Bioshock: Infinite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Passz. Annyit sejtek, hogy OpenGL alapon müxik és tavaly óta foltozgatják.
HeadHunter86
Konzolon szerintem a textúrák mérete is kisebb. Általában ez így van.

DarkSector
Én sem, ki sem próbálom, 1000%-ig kamu, ha lesz netán akkor x360, mert az áll közelebb a pc-hez, program szempontból.
Elõször azért nem ártana PS2-õt tökéletesre vinni, mert amíg az szarakodik, lassú addig hová a ps3 emu?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
PC-n más a tömörítés, sok felesleges szirszar, sok DLC alapból valszeg a játékban van...mármint adat szempontjából.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Az viszont jobban aggaszt, hogy majd 10 GB-tal kisebb mindkét konzol, mint a PC.
Nemtom. 1-et se próbáltam még.
DarkSector
Atya ég...milyen ps3 emulátor?
WTF, ne viccelj, még nincs április 1.

Aki nem bír várni, mint én és türelmetlen, ITT talál már PS3 emulátort. Most márciusban jelent meg, ha jelent ez valamit.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

BioShock.Infinite.PS3-DUPLEX
Cumshot
Attól függ, hol veszed. Pl. ha a Röjtökmuzsaji Tehenészettõl rendeled, akkor 3 liter tejet + 1 tyúkot adnak hozzá.
+ Ha megcsinálod a dlc-s minijátékot, unlockolod a forgácson füstölt tarját az automatában. Ez késõbb jól jöhet majd, ha a Handyman ráugrik a fejedre a ziplineról.

Hááát, szerintem a Handymant ennél kicsit komolyabb menet lesz leverni 😊

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

THX.
Igaz amennyibe a kupon került, inkább befogom 😄

grebber
Semmi!

Next PC upgrade: 2022

Esetleg azt tudja valaki, hogy az AMD-s kuponhoz jár e valami extra?

Cumshot
Na, akkor ez már +3 extra.
CDG-nél nem lesz még nyitáskor Infinite, csak valamivel késõbb.

Fasza, köszi!

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

TBTPumpa
Igen, kedden nyitáskor már mehetsz is a játékért!

(Már megérkezett hozzájuk, az elõrendelõi csomagokat állították össze tegnap és hétfõn is. Keddtõl pedig kapható lesz a játék - nyitástól!)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Cumshot
"Ken Levine, a Bioshock: Infinite kreatív igazgatója szerint az elemzõ bizony tévedett. Röviddel a New York Times infójának elterjedése után Ken egy Twitter üzenetben reagált a hírre: „200 millióba kerülne az Infinite? Valaki téves címre küldött egy csekket?”."

Ok, CDG-s rendelést lemondom. Konzolok Szervize itt van kb. 500 méterre, és picivel még olcsóbb is ugyanazokkal az extrákkal.
Tehát ez nekem 2 plusz extra. <#nevetes1>
Vett már valaki ott át elõrendelést? Nyitásra lehet már menni?

wedge31
Ja, én is innen rendeltem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TBTPumpa
Amúgy itt a legolcsóbb a játék dobozos formában!

7890 Ft!

Elõrendelõi ajándékok - a készlet erejéig:
- Bioshock 1 játékszoftver
- Ajándék Industrial Revolution flash játék kód
- Kétoldalas Bioshock Infinite A2-es méretû poszter
- Comstock's Bird's Eye Sniper Rifle’ mesterlövész puska DLC
- Ajándék steelbook (fémtok)

Én a Premiumot a kézzel fogható extrák miatt veszem. Az art book, a kulcstartó, Handyman figurácska, poszter meg a játék score-ja véget. Remélem lesz olyan szép, mint az ME3 N7-es kiadás.

Az 1-2-nél tudtommal nem volt semmi in-game bónusz. Csak egyéb extra tartalom, mint a vinyl lemez a Beyond the Sea-vel, poszter, Big Daddy figura, steelbook, art book, score CD.
Eh, élek-halok ezért a szériárt és egyiket se tudtam így megvenni. Egy haverom igen, õ meg két év után fel se bontotta.

TBTPumpa
Aki még esetleg nem látta! Meg is hozta a kedvem a játékhoz! <#hehe>

Cumshot
Azok is, meg multis karaktermodellek is. Kamu.

