2091
Bioshock: Infinite
-
#891 Először nem sikerült de végül balra-jobbrával beadta. Kösz. :D -
#890 Nah és akkor hogy és mit is állítsak be?
Tehát játékon belül offoljam az ambient cuccot, ebbe az insprectorba meg a bioshock profiljánál engedélyezzem? -
#889 Ha nem használsz iron-sight-ot akkor nincs is auto-aim? Mert én eddig kb. 2x ha belenéztem és nekem ezért nem tűnt fel a dolog :D -
#888 nem...:) -
#887 Semmi nem történt.
Én már kezdésnél átállítottam az iron sightot a jobb egér gombra, így nagyon gyorsan feltűnt.
De legalább lehetne kikapcsolni. És ha konzolon ki lehet, akkor tényleg vicc :D -
Csokis #886 Nem ismered? nVidia használónak pedig kötelező lenne szvsz. Töltsd le innen! -
#885 mi az az nvidia inspector? D: -
Hoz_Hun #884 Pffhuh. A Bioshock-ban is volt és kb az első percben kikapcsoltam (meg sok másik játékban is). Felőlem lehet benne csak ki lehessen kapcsolni! -
#883 Mire este telepitem csak lesz mert addig nem is játszok vele az auto aim megöli a játékot. -
#882 fel-fel-le-le-jobbra-balra-jobbra-balra-cancel-confirm -
Csokis #881 Nincs mit! Még van megoldás, hogy kicsit gyorsítsunk/"lagmentesítsünk". Ha maxon használod, akkor a játékban lévő Ambient Occlusion-t ki kell kapcsolni, és az nVidia Control Panelben (vagy inkább nVidia Inspectorban) kell bekapcsolni a játék profiljában. Itt még meg lehet adni a triple buffering-et, amitől simább (smooth) lesz a játék. -
#880 1999 mode-ot lehet valahogy unlockolni? Vagy egyszer mindenképpen végig kell vinni dedó nehézségi szinten? -
#879 Ez mondjuk tényleg elég gáz...remélem jön rá peccs nagyon hirtelen. -
Hoz_Hun #878 Én Xboxon vagyok és ott is MINDIG kikapcsolom az auto-aimet, mert azzal túlhúzom a célon. Nem a konzolt kell szidni, hanem az embereket, akik igénylik. Bár nekem ezzel nincs bajom, ha ki lehet kapcsolni. Akkor egy szolgáltatás, amit vagy igénybe veszel vagy nem. -
#877 viccen egyébként mert boxon ki lehet kapcsolni az aimot...:) -
#876 és tényleg. Bocs. Basszus nekem fel se tűnt. Főleg, hogy ez elég durva rásegítés. Gondolom, hamargyorsanhirtelen kidobnak erre egy update-ot. Mert ennek, akkor lesz visszhangja. -
#875 de kopp kopp kopp :) -
#874 csokis köszi a leírt megoldást, ahogy tapasztaltam müködik, megszüntek a buta nagy lagok...:) aprók vannak de igymár jó :) -
#873 PoolSize=1024 dolgot próbáld ki. Én most melóba vagyok majd csak délután tudom kipróbálni. Remélem az segít. -
#872 Van benne alapból. Kikapcsolhatatlan. -
#871 uhh,de rég vettem már elő a moderátori jogokat, rendesen szokatlan, rég már, hogy csak sima userként figyelem a dolgokat itt -
Csokis #870 Vagy csak te nem veszed észre, mivel van benne auto aim!
-
Hoz_Hun #869 Figyelj már, ilyen képeket NE. A belem kihányom, ez undorító, gusztustalan és OFF. Én megértem hogy bajod van valamivel, tán még egyet is értek, de ilyet ide akkor se.
Légyszi, oké?
(Most már értem miért vagy minuszban.)
Valaki eltüntethetné. :/ -
#868 Nem vagy egyedül,Én is azokkal küszködik. Nagyon remélem,hogy megoldják mert ez így nem éri meg a pénzét.. Ezért utálom mikor UE3-ra DX11-et erőltetnek. -
#867 na most elkezdtem tanácstalankodni, ugyanannyi a ramunk (8gb), van SSD is, de őszintén szólva nem szívesen telepítenék oda :/ -
#866 Nálam nincs auto-aim én nem tudom te milyen játékkal játszol... -
#865 én meg játszani se tudok vele mert grafika gát nem értem miért nem lehet higra tenni mikor más ultrán megy -
#864 Miért, szerinted jó, hogy pcn auto aim van? Amúgy menüben nincs ilyen, nyilván azt néztem meg elsőnek... hátha van valami trükk. -
#863 Tőled meg már megszoktam, hogy akármelyik játék topikjába megyek, azt csak szidod. Akkor mi a ráknak játszol velük?
De már kezd k*rva unalmas lenni...
Talán menj be a menübe és nézd meg a beállításoknál! Jézusom, mégis hogy kéne kikapcsolni, ha ki lehet. Rohadt idegesítő egy emberke lehetsz... -
#862 És azt is ki lehet kapcsolni... -
#861 Na zsa a játékért. Aztán lehet hogy ma tiltanak, ha igen, akkor holnap jövök újrekkel megint délelőtt, aztán írok véleményt én is. -
#860 Jobb lett volna szerintem, ha sűrűbben vannak töltési helyek, mert akkor nem akadna ennyire. Unreal motornak ez ilyen betegsége, hogy nem kezeli dinamikusan a betöltendő dolgokat. Tényleg elég zavaró. Pedig nekem SSD-ről fut a WIN és 8Giga RAM van, de így is be-beakad. Most viszont már nincs kedvem újrarakni a játékot SSD-re. -
#859 megörjítenek ezek az oriás lagok, rendetraktam a gépen és mégis....csokis amit irt kiprobálom....de ezek az atomlagok nagyon megölik a játékélményt, kezd is elmenni a kedvem... -
#858 Nem fogom megnyomni. Csak láttam, hogy van benne.
Auto-aimet hogy a faszba kapcsolom ki? Vagy ezt nem lehet és a játék egy ratyi konzolport? hmm. -
#857 Legyél hardcore és ne nyomd meg azt a gombot. Problem solved -
xido #856 hát ne nyomogasd:)
sajnos a csillog a loot is trend lett:) -
#855 Nem nekem. Nekem van közepes, magas, ultra is. -
#854 van valakinek olyan hogy nem lehet a textúrát feltenni low és very lowon kívül semmi másra?+ mosot az egész ati vga -
#853 te egy buzi vagy, már elmondtuk párszor.
a kutya sem kíváncsi az idiotizmusodra, kisgyerek...
[spoiler] -
#852 Jó lenne, ha a készítők leszakadnának erről a "megnyomok egy gombot és jön egy kisangyal, megfogja kezem és megmutatja a helyes irány" dolgot.