Bioshock: Infinite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Ez volt a koncepció. Kevesebb fegyver, kevesebb vigor, kevesebb upgrade. De ezeket használni fogod.
És nem azért mert nincs más, hanem mert konkrétan szükség lesz rájuk a továbbjutáshoz.
Ha csak 1 féle fegyvert + vigort használsz = murda.
Bioshockban ez mûködött. Itt nem.
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
De 10 grebber inkabb mint egy ilyen stilusu ember legyen a szomszedom...
szerintem
PSN ID.: Beegabor
Elõzõ részben érdekes megoldották.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A Bioshock nem ugyanerre a konzolgenerációra jelent meg anno?
Költõi volt.
Csak azért csinálják ezt, mert a konzol gamepad... ez az ok. Aki mást mond, az hazudik. Tehát ez a faszfej is hazudik. Rohadjon el, amiért hülyén néz mindenkit.
Tegye fel a kezét az, aki Bioshockban háromnál több fegyvert/plazmidot/tonikot használt egy végigjátszás során. <#nevetes1>#nevetes1>
Na jó, tonicból talán többet.
Hogy miért is lesz csak 2 weapon slot és kevesebb plasmid (vigor) a játékban, mint a Bioshockban.
"we have this system that will absorb the player if he's not using weapons and vigors properly"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Persze nincs is warez konzolon, szóval ne is figyeljetek ide. Biztos elírták.
Ha spoilert akarok írni az spoilerbe lesz nem kell pánikolni.
Next PC upgrade: 2022
A pcn így már nem ér váratlanul semmi.
Meg a jó játékokat amugy sem egyszer viszem végig.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Aztan meseltek a reszleteket, mit tettek/nem tettek az eletben, hogy jatszhassanak.
Na o pont ilyen, vagy tevedek grebber?
Ami meg meg jo kiindulasi alapot ad, hogy elmondja a velemenyet, bar nekem a videokbol is ez jott le, de szavai megerositenek benne, ez nem az en jatekom lesz valoszinuleg. De ha mar ekkora felhajtast csinalnak kore, biztos megnezem.
szerintem
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ott azt láttuk ahogy széthullik a Ryan által megálmodott világ. Splicerek, Big Daddy-k, Little Sisterek mindenhol.
Itt viszont még látjuk hogy milyen Columbia "békeidõben", és csak utána szabadul el a pokol.
Maga a setting meg...ízlés dolga. Nekem Columbia jobban bejön, mint rapture.
Ami viszont nem, hogy az elõzetesek alapján csöpög a játékból az az igazi elb*szott, túlzott amerikai patriotizmus, amibõl viszont a világ többi része általában nem kér, és ez szerintem sokaknál deal breaker lehet.
Erre meg nem is mondtam ilyet egyáltalán!Csak hogy nem nyûgöz le.Valahogy az elsõ rész az jobb volt a vízalatti világgal.Ez olyan közömbös nekem.
A codozást meg azért mondtam mert többen jönnek mint az elõzõ részekben!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az új "erõk" és a megszerzésükkor kapott animációk egész jók.
Maga a környezet és a "pálya" valahogy nem nyûgözött le.
Eddig semmi olyat nem véltem felfedezni ami miatt 9.5 pontot érdemelne!
Remélem azért késõbb beindul mert eddig Cod feeling csak más világban.Magyarán ömlenek ránk és tömeghent!