2091
Bioshock: Infinite
-
#851 van megoldás arra hogy low helyet magasabb textúra legyen mert ez gyalázat -
Csokis #850 Már van is rá megoldás! Itt kell átírni a PoolSize értéket 140-ről 1024-re, és írásvédetté kell tenni a file-t. El is tűnik a Stutter.
-
#849 Jól látom, hogy a postprocessinget nem lehet kikapcsolni?
Mire beállítom az options, a bal oldali fülem tönkremegy...
Tudjátok mi a véleményem... -
#848 akkor lehetséges, hamarosan lesz vmi tuti tipp, mert látom sokaknál gond ez.. -
#847 Nem lehet hogy csak nvidián csinálja?
Ahogy látom nvidiátok van...nekem viszont AMD-m, de csak fél 11 körül tudok majd nyilatkozni.
Viszont UT3 engine-t használó játékok közül megvan a Dishonored is, az UT3 is, a Gears of War is, Mass Effectek is, Borderlands 1-2 is, Arkham City is...egyik sem csinálta emlékeim szerint. -
#846 Én még nem találtam infót... -
Newfronter #845 Random stutteringre van megoldás? -
#844 Viszont én nem ott veszem mégsem, de megvan még a foglalásom.
Ha valakinek kell, írjön pü-t és elküldöm a kódot + a nevet.
Zárásig lehet átvenni. -
#843 CDG-ben elfogyott a játék. Aki nem rendelte elő, annak ma nem fog jutni azt írják.
-
mester1987 #842 4 GB RAM-nál mennyit lehet megadni lapozófájlnak, ami még optimális (x64) -
mester1987 #841 Majd a lapozófájlra én is ránézek. Pár szolgáltatást ki lehet kapcsolni, hogy ne használjon erőforrást. Defrag is OK. Bár nem is nagyon volt töredezett maga a játék. A szolgáétatásokhoz az Advanced SystemCare Turbó gyorsítója is megteszi szerintem. -
#840 -
#839 Crack hiba... -
#838 Az unreal engine imád swappolni.Rátöltöget piciket és emiatt akad meg.Amit javasolnék,hogy a windows lapozófájlt nyomjátok feljebb(ezt akkor ha kevésnek érzitek a ramotokat vagy sok progi fut a játék alatt). Ami még segíthet,az hogy defragoljátok a wincsesztert,de van progi ami külön arra van,hogy játékokat defragol.
Még esetleg feltehettek egy game boostert mert ez begyorsítja a játékokat azzal,hogy lekapcsol egy csomó felesleges ms szolgáltatást játék alatt és még ilyen apróságokat is megcsinál mint,hogy letiltja a windows aero-t meg leszedi a parancsikonokat.Érdemes kipróbálni! -
mester1987 #837 jaja, nekem is randomra -
#836 szerintem teljesen random... -
#835 azt pont nem toltam, nemtudom, dishonored meg ilyesmikkel nem volt gond....remélem van rá valami megoldás....most kéne egy ssd hogy azon jobb-e -
mester1987 #834 Nálam nem csak egy adott rész elhagyása után van, mint az Arkham-nál. Nálad? -
mester1987 #833 Én azt hittem ,hogy a vinyóm miatt van, mert bad sectoros volt :S
Valószínű ez az Unreal Engine 3 okozza, mint az Arkham City-nél, ha emlékszel... -
#832 Nah fain a game srácok....jól is megy, viszont valami hibádzik, néha iszonyatos másodperces laggok vannak....néha meg csak kicsik....böszme idegesítő....ki kellene deríteni miért....ha valakinek van 5lete ossza meg...:)
Jah meg az egér is fura...minimum érzékenységen is megy mint az atom....
Böszmén van az az egérlagg amiről asszem a cry3nál irtak, asszem dark tudna erről nyilatkozni, de itt nagyon érződik sajnos... -
#831 "Ahogy lesz krekk úgyis jön majd spamelni Maxtreme meg a többi szokásos matyi is a hülye videóikkal/spoileres képeikkel ha kell ha nem."
Ez általában így megy sajnos.
-
#830 Már megérkeztek. -
#829 Ahogy lesz krekk úgyis jön majd spamelni Maxtreme meg a többi szokásos matyi is a hülye videóikkal/spoileres képeikkel ha kell ha nem.
Na, ez hosszú éjszaka lesz. Holnap megyek a Konzolok Szervizébe, aztán remélem nem lesz semmi probléma, mert akkor biztosan megöldösök ott valakit.
Tavaly amikor a Diablo 3-at rendeltem Pro Game-től, majdnem csúnyán jártam.
Jó, nyilván ezt a játékot nem fogják úgy kapkodni mint azt, de majdnem kiestem az első körből, és várhattam volna júniusig, hogy újra legyen játék.
Aznap felhívtak a boltból, hogy éjfélkor akarom-e átvenni.
Mondom hogy nem, nekem van életem. Inkább délelőtt.
Ok másnap délelőtt hívtak, hogy délután jó-e, mert elfogyott az első adag. Jó oké, belefér.
Délután hívnak, hogy nem jutott nekem (sem) játék, és nem tudják mikor jön.
Oké. Akkor töröljétek a rendelést. Várhattam volna vagy 2 hetet, mire érkezik újabb szállítmány. Úgyhogy inkább fizettem még 3 rongyot, csak meglegyen.
Remélem itt nem az lesz, hogy nyitáskor elviszik az összeset...bár nem hinném. -
#828 -
mester1987 #827 Pont ezt írta a GameStar + hogy kevés a bossharc...aztán ennyibe ki is merül a negatív kritika. :) -
paj01 #826 majd biztos lesz 2500 ft os DLC erre a gondra:D -
mans #825 2013-ba elég gáz már hogy egyforma emberek vannak a gamekba,Engem mindíg is kiábrándított. -
mester1987 #824 Screenshotok-ba pár kép. -
#823 ATI driverekkel mindig csak szoptam. Most felrakta az új nvidia drivert kb két perc alatt. 0 gond. Még egy pont nvidiának. -
#822 Képz! Nem tudok velük betelni....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
mester1987 #821 Megmaradtak az alap BioShock elemek ja. -
#820 Van helyette visszatöltödő pajzs...:) -
#819 Nekem ha marad a 30fps akkor marad..:)
Szokás szerint a postprocessing levétele nőveli nagyon az fpst -
mans #818 Külön öröm hogy nem lesz visszatöltődő élet mint a sok mai divatmajom játékba,mint pl a TR-be. -
#817 Magon is ilyenkor van karbantartás. :D -
mester1987 #816 Én az élsimitást is leveszem majd szerintem később a harcok miatt. -
#815 ott a pont..... -
#814 nagyon szép:) -
#813 Azt a kurva eget.Van stílusa a játéknak.Ráadásul megéltük azt is,hogy nem voltak bekamuzva a videók meg a képek hanem az elejétől fogva mindent úgy mutattak ahogy van.Tisztelet érte a csapatnak. -