Bioshock: Infinite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HeadHunter86
Szerintem Far Cry 3 szebb. De mindegy. Meg sokkal dinamikusabb motor is. Míg a Bulletstorm elég statikus.
Persze szeretem én is az U3-as engine. Jól fut minden gépen és szép is.

TDC Geronimo
"Best shooter since Half Life 2"

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Egyértelmû 😉
Amúgy meg itt akik írják, hogy az Unreal Engine 3 elavult, ajánlanám nekik a Bulletstormot és a Far Cry 3 összehasonlítását. Kicsit van különbség.
TDC Geronimo
EDGE 9/10
Polygon - 10/10
Destructoid - 10/10
Joystiq - 5/5
Eurogamer - 10/10
Gametrailers - 9.4

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

wesker24
Az már mindegy most hogy le lett írva sokaknak nem fog tetszeni a befejezés én a legrosszabbra számítok kb olyanra mint a Mass Effect 3-ban volt kb 😄
Seth
Miért rontanád el mégjobban az élményt ? 😊

PSN ID.: Beegabor

Cumshot
Priviben megírhatnád 😊
Én is tudok már sok mindent amit itt sokan nem, mégis megveszem holnap a játékot.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Seth
Maradjunk annyiban,hogy nem akarok spoilerezni 😉

Cumshot
Ez az, amire Ken Levine sosem akart egyértelmû választ adni.
Az biztos, hogy nincs sem kron ológiai, sem a sztorit érintô kapcsolat a Bioshock és a Bioshock Infinite között. Ez se nem prequel, se nem sequel. Ebbõl kiindulva a játék nem ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a Bioshock. Attól még persze lehet, hogy belefutunk 1-2 easter eggbe.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Hát az jó lenne. Az úgy rendben lenne.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Myselor
lassan nemárt egy offtopik,vagy ha elfér itt a warez,akkor nekem mindegy.😊
Seth
Ugyanaz az univerzum.

wesker24
Na én is ugy értettem hogy azt a befejezést adja be ahogy döntöttünk a játék során 😄
Nem volt az 1-2-be se válaszható befejezés. A játék során hozott döntések "választották" a befejezést.

"We all make choices, but the end the choices makes us."

wesker24
Hát remélem lesz választható befejezés ahogy a Bio 1-2-ben is mert ha nem nagyon morcos leszek 😄
wesker24
Semmilyen összefüggés nincs a Bio 1-2 és ez között teljesen más történet lesz ez mint a Bio 1-2 volt !
Amúgy azt már lehet tudni, hogy itt hogy van mágia? Hisz a Rapture bõven ez után játszódik és DNS modosító "csigákat" abban találják meg. Egyáltalán van összefüggés a két játék között? Gondolom ugyan az az "univerzum".

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A tesztelõ azt írja, sokan utálni fogják a befejezést. Na bazzeg. Akkor fel kell készülnöm egy újabb Mass Effect 3-ra?

HeadHunter86
Tolom itt melóba a BioShock Infinite: Industrial Revolution minijátékot 😄 Remélem a végén kapok még egy DLC-t ha kitolom mind az 59 pályát.

Jól néznénk ki, ha egy Unreal3-as játék szaggatna. Nekem sose volt erõs, minding nVidia kártyám volt és soha nem volt gondom egy Unreal3-as címmel se. Mind ment medium vagy akár maxon, ez egy Celeron 3 GHz-el is.

kill3r21
ami neked 8,5óra az nekem 15, szal ennek örülök...:d
grebber
Ez gondolom az ultra szürreális szüttyögö faktor.Szóval a 8,5 órámmal lassan a végén vagyok!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Nekem meg azon, hogy negatívnak írták ki, hogy sokat kell várni a folytatásra. Balfasz banda.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kill3r21
Nem azon akadt meg a szemem, hanem a 20óra! végigjátszás 😊
grebber
Ez azért mert UE meg semmi kimagasló nincs a grafikában!

Fpocok
Ja ok. Csak mert tudtommal nincs mûködõ. Azt hittem komolyan mondod 😄

kill3r21
Teszt!
http://www.gamestar.hu/bioshock-infinite-teszt-a-felhok-felett-mindig-kek-az-eg.html

Kiemelnék egy mondatot ami remélem igaz....😊
"A játékot egy közepesen erõs laptopon toltam végig (a Crysis 3-at vitte olyan 8 FPS-sel), hazudnék, ha azt mondanám, hogy 60 FPS volt végig, de volt annyira játszható, hogy a 20 óra végigjátszás alatt egyszer sem dõltem a kardomba a sebességcsökkenés miatt."
The Protector
Szia!

Az egész egy hatalmas kacsa.Ott szivatták szerencsétleneket az emulátorral,nekem egybõl leesett a poén és én is bekapcsolódtam a trollkodásba😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber

Cumshot
Van ám értelme. 30 rongyért vesz az ember PS3-at. Egy alsó-középkategóriás VGA ára...

kill3r21
Off: utánaolvastam, télleg van ps3 emu, bizonyos játékokat visz is, csak atomerõmüvön is kb 3-6fpsel....😄
grebber
Igen! Ilyen fain kis üvegben vannak!

Eddig amikkel találkoztam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tûzes robbanós,Áramos, "Ló rugás", meg a gyilkos madaras

Lehet, hogy mûködik, csak nem 100%-osan korrekt...de mûködhet baszod!!!
DarkSector
Te most viccelsz vagy komolyan hiszed hogy még a te életed alatt kijön ps3 emu? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én sem vacakolok vele.
Fpocok
Én azt hittem, hogy van már normális. EGy ki nem próbált linkre nem fogok rámenni 😄

Én elküldtem neki a linket 😄
DarkSector
Nehogy komolyan vedd. 😄

Neki van gépe.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Visszatérve a játékhoz; a tonikok megmaradnak vagy máshogy mûködnek, mint eddig?
Fpocok
Linkelj egyet pls. Mivel toltad?

DarkSector
😊

Pont mostanában nézegettem, 2 éves törlesztéssel simán apróért vehetsz PS3-at ha kell, van 10 hónapra 6000ft-al, és 24 hónapra asszem 2500ft-al a t-online-nál...

Én fontolgatom azért a 2500-ast, mert nem vészes, és azonnal elhozzák a gépet.
Annyi hogy sajna néhány feltétel kell hozzá.

Azért hagytam is rákba 😊
DarkSector
Ja bocs az az emulátor, ja már tudom. 😄

DarkSector
Ne hidj el mindent.
Épp ésszel kizárható a dolog, nincsenek csodák sajna.

The Protector
Pedig van ps3 emulátor.A gGOW3-at és az Uncharted3-at is pc-n toltam végig.Kell neki vas rendesen.Ajánlom a nóbeldíjat ps3 emulátorért topikot😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

TBTPumpa
Fölösleges már PS emulátorral szenvedni, amikor 1 nap van hátra a megjelenésig! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tárgytalan. Ha érdekel és van PS3-as játékod, ott a link azon belül, pedig csak 1 PS3 emu lesz. Én hagyom inkább.
DarkSector
Hát picit szebbek pc-n de nem 10GB-al.

........

Bocs úgy értettem hogy eddig nem ez volt.
Most sem hiszem hogy 10GB csak kizárólag a textúra eltérésekre.

DarkSector
Most melyikre írod a ps3 emulátorra?
A ps 3 valóban OpenGL, de hogy mit foltozgatnak az jó kérdés, mert képtelenség szerintem normálisan emulálni a mai pc-ken a ps3 játékokat, max 1-2 árkádot.

De az is inkább valami szürreális álom.

Cumshot
Nincs még mûködõ PS3 emulátor. Ha lesz is valaha, egy nagyságrendekkel erõsebb PC kell majd az emuláláshoz. És még akkor is egy bugos szar lesz, nem éri meg a vergõdést.
Inkább vegyél PS3-at, vagy játssz PC-n.