Bioshock: Infinite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kamu.
Fpocok
Mi kamu?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Cumshot
Kamu 😄

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Fpocok
Ühüm.

Gran Turismo 2? 😄
Fpocok
Ráérek. Most épp a GT2-t nyüstölöm... tudjátok, 10 éve minden jobb volt.

TDC Geronimo
I don't know how else to tell you that this is the game videogames were made for. It’s the game every other designer wishes they could make. It’s a watershed moment for our industry, and I’d be hard pressed to tell you that anything that came before is better. More so, however, I can’t imagine that anything else, in my lifetime, will top this. All bold statements, I know, but this is it and I’m reviewing it. BioShock Infinite is the sort of game we dream of reviewing. It’s the Ocarina of Time of this generation (only infinitely better), and will be talked about and analysed for years to come.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
De lehet hogy ez az 1%-ba tartozik, ami kivétel.

Csak utánunk Allah xD
TDC Geronimo
Úgyis szar lesz, fos konzolátirat!!44

Fpocok
Eddig nem nagyon vártam, de most felizgattatok. Kapjátok be <#mf1>
Elkezdtem nézni a GT review-t, de inkább kinyomtam fél perc után, nehogy ellõjek valamit magamnak.

Nagyon zorall értékelések. Jól van akkor. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Azért a Half-Life elsõ része se volt semmi, bár nem tudom hosszabb-e volt, mint a 2.
Myselor
azért elég durva értékeléseket kapott,mondjuk én ilyenre is számítottam😊
Eurogamer - 10/10
Destructoid – 10/10
Game Informer – 10/10
Polygon – 10/10
Gamer.no (Norwegian) – 10/10
IGN – 9.4/10
Joystiq – 5/5
OXM – 9/10
CVG – 9.1/10
RPS – no score
Digital Spy – 5/5
PC Gamer – 91/100
Godisageek – 9/10
Shopto – no score
NAG Online – 94/100
Nave360 – 8/10
Lazygamer.net – 96/100
Gameslife – 5/5
Shacknews – no score
El33tonline – 5/5
GameTrailers – 9.4/10
Gamesvillage – 8.7/10
HardGame2 – 10/10

Cumshot
Óriási meglepetés. Nem egészen egy kategória a 2 játék, semmilyen szempontból sem 😊

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

2030-ra Cthulhu is színre lép.
Cumshot
Ehh, nem lehet linkelni.

GSO-n jött a hír, hogy Ken Levine cáfolta a dolgot.
Amúgy tényleg minden kamu.

Mi a manó. Ez jobb lesz mint a Tomb Raider? Hû...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Minnél többen, annál reálisabb a közönségi!
Cumshot
Ez úgy megy, hogy ezek a játékoldalak már hetekkel megjelenés elõtt megkapják a játékot tesztelésre, viszont csak a megjelenés elõtt pár nappal publikálhatják a tesztet.
Nem hiszem, hogy sokat fog változni a score.
Persze biztos lesz olyan Csóré Béla aki a 3 subscriberrel rendelkezõ blogjában majd 5.8-at fog adni a játéknak, és majd ráfogják hogy az õ értékelése hitelesebb, mert független.
Ez azért nem így van.

Az új Call of Duty. Ghosts is az lesz. A Modern Warfare 4-re többet adok.
Kamu hát, minden pletyka az mostanság.
Shep
Persze, minden kamu 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Cumshot
Kamu volt a 200 millió.

Robot George Washingtonra kíváncsi vagyok.

Kisebbnek hittem 😛
Ja már ebben is lehet politika (és le vagy oltva).
Shep
Batman pl.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Amúgy meg ezek a százalékok az elsõ napon még csak!
Majd pár hónap múlva reálisabbat ad. A másik meg, hogy mostanság kevés van ami ilyen jó, azért is adnak rá szerintem 95 vagy afölöttit.
Nem emlékszem melyik cím volt 95% fölött a legtöbb helyen az utóbbi években.
Shep
Azért magasak az értékelések ,hogy ezzel ösztönözzenek vásárlásra, mert valahogy vissza kell hozni azt a 200 milliót 😄

Ez kisebb oldal. Amúgy meg a Gamesradar az összesbõl készít egy összesítettet 😉
Shep
Melyikben volt, erõ mezõ stb? Nekem egyikben sem rémlik igazán. Egyedül a Turok volt ilyen ami nekem beugrik de hát azt az erdõt is inkább hagyjuk 😊

Cumshot
Nem tartom sokra az IGN-t, de ha jól emlékszem a HL2-tõl egészen a Bioshock 1 megjelenéséig õk sem adtak ki 9.7-es értékelést anno.

HeadHunter86
Jááj, ne csigázzatok már 😄 Soká lesz még éjfél. Ráadásul holnap is meló, ugye, úgyhogy max 1 órát tudom tolni, ha nem akarok olyan lenni, mint a mosottsz*r.

Prince23
EGM 10/10

omg, nem szoktak 10 pontot adni

TDC Geronimo
19 review alapján 96%on áll metacriticen

"Mind-blowing ending that you won't soon forget." - Gamespot

BulletStorm, Tribes: ascend, Mass Effect 3, Section 8/Prejudice, Dark Void, SMNC.
Az elõzõ BioShock meglehetõsen fakó és szépia hatású volt. Itt viszont tényleg nem spórolnak a színekkel, designnal, építészettel. Az NPC-k se groteszk szörnyek és nem mindenki ellenünk van vagy elárul.

HeadHunter86
Jól van nem tehetek róla hogy itt lakom. Nyilván magyaroknak 0:00-kor oldódik fel.

Shep
Hát igen a színekkel nem spóroltak az biztos. Én is jobban szeretem a színesebb játékokat, mint a fakó vackokat, persze csak ha megfelelõ az egyensúly. Poszter nekem is van csak még nem hoztam haza.

wedge31
Elvileg küldenek egy posztert az elõrendelöknek majd holnap kiderül.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

<#eljen><#eljen><#eljen>
The Protector
Engem az fogott meg elsõként a játékban,hogy csodaszép színes.Utálom ezeket a fakó színeket és itt olyan szép színek vannak,hogy öröm nézni.Számomra annyira megdobja a tetszési faktort.Mellesleg mostanában ilyen szép borítót sem láttam mint az Infinite borítója és plakátja.Be s szereztem egy szép nagy posztert belõle.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kínában pedig ~2 óra.
Elvileg már Ausztráliában már feloldódott. 😄
Mind programozás kérdése, de az is lehet, hogy valami nem szolgál ennek érdekében.
Cumshot
Valami ilyesmire számítottunk szerintem...Bioshock anno ugyanígy kezdett, azt is a Half-Life 2-vel emlegették egy lapon...és tényleg.

Shep
Ja lehet félreérthetõ voltam. Külsõ terek alatt én fák, mezõ, erdõ stb-t értek. nem sima betondzsungelt. Batman szerintem az egyik ha nem a legszebb U3-as játék de abban sem nagyon láttam virágos réteket 😊

HeadHunter86
Akkor itt lesz az elsõ példa. Bioshock Infinite. Majd 0:00-kor megmondom mennyire jó. De videók alapján elég impozáns. Mondjuk ehhez nagyban hozzájárul az egyedi világa is a játéknak és a dizájnerek jó munkája.

Pedig Arkham City is szép volt, igaz volt egy töltés idõközönként.
Shep
U3-al az a baj ,hogy külsõ helyszíneken nem muzsikál olyan fényesen. Így hirtelen nem is jut eszembe U3-as szép külsõ helyszínes játék.