Cumshot
Na megrendeltem én is CDG-bõl. Steelbook + poszter + Bioshock 1 kód extrákkal nem rossz vétel. Két kamu DLC engem nem izgat.

wedge31
Nem irod be a dlc kódját és annyi, legalábbis én igy szoktam a cheat dlc-ket kezelni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Abban is tonikok voltak jól emlékszem?!
Plusz a kiegészítõ DLC-k.
Cumshot
A Bioshock 2-ben ha jól emlékszem már a 0. napon ott volt a dlc, csak unlockolni kellett, ami viszont tényleg undorító.
Mondjuk így van ez a Battlefield 3-al is. Most hogy megjelent az End Game már 20 giga lett a játék, pedig nekem csak a Karkand van meg, vagyis 6 giga linkre van fent a gépemen.
Ahogy upgrade-elnék Premiumra, azonnal elérném az összes többi tartalmat.
Faszom, legyenek inkább dobozos kiegészítõk újra 4-5-6000 forintért, az összes tartalommal. Én exkluzivitásért nem vagyok hajlandó fizetni, 2 különbözõ kiadást hülye lennék megvenni, ha meg kifizettem a játékot teljes áron, akkor nehogymár az alapból benne lévõ tartalomért fejjenek meg még egyszer (vagy többször).

Talán a BioShock 2-ben is volt plusz tonik. Lehet nem PC-re de olvastam 😄
Annyi hogy aki megteheti vegyen kettõt, mert a másikba kap más tartalmat, ki van ez a kapzsiság találva...
Fpocok
Sosem fogom megérteni, ennek mi a fasz értelme vna.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ezekkel a DLC-kkel elvették a lehetõséget attól, hogy a játékos megküzdjön az extra tartalmakért magában a játékban (vagy nézhetjük úgy is, hogy ugye pénzért vesszük meg és azért is meg kell küzdeni a való életben, ami már pofátlanság)

Ultimate Songbird Edition

Upgrade Pack
Start the game with three exclusive Gear power-ups:
BULL RUSH, EXTRA! EXTRA, BETRAYER

Premium Edition

Industrial Revolution DLC
Start the game with three exclusive Gear power-ups:
HANDYMAN NEMESIS, SUGAR RUSH, FLEET FEET

500 Silver Eagles (the game's currency) and five lockpicks, as well as access to the Industrial Revolution puzzle game that will allow you to unlock the history of Columbia and support Facebook integration.

Comstock's Bird's Eye Sniper Rifle DLC
Cumshot
Nah, pont ebben a pillanatban írtam errõl 😄

Cumshot
8GB az kizárt PC-n, ilyen felbontású textúrákkal mint a videókban.
Amúgy meg aki preloadolta az meg tudja mondani mekkora.

Huh szép nagy a preload 14.85GB 😄 Ez sem lesz kicsi 😄
Egy ilyen árkategóriában már nem tök 8?
kill3r21
Gamestarrol rendeltem meg a játékot, szerintetek rossz 5let volt?
Most nézem hogy a CDG kicsit több extrát ad, kicsivel drágábban, lehet elhamarkodtam..:S
<#alien2>
DarkSector
Várható a dx11 manapság, inkább azon lepõdök meg ha dx9-et tudja egy mai játék támogatni, na az a ritka.

kill3r21
Nemtom gyerekek, de kiba jó a játék, asszem én megvárom a PC verzát 😊
Megeshet. Arkham City se volt kicsi, ami sandbox volt és Unreal Engine 3 hajtotta. Wikipédia szerint tudja a 10/10.1/11-es DirectX-et is majd. Arra majd befigyelek.
DarkSector
Én azt hallottam 16gb.

Pedig ezzel a beszólással csak hülyülni próbáltam 😄
Én olyan 8 GB-ra tippelek feltelepítve persze.
DarkSector
Már törölték. 😊

Valaki kapja be 😄
DarkSector
Valaki szerint 4GB a játék. 😊

DarkSector
nagyjából ismerem. 😊

Klemice
az ám! 😄D

mdk2 amúgy, világi játék

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

DarkSector
K4Rmester? D

Klemice

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

DarkSector
Miért egyszerre 4 fegyverrel is tudsz lõni?
Ez nem Goro a MK-ból. 😛

TDC Geronimo
Konzolon is több vigor/fegyver lehet nálad, mint 2 csak gyorsgombra nem tudsz csak kettõt egyszerre berakni és ahhoz, hogy válts másikra azokon kívül radial menüt elõ kell hívni. Ennyi az egész. Micsoda kibaszás...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Lesz? Akkor nem szóltam.<#vigyor3>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Mert lehet tényleg 12-15 óra hosszú, ahogy mondták és nem 4-5 ami az õ specialitása 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!