szerintem azért az is közrejátszik, hogy azért jó sokáig elõtérben van a játék, ez is egyfajta reklám, még ha nem is közvetlenül mérhetõ.

Világszerte tuti keresnek pluszba 400 millió dollárt. Az úgy világszerte ~5 millió eladott.
Shep
Dollárral kell számolni az a legtisztább de hát ugye az az ár sem tiszta bevétel, mert megy ugye a forgalmazónak belõle, aztán konzolon ugyebár Mikrónak meg Sanyinak úgyhogy kell legalább 5-6 millió ahhoz ,hogy ne legyen bukó a dolog. Hogy ez meglesz-e hát majd kiderül.

wedge31
Értem én de ennyire bizni egy játékban a mai gazdasági helyzetben elég merész dolognak tünik.

Ha a 2x annyi visszatérül nekik pluszba világszerte az már jó (számítások nélkül).
Shep
Szerintem nem, azért nem keresnek rosszul a játék fejlesztõ munkatársak sem, aztán ugye nem 1-2 éve folyik a fejlesztés sem, összejön az szépen lassan. Nem véletlenül nem szereti ka kiadók a hosszú fejlesztési idõt, mert egyre rizikósabb a megtérülés.

Jaja az meg a másik, hogy van a 15 ezres én meg 9000-el számoltam és azt számítottam át dollárba.
Shep
Számítani azt lehet, de mivel rengeteg elõrendelõ akció van és csak úgy tolják mellé az ingyen játékokat én gyanítom ,hogy nem igazán van túl sok elõrendelõ.

wedge31
Vazze, ezt a számot nagyon nehéz elhinni.

*Ha csak itt nálunk.
Elírtam, az csak 36 millió dollárba xD
Ha 1 millió forintba számolva már az azt hiszem 4xese 😄
Cumshot
Az meleg, nagyjából a Diablo 3 és a GTA IV fejlesztési költsége együtt.
Biztos számítanak egy jó 8-10 millió eladott példányra.

grebber
Azok a lehúzós népek akik megvettek a pakkot és kb a tripláját akarták visszaszerezni.

Next PC upgrade: 2022

HeadHunter86
Akárhogy is nézem 1000HUF / Bioshock 1 vagy 2 ára. Ami a te 500 Ft-odnak a 4x-ese.
És ezekbõl sincs már, drágábban persze találtam.