Bioshock: Infinite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze szeretem én is az U3-as engine. Jól fut minden gépen és szép is.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amúgy meg itt akik írják, hogy az Unreal Engine 3 elavult, ajánlanám nekik a Bulletstormot és a Far Cry 3 összehasonlítását. Kicsit van különbség.
Polygon - 10/10
Destructoid - 10/10
Joystiq - 5/5
Eurogamer - 10/10
Gametrailers - 9.4
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Én is tudok már sok mindent amit itt sokan nem, mégis megveszem holnap a játékot.
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Az biztos, hogy nincs sem kron ológiai, sem a sztorit érintô kapcsolat a Bioshock és a Bioshock Infinite között. Ez se nem prequel, se nem sequel. Ebbõl kiindulva a játék nem ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a Bioshock. Attól még persze lehet, hogy belefutunk 1-2 easter eggbe.
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"We all make choices, but the end the choices makes us."
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Next PC upgrade: 2022
Parasite Eve 2, best game EVER!
http://www.gamestar.hu/bioshock-infinite-teszt-a-felhok-felett-mindig-kek-az-eg.html
Kiemelnék egy mondatot ami remélem igaz....😊
"A játékot egy közepesen erõs laptopon toltam végig (a Crysis 3-at vitte olyan 8 FPS-sel), hazudnék, ha azt mondanám, hogy 60 FPS volt végig, de volt annyira játszható, hogy a 20 óra végigjátszás alatt egyszer sem dõltem a kardomba a sebességcsökkenés miatt."
Az egész egy hatalmas kacsa.Ott szivatták szerencsétleneket az emulátorral,nekem egybõl leesett a poén és én is bekapcsolódtam a trollkodásba😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Eddig amikkel találkoztam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Neki van gépe.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Pont mostanában nézegettem, 2 éves törlesztéssel simán apróért vehetsz PS3-at ha kell, van 10 hónapra 6000ft-al, és 24 hónapra asszem 2500ft-al a t-online-nál...
Én fontolgatom azért a 2500-ast, mert nem vészes, és azonnal elhozzák a gépet.
Annyi hogy sajna néhány feltétel kell hozzá.
Épp ésszel kizárható a dolog, nincsenek csodák sajna.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
........
Bocs úgy értettem hogy eddig nem ez volt.
Most sem hiszem hogy 10GB csak kizárólag a textúra eltérésekre.
A ps 3 valóban OpenGL, de hogy mit foltozgatnak az jó kérdés, mert képtelenség szerintem normálisan emulálni a mai pc-ken a ps3 játékokat, max 1-2 árkádot.
De az is inkább valami szürreális álom.
Inkább vegyél PS3-at, vagy játssz PC-n.