2091
Bioshock: Infinite

10804749371363831955.jpg
  • JaSoN HuNTeR #2051
    Alapjáték és az összes DLC levan fordítva magyarra? [felírat]

????
  • MerlinW
    Az off topikba.
  • JaSoN HuNTeR #2049
    Sziasztok.
    Off:
    Black Box verzió hova teszi a mentéseket?
  • ROBBO43
    sziasztok leszedtem a komlett részét amibe az összes dlc meg találhato! a föszállat végigjátszom utána kezdödik el a dlck?elöre köszi!
  • MerlinW
    Ha szereted a komplex, gondolkodós, mély történeteket, akkor jól választottál. Ha láttál már David Lynch filmet akkor tudod miről beszélek. Lényeg, hogy a történetet neked kell megérteni szimbólumok, fantázia és gógyi segítségével, nem fogja a játék összefoglalni neked.
    Egyébként ha nem értesz belőle egy kukkot sem - vannak sokan - akkor is egy kellemes és látványos játék. Viszont ha érted, akkor az évtized egyik legnagyobb dobása.
  • skinnyman
    Baromi jo jatek sztem (foleg ha jatszottal az elozokkel, 1-el), amugy szerintem azert rovidebb annal, hogy a teljes nyaralasodrol le kene mondani miatta :)
  • Béluska74
    Mindenki dicséri ezt a játékot és én erre reggel félálomban megvettem az alapjátékot. Őszintén szólva nem akartam most megvásárolni. (nyaralni megyek délután). Nyugtasson meg valaki,hogy jól tettem. Eddig nem játszottam még vele,de most kipróbálnám,de akkor nyaralásnak annyi az asszony meg elevenen megnyuvaszt. Inkább a nyaralás a vízparton.
  • xido
    ne feledd,hogy mindig lesznek concept artok,akik szereplői aztán csak háttér epizodisták :)
    a hely hangulata olyan,mint ahol elsőnek tanulgatjuk a skyhook használatát és durva össztűz alá kerülünk..lehet azok,akik lentről csúzliznak :)
  • mester1987

Valakinek ez a karakter beugrik a játékból, csak kiváncsiságból kérdezem, mer nekem nem esik le, hogy lettek volna ilyenek
  • MerlinW
    Itt 1750 Ft a két DLC együtt
  • Frekvency
    A Bioshock első része után a bureal at sea 2. része az amire azt mondom, hogy van kedvem vele játszani, mégha szétb.sz az ideg az állandóan kevés municiótól meg a többi szükséges szar hiányától de mégis leköt és nem rohanák át a pályákon ezerrel, hogy történjen már valami. Talán a főhös csaj miatt lehet, unom már a szélesállú szupercsávókat akik atombombával a vállukon hentelnek orrvérzésig, jó ez a taktikázós stílus. Amit nagy rühellek - de azt az összes részben - az ellenségek teljesen lehetetlen, idétlen mozgása, ahogy ide-oda ugrálnak, szökkelnek, rohadt idegesítő, nem tudom követni az irracionális mozgásukat. Meg ahogy nem tudod honnan de egyszer csak ott lihegnek a pofádban és zúznak le egy gyógykokival az is vérforraló. Kicsit lehetne nagyobb a FOV és leengedheté a főhős a picsába a fegyvert a képernyő közepéből, mert rohadtul nem látni semmit a pályából, nem is értem, minek kellett ez a baromság bele...
  • skinnyman
    lol
  • Nos
    Végigjátszottam a fősztorit. Helyenként úgy éreztem magam, mintha Magyarországon lennék :) Prófétánk már nekünk is van.
  • Seth
    Már 1 hete
  • skinnyman
    Ki is jott elvileg az episode 2, es allitolag egesz jo
  • sulouos
    Kötelező darab! :)

• Zegi Norbi HUN
    Én ettől az egész digitális formától félek, hogy minél közvetlenebb kapcsolat legyen a rajongókkal:( Remélem nem valami DLC halmazból álló játékot kapunk. Vedd meg, fizess utána elő rá, vedd meg a hozzá jövő DLC-ket..
    Ken Levine neve garancia a minőségre, szóval azért mégis csak bizakodom:)
  • Mastigias
    Várunk és reménykedünk :/ Meg találgatunk...
  • jocika
    Basszus, a Ss1 óta játszom őket, most mi lesz?
  • Mastigias
    :( Bezár az Irrational Games, Ken Levine új stúdiót alapít
  • Zegi Norbi HUN
    Ez tiszta és világos, én csak annak adtam hangot, hogy más DLC-ben milyen kevés vagy kisebb mértékű tartalom van. Itt kapunk több órányi tartalmat, szóval nem értem mi a probléma:( Az első epizód kicsivel több, mint 4 órára lekötött, a másodikban is mindent befogok járni és felkutatni, sztem 5-6 óra lehet majd. Összesen kb van egy cod szingli kampány 2 "átlagos" DLC-ben.(talán még több is). + nem csak egy gyors iramban összetákolt bughalmaz, komoly munka van mögötte:)

Szummázva az egészet: az embereknek néha semmi sem jó:)
  • Zegi Norbi HUN
    Megjelenés március 25.-én!

forrás
  • MerlinW
    "A butákból élnek az okosak". Ha okos vagy, akkor veszel season pass-t 10 dollárért és megkapod az összes DLC-t. Vagy nem veszed meg egyáltalán, lévén az alapjáték teljes.
  • Zegi Norbi HUN
    Sőt nem is kell tovább mennem, mint megnézni az AC 4 DLC-ket. Pár nyomorult vitorla, használhatatlan fegyver, meg kard(a játékban alapból megvannak/meglehetnek a legjobb fegyvereid) és ezért több ezer Ft-ot elkérnek.
  • Zegi Norbi HUN
    Túlzás kicsit, de igazad van:) Egyébként meg sztem nagyon is remek DLC-k, tekintve azt, hogy többi játékban némelyik ad 1-2 küldetést vagy néhány pályát(amik seperc alatt megvannak), vagy pár fegyvert meg skint.
  • skinnyman
    Jah, atlagos kiegeszito, ami kb 2-szer olyan hosszu lett volna, mint egy atlagos mai teljes call of duty jatek.
  • mester1987
    Akár = mínusz 2 óra
    és a 6 óra az olyan 5-nek felel meg.

Hát ez az első rész szerintem semmi, inkább összevonnák a 2.-kal és lehetne egy átlagos kiegészítő.
  • Shep
    6 óra? Akkor kb a fele igaz.
  • Zegi Norbi HUN
    Akár hat órás játékidő

Ez a 2 DLC együtt tényleg nagyon komoly tartalom!
  • Zegi Norbi HUN
    Végre trailer az Episode 2-höz :P

• MerlinW
    Miután a Steam automatikusan frissít, valószínűleg a legújabb verziód van. Egyébként 1.0.1593882 a legújabb. BioShockInfinite.exe tulajdonságai közt megtalálod mint product version-t.
  • NiGhTM4R3
    Sziasztok
    Nem tudjátok hol tudom megnézni a játékom verzióját?

Itt találtam egy megoldást de nekem nem mutatja a beállításoknál, lehet újabb verzióm van és kivették belőle ezt a lehetőséget?
  • coolpet
    Ezaz, rejtely a sorozat cime, megneztem a masodik evad feleig az osszes reszt :)
  • mester1987
    Amúgy rossznak nem rossz, csak eléggé irreális ez a dimenzióváltás (hiába csak egy játék).
  • skinnyman
    Pedig eleg jol ossze van rakva a sztori, es a dlc sztorija joval egyszerubb, mint az eredetie. Persze az eredeti sztorijara epul ugymond, szoval ha azt nem ertetted, ezt sem fogod...
  • Shep
    Fringe.
  • mester1987
    A Half-Life valamelyik része is hasonló volt.
  • coolpet
    Volt egy hasonlo sorozat, amiben szinten egy tudos 2 peldanya letezett 2 parhuzamos vilagban, valami Walter volt a neve, es a fiat akarta visszakapni. Kozben meg titkosrendorkodtek meg hasonlok, nem is tudom mi volt a cime. na azt meg ertettem :)
  • mester1987
    Nem mondasz hülyeséget.
  • coolpet
    En meg igy sem ertem, hogy reszletesen leirtatok a tortenetet magyarul :)

Szerintem a sztori iro elegge kabszeres lehetett, emert ilyen agyament baromsagot csak igy lehet kitalalni.