2091
Bioshock: Infinite

10804749371363831955.jpg
  • Mozes
    Skaccok, tényleg anyira odavág a game?! Én az első résszel nyomtam, nem volt rossz, de azért padlót nem fogtam tőle.
  • mester1987
    #564-ben amit összeollóztam, van több is :P
  • Harbinger
    Áh, annyi azért nincs. :D Van egy Soundtrack kód, egyUpgrade Pack 3... Vigorral és PC themes(?), meg az Industrial Revolution Flash játék kódja, amit az előrendelők kaptak. Egyedül a Comstock sniper kódot nem találom a csomagban.
  • mester1987
    Én már kezdek összezavarodni ezekben a DLC-kben már annyi van. Most a Season Pass-ban is benne van minden ami más kiadásban benne van? :DDD
  • Harbinger
    Megjött a csomag! Szép darab a Premium Edition is! Azt hittem a Handyman figura nagyobb lesz, de a kulcstartó szép. Valaki nem tudja a Soundtrack kódot hogy kell használni? Mert az írt linknél nem jön be semmi.
  • CalebJoe
    Normálon a trailer-ben látott tengerpart után járok vagy két pályarésszel és eddig egyszer sem haltam meg, szerintem könnyebb lett mint az előző részek.
  • preziosi
    az egér érzékenységére nincs valami, tényleg elég fura? a laggolást kicsit konszolidálta ezt az ini file átírás dolog, de valahogy így is fárasztó kicsit nézni az egészet, vagy nem tudom, érdekes.
  • vrtg
    Leteszteltem 1999 mode-on, hát néhány helyen elég kemény lett. Kb minden dobozt, ládát át kell kutatni lőszer, kaja után különben megmurdelek, mert pajzs, élet kurva hamar lemegy, az emberekbe meg sokszor két tár skuló kell. Kétszer olyan sokszor meghaltam hála egy szarul kijelölt respawn helynek, hogy többet fel se tudtam kelni mert elfogyott a cash. Vigorokat is ésszel kell használni, pl. az egyik résznél csak úgy tudtam továbbjutni, hogy telecsapdáztam egy folyosót, becsaltam oda egy rakás szektást aztán aki nem robbant fel, azt szétdaráltam machine gunnal. Plusz pont, hogy szerencsére majdnem minden segítő hülyeséget ki lehet kapcsolni optionsben, szóval eddig a nehézség miatt van kihívás, így aki SS2-vel tolta régen annak szerintem mindenképp ajánlott hc móddal kezdeni. Eddig másfél-két órát toltam, minden helyre benézve, meghallgatva minden szöveget de még mindig nem értem el a kiscsajhoz.
  • wesker24
    Olcsón jó áron külföldi havertól steamen.
  • Pukkka
    Ezt hol vetted ennyiért?
  • Shep
    Azt manapság már nem lehet biztosra venni :)
  • Solid Snake
  • wedge31
    Detto.
  • kill3r21
    Akkor 10/10 eddig, kb 2 órát toltam....nagyon bejön...
  • Hoz_Hun
    Én csak este jutok hozzá a játékhoz (meló+család). Jó lesz ez akkor is. Bár lehet vennem kéne egy RedBullt, hogy bírjam a gyűrődést. :)
  • jarlaxxe
    Azért az itteni vélemények egy kicsivel többet érnek, valszeg itt nincs senki lefizetva, hogy a szarból is várat álmodjon.
  • kill3r21
    10/10es értékeléseket kapott szal, hidd el nem jár rosszul vele senki :)
  • kill3r21
    odabasz....ez eléggé körülirja? :D
  • jarlaxxe
    Játszik valaki a játékkal is vagy csak mindeki a grafot basztatja.
    Érdekelne, hogy milyen lett a játék...
  • MinimumGame
  • kill3r21
    hogy lehet bechmarkot csinálni?
  • Solid Snake
    itt van az is
  • wesker24
    És ezt hova is kellene másolni ?
  • wedge31
    Rohanok venni egyet...
  • Csokis
    Köszi, már én is megtaláltam közben! Mindjárt jobb.
  • Cumshot
    Jó az éghorog az nem.
  • Cumshot
    Köszi!

Én régen voltam olyan perverz, hogy a sokszor akár 100-150 oldalas kézikönyveket is (pl. Warcraft 3) végigolvastam, mielőtt játszani kezdtem. Ez a fétisem. Az egyik.

Magyar kézikönyv:

zipline - légkábel

Bucking Bronco - Hőkölő Csődör

skyhook - éghorog :D

Legalább fantáziadúsak, még ha némelyik kicsit hülyén is hangzik magyarul.
  • yesname #904
    Hehe. Most olvastam és valóban. Ha van gamepad, akkor ki lehet kapcsolni az auto aim-et PC-n is. :D
  • Solid Snake
    Már van pár. De még elég friss a játék :)
  • wesker24
    Engem sose érdekelt a fizikai adathordozó a szekrényem is tele van rogyásig eredeti dobozos játékokkal a kutyának se kellenek már még 500 Ft-ért se viszik el öket.

Igen a Season Pass olyan hogy az összes DLC-t megkapod ingyen ami a közel jövőben jön ki.
  • Csokis
    Meglepően jól fut, bár a képi világa ezzel a Bloom-mal nem jön be. Remélem lesz hozzá hamar egy jó kis SweetFX profil (hacsak már nincs is, még nem néztem).

Átlag FPS-ek (FullHD, minden maxon a módosításokkal):
    79.20 - Welcome Center
    68.36 - Scene Change: Disregard Performance In This Section
    61.22 - Town Center
    56.13 - Raffle
    96.81 - Monument Island
    110.31 - Benchmark Finished: Disregard Performance In This Section
    74.29 - Overall
  • Cumshot
    Viszont nem volt doboz meg Steelbook gondolom. Season Pass az olyasmi mint a Premium Battlefield 3-hoz? Jövőbeli dlc-k letöltéséhez?
  • wesker24
    Én 5k-ért vettem és ezeket kaptam mellé.

Bioshock 1+ X-Com Enemy Unknown és persze 3kért Season Passot hozzá.
  • Cumshot
    Még mindig a bónuszokkal együtt van fent a webshopban. Sokan csak a bónuszok miatt rendelik x vagy y helyről. De mindegy mostmár.
    Azt a 7800 forintot megérte, sőt. Szerintem ez lesz a valaha elköltött legjobb 7800 forintom. Ha a Viagrát nem számolom, meg a Xanaxot.
  • jarlaxxe
    Korlátozott darab volt ezt irták is akik korábban megrendelték azoknak jutott valszeg.
  • Cumshot
    Ok, Konzolok Szervizének -3 pont eddig. Se Bioshock 1, se 2 bónusz dlc (még jó hogy ezek nem izgatnak), se poszter.
    Srác belerakta egy zacskóba a játékot meg a Steelbookot, gondoltam benne van a poszter meg a kódok. Aha.
    Én vissza már nem megyek, de aki megy oda, az kérdezzen rá minden cuccra.
  • wesker24
    Akkor meg ne használj Iron Sight-ot ennyi és nincs Auto Aim !
  • Fpocok
    Csak iron sightnál.
  • kill3r21
    Ok, vagy ott a warez tpk
  • Csokis
    Megy privát inkább ezzel